Hvordan Cryptocurrency kunne ændre online poker spillet for evigt

Det første nogensinde Bitcoin pokerspil registreret fandt sted i marts 2010. Det er 14 måneder efter, at Bitcoin-blockchain blev lanceret i januar 2009.

Hvad der er skør, er, at det første pokerspil nogensinde indeholdt et buy-in på 50 BTC, som i dag ville være mere end $ 550.000 USD værd. Vinderen i det spil gik væk med 1.000 bitcoins eller mere end $ 11 millioner USD ved dagens værdiansættelse.

Den vigtige del er dog ikke, hvad værdien af ​​buy-in var i forhold til i dag. Det er det faktum, at hasardspil for første gang nogensinde blev etableret som en brugssag for kryptokurrency. Det giver mening, fordi Bitcoin trods alt simpelthen er en regningsenhed, ligesom at indsamle pokerchips. Spillerne i besiddelse af de fleste enheder får opretholdt mest gearing, og den der ender med alle enhederne i slutningen af ​​spillet vinder kontantpræmien (eller i dette tilfælde kontantfri).

Det første Bitcoin Poker-spil stammer fra et gammelt forum

Før der var CoinDesk, CoinTelegraph eller endda Bitcoin Gambling Guide, var der BitcoinTalk.org, go-to online community forum for både nørder og revolutionære, der havde brug for et sted at stille spørgsmål, få svar og i sidste ende være en del af et samfund, som vi i dag kaldes kryptokurrency-samfundet.

Den første bruger på BitcoinTalk, der nogensinde har diskuteret at køre et Bitcoin-venligt pokerspil, er faktisk kendt for noget andet. “BitcoinFX” er kendt for at skabe den allerførste rampe, hvor regelmæssige statsstøttede penge kunne udveksles til Bitcoin. Denne bytte blev forresten ikke foretaget på en fancy handelsplatform. De blev lavet strengt via e-mail. Forestil dig det et øjeblik. Der findes nu en hel industri, hvor kryptokurrencyvirksomheder i nationer overalt i verden tilbyder investorer muligheden for at handle deres lokale valuta for Bitcoin. Det hele startede med bare e-mails!

Hvorfor buy-in var en whopping 50 BTC

Forestil dig at kaste $ 500.000 i værdi af Bitcoin på et pokerspil i dag. Hvis du gjorde det og offentliggjorde det, ville du sandsynligvis blive en berømthed i dit lokale område for at tage et så stort gamble ved hjælp af en valuta, som de fleste stadig ikke forstår fuldt ud, selv når adoption vokser. I 2010 var 50 BTC ikke værd at være i nærheden af ​​$ 500.000.

Men grunden til, at buy-in til det første pokerspil blev sat til 50 BTC, er, at coinbase-belønningen for succesfuld minedrift af Bitcoin på det tidspunkt var 50 BTC. Det beløb lyder imponerende i dag, men det var værdiløst dengang. Ikke kun fordi den rå markedsværdi af en Bitcoin på det tidspunkt kun var $ 0,003 USD (hvilket betyder, at 50 BTC kun var 15 cent værd). Det er også fordi denne mængde BTC var tilgængelig for alle med en personlig computer.

Husk, at minedrift af nye bitcoins på nuværende tidspunkt kræver stor computerkraft og masser af ledig plads inde i et lager, men i 2010 var alt det gennemsnitlige Bitcoin pokerspiller, der var nødvendigt, en bærbar computer og en internetforbindelse.

Poker og Bitcoin går bogstaveligt talt hånd i hånd

De første pokerspil, der blev registreret, og som involverede Bitcoin, så deltagerne gå væk med henholdsvis 325 BTC og 600 BTC. Men disse spil gjorde meget mere end at lægge lidt mere digital valuta i en Bitcoin-tegnebog. De giftede sig for altid med hasardspil og Bitcoin. Ikke kun for at bevise, at spil kunne være en brugbar sag for en decentral valuta, men fordi grundlæggeren selv tilsyneladende havde noget for poker.

Poker er i Bitcoins kode

Du læste rigtigt! Satoshi Nakamoto, den mystiske forfatter af Bitcoins whitepaper, inkluderede faktisk referencer til poker i Bitcoins originale kode. Det er ikke ligefrem en tilfældighed, at tidlige pokerspillere talte om at skabe en pokervenlig klient, der kunne acceptere buy-ins uden at skulle bruge e-mails.

For mange investorer (inklusive både tilhængere og modstandere af kryptovalutaer) ville bankvirksomhed på Bitcoin altid være et spil. Det giver mening, at Satoshi tydeligt havde ambitioner om at gøre det lettere at spille med Bitcoin på en tillidsfuld måde.

Om den gennemsnitlige kryptoentusiast ved det eller ej, er næsten ud over pointen. Men verdens første Bitcoin pokerturnering nogensinde markerer begyndelsen på uden tvivl den mest værdifulde og oplagte brugssag til kryptokurver. Spil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me