Tre grunde til, at kryptovalutaer former pokerens fremtid

Bitcoin og andre kryptovalutaer vil spille en stor rolle i udformningen af ​​pokerens fremtid. Selvom pokerspillere og online pokerbordoperatører tidligere var meget langsommere med at anvende kryptokurver, accelererer tendensen af ​​mange forskellige årsager. Når du har lært mere om disse grunde, vil du se, at fremtiden er lys for et spil, der blev et popkulturfænomen i begyndelsen af ​​2000’erne takket være ESPN og vil fortsætte med at skabe bølger igen takket være kryptokurver.

Første gang Bitcoin og Poker nogensinde var bundet sammen

Mens det har taget noget tid for pokerspillere og pokersiteoperatører at varme op til ideen om at lege med kryptokurrency, kodede forfatteren af ​​bitcoin-hvidbogen Satoshi Nakamoto faktisk planer om at inkludere pokerspil på blockchain inden for den oprindelige kodningsstruktur. Nakamoto afsluttede aldrig jobbet, men det er klart selv i begyndelsen af, hvad der ville blive Bitcoin, at den mystiske opfinder af blockchain-teknologi forstod spil som en gyldig brugssag for kryptokurver.

Det er ikke kun kodningsstrukturen, der betragter spil som en brugssag. De tidlige adoptere af Bitcoin anerkender også denne mulighed. Den første nogensinde Bitcoin pokerspil fandt sted i 2010. Buy-in var 50 BTC, hvilket er en astronomisk værdi i dag.

I betragtning af at det er gået 10 år siden, er det tid, at et af de mest populære spil, der nogensinde er opfundet, omfavner Bitcoin og kryptokurver, og der er mange grunde til at tro, at Bitcoin vil have en dramatisk positiv indvirkning på fremtiden for poker.

Flere og flere pokerspillere ser værdien ved at vende bankroll til Bitcoin

Der er en god chance for, at du aldrig har hørt om MicroStrategy Inc., det er et børsnoteret forretningskonsulentfirma, der er steget med 21% på sine Bitcoin-beholdninger i løbet af de sidste tre måneder. Hvor meget værdi har virksomheden i Bitcoin? Cirka $ 500 millioner USD. MicroStrategy er blot en af ​​institutionerne, der skaber bølger for at investere store mængder kapital i Bitcoin.

Jack Dorsey, administrerende direktør for både Twitter og betalingsfirmaet Square, hældte bare 50 millioner dollars i det. Hvis milliardærer og Fortune 500-tungvægte kan se værdien af ​​at investere i Bitcoin, hvorfor skulle ikke pokerspillere tage et spil på det? Investering i Bitcoin er blevet sammenlignet med spil i årevis. Hvem er bedre at investere end pokerspillere med store bankrolls, der alligevel har en tilbøjelighed til risiko?

Anonymitet og grænseoverskridende transaktioner tillader flere pokerspillere at erhverve Bitcoin

Poker er utvivlsomt populær i Nordamerika. På denne side af havet tager vi vores evne til at logge på et online hasardspil og placere væddemål for givet. Mange lande rundt omkring i verden censurerer online hasardspil. At kunne bruge Bitcoin til at spille poker betyder, at du ikke har brug for din regerings tilladelse til at spille, og at du kan opbygge din bankrulle uden at skulle bekymre dig om, at dine penge bliver taget væk.

Opretholdelse af anonymitet tilføjer endnu et lag af beskyttelse for pokerspillere, der muligvis skal være ekstra forsigtige med, hvad deres regering kan gøre mod dem, hvis de ikke kun bliver opdaget for at spille online, men simpelthen fordi de i første omgang ejer kryptokurver. Bitcoin er censurresistent.

PayPal og andre tredjepartsbetalingsudbydere slutter sig til Bitcoin Frenzy

PayPal annoncerer at betalingsudbyderens mål i 2021 er at give sine kunder og handlende adgang til Bitcoin og andre kryptokurver internationalt. Det plejede at være, at både pokerspillere og spiludbydere var underlagt tredjeparts betalingsudbydere med hensyn til at skulle betale gebyrer for at få adgang til det finansielle system, få godkendelse fra sådanne udbydere for at kunne drive forretning og spille, og i sidste ende som et resultat tvinges til at give personlig identifikation for at kunne handle.

Brug af PayPal eller andre tredjepartsbetalingsudbydere til at købe kryptokurrency giver dig ikke nødvendigvis anonymitet, men det giver dig mulighed for at gøre, hvad du vil gøre med din krypto, når du køber den. Det betyder, at du ikke længere behøver at bekymre dig om, at dit kreditkort bliver blokeret af din bank. Flytningen fra PayPal er et godt signal til vedtagelse af krypto. Det viser, at en betalingsgigant, der engang var standhaftigt imod at gøre Bitcoin tilgængelig via sin platform, nu følger filosofien “hvis du ikke kan slå dem, slut dig til dem”.

I bund og grund er, uanset om du spiller Texas Hold’em, 3 Card Poker eller en hvilken som helst anden spillestil, så længe du spiller online, ideen om, at pokerspillere, der bruger Bitcoin til buy-in, er ved at blive mere almindelig end nogensinde Før.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me