En hektisk periode forud for Ethereum-kryptovalutaen

I slutningen af ​​foråret 2017 var alle øjne rettet mod den stigende pris på ETH og den store status for hele P2P-blockchain-systemet, der håndhæver ethereum-netværket. Dette er grunden til, at kryptovalutaen begyndte i år under $ 10 og på et tidspunkt nåede værdien på næsten $ 400 og voksede med mere end 2000% i en kortere periode end seks måneder.

Men i starten af ​​sommeren begyndte stigningen i ETH at bremse og stabiliserede sig omkring $ 350 med sporadiske stigninger og fald, men ingen af ​​dem ændrede virkelig denne gennemsnitlige værdi. Værdiskiftet opstod dog i slutningen af ​​juni, da prisen på ETH begyndte at falde med en konstant nedadgående tendens.

Derefter for mindre end 24 timer siden begyndte det store nedbrud, der tog kryptovalutaen under $ 200 i en meget kort periode. I kølvandet på dette kæmper forhandlerne og investorerne med, hvad de skal gøre med bevægelsen på markedet, og hvordan de skal forberede sig på den kommende periode, uanset hvad det måtte medføre.

Juli drop

Faldet bragte kryptokurrency ned til under $ 200, hvilket er den første forekomst af at vende tilbage til dette niveau siden 30. maj 2017. I løbet af handelsdagen blev det laveste punkt nået på omkring $ 190, hvilket signalerer et fald i værdien på 17%, som fandt sted i denne periode. Derefter fortsatte prisen med at korrigere sig selv i de kommende timer og hoppede til $ 210, men kom derefter tilbage til under $ 200. Alt dette giver en mere end 50% nedgang siden historiens højeste.

På det tidspunkt var en masse spænding relateret til kryptokurrency direkte forbundet med ICO’er som kun begyndte at præsentere sig som en forretningsmulighed. Dette kombineret med det almindelige mediefokus, der blev leveret til ETH, fik det til at stige mere aggressivt, end det virkelig var bæredygtigt i en længere periode end blot et par uger, som mange forudsagde.

Nu ser det ud til, at deres forudsigelser er bevist rigtige, da korrektionen stadig synes at være i gang. Fra nu af er det vanskeligt at vurdere, hvor prisen vil stabilisere sig, men det er sikkert, at den ikke springer hurtigt tilbage eller ikke i nærheden af ​​de niveauer, hvorfra faldet begyndte ($ 350-domænet). Mens værdifaldet bestemt ikke er noget, som de daglige handlende er glade for, repræsenterer det stadig ikke et overordnet problem, der kunne gribe ethereum-netværket.

Stabil potentiale

For fortalerne for ETH generelt er faldet uheldigt, men ikke på nogen måde tegn på et større problem i netværket. I stedet påpeger de fleste af dem, at bitcoin, der bruges til mange online finansielle interaktioner, herunder spil med BTC, er stadig det ringere netværk, når det kommer til dets design og brugervenlighed.

Dette giver mange handlende mulighed for at forblive optimistiske med hensyn til netværksfremtiden og dets levedygtighed som en investeringsmulighed. Mens prisen falder i øjeblikket, foretrækker mange stadig ETH som et mere stabilt kryptovaluta-domæne, især sammenlignet med den største tungvægtsmester i øjeblikket – bitcoin.

Problem med Bitcoin-skalering

En af hovedårsagerne til, at ethereum stadig har så mange af dem, der satser på det, er bitcoins kommende sejlproblem. Med to modsatte BTC-lejre, der er løst for ikke at vippe og give plads til løsningen fra den anden side, forbliver muligheden for bitcoinfrakturering et reelt alternativ.

Naturligvis, hvis dette sker inden for et par uger, vil den nuværende ETH ustabilitet se ud som en lille lokal storm sammenlignet med en orkan i kategori fem. Der er ingen måde, hvordan den samme opdeling kan påvirke prisen på BTC i nogen positiv form eller form bortset fra det faktum, at det er et helt ukendt område.

Lige nu er selv de, der er velbevandrede i netværksforretningen og hele BTC-samfundet, i mørke, når det kommer til nedfaldet af systemet, der opdeles i to digitale valutaer. Mens ethereums eksempel viser, at det er muligt for dette at forekomme, og at begge nye kryptokurver fortsætter med at fungere, vil markedets indvirkning være ødelæggende.

I det øjeblik, uden tvivl, ville den såkaldte flippening forekomme, hvor ETH overtog som den største digitale valuta med hensyn til markedsdækning. Hvis det ville ske, ville værdien af ​​ETH næsten øjeblikkeligt skyrocket.

Den flippende chance

Mens nogle investorer kan være på udkig efter, at flipperen skal ske på resterne af BTC-opdeling, investeres de smarte penge bedst i digitalvaluta økosystem, der for det meste er stabilt. Skyhøjningen af ​​ETH-værdien ville vare i en kortere eller længere periode, men ustabiliteten på lang sigt genereret af splittelsen af ​​det største netværk vil forblive i tankerne investorer såvel som offentligheden.

Logikken bag den nye frygt ville være enkel – hvis den største kryptokurrency, der lykkedes at overleve en række ulykker i næsten et årti, splittede sig over en krangel i det faktiske samfund, hvorfor kunne det samme ikke ske med nogen anden? Med denne enkle, men gribende idé kunne ingen mængde eksperter og teknisk forklaring fuldstændigt dæmpe denne frygt.

Dette lyder måske katastrofalt, men hele forestillingen om tillid til digitale valutaer vil blive rystet til kernen med BTC-split. Naturligvis går begrebet digitale valutaer ikke nogen steder, men væksten og vedtagelsen kan sættes tilbage med år, hvis ikke et årti med denne begivenhed. Derfor er det svært at forestille sig ETH, der går stærkt i den lange periode, efter at den oprindelige bevægelse af midler fra de nye BTC-netværk stopper..

ETH-rebound

Ideelt set vil ETH-rebound forekomme i indstillingen senere på året, hvor BTC ikke var opdelt i to netværk. Flippen, hvis den overhovedet kommer i den nærmeste fremtid, skal ske på basis af, at ETH ses som stærk og ikke som BTC ses som svag eller svigtende. Ethvert andet alternativ kan øge prisen på ether, men i det lange løb vil det ikke medføre noget godt for kryptovaluta-økosystemet.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me