Hvordan øget Bitcoin-regulering vil påvirke fremtiden for online-spil

Regeringer overalt i verden kæmper for at regulere kryptovalutaer og udvikle deres egne digitale valutaer bakket op af centralbanker. I årevis har tanken om, at indkomstskattesultne regulatorer vil gøre kryptokurver ulovlige eller smide folk i fængsel, været noget af en mørk sky, der svævede over hovedet på selv de mest håbefulde kryptokurrencyentusiaster. Nu hvor Bitcoin ses som en institutionel investering og en butik af værdi snarere end en erstatning for daglige transaktioner, har regeringerne intet andet valg end at udvikle regler, der stadig omfavner brugen af ​​digitale aktiver som investeringer.

Forholdet mellem kryptokurver som investeringer og kryptokurver som en trussel mod at vælte regeringer er alligevel tyndt.

Overraskende nok truer truslen om at regulere Bitcoin og den måde, hvorpå kryptovalutaudvekslinger handler, med kunder kan faktisk hjælpe med at spille lige så meget vil det bremse ønsket om at bruge en børs. Lad os gå dybere ind i, hvorfor det er.

Amerikansk sekretær håber at indføre ny regulering af Crypto

Steven Munchin er den amerikanske sekretær. Han foreslår nye regler om, at virksomheder, der driver forretning med kryptovalutaer, ikke kun følger hvidvaskning af penge og kender din klients politikker, men også kun handler med andre virksomheder, der følger de samme politikker.

Dette reguleringsniveau er designet til at knuse ulovlige virksomheder fra at drive og beskytte forbrugerne. Det er ikke nødvendigvis designet til at afkøle kryptokurver som en aktivklasse.

Det betyder ikke, at nogle store påvirkere i kryptokurververdenen ikke kan lide, hvad der kommer ned i rørledningen. Brian Armstrong er administrerende direktør for Coinbase.com, en af ​​de største og mest udnyttede kryptokursudvekslinger i verden. Armstrong mener, at nye regler kan forhindre væksten i kryptokurrencyøkonomien. Han tweetede som sådan for nylig efter at det blev meddelt, at Coinbase skulle begrænse marginhandel på sin platform.

Hvordan foreslåede regler kunne hjælpe Bitcoin Gambling

Mange af verdens mest spændende, mest rentable og mest pålidelige Bitcoin-spilwebsteder fungerer fra små offshore-lande med gunstige Bitcoin-, skatte- og forretningsregler. Når du ved det, tror du måske, at disse virksomheder er helt immune over for hvad der end sker med reglerne. Men sandheden er, det er sandsynligt, at de fleste Bitcoin-spilwebsteder, der har eksisteret i mindst et par år og etableret en vis troværdighed i Bitcoin-spilarenaen sandsynligvis glæder sig over regulering.

Ja, regulering kan betyde, at et Bitcoin-casino skal følge flere regler for at appellere til amerikanske kunder, men det er også vigtigt at overveje, at selv de fleste Bitcoin-spilleoperatører, der trives offshore, går glip af et stort stykke af markedet, fordi de er nødt til at begrænse brugen af ​​deres spilplatforme til lande, der ikke inkluderer USA.

Sandheden er lige så meget som hasardspil er en konkurrencedygtig industri, og Bitcoin-venlige sider kæmper altid for dine underholdningsdollar, de opererer også inden for en unik boble, der præsenterer unikke udfordringer for forretningsfolk, der ønsker at få overskud i branchen. Dette betyder, at der er et ekstra incitament for Bitcoin-spiloperatører til at arbejde sammen og sikre, at de overholder regulatorer. I sidste ende gør det netop ikke kun potentialet til at åbne spiloperatører for amerikanske kunder, det viser også amerikanske spillere og spillere over hele verden, at Bitcoin-venlige sider er legitime og sikre at bruge.

Tillid er enorm, når det kommer til onlinespil, især når du driver din virksomhed gennem kryptokurrency.

Fremtiden for Bitcoin-spil er lys uanset

Ingen kan lide følelsen af ​​at nogen kigger over skulderen. De fleste spillere vil sandsynligvis have det sjove og spændende, de oplever online, for at forblive en privat indsats. Det er forståeligt. Sandheden er, at fremtiden for spil med Bitcoin er lys, uanset hvad regulatorer gør. Hvis tilsynsmyndigheder opfører sig på en måde, der gør det vanskeligt for folk, der ikke bor på en ø, at spille, vil kryptokurver stadig vokse i værdi, og de, der allerede spiller med dem, vil fortsat gøre det.

Hvis det modsatte sker, og sluserne åbnes, vil operatørerne have en verden af ​​muligheder foran dem. Således er fremtiden for Bitcoin-spil lys, uanset hvad regulatorer prøver at gøre ved det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me