En begynderguide til World Series of Poker

Årets World Series of Poker starter officielt i morgen, og pokersamfundet gør sig klar en måned fyldt med pokeraktion.

Det bliver et stort år, siden arrangørerne gik overbord og sammensatte over 69 begivenheder til hele serien. Hele serien i år er en fejring af spillet, og spillere, der ønsker at deltage, får chancen for at spille deres foretrukne pokervarianter.

Startet i 1970 var World Series of Poker rettet mod at popularisere spillet. Hvad der plejede at være en invitation til kun invitationer, har World Series udviklet sig fra en simpel serie af kontantspil til et svimlende udvalg af satellitturneringer og big-money begivenheder.

Det bevarer dog stadig sin mystik. Online poker boom i 2000’erne kan placeres direkte ved fødderne af Chris Moneymakers sejr i 2003 World Series of Poker. I modsætning til andre sportslige turneringer er prisen for at vinde nogen af ​​begivenhederne i World Series of Poker ikke et trofæ, men et guldarmbånd. At eje og stolt vise et vinders armbånd er et stolthed for tidligere vindere og en anerkendelse af deres færdigheder.

World of Series Poker 101

For en pokerelsker er det en drøm, der går i opfyldelse. Det kan dog være en anstrengende øvelse. For dem, der ønsker at tilmelde sig det, er der en få fakta, de har brug for at vide.

WSOP begivenheder

Først og fremmest kan spillerne være selektive med hensyn til hvilke af de spil, de deltager i. De 69 begivenheder har forskellige variationer, der skal give alle en bred vifte af valg. Nogle spil køres ved hjælp af Texas Hold ‘Em-reglerne, men der er andre turneringer, der bruger andre regler som Omaha, Lowball og Stud. Der er endda turneringer. Begyndere behøver ikke at bekymre sig om at blive udelukket, hvis deres foretrukne regler ikke bruges.

For det andet er det vigtigste mål for spillerne for hver turnering at være den sidste, der står. Dette betyder, at spillerne skal være forsigtige med deres bankroll. Det er bedst, hvis en spiller har en stor bankroll, men omhyggelig styring og dygtigt spil kan gøre en lille bankroll til en stor.

Endelig kan en spiller, der sigter mod at være en del af hovedbegivenheden, gøre det på den hårde måde ved at deltage i de forskellige satellitturneringer. Det er dog ikke nødvendigt. Alt, hvad en spiller skal gøre for at deltage i hovedbegivenheden, er at have $ 10.000 og at købe ind. Hvis en potentiel spiller ikke har penge, bliver de nødt til at deltage i en satellitturnering, der har et mindre buy-in.

Talrige pokerbegivenheder at deltage i

Hovedbegivenheden er normalt omkring begyndelsen af ​​juli efter en anstrengende spillemåned. Til selve arrangementet bruger spillerne deres buy-in til at få chips til at spille. Spillere kan ikke bytte disse chips mod kontanter, men de angiver, om en spiller stadig er i turneringen eller ej. Hvis de løber tør for chips, elimineres de.

Indkøbet føjes derefter til den præmiepulje, der tildeles de bedste efterbehandlere. Kun de 10 procent får en udbetaling. I betragtning af at den sædvanlige mængde spillere til hovedbegivenheden overstiger tusind spillere, vil kun omkring hundrede af dem få nogen penge.

Når hovedbegivenheden begynder, grupperes spillerne i tabeller. Når spillere elimineres, flyttes folk fra bord til bord for at holde dem i balance. Normalt spil fortsætter, indtil kun et enkelt bord på ni er tilbage. Dette er dog ikke den rigtige finale.

En dråbe

De sidste ni spillere udgør den sidste tabel i hovedbegivenheden. I 2008 ønskede ESPN at opbygge en lille brummer til turneringen, og dette resulterede i, at finalebordet blev forsinket til oktober.

World Series of Poker er en begivenhed, som enhver spiller ikke bør gå glip af. Spillere kan let holde øje med Colossus den 2. til 4. juni eller finde deres skæbne i henholdsvis Seniors Championship og Monster Stack den 17. juni og 24. juni. Hovedbegivenheden er dog først 9. juli og efterfølges af One Drop den 12. til 14. juli.

Bitcoin poker og WSOP

Givet at ikke alle kan være med på begivenhederne i år, kan pokerentusiaster stadig opleve actionpokeren, når de spiller Bitcoin poker online. Bedre endnu, de kan holde øje med de forskellige World Series of Poker-kampagner der giver store udbetalinger og endda en chance for at præstere Main Event i juli.

Sidste år lancerede en række Bitcoin-pokersider deres WSOP-inspirerede bonusser og kampagner, hvor Americas Cardroom lancerede sin World of Series of Jackpots.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me