Amerikansk session Forex kort, 1. juli – Risikostyring vender tilbage efter G20-topmødet, USD gør comeback

Stemningen har været virkelig negativ på de finansielle markeder i de seneste måneder, da den globale handelskrig eskalerede, og den globale økonomi blev endnu svagere i 2. kvartal i år end i 4. kvartal sidste år, som allerede var ret svag. Toner fra USA og Kina er blevet opvarmet yderligere i de seneste uger, hvilket skadede stemningen yderligere. Men der var et lille håb om, at G20-topmødet, der blev afholdt fredag ​​og lørdag i sidste uge, ville give et positivt resultat. Men samtidig var der risikoen for et andet mislykket G20-topmøde, som ville gøre stemningen endnu mere negativ.

Men G20-topmødet gik bedre, end de fleste havde forventet, og kommentarer fra USAs præsident Donald Trump og kinesiske embedsmænd peger nu snart på en handelsaftale. Mødet mellem Trump og den kinesiske præsident Xi gik godt, hvilket igen har vendt stemningen positivt på de finansielle markeder efter lang tid. Aktiemarkederne åbnede med et stort bullish hul højere i morges og har kravlet højere i den europæiske session, mens sikre havne er blevet baisse. GULD har mistet mere end $ 50 og er vendt tilbage under $ 1.400, mens USD / JPY og EUR / CHF er blevet bullish i dag, hvilket betyder, at CHF og JPY er under pres. USD føler sig også bedre i dag, da afslutningen på handelskrigen med Kina ville fjerne en af ​​de største negative komponenter til Buck.

Europæisk session

 • Eurozone Manufacturing PMI – Produktionssektoren er hårdest ramt over hele kloden fra denne handelskrig, og morgendagens tal fra Østasien bekræftede det, ligesom tallene fra Europa gjorde. Kinesisk Caixing-produktion faldt under 50-niveauet, hvilket betyder, at den faldt i sammentrækning i sidste måned, mens Japan allerede var der, men dykkede længere ned, som tallene viste. Eurozonens fremstillingsrapport for maj blev frigivet i morges, og den viste endnu en afmatning, faldende fra 47,8 point til 47,6, og mangler også forventninger. Dette var dog ikke meget af en overraskelse, da alle produktionstal fra Euro-landene blev svagere i dag. Den tyske fremstillingsindeks PMI kom på 45,0 point i dag, ned fra forventet 45,4 point og tidligere. I det mindste holder den franske produktion godt op på trods af at den også tipper lavere til 51,9 point, ned fra 52,0 tidligere, men den er stadig i ekspansion. Italiensk produktion bremsede også faldende fra 49,7 point til 48,4 og manglede forventninger på 48,7 point. Den spanske produktion faldt også i sammentrækning sidste måned og faldt fra 50,1 point til 47,8.
 • UK Manufacturing PMI – Den britiske produktion faldt i sammentrækning i maj, som rapporten fra sidste måned viste. Den britiske produktion forventes at krydse højere i juni, men den gled dybere i sammentrækning og faldt til 48 point mod forventet 49,5 point. Dette er den svageste måling siden februar 2013. Outputkomponenten faldt også til 47,2 point fra 50,3 tidligere. Dette er den laveste måling siden oktober 2012. M4-pengemængden faldt også med 0,1%, mens den forventedes at stige med 0,6%. Efter lageropbygningen i 1. kvartal af britiske virksomheder forud for en forstyrrende Brexit, viser formen for økonomien nu virkelig, og den er ret svag.
 • OPEC indstillet til at fortsætte produktionsnedskæringerne – Ruslands energiminister, Alexander Novak, talte i morges om emnet og sagde, at alle ministre godkender forlængelse af 9 måneders OPEC + nedskæringer. Der er ikke noget forslag om at forlænge nedskæringer længere end 9 måneder, Iran bekræftede på mødet, at 9-måneders forlængelse er god, og alle nuværende OPEC + -kvoter vil blive bevaret i forlængelsen.
 • Bliver Brexit også udsat igen? – Den konservative lederkandidat, Jeremy Hunt, kommenterede tidligere Brexit. Han sagde, at han ville beslutte inden 30. september, om Brexit-aftalen er mulig. Han har planer om at forhandle med EU-ledere i juli august. Men chancerne er, at Boris Johnson vil tage stillingen som Tory-lederen og premierministeren.

Amerikansk session

 • Kinesiske embedsmænd bliver optimistiske nu efter G20 – Yi fra People’s Bank of China (PBOC) fremsatte en masse kommentarer i Finland for et stykke tid siden. Han sagde, at det faldende udbud på arbejdsmarkedet er en faktor i langsommere vækst og stigende miljøstandarder, der også skader væksten. Kinas arbejdskraftudbud toppede i 2010-2011. Vækstraten vil blive moderat, når økonomien vokser. Overskud på løbende poster for at forblive under 1% af BNP. Økonomien er grundlæggende drevet af indenlandsk efterspørgsel, og forbruget er nu 2/3 af væksten. Kina har stadig masser af besparelser, mens vækstraten er omkring 6%. Kina ønsker ikke konkurrencedygtig devaluering. Vi har stadig politikken og forsøger at opretholde RMB-stabilitet. Ønsker heller ikke konkurrencedygtig devaluering af RMB. Kina vil fortsætte markedsorienteret FX-reform. Renterne er i øjeblikket på behagelige niveauer. Den fremtidige PBOC-politik vil være forsigtig. G20-resultatet var lidt bedre end forventet. Køreplanen for handelsforhandlinger er meget konstruktiv.
 • Saudiarabiens Falih bekræfter udvidelse af produktionsskæring – Den saudiske olieminister Al-Falih talte for et stykke tid siden forud for morgendagens OPEC-møde. Han sagde, at OPEC allerede var enige om principperne for output rollover. De var allerede enige om principperne for rollover, og flere lande ønsker 9 måneder i stedet for 6 måneder. Saudis olieproduktion i juli set på omkring 9,7 mio. Tønder pr. Dag. Den saudiske olieproduktion er under 10 bpd. OPEC + -overensstemmelse vil være meget bedre i 2H, og efterspørgslen ser ikke nødvendigvis dystre ud i 2020. Iran ønsker ikke, at OPEC fordømmer USA på dette møde. Vi ser allerede efterspørgsel efter olie stige. Det hele peger i den rigtige retning. Han håber på enighed om OPEC + -charter i morgen. Iran var enig i alle spørgsmål i mødet med Ruslands Novak.
 • ECB er ikke optimistisk med hensyn til inflation – ECB-medlemmer Pablos Hernadez de Cos og Klaus Knot talte i Helsinki og sagde, at inflationen er langt fra målet. Vi er åbenbart i en vanskelig situation, inflationen er langt fra målet og 1,6% inflationsprognose for 2021 er langt fra deres mål. Vi lider stadig under langvarig usikkerhed, men befinder os ikke i recessionært område. Forventningerne til Q2 og Q3 er mindre gunstige end for Q1. Det er ubestrideligt, at inflationen forbliver for lav, og hvis der er et negativt scenarie, er ECB fast besluttet på at handle
 • US ISM Manufacturing PMI – Den amerikanske ISM-fremstillingsrapport var ikke så dårlig som forventet. ISM-fremstillingsindustriens PMI kom til 51,7 point i juni, mens det forventedes at falde fra 52,1 point i maj til 51,0 point. Endelig PMI for fremstillingsindustrien kom også bedre ud og trak sig væk fra næsten stagnation og steg til 50,6 point fra 50,1 point i maj, som forventedes at forblive på samme niveau i juni. Beskæftigelseskomponenten forbedredes også og sprang til 54,7 point fra 53,7 point tidligere. Selvom andre indikatorer som betalte priser kom ret svage ud med 47,9 point fra 53,2 tidligere, og nye ordrer faldt også til 50,0 point, hvilket betyder stagnation mod 52,7 point tidligere.

Bullish USD / JPY

 1. Tendensen er skiftet de sidste par dage
 2. Grundlæggende bliver bullish for dette par
 3. 20 SA yder support på H1-diagrammet

Nu giver glidende gennemsnit støtte til dette par

USD / JPY har været baisse i cirka to måneder, siden den blev lavere efter optrapningen af ​​handelskrigen. Dette par mistede omkring 500 pips i løbet af den tid, men i de sidste par dage er situationen forbedret for dette par, og det har gjort en bullish vending. Prisen er steget omkring 150 kerner fra bunden, og den åbnede med et stort bullish hul i går aftes, da markederne åbnede på grund af de positive toner fra G20-topmødet. 20 SMA (grå) yder også support til dette par, hvilket betyder, at købere er i kontrol i øjeblikket.

Afslutningsvis

G20-topmødet har forbedret tingene for de finansielle markeder, og nu er der en ny positiv stemning på markederne. Handlende bevæger sig væk fra sikre havne, og USD er forbedret betydeligt. Men den globale økonomi fortsætter med at svække, som fremstillingsrapporter fra resten af ​​kloden bortset fra USA viste i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me