Wargaming & BitPay Team Up, hjælper med at sprede Bitcoin

En af de største forhindringer, Bitcoin skal stå over for, er at få bred accept fra større virksomheder. Kryptovalutas populære anvendelse inden for onlinespil er begrænset, fordi den stadig kun er en brøkdel af den store iGaming-industri, selvom hasardspil er populær.

Dette er grunden til, at det er gode nyheder at høre om Wargaming.net’s partnerskab med BitPay. Et af de største Bitcoin-betalingsbehandlingsfirmaer giver BitPay nu tilladelse for amerikanske spillere af de gratis-at-spille MMO-spil at købe virtuelt guld til køb i spillet ved hjælp af Bitcoin.

Spil kan være en af ​​en teknologis ‘killer apps’ og tilskynder til vedtagelse og større brug ved hjælp af popularitet af esports og andre onlinespil. Som en enklere og billigere måde at foretage online forretningstransaktioner giver Bitcoin Wargamings spillere et bedre alternativ til strenge kreditkorttransaktioner.

Gratis MMO-spil okay med Bitcoin

Wargaming har gjort sig bemærket med sit fremragende bibliotek med MMO-strategikrigsspil. Virksomhedens spil inkluderer det populære World of Tanks-spil med dets forskellige variationer og spinoffs som World of Airplanes og World of Battleships. Fans af disse spil er i millioner over hele verden.

Wargaming.net

Et af de vigtige træk ved Wargamings produkter er, at de alle er gratis at spille. Spillene finansieres ved køb af virtuelt guld, der bruges til at købe power ups og køretøjer til spillere. Dette har resulteret i, at virksomhedens onlinebutik behandler tusindvis af betalinger hver dag.

Bitcoins rolle i det nylige partnerskab er at gøre køb i spillet meget hurtigere og mere bekvemt for spillerne. De skal ikke længere give økonomiske oplysninger for at konvertere deres penge til virtuelt guld, når de opgraderer våben eller køber tilføjelser. Med Bitcoin kan de forvente sikre og hurtige processer ved hjælp af BitPay.

Hvad BitPay bringer til bordet

Det er her, BitPay kommer ind. Bitcoin-betalingsprocessoren blev grundlagt i 2011 og har været i den unge Bitcoin-betalingsindustri, siden den begyndte at blomstre. Dette har givet det oplevelsen af ​​bedre at integrere Bitcoin-betalingsordninger i allerede eksisterende betalingsinfrastruktur. Da der indføres Bitcoin-betalinger til amerikanske kunder, får spillerne lettere med deres køb.

Derudover indfører BitPay brugen af ​​Payment Protocol-tegnebøger som en del af Wargaming-partnerskabet. Først introduceret i BIP 70 i 2013 blev denne særlige Bitcoin-standard udviklet til at gøre Bitcoin-betalinger endnu hurtigere og mere sikre.

Ifølge BitPay-blogindlægget:

”Vi er glade for at hjælpe med at bringe bitcoin til Wargamings spillere. Bitcoin er bygget til online oplevelser som spil, og vi er forpligtet til at hjælpe virksomheder som Wargaming med at bruge denne teknologi med at gøre disse oplevelser mere sømløse, sikre og sjove for brugerne. “

Der er tre mærkbare forskelle mellem at bruge Payment Protocol-tegnebøger og de normale Bitcoin-tegnebøger.

For det første sendes en URL i stedet for en betalingsadresse. Kunder klikker på linket, og deres Bitcoin-tegnebog sender automatisk en anmodning om betalingsprotokol til linket. Dette eliminerer chancen for at skrivefejl, der kan resultere i, at den forkerte adresse eller det forkerte beløb sendes. For det andet gør Payment Protocol hurtigere behandling ved at kopiere transaktionsjournalen og genudsende den via BitPays server. Dette sikrer, at transaktionen behandles hurtigere.

For det tredje giver brug af betalingsprotokol hurtigere refusion. Selvom Bitcoin-transaktioner ikke kan tilbageføres, kan der foretages yderligere transaktioner for at returnere de anvendte bitcoins (den største hindring for hurtig refusion er at bestemme en verificeret adresse). Med betalingsprotokollstandarder sender en kundes tegnebog automatisk en verificeret returadresse med hver betaling, hvilket reducerer den sædvanlige kundesupport frem og tilbage.

BitPay

Styrkelse af Bitcoin-accept i online spil

Øget eksponering for Bitcoin kan kun være gode nyheder. Dette er især når folk ser det i aktion. Dette partnerskab mellem Wargaming og BitPay er bare toppen af ​​isbjerget, da Bitcoin får større accept.

Onlinespil er en ideel ramme for Bitcoin til fuldt ud at udnytte sin dygtighed, forudsat at iGaming-samfundet globalt fortsætter med at vokse. Dette afspejles allerede i den stigende opmærksomhed og efterspørgsel efter Bitcoin slots, bordspil og endda Bitcoin eSports væddemål. Selvom tilgangen er forskellig fra den for de andre online-spilwebsteder som Leet, Wargaming udsætter allerede flere unge generationers forbrugere for fordelene ved Bitcoin.

På den anden side fortsætter BitPay med at tilføje flere navne til sin liste over virksomheder og organisationer, som det har hjulpet med at eksponere for Bitcoin-betalingsteknologi. Både PayPal og NETELLER, som kan bruges til at sende Bitcoin-indskud til visse online casinoer, er også om bord og slutter sig til over 60.000 købmænd, der bruger BitPay.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me