Hvorfor spiloperatører, der omfavner Bitcoin, blomstrer

Bitcoin-spilsteder begynder at se bedre resultater sammenlignet med operatører, der ikke gør det. Der er en række grunde til det, og i dette indlæg vil vi undersøge dem alle. Fra et fugleperspektiv er det der er vigtigt med denne voksende tendens, at den ikke vil bremse når som helst snart. Hvis der er noget, bevæger det sig hurtigere og hurtigere. Ikke kun er Bitcoin en absolut juggernaut, når det kommer til, at det er en værdibutik og forbedrer værdien af ​​dine langsigtede investeringer, det forstyrrer også den måde, betalingsudbydere gør forretning på og tvinger dem til at gøre større og bedre ting for at konkurrere.

Når alt kommer til alt, når virksomheder skal konkurrere mod hinanden for at tjene dine spil dollars, er det godt for dig. Da legaliseringen af ​​hasardspil fortsætter med at ekspandere i hele USA og resten af ​​verden, fortsætter Bitcoin med at stige i værdi, og flere og flere virksomheder investerer i kryptokurrency på den ene eller anden måde, de, der bliver tidlige adoptere, kommer foran dem det gør det ikke.

Modningen af ​​Bitcoin vil stabilisere spilvirksomheder

Tag ikke fejl af det, Bitcoins volatilitet gør det til det perfekte gamble for både spillere og investorer. På lang sigt skal vi dog alle have, at prisen skal være mere stabil, end den er. Regeringer over hele verden fortsætter med at udskrive flere og flere penge for at forsøge at give økonomier stimuluspakker, der holder planeten ude af en recession. Dette betyder, at værdien af ​​statsstøttede valutaer er indstillet til at falde med en alarmerende hastighed.

Hele denne tendens vil stabilisere Bitcoin. Så meget som spillere og investorer elsker at tage på en vild tur for at forsøge at tjene masser af penge, og spiloperatører byder på det, vinder langsomt og stabilt løbet, når det kommer til at opbygge en virksomhed. Det er hvad spiloperatører gør i slutningen af ​​dagen. De bygger en virksomhed. Derfor krypterer børsnoterede virksomheder overalt for at få penge ind på kryptokurrencymarkedet. De ser det som en måde at fortsætte med at opbygge deres forretninger, mens kryptokurver modnes som en aktivklasse. Når en spilleoperatør er forpligtet til at opbygge en bedre forretning, betyder det, at de giver dig bedre kundeservice, bedre odds og bedre kampagner.

Alle valutaer bliver alligevel digitale

Libanon gør sig klar til lancering sin egen digitale banks digitale valuta. Det er heller ikke det første land, der arbejder på det. Rusland gør det, og Kina gav for nylig væk 1 million dollars i digital valuta som en test.

Her er sagen om de centrale bankers digitale valutaer: de styres alle af regeringer. Disse regeringer har evnen til at censurere og / eller diktere hvad der sker og ikke sker med deres valutaer. De kan overvåge alt, hvad du gør, implementere Know Your Client-krav og beskatte dig, ligesom de altid har været.

Den gode nyhed om disse valutaer er, at de yderligere udvisker linjen mellem decentrale kryptovalutaer og centraliserede digitale valutaer, der handler om regeringskontrol. Når digitale valutaer bliver en dagligdags virkelighed, vil en hel generation af spillere have lettere ved at skifte fra dem, der støttes af centralbanker, til dem, der ikke er.

Når dette sker, vil værdien af ​​kryptokurver ikke kun stige eksponentielt, ideen om at spille med en kryptokurrency, der ikke er bundet til en bank, bliver normen. Dette betyder, at enhver casinooperatør, der ikke følger kryptovaluta-trenden i øjeblikket, ikke har andet valg end at gøre det senere. Sagen er, at de spiloperatører, der kommer tidligt, får mest ud af adoptionsbølgen, fordi de fangede den i begyndelsen.

Sammenfattende vinder Bitcoin-spiludbydere terræn på traditionelle spilmærker af samme grund, som det bredere kryptofinansielle marked indhenter det traditionelle finansielle marked. Der sker en global vagtændring, og alt er digitalt og elektronisk. Vi har oplevet det med andre former for teknologi som mobiltelefoner og biler. Penge er den næste grænse. Spiloperatører, der ikke kommer ind på Bitcoin nu, betaler prisen senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me