Lovgivere i Australien udforsker muligheden for at genkende Bitcoin

Det mindste kontinent på planeten og dets lovgivere er for nylig blevet meget fremtrædende på blockchain-udviklingsstadiet. Lidt uventet nåede nyheden resten af ​​verden, hvilket antydede, at de samme lovgivere presser på for fuld anerkendelse af BTC som en officiel valuta i alle Australiens stater..

Denne begivenhed er blevet hilst velkommen af ​​mange udviklere og investorer, der arbejder med bitcoin, men på samme tid er andre skeptiske. Når alt kommer til alt, har lignende nyheder vist sig i nogen tid og oftere end ikke, de har vist sig at være helt falske eller være en vildledning af, hvad der var den faktiske lovgivningsmæssige eller lovgivningsmæssige udvikling.

Som en af ​​de store udviklede nationer i verden og leder af dets bredere region ville det stadig være en enorm sejr for bitcoin at få juridisk anerkendelse i Australien. Her er en analyse af nyhederne, og hvad det kan betyde for både landet og kryptovalutaen, der kan opnå en fuld juridisk status.

En bred koalition

Denne udvikling blev afsløret af Sydney Morning Herald, en australsk national nyhedskilde. Ifølge det har repræsentanter fra både venstre- og centerpartier påbegyndt et kollektivt initiativ, der søger at give bitcoin en fuld juridisk anerkendelse, ikke forskellig fra nogen anden fiat-valuta, der bruges i Australien. Det samme initiativ er en del af en endnu større opfordring til den australske regering om at fokusere mere af sine ressourcer på blockchain-applikation og hjælpe sine evangelister med en højere grad af støtte.

Senator Sam Dastyari og senator Jane Hume, der tilhører det liberale parti og Labour Party, er lederne af initiativet. Deres argumenter fokuserer på forestillingen om, at Australien er meget mere proaktiv, når det kommer til at bruge kryptovaluta, men også hele tech-området blockchain. Parret har på grund af dette oprettet en gruppe kaldet parlamentariske venner af Blockchain. Ifølge dem er deres formål at fremme den generelle tilstand af problemerne med digital valuta og blockchain.

Disse partnerskaber er ikke noget nyt og kan findes næsten i næsten alle udviklede men også underudviklet nation på planeten. Imidlertid er inde i det samme initiativ et forslag, der har fanget opmærksomheden fra resten af ​​verden

Australiens centralbank

Inde i forslaget er der en direkte opfordring fra de parlamentariske venner af Blockchain til nationens centralbank om at lancere sin egen kryptokurrency. Naturligvis er dette også noget, der ses i andre dele af verden, som for eksempel i Norge, men Australiens indflydelse er meget større i sine omgivelser.

Senatorerne mener, at dette kunne være et virkelig revolutionerende skridt for alle australske finansielle institutioner, inklusive Reserve Bank og ser deres rolle som politiske facilitatorer for, at det samme skridt skal finde sted.

Samtidig har Reserve Bank allerede afsløret tidligere i 2017, at den lavede en intern gruppe, der havde til opgave at udforske teknologien og dens potentiale. På grund af dette er det sikkert at antage, at de to enheder er i en eller anden form for kommunikation, som lægger en endnu større vægt på initiativet.

Bestemt er banken stadig langt væk fra enhver anvendelig løsning til en intern bygget digital valuta, men med politisk opbakning kan ethvert projekt placeres i et højere gear. Derudover kan den samme politiske støtte overbevise bankens ledelse om, at regeringen ikke vil gøre en 180-graders drejning af spørgsmålet og opgive dem sammen med eventuelle potentielle omkostninger, der måtte have løst indtil det øjeblik.

Australien som digital valutaleder

På mange måder er Australien en ideel kandidat til et land, der kommer ind i det digitale valutadomæne med fuld lovgivningsmæssig opbakning. Selvom denne forestilling for mange måske virker helt logisk, har virkeligheden ikke fanget den op – i dag er Japan sandsynligvis det land, der har avanceret mest på den juridiske front med sin bitcoin-anerkendelse, der opstod for et par måneder tilbage..

Alligevel er det (relativt set) nærliggende Australien, der har en fantastisk blanding af egenskaber, der gør det næsten muligt at være en ideel kandidat til ethvert landsdækkende digitalvalutainitiativ. For det første, som mange andre vestlige nationer, bruger mange australske borgere BTC for at gamble online, købe varer og tjenester og gøre yderligere ting med deres digitale valuta.

Så der er en klar base af potentielle brugere, der allerede er velbevandrede i den digitale valutahandel og procedurer. Bortset fra dette har landet en interessant geopolitisk position og en indenlandsk opsætning. Australien er ikke stor med hensyn til befolkning, hvilket betyder, at det meget mere effektivt kunne teste sin nye digitale valuta og også tillade brugen af ​​bitcoin som en anerkendt kryptokurrency.

Selv i tilfælde af uforudsete problemer ville det være mere end udstyret til at løse dem eller endda stoppe testen uden at lide for meget skade. Det samme gælder for dens befolkning ville være meget lettere, når det kommer til alle former for forsikringer i tilfælde af test.

Men på samme tid er Australien medlem af G20 og mange andre politiske og finansielle systemer og placerer det i samme gruppe som enhver anden udviklet nation på den nordlige halvkugle. På denne måde vil enhver fremtidig digital valuta blive aktiveret inde i et land, der allerede har at gøre med mange andre udviklede lande. Oplysninger modtaget fra ethvert forsøg kan være uvurderlige for ethvert fremtidigt initiativ både indenlandsk og i udlandet.

Hindringer for de parlamentariske venner af Blockchain

Mens deres vision er klar, er den egentlige vej til dens realisering ikke så meget. Nogle medlemmer af det australske parlament, herunder de fra de partier, der er involveret i initiativet Parlamentariske venner af Blockchain, støtter ikke processen med udvidelse af kryptokurrency.

Nogle af dem har endda for nylig opfordret til endnu strammere kontrol og tilsyn med brugen af ​​BTC i Australien. På grund af dette vil de parlamentariske venner af Blockchain-medlemmer for det første have en hård vej fremad, hvor de skal overbevise deres politiske jævnaldrende om, at både blockchain og digitale valutaer er en værdifuld chance for deres land.

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me