Top 10 kryptovalutaer

Sidst opdateret juli 2018

Den finansielle verden er under forandring, og en stor spilændring er kryptokurver. Forestil dig at sende penge til en ven på den anden side af verden på mindre end 5 sekunder, hvor brug af en bank ville tage dig omkring tre til fem dage. Implikationerne af blockchain-teknologi for global handel er enorme.

Ikke kun aktiverer kryptokurver hurtige pengeoverførsler, men mange kryptokurver har givet eksponentiel prisvækst, der har overgået de vildeste forventninger.

Mens Bitcoin var kryptovalutaen, der startede det hele, er der nu en række andre innovative teknologier, der er klar til at føre industrien videre. Bortset fra at være en måde at overføre værdi på, inkorporerer mange spændende nye måder at bruge blockchain-teknologi, der meget vel kan ændre den måde, verden fungerer på.

Som helhed er kryptokurver trukket tilbage fra højdepunkterne i slutningen af ​​2017. Men generelt er der mange, der giver nogle fremragende investeringsmuligheder baseret på hvad de kan tilbyde. Med mange analytikere, der sammenligner den aktuelle retrace med 2014, hvor der var mulighed for kloge investorer at købe den første store dip i Bitcoin var tilgængelig.

1. Ripple (XRP)

Ripples XRP-token er stadig vores langsigtede favorit. Prisen er muligvis ikke høj, men den er stadig mere end det dobbelte, hvor vi var i 2017. Se på dette dagligt krusningskort af eToro, en fremragende kryptomægler (og social):

XRP / USD dagligt diagram

Daglig krusning

På trods af et bredt afsat salg i kryptokurver fortsætter Ripples XRP-token med at vokse i popularitet.

Denne store prisstigning har gjort krusning til den tredjestørste kryptokurrency ved markedsværdi (efter bitcoin og ethereum).

Relativt set er Ripple virkelig stærk sammenlignet med andre større kryptokurver. Særlig Bitcoin, der er faldet fra sit højdepunkt med næsten tre fjerdedele.

Andre positive aspekter af Ripple (XRP) inkluderer dens utroligt hurtige og billige transaktioner. Ripple-netværket er også meget mere stabilt og pålideligt end Bitcoin og kan prale af pletfri skalerbarhed. Med Ripple er der ingen transaktionsflaskehalse eller forsinkelser i afviklingen af ​​transaktioner.

Ripple blev oprettet for at gøre det muligt for banker og andre finansielle institutioner at udføre globale betalinger i realtid og levere den on-demand likviditet, der kræves for at opnå dette.

Vi ser flere og flere finansielle institutioner og betalingsudbydere inkorporere Ripples teknologi i deres egne platforme.

En vigtig overvejelse for at investere i Ripple er dens bemærkelsesværdige nytte i banksektoren, som kunne have en positiv effekt på dens pris i lang tid fremover.

Imidlertid er der stadig spørgsmål om XRP vil blive klassificeret som et sikkerhed, der vil have en grundlæggende indvirkning fremover.

For mere information om krusning og hvorfor det har så meget potentiale, se på ‘Bedste kryptokurver at investere i 2018‘.

2. NEO

Af alle de kryptokurver, der er nævnt i denne artikel, har den Kina-baserede NEO fået en del opmærksomhed i nyere tid.

NEO sammenlignes ofte med Ether (ETH) og Ethereum-netværket, men det er faktisk meget mere avanceret end Ethereum. Mens begge netværk letter smarte kontrakter, er NEO’er meget mere sikre, skalerbare og lettere at bruge.

For at holde det enkelt, lad os bare sige, at NEO er hurtigere, smartere og mere alsidig end Ethereum-netværket. Det er også lettere for udviklere at arbejde med NEO end med Ethereum, fordi NEO understøtter flere programmeringssprog, mens Ethereum kun fungerer med Solidity.

NEO er i øjeblikket rangeret som den 13. største kryptomønt, lidt nede, men stadig stærk. Hold øje med denne overlegne kryptokurrency!

3. Ether / Ethereum (ETH)

Ether (Ethereum), mens den stadig er en ny teknologi, føles som om den er en af ​​de gamle mellemstationer. Det betyder ikke, at det ikke er en god investering, fordi dets hjælpeprogram og brugerbase kun fortsætter med at udvides. Ethereum-netværket har mere nytte end Bitcoins og kan prale af hurtigere transaktionsafvikling.

Med hensyn til investeringsværdi ser Ether (Ethereum) ud til at have mere potentiale end Bitcoin. Det tilbyder højere handelsvolumen og større markedsværdi (Ether er i øjeblikket den næststørste krypto med hensyn til markedsværdi).

Mens mange af de mindre og nyere kryptokurver er trukket tilbage, fortsætter Ethereum med at stå højt inden for branchen. Lær hvordan du handler Ether.

4. Litecoin (LTC)

Litecoin er en solid kryptokurrency, der fortsætter med at handle omkring lignende niveauer som i slutningen af ​​2017.

Litecoin blev grundlagt i 2011 og har haft det godt siden. Det er i øjeblikket den sjette største krypto ved markedsværdi og følger stadig de to store (Bitcoin og Ethereum).

Litecoin-behandlingshastighed er meget hurtigere end Bitcoin med hensyn til transaktionshastighed, og dens netværk er gearet til høj skalerbarhed. Selvom Litecoin er langsommere end Ripple, har det heller ikke nogen flaskehalsproblemer med transaktionsbehandling.

Litecoin kan let integreres i systemer ved hjælp af Bitcoin, fordi det er kompatibelt med Bitcoins API. Dette tilføjer i høj grad Litecoins popularitet som et solidt og praktisk alternativ til Bitcoin.

Verden bruger Litecoin mere og mere, især i øst. To store krypto-børser i Hongkong og Sydkorea inkorporerer Litecoin i deres tilbud i 2018, og flere handlende over hele verden begynder at acceptere Litecoin-betalinger.

Hong Kong forventes at købe mere Litecoin fremadrettet.

FX Leaders tilbyder kraftige handelssignaler, ikke kun på forex, råvarer og indekser, men også på kryptokurver. FX Leader’s handelssignaler er enkle og nemme at bruge. Tjek vores Hjemmeside for kryptovaluta.

5. Dash

Dash er den 14. største krypto ved markedsværdi. Det har holdt op relativt godt i betragtning af det bredt baserede udsalg.

Udover den kraftfulde tyretrend i spillet inkluderer andre grunde til at investere i Dash det

Dash er hurtigere og billigere end Bitcoin, og at flere og flere handlende begynder at acceptere Dash-betalinger. Dash (DAS) har vist sig at være en god løber. Lad os se, hvad det vil producere fremadrettet!

6. Cardano

Siden handel startede på Cardano tidligt i oktober 2017 er Cardono stadig ca. 7 gange højere på nuværende niveau. I øjeblikket er denne ekstremt unge mønt den ottende største krypto med hensyn til markedsværdi.

Cardanos grundlæggende forhold er solide og peger på styrke på lang sigt.

7. NEM (XEM)

Rangeret som den 17. største kryptokurrency efter markedsværdi, er NEM en af ​​de kryptokurver, du kan se. NEM forbliver uden for højdepunkterne i begyndelsen af ​​2018, men har stadig haft masser af mediedækning i nyere tid.

NEM er meget mere effektiv end Bitcoin, har flere anvendelser end mange andre kryptokurver, inklusive Bitcoin, og kan tilgås af programmører, der ikke nødvendigvis er professionelle i kryptorenaen.

8. Bitcoin (BTC)

Selvom bitcoin ikke er vores største krypto at investere i lige nu, bør det bestemt ikke ignoreres. Bitcoins store fordel er, at det er velkendt, selv blandt mennesker, der ikke ved meget om kryptokurver. Mange nybegyndere på kryptomarkedet starter deres eventyr ved at købe Bitcoin, storebror til alle kryptovalutaer.

Prisen har set en betydelig korrektion, men et af nøgleelementerne er, at der stadig er en begrænset forsyning med kun 21.000.000 enheder. Dette er en vigtig faktor, som forventes at tilskynde til prisvækst i mange år fremover. Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er stadig den første krypto, ikke kun med hensyn til markedsværdi, men også prismæssigt. Bitcoin-handelsvolumen er også mindst dobbelt så meget som enhver anden krypto i øjeblikket.

Udover disse punkter accepteres Bitcoin af tusinder af virksomheder og handlende over hele verden og har en omsættelig futures-kontrakt. Lær hvordan du handler Bitcoin.

9. Stellar (XLM, Stellar Lumens)

Stellar Lumens klarede sig rigtig godt i 2018 på en relativ basis. Dens markedsværdi er vokset til at gøre den til den 7. største krypto i øjeblikket. Op fra 10. sidste år. Ligesom Ripple (XRP) er det i stand til at fremskynde grænseoverskridende betalinger betydeligt.

Stellar har allerede tilmeldt nogle store klienter som IBM, som vil drage fordel af hurtigere og billigere internationale betalinger. XLM har allerede klaret sig usædvanligt godt og forventes at fortsætte med at gøre det, især hvis Stellar-systemet vil blive brugt af flere institutionelle spillere til at optimere deres betalinger.

10. OmiseGo (OMG)

OmiseGo er et Ethereum-baseret system eller betalingskanal, hvorigennem forbrugere kan betale forhandlere i mange forskellige fiat- og kryptokurver. Forhandleren modtager betalingerne i den foretrukne valuta og ved ikke engang, med hvilken valuta kunderne betaler. OmiseGo samarbejder i øjeblikket med McDonald’s i Thailand for at strømline sine betalingsprocesser.

OmiseGo-projektet sigter mod at gøre billige og let tilgængelige betalinger mulige for folk, der ikke har kredit- eller betalingskort, især i Sydøstasien.

OMG-tokens værdi er steget siden starten og er stadig højere end i 2017, hvilket betyder, at den er stærk på en relativ basis sammenlignet med de bredere kryptokurver. Det forbliver lidt mere spekulativt i betragtning af, at det er rangeret 20. efter markedsværdi, men dets anvendelse fortsætter med at udvides.

Konklusion

Markedet for kryptokurrency er ustabilt og fuld af muligheder. Der strømmer enorme mængder kapital ind i denne aktivklasse hver dag, hvilket opretholder det samlede langsigtede bullish momentum.

Folk, der ønsker at investere i kryptokurver, har store muligheder, men bør udøve korrekt risikostyring for at bevare deres kapital.

En god strategi for dem, der mener, at kryptokurver er fremtidens bølge, er en buy-and-hold-tilgang. Hvis du ikke ved, hvilken der er den bedste kryptokurrency at investere i, kan du sprede din risiko og købe en portefølje med et antal kryptokurver. Svarende til en investor med en forskellig aktieportefølje.

For at komme i gang med kryptohandel i dag skal du se på disse top kryptokurrencymæglere. Investering i kryptokurver er virkelig spændende! Deltag i kryptomarkedet i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me