PR: Kuinka ansaita suuria DeFi-sijoitetun pääoman tuottoprosentteja DYP: n avulla

Kun on kyse terveiden sijoitetun pääoman tuottoprosenttien turvaamisesta DeFi-markkinoilla, on kyse valitsemastasi alustasta ja sen ominaisuuksista. Viime aikoina DeFi-toiminnoissa on ollut räjähdys. DeFi tai hajautettu rahoitus on termi, joka on tarkoitettu kuvaamaan perinteisten keskitettyjen rahoituspalvelujen muuttamista lohkoketjuun. DeFi: n mielenkiintoinen asia on, että se tarjoaa käyttäjille monia uusia mahdollisuuksia. 

Sijoittajat ovat puhuneet, ja he ovat kaikki DeFi-vallankumous. Käyttäjät voivat ansaita korkoja ja muita tuottoja ilman tarvetta käydä kauppaa omaisuudellaan. DeFi-palvelut kattavat nykyään laajan valikoiman toimintoja. Kaikkia DeFi-alustoja ei myöskään luoda tasavertaisesti. Markkinat ovat jo nähneet osuutensa huijareista. 

Suojellaksesi kovan ansaitun salausvaluutan, sinun on pidettävä kiinni projekteista, jotka ovat maineikkaita alalla. Älä koskaan kirjaudu DeFi-alustalle, joka lupaa sinulle naurettavia maksuja. Nämä foorumit ovat yleensä huijareita, jotka yrittävät hyödyntää uusien sijoittajien FOMO: ta (pelko kadota). Nämä huolet lisääntyvät, kun kryptovaluuttojen hinta nousee. 

Onneksi markkinoilla on myös alustoja, jotka ansaitsevat kiitosta turvallisuudestaan, vakaudestaan ​​ja ainutlaatuisesta lähestymistavastaan ​​joihinkin DeFi-alan ongelmiin. DeFi-tuotto-protokolla (DYP) on täydellinen esimerkki yhdestä tällaisesta yrityksestä. DYP pyrkii tarjoamaan sijoittajille enemmän mahdollisuuksia ja turvallisuutta kuin varhaiset alustat. Näin DYP toimii. 

Kuinka DYP.Finance toimii?

DYP on rakennettu maailman suurimman Dapp-lohkoketjun, Ethereumin päälle. Ethereum-pohjaisena alustana DYP-käyttäjillä on maksimaalinen yhteentoimivuus markkinoilla. Voit tallentaa DYP-tunnuksesi mihin tahansa ERC-20-yhteensopivaan lompakkoon. Voit käyttää rahakkeitasi myös muilla DeFi-alustoilla, jotka tukevat näitä ainutlaatuisia rahoitusvälineitä. DYP rakennettiin innokkaasti käyttämällä ohjelmointikieliä HTML5, CSS3, Bootstrap ja Solidity.

 DYP.Finance tuo käyttäjille todellisia etuja

DYP esittelee useita hienoja ominaisuuksia, jotka auttavat parantamaan tuottoa. Tämä seuraavan sukupolven deflaatioon perustuva DeFi-ekosysteemi tarjoaa sinulle helpon navigointikäyttöliittymän. Täältä uudet käyttäjät voivat helposti löytää alustan hyödyllisimmät toiminnot. Erityisesti DYP tarjoaa paalutus-, kaivos- ja maatalouden protokollat ​​yleisölle.

 DYP-kaivosallas

DYP-kaivosallas on yksi verkon suosituimmista ominaisuuksista. Kaivosaltaat antavat kaivostyöläisten ryhmien työskennellä yhdessä lisätä lohkoja lohkoketjuun. Nämä verkot tarjoavat useille generoiville asiakkaille mahdollisuuden osallistua lohkon luomiseen. Palkinnot jaetaan sitten kaikkien ryhmään osallistuvien jäsenten kesken heidän laskennallisen osallistumisensa perusteella.

Yksin vs. altaat

Tärkeää on, että kaivosaltaat edustavat parhaita mahdollisuuksia kaivoksen kaivamiseen. Vertailun vuoksi soololouhinta voi viedä yli vuoden, ennen kuin löydät yhden lohkon. Tämä viive voi olla vielä pidempi kaivoslaitteestasi riippuen. Altaat varmistavat, että saat vakaan ja ennustettavan sijoitetun pääoman tuottoprosentin ponnisteluistasi.

DYP-kaivosalueen jäsenillä on myös joitain lisäetuja. Nämä käyttäjät palkitaan kuukausittain 10%: n bonuksella poolin kuukausituloista. Tällä tavalla DYP-käyttäjät maksimoivat kaivostyönsä ja näkevät korkeamman hyödyn osallistumisestaan ​​altaaseen kuin aikaisemmat kaivosaltaarakenteet.

Kaivosaltaiden edut

Kaivosaltaan liittymisestä on saatu paljon etuja. Ensinnäkin altaasta kaivostoimintaan liittyy huomattavasti vähemmän aloituskustannuksia. Sinun ei tarvitse mennä ulos ostamaan kalliita kaivoslaitteita. Jos ostat suuritehoisen lautan, voit käyttää sitä myös liittymään kaivosaltaaseen.

Nykyinen markkinastandardi on ASIC-kaivoslaitteet (sovelluskohtainen integroitu siru). Nämä laitteet voivat käyttää pari tuhatta dollaria ja ovat uskomattoman voimahaljaisia. Tästä syystä useimmat kaivostyöläiset etsivät paikkoja, joissa on uusiutuvia tai voimakkaasti alennettuja sähkökustannuksia. 

Tuotto viljely

Tuottoviljely on toinen jännittävä ominaisuus, johon käyttäjät pääsevät kirjautumaan sisään DYP-palveluun. DYP-satoviljely hoitaa automatisoidut satoviljelysopimukset DYP-ekosysteemissä. Alusta tukee tällä hetkellä näiden varojen tuottoa: 

  • DYP / ETH
  • DYP / USDC
  • DYP / USDT
  • DYP / WBTC 

Tuottoviljelyprotokollat ​​helpottavat uusien käyttäjien palauttamista. Kaupankäyntiin verrattuna satoviljely on parempi vaihtoehto keskivertokäyttäjälle. Volatiliteettia ja yllätyksiä on paljon vähemmän. Lisäksi palkkiosi maksetaan automaattisesti älykkäiden sopimusten kautta. Tällä tavoin ei tarvita ihmisen toimia, jotka voisivat viivästyttää tulojasi.

Hallinto

Koko DYP-verkko käyttää ainutlaatuista hallintorakennetta, joka on suunniteltu antamaan käyttäjille enemmän hallintaa verkon suuntaan. Kuten useimmissa DeFi-alustoissa, voit pitää verkon hallintatunnusta, tässä tapauksessa DYP: ää, saadaksesi enemmän sananvaltaa äänestysprosessissa. DYP-ekosysteemissä hallintomekanismi on askel eteenpäin. Sen avulla käyttäjät voivat päättää, mitä tehdä ylimääräisillä DYP-tunnuksilla, jotka ovat jäljellä verkon manipuloinnin estoprotokollasta.

Anti-manipulointi

DYP: n kehittäjä ponnisteli luodakseen alustan, joka oli vapaa valaiden häiriöistä. Tämän tehtävän suorittamiseksi verkko muuntaa asetetun DYP-numeron automaattisesti ETH: ksi päivittäin. Tämä muunnos vähentää DYP: n kiertävää tarjontaa markkinoilla ja auttaa pitämään tunnuksen arvon arvossa. Lisäksi kaikki DeFi-panokset maksetaan ETH: ssä suoraan verkon hallintotunnuksen sijaan, kuten kilpailun yhteydessä.

DYP – Ota investointisi ylöspäin

Ymmärtäminen DYP: n verkon hyödyntämisestä sijoitetun pääoman tuottoprosenttien maksimoimiseksi on erinomainen tapa saada lisää menestystä sijoitusstrategiassasi. Deflaatioprotokollat ​​ovat nousussa DeFi-yhteisössä. Mikään näistä alustoista ei kuitenkaan tarjoa mitään niin kattavaa ja edistynyttä kuin vaihtoehdot, jotka DYP tuo pöydälle. Tästä syystä, DYP käyttäjät nauttivat varmasti kannattavasta kokemuksesta, kun he käyttävät tätä ainutlaatuista protokollaa sijoitusstrategiansa edistämiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me