Hvad er Bitcoin-valuta?

Hvad er bitcoin-valuta? Mange mennesker, der for første gang hører om bitcoin, har svært ved at forstå, hvad det faktisk er, og hvordan det fungerer som en valuta. Dette er ret normalt, fordi bitcoin ( BTC, XBT) er slet ikke en normal fiat-valuta eller et investeringsmiddel.

Som den første af mange kryptokurver har bitcoin tiltrukket milliarder dollars af investeringskapital fra hele verden, og dens revolutionerende blockchain-teknologi ændrer processerne i det moderne samfund på mange forskellige måder.

Hvorfor er bitcoin så uhyre populær? Hvis du leder efter en bitcoin-guide eller en omfattende bitcoin-forklaring, er denne artikel præcis det, du har brug for.

Hvad er Bitcoin-valuta 1 (bitcoin-billede)

Bitcoin-billeder som denne er kun symbolske for den ægte bitcoin-valuta, som er helt digital og usynlig.

Hvad forklares Bitcoin / Bitcoin

Bitcoin er en digital eller virtuel valuta, der oprettes (udvindes), lagres, handles og overføres elektronisk. Bitcoin ( BTC, XBT) er ikke reguleret af nogen centralbank eller central myndighed og kan let overføres mellem enkeltpersoner eller virksomheder over hele verden.

Det tempo, hvormed bitcoin kan udvindes, og også dets maksimale forsyning er begrænset ved hjælp af SHA-256-faldende forsyningsalgoritme. Dette betyder grundlæggende, at det bliver gradvis sværere og sværere at udvinde bitcoin. SHA-256-algoritmen begrænser også mængden af ​​bitcoin, der kan udvindes til 21 millioner enheder.

Denne mekanisme er positiv for prisen på bitcoin, fordi den forhindrer markedet i at blive oversvømmet af bitcoin, hvilket ville være negativt for prisen.

Bitcoin er blevet et stærkt finansielt instrument, der handles og spekuleres i mere og mere hver dag.

Bitcoin historie

Hvem opfandt Bitcoin?

Nogle intelligente matematiske hjerner med pseudonymet Satoshi Nakamoto opfandt et kraftigt peer-to-peer pengeoverførselssystem i 2009 baseret på decentraliseret blockchain-ledger teknologi.

* En blockchain-hovedbog er en digital, decentral hovedbog, der fordeles mellem adskillige noder (computere), hvor registreringen af ​​en bestemt transaktion ikke kan ændres med tilbagevirkende kraft uden at ændre de efterfølgende blokke, der er knyttet til blokken, der indeholder posten for den pågældende transaktion. Transaktioner og procedurer, der udføres i en blockchain, er underlagt visse regler og indstillinger, der ikke kan ændres under normale forhold.

I processen skabte denne person en decentraliseret kryptokurrency og et smart betalingssystem, der er blevet meget mere end bare værktøjer til at overføre værdi mellem venner, familie og andre parter. Både bitcoin og den underliggende blockchain-teknologi har tiltrukket sig en utrolig mængde interesse og investeringskapital, siden de blev opfundet og implementeret af den legendariske Satoshi Nakamoto, der udvindede oprindelsesblokken af ​​bitcoins i januar 2009.

Hvorfor blev Bitcoin opfundet?

Bitcoin blev opfundet for at give et middel til at overføre penge elektronisk uden at blive styret af en central myndighed. Formålet var at muliggøre hurtige og billige peer-to-peer pengeoverførsler med et pålideligt decentraliseret system, der effektivt forhindrer dobbeltforbrug.

* Dobbeltforbrug betyder simpelthen at bruge den samme bitcoin (eller mængden af ​​bitcoin) to gange. Dobbeltforbrug kan være et problem med digitale kontanttransaktioner, fordi hver del af den digitale valuta har en digital fil, der kan duplikeres og bruges til at bruge den samme ‘mønt’ mere end en gang, hvis der ikke træffes passende forholdsregler. Med traditionelle papirpenge er dette ikke et problem. For eksempel kan et barn, der uddeler en regning på $ 10 for nogle slik i en slikbutik, på ingen måde bruge den samme $ 10-regning igen, for efter at transaktionen er bekræftet, er regningen ikke længere i hans besiddelse.

Bitcoin bruger en virkelig effektiv bekræftelsesmekanisme, der registrerer hver transaktion, der udføres på blockchain og giver den et tidsstempel. På denne måde er hver transaktion, der nogensinde er blevet gennemført på bitcoin-netværket, organiseret kronologisk, og en log af digitale signaturer ledsager hver ‘enhed’ af bitcoin-valuta, der sporer ejerskabsstien, hvormed valutaen er blevet overført. Hvis nogen forsøger at bruge den samme bitcoin to gange samtidigt, bekræftes kun en transaktion, hvor den anden afvises. Alle bitcoin-transaktioner spores i en offentlig decentral hovedbog, der kan undersøges af enhver.

Bitcoin-mekanik

Blockchain Technology / Decentralized Blockchain Ledger

Hele bitcoin-netværket styres af en distribueret hovedbog, der bruger blockchain-teknologi til at holde rede for transaktionsstier og for at forhindre dobbeltforbrug. Hovedbogen vedligeholdes af tusinder af noder eller computere, der behandler transaktionerne på netværket og modtager en belønning (bitcoin og i nogle tilfælde transaktionsgebyrer) for deres behandlingsindsats (efter at hovedboksinformation er organiseret og placeret i nye blokke i blockchain og der findes en gyldig hash). Disse noder udfører det, der almindeligvis kaldes bitcoin-minedrift.

Bitcoin-blockchain-hovedbogen forenklet:

 • Husk, at en hovedbog er en kontobog, et register eller en log.
 • Hele bitcoin-hovedbogen eller transaktionsregistret fås adgang til af de forskellige computere (noder) over hele kloden samtidigt.
 • Hovedbogen opdateres løbende, hvilket betyder, at enhver computer altid ‘ser’ på den mest opdaterede version.
 • Når en transaktion påbegyndes på bitcoin-netværket, fordeles handlingen mellem alle computere på netværket.
 • Computere, der behandler transaktionen, skal kontrollere den mod specifikke betingelser og regler, der er angivet i bitcoin-protokollen.
 • Når transaktionen endelig er verificeret, pakkes den i en datablok, der består af flere bitcoin-transaktioner.
 • Blokkene er som led i en kæde. Når en blok er afsluttet, er den knyttet i kronologisk rækkefølge til den eksisterende blockchain.
 • Når transaktioner bekræftes og føjes til blockchain, kan de ikke tilbageføres. Blokke kan ikke fjernes eller udskiftes. Når en blok er blevet føjet til blockchain, er den endelig.

Begrænset Bitcoin-levering

Den faldende forsyningsalgoritme, der styrer bitcoin-minedrift og andre aktiviteter, sætter en grænse for det tempo, hvormed bitcoin kan udvindes. Det begrænser også den samlede bitcoinforsyning til 21 millioner. Det anslås, at den sidste bitcoin først vil blive udvundet i 2140. Den begrænsede forsyning med bitcoin hjælper med at understøtte dens pris og er nøjagtigt det modsatte af, hvordan udbuddet af fiat-valutaer fungerer i mange tilfælde.

Bitcoin markedsværdi og handelsvolumen

Markedsværdien for bitcoin svinger hele tiden. På et tidspunkt i oktober 2017 var det mere end $ 95.000.000.000.

Bitcoin har en imponerende daglig handelsvolumen på omkring $ 1,95 milliarder (oktober 2017). Selvom det er et stort tal for en kryptokurrency, er den meget lille i forhold til EUR / USD med sin massive daglige omsætning på mere end 1,1 billioner dollars.

Bitcoin-overførsler / -transaktioner

Bitcoin kan overføres fra en bitcoin-tegnebog til en anden med minimale transaktionsgebyrer, hvis der er nogen. Bitcoins kan sendes i små portioner, der er meget mindre end en bitcoin. Det mindste transaktionsbeløb adskiller sig mellem de forskellige bitcoin-tegnebøger og børser. Med bitcoin-tegnebøger bør enhver transaktion, der er større end 0,000055 bitcoin, ikke være et problem. Bitcoin-børser har ofte højere minimum bitcoin-transaktionsbeløb end tegnebøger, men relativt små transaktioner er stadig mulige.

Sådan Bitcoin …

Sådan køber du Bitcoin med Fiat-valutaer (dollars, pund, euro osv.)

At betale for noget med bitcoin ( BTC, XBT) eller for at sende bitcoin til nogen, skal du naturligvis have noget bitcoin. For at modtage en bitcoinbetaling / overførsel behøver du kun at oprette en bitcoin-tegnebog og give bitcoin-afsenderen din tegnebogs adresse. Parter, der har brug for at finansiere deres bitcoin-tegnebøger, kan konvertere fiat-valutaer til bitcoin på forskellige måder:

 1. Cryptocurrency / Bitcoin-udvekslinger – Åbn en konto med en pålidelig bitcoin eller udveksling af kryptokurrency og deponere penge via dit kreditkort, betalingskort eller en bankoverførsel (elektronisk pengeoverførsel). Efter at have deponeret dine dollars, euro, pund eller anden fiat-valuta kan du veksle den til bitcoin på børsen. Når du har bitcoin, kan du sende den til enhver, der giver dig en gyldig bitcoin-adresse. Du kan også modtage bitcoin-betalinger til den konto, du har med kryptovaluta-udvekslingen. Nogle kryptokursudvekslinger giver mulighed for at konvertere bitcoin og visse fiat-valutaer til andre kryptokurver udover bitcoin.
 2. Bitcoin markedspladser – Bitcoin kan erhverves med kontanter, kreditkort, bankoverførsler osv. Ved at lokalisere enkeltpersoner på bitcoin-markedspladser, der ønsker at sælge bitcoin. Selvfølgelig, hvis bitcoin købes med kontanter, skal køberen finde en sælger i hans eller hendes nærhed. Køberen skal naturligvis have en bitcoin-tegnebog klar til at modtage bitcoin-overførslen fra sælgeren efter at have gjort handlen.

Hvad er Bitcoin Currency 2 (bitcoin ordre)

Bitcoin kan købes på mange forskellige måder med fiat-valutaer på bitcoin-markedspladser, inklusive kontanter og bankoverførsler.
 1. Bitcoin-pengeautomater – Bitcoin-pengeautomater dukker op overalt i verden. For at købe bitcoin med kontanter i en bitcoin-pengeautomat kræves følgende trin:
 • Dit mobilnummer.
 • Modtag en valideringskode, og indtast den.
 • Vælg det bitcoin-beløb, du vil købe.
 • Vælg, om du allerede har en bitcoin-konto / tegnebog eller ej. Hvis du ikke gør det, kan pengeautomaten generere en til dig og udskrive dens detaljer.
 • Scan QR-koden, hvis det er relevant.
 • Indsæt dine kontanter i pengeautomaten, og vent på en bekræftelse af transaktionen. Den købte bitcoin sendes til din bitcoin-tegnebog og det kan tage op til en time at reflektere.
Hvad er Bitcoin Currency 3 (bitcoin ATM)
Bitcoin-pengeautomater giver folk mulighed for at købe bitcoin med kontanter.

Om Bitcoin tegnebøger og udvekslinger

En af de største forskelle mellem bitcoin tegnebøger og udvekslinger er, at med en bitcoin-udveksling kan fiat-valutaer konverteres til bitcoin og omvendt. Nogle børser tilbyder også bitcoin-konvertering til andre kryptokurver og / eller konvertering mellem fiat-valutaer og andre kryptokurver udover bitcoin. Parter, der bruger bitcoin-børser, er i stand til at sende bitcoin til bitcoin-tegnebøger eller andre bitcoin-børser og kan også modtage bitcoin-betalinger fra bitcoin-tegnebøger og børser.

På den anden side bruges en bitcoin-tegnebog grundlæggende som et lagermedium til bitcoin, som også kan modtage og sende bitcoin. Bitcoin-tegnebøger handler med andre bitcoin-tegnebøger, bitcoin-børser eller handlende, der accepterer bitcoin-betalinger.

Typer af Bitcoin Wallets

Desktop tegnebøger

Bitcoin-klienter

Bitcoin-klienter fungerer på samme måde som den originale bitcoin-tegnebog, BitcoinQt, som nu kaldes Bitcoin Core. Bitcoin-kerne er en ‘fuld klient’ eller en klient med fuld knude, der kræver stærk computerkraft. Det er den mest pålidelige bitcoin-klient, fordi du med det uafhængigt kan verificere transaktioner på bitcoin-netværket. Når Bitcoin Core downloades, downloades hele blockchain imidlertid til din computer. Letvægtsklienter som Electrum er lettere at bruge og kan endda betjenes fra en smartphone.

Andre tegnebøger

Andre tegnebøger end bitcoin-klienter inkluderer Exodus, mSIGNA, Armory og mange andre.

Mobile tegnebøger

Mobile tegnebøger er bitcoin-tegnebøger, der er skræddersyet til din smartphone, og en af ​​fordelene, der tilbydes, er QR-kodefunktionen, der muliggør øjeblikkelig bitcoin-betaling.

Fysiske tegnebøger

Papir tegnebøger er en pålidelig form for køleopbevaring, hvor bitcoin kan opbevares sikkert. Papirbøger har stort set den offentlige adresse på din bitcoin-tegnebog (som du har brug for for at modtage bitcoinoverførsler) og den private nøgle, der er nødvendig for at overføre bitcoin til en anden adresse, trykt eller skrevet på den. En nem og praktisk måde at oprette papirbøger på er at bruge websteder som bitaddress.org. Det tager et par sekunder at oprette, hvorefter din papir tegnebog simpelthen kan udskrives og opbevares et sikkert sted.

Online tegnebøger

Med denne mulighed gemmes dine private nøgler online. Dette giver fordelen ved at kunne få adgang til dem hvor som helst og når som helst. Du kan dog miste kontrollen over dine private nøgler, hvis onlinetjenesteudbyderen ikke tager de nødvendige forholdsregler for at sikre den.

Hardware tegnebøger

Hardware-tegnebøger som Trezor kan lette sikre bitcoinbetalinger og gemme private nøgler elektronisk. Fordelen ved at bruge en hardware-tegnebog er, at sikre bitcoin-transaktioner kan udføres på en computer, der muligvis ikke er sikker. Den anden fordel er, at parter med store mængder bitcoin sikkert kan gemme bitcoin og udføre bitcoin-transaktioner uden at skulle stole på tredjeparter for sikkerhed.

Kan Bitcoin gå tabt eller stjæles?

Ja. Bitcoin-ejere bør tage de nødvendige forholdsregler for at sikre deres bitcoin-beholdning fra hackere, tyve og fra at miste private nøgler eller tegnebøger. Hvis de håndteres korrekt, bør bitcoin-ejere dog ikke have nogen problemer med at miste bitcoin.

Hvorfor er Bitcoin så populær?

 • Billige og hurtige transaktioner – Bitcoin-transaktioner er ofte gratis eller enten rigtig billige. At flytte bitcoin til en værdi af $ 1.000.000 fra Sydafrika til Hawaii (Hawaii er dybest set antipodal til Sydafrika) kan gøres for mindre end $ 10 … på mindre end en time. Nu er det fantastisk!
 • Anonymitet
 • Ekstrem prisvolatilitet og prisforøgelse har givet fremragende spekulative og investeringsmuligheder.
 • Arbitrage muligheder mellem forskellige bitcoin-udvekslinger og andre muligheder relateret til bitcoin-boom har trukket meget kapital til denne kryptokurrency.]
Hvad er Bitcoin Currency 4 (Michael Schumacher kommenteret)
Hurtige bitcoin-transaktioner har trukket mange brugere til denne fantastiske kryptokurrency.

Kunne Bitcoin ‘Crash and Burn’?

Det er bestemt muligt, men på grund af den stigende tillid til bitcoin og dens enorme popularitet vil et stort nedbrud sandsynligvis ikke ske meget snart. I øjeblikket er der en stor ‘trend’ af kapital, der strømmer ind i bitcoin, som understøtter hårdt sin pris. Det vil sandsynligvis tage meget energi at stoppe denne tendens og at gå ned på prisen på bitcoin, selvom den ‘mægtige’ bitcoin har meget lille egenværdi og er en god kandidat til et stort crash..

Er Bitcoin en sikker havneaktiv?

Mange mennesker anser bitcoin for at være en stor værdi af værdi og en afdækning mod centralbankfejl. I betragtning af bitcoinens volatilitet og relativt tynde likviditet (især sammenlignet med større valutapar) betragter de fleste erhvervsfolk inden for finansbranchen det ikke som et solidt fristed. Guld og den japanske yen er eksempler på bredt accepterede aktiver i sikre havne.

En anden stor ulempe ved bitcoin er, at den har meget lille egenværdi, som vi allerede har nævnt. Måske bliver det mere af et sikkert tilflugtssted i fremtiden, især hvis dets volatilitet falder og dets likviditet øges. Eller måske bitcoin vil være historie engang i fremtiden, hvem ved?

Bitcoin investering / Bitcoin spekulation

Bitcoin ( BTC, XBT) har været et fantastisk investeringsmiddel, der har fyldt mange investorers lommer med smukke gevinster. Buy-and-hold har været en populær bitcoin-handelsstrategi, der hidtil har fungeret rigtig godt. Bitcoin kan handles på forex handelsplatforme og bitcoin-børser til spekulative eller investeringsformål. På bitcoin-børser kan bitcoin typisk købes med fiat-valutaer eller andre kryptovalutaer.

Når der handles bitcoin på forexplatforme, indgår forhandlere og investorer typisk kontrakter til forskellen (CFD’er) og handler ikke ‘fysisk’ bitcoin. Fortjeneste eller tab beregnes på baggrund af udsving i den underliggende bitcoin-pris og krediteres eller debiteres forhandlernes handelskonti.

Handel med bitcoin CFD’er med forexmæglere kan have fordele i forhold til handel med bitcoin-børser. Nogle af fordelene inkluderer adgang til dybere likviditet i nogle tilfælde, total sikkerhed, fordi bitcoin ikke ejes (og derfor ikke kan hackes), ordentlig mæglerregulering, evnen til at kortslutte bitcoin, adgang til stoptab, profit og andet ordrer og avancerede kort- og handelsværktøjer.

* Udnyt kryptokurrencymarkedet med handel med prishandlinger!

Bitcoin kan også handles på sociale handelsplatforme som eToro og ZuluTrade med CFD’er. På disse platforme kan investorer kopiere handlen med listige forhandlere direkte og automatisk til deres handelskonti.

eToro tilbyder også et spændende nyt finansielt produkt kaldet CopyPortfolios, som giver investorer mulighed for at investere i en CopyPortfolios, der består af forskellige kryptovalutaer inklusive bitcoin. Denne CopyPortfolios administreres af professionelle analytikere på eToro-teamet og balanceres om nødvendigt månedligt. Dette er en praktisk og smart måde at få eksponering for forskellige kryptokurver på samme tid uden at skulle administrere det selv. Den mindste CopyPortfolios-investering er $ 5000. Følg dette link for at få detaljerede oplysninger om handel med bitcoin og andre kryptokurver med eToro.

Bitcoin-alternativer

Investorer og spekulanter kan handle adskillige kryptokurver udover bitcoin. Nogle af de mest fremtrædende kryptokurver inkluderer ether, litecoin, dash, monero og ripple. Der er selvfølgelig andre måder at investere eller spekulere på de finansielle markeder, og de erhvervsdrivende kan let få adgang til valutamarkedet, aktier, obligationer, renter, råvarer, optioner og futuresmarkeder online.

Populære Bitcoin-rygter

Der er ofte rygter om, at bitcoin enten vil gå ned eller blive meget dyrere. Bitcoin har gjort adskillige skarpe tilbagetrækninger gennem årene, men er fortsat med at handle højere. Hvem ved, hvor prisen på bitcoin vil gå i fremtiden? Nogle siger, at bitcoin rammer $ 1.000.000 inden 2030. Andre forhandler $ 100.000 inden 2027. Lad os se, hvad der sker …

Bitcoin i perspektiv

En ting ved bitcoin er sikker – den har overgået alle ‘traditionelle’ investeringsprodukter, siden den blev opfundet. Det skal dog bemærkes, at det muligvis ikke gør det samme i de næste par årtier. Måske vil det, men hvor længe vil penge strømme ind i en eller anden underlig virtuel valuta, hvis eneste værdi er dens værdi som udvekslingsmiddel. Hvad mere er bitcoin godt for?

Hvad er Bitcoin Currency 5 (balance)
Erfarne investorer opretholder afbalancerede porteføljer. Er alle dine penge i bitcoin?

For det første er der mange alternativer til bitcoin. For eksempel ether, litecoin, dash og krusning, bare for at nævne et par stykker. Måske vil meget af den kapital, der i øjeblikket er investeret i bitcoin, gradvist strømme ind i nogle af disse andre kryptokurver. Meget af oppositionen rettet mod kryptokurver er fokuseret på bitcoin, hvilket også kan tilskynde til en stigning i brugen af ​​alternative kryptokurver.

Der er potentielt mange ukendte faktorer, der kan plage prisen på bitcoin i fremtiden. Det sidste, investorer skal gøre, er at være for sikre på, hvad bitcoin-prisen vil gøre i fremtiden. Når alt kommer til alt er en bitcoin kun værd, hvad nogen er villige til at betale eller give i bytte for det. Hvad driver prisen på bitcoin udover investeringsvane og dens værdi som et udvekslingsmiddel? Kan du spise bitcoin eller lave noget af det? Eller understøttes bitcoin af enhver myndighed, fysisk aktiv eller regering? Har nogen nogensinde set en bitcoin? Der er helt sikkert lidt stof, der forhindrer bitcoin i at tumle helt ned til jorden.

Når det kommer til handel og investering i bitcoin, skal der altid udøves korrekt risikostyring. Der er potentielt mange penge at tjene med bitcoin-handel, men handlende bør udvise forsigtighed, når de handler dem. Prisen på bitcoin er virkelig ustabil og skal håndteres omhyggeligt. Følgende investeringsregler skal anvendes, når der handles eller investeres i bitcoin:

 • Du risikerer ikke alle dine penge på bitcoin.
 • Invester eller handel kun med penge, du har råd til at tabe.
 • Handel med den fremherskende tendens.
 • Brug ikke meget gearing, hvis nogen.

Afslutningsvis

Med hensyn til egenværdi og andre aspekter adskiller bitcoin sig helt fra traditionelle aktiver som fiat-valutaer, aktier og råvarer. Ikke desto mindre har bitcoin langt bedre end alle disse aktivklasser og kan fortsætte med at gøre det i et stykke tid. Bitcoins ekstreme volatilitet og vedvarende trendadfærd gør det til en storslået mester i handelsarenaen for dem, der har lyst til eksponentielle gevinster.

Handlende, der ønsker at engagere sig i det fænomenale bitcoin-marked, opfordres til at bruge FXLeaders ‘rentable bitcoin-signaler. De, der ikke har adgang til en pålidelig bitcoin-mægler, kan vælge en fra denne liste over kryptokurrencymæglere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me