Er $ 10.000 den nye etage for Bitcoin?

Prisen på Bitcoin fortsætter med at stige støt lige siden halveringsbegivenheden fandt sted den 11. maj 2020. I betragtning af at prisen ramte bunden på $ 3.100 USD i begyndelsen af ​​coronavirus-pandemien, betyder det faktum, at Bitcoin nu flirter med $ 10.000-marken, at investorer med god timing har allerede tredoblet deres investering på få måneder.

Selv med al optimismen omkring Bitcoin og alle altcoins, der stiger i værdi ved siden af ​​det, ser det ud til, hver gang digitalt guld kommer tæt på $ 10.000, skubber bearish handlende prisen ned igen. Alligevel er det tid til at overveje et vigtigt spørgsmål: Vil $ 10.000 være den nye etage for Bitcoin når som helst snart? Lad os diskutere.

Hvad markedet skal se for at retfærdiggøre en $ 10.000 etage

Det faktum, at Bitcoin endda flirter med $ 10.000-mærket lige nu, er et mini-mirakel i betragtning af, hvad der sker med prisen under coronavirus-pandemien. Når det er sagt, er der mange ting, som markedet skal se, før nogen vil retfærdiggøre $ 10.000 som den nye etage, som den nye minimumspris, som vi aldrig vil blive overtrådt igen.

Overvej et øjeblik forskellen mellem prissvingningen på $ 3.100 og $ 10.000, der hidtil har fundet sted i 2020. Tænk nu over det faktum, at i december 2017 så Bitcoins all-time pris høj valutaen flirte med $ 20.000.

Nu hvor den tredje Bitcoin-halveringsbegivenhed er kommet og forsvinder, mener mange eksperter, at $ 20.000-marken er godt inden for rækkevidde, der skal overgås igen ved årets udgang. Men der er også grunde til at overveje, at prisen bare kan falde.

Det er simpelthen ikke nok at krydse $ 10.000-mærket midlertidigt. Fra et grundlæggende synspunkt gør faldet i antallet af nye bitcoins, der kommer i omløb takket være den seneste halveringsbegivenhed, det i det væsentlige 50% mindre rentabelt at forblive i krypto-minedrift. Det betyder, at mindre mineselskaber vil blive slugt af større. En konsolidering af den slags centraliserer effektivt kontrollen og dæmper Bitcoins ultimative formål. At gøre udveksling af værdi demokratisk for alle. Det betyder også, at dine computere understøtter netværket og måske en lavere pris.

Mere institutionel optagelse

Effekten af ​​mindre krypto-mineselskaber, der sandsynligvis forlader branchen helt, kan bare betyde, at Bitcoin-prisen har brug for større institutionelle investeringer for at stabilisere sig over $ 10.000. Nylige nyheder tyder på, at selv institutioner, der tidligere har været positive på Bitcoin, begynder at tage det alvorligt som en måde at afdække markedet på og også som et middel til at beskytte deres eksisterende forretningsmodeller.

Et sådant eksempel er J.P.Morgan. CEO Jamie Dimon var meget åbenlyst om, at Bitcoins prisstigning i 2017 kun var en spekulativ boble, og at kryptovalutaen næsten ikke har nogen egenværdi. Endnu for nylig ser banken ud til at kalde det legitimt, og det er næsten ubestrideligt, at enhver større bank, der føler sig truet af digitale valutaer, på et eller andet tidspunkt ikke har andet valg end at købe ind i branchen.

Da sådanne banker har adgang til store mængder af likviditet, ville det være fornuftigt at gå stort på digitale valutaer og udnytte enhver mulighed, der er for at tjene penge.

Selvom de fleste regeringer, banker og store investeringsselskaber synes mere end glade for at komme med deres egne digitale valutaer som en måde at forsøge at overbevise forbrugerne om, at deres digitale token er lige så god som Bitcoin eller enhver anden virkelig decentraliseret valuta, er sandheden alt disse bestanddele bliver til sidst nødt til at købe sig til blockchains, der ikke ejes af nogen. Forbrugere kloge nok til at se dette behov for at komme ind nu.

Hvad spillere kan gøre for at forstærke Bitcoins gulv

Mens den gennemsnitlige kryptospiller sandsynligvis ikke er en hval med millioner af dollars, er der en måde, som spilfællesskabet kan hjælpe med at hæve priserne på digitale valutaer. Det er at være ved bordene i stedet indsatser. Millioner dollars værd af spiltransaktioner udveksles dagligt på Bitcoin-netværket og andre blockchains som Ethereum og Tron for at nævne nogle få.

Da priserne værdsætter den måde, de er, er der ikke noget bedre tidspunkt end nu at slå bordene. Selv spillere, der taber på et væddemål, skal være i stand til at vinde langsigtet med prisforbedring, så længe den gode gammeldags bankrulle forbliver intakt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me