10 parasta Monero-lompakkoa [XMR] tarkistettu (vuoden 2019 painos)

Internetistä on tullut olennainen osa kaikkien elämää, mutta ajan myötä ihmiset ovat ymmärtäneet, että monet yritykset rikkovat yksilöiden yksityisyyttä. Näiden rikkomusten lisääntyessä yksityisyyden merkitys alkoi hitaasti kasvaa ja siitä on tulossa yhä tärkeämpi ja nykyaikaisempi ongelma.

Salausvaluutan ja hajautetun lohkoketjun myötä monet ihmiset kokivat, että maailmalla oli vihdoin ratkaisu yksityisyyden suojaamiseen. Mutta ajan myötä kaikki tärkeimmät valuutat, mukaan lukien bitcoin, jättivät jäljen, joka ei tehnyt niistä täysin yksityisiä. Yksityisyyden etsiminen johti salauksen kehittäjiin löytämään uuden kolikon, joka käytti tekniikoita, jotka auttavat lisäämään tapahtuman yksityisyyttä. Yksi tällainen tulos oli Monero todella tuntematon digitaalinen käteinen, jota ei voida jäljittää. Mihin tarvitset varmasti lompakon XMR: n tallentamiseen. Joten tänään tarkastelemme parhaita saatavilla olevia Monero-lompakoita juuri nyt.

Mikä on Monero?

Yksityisyyden kolikon metsästys johti huhtikuussa 2014 lanseeratun Moneron löytämiseen. Monero perustuu SalausHuomautus salanimisen kirjailijan Nicolas van Saberhagenin laatima pöytäkirja. Vaikka Monero tarjosi toiminnon kuten muutkin blockchain-rahakkeet ja valuutat, ytimessä merkki on avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, joka keskittyy yksityisyyteen ja hajauttamiseen. Toistaiseksi on kaivettu hieman yli 17 miljoonaa XMR: ää, joiden kokonaismarkkina-arvo on yli 1,61 miljardia dollaria. Tämä on Monero 13. sijalla kaikkien kryptovaluuttojen joukossa markkina-arvon suhteen ja kiinnostus kryptovaluuttaan on sittemmin noussut.

Kuinka Monero toimii?

Vaikka Monero on hyvin samanlainen kuin useimmat salausvaluutat ja käyttää julkista pääkirjaa tapahtumien kirjaamiseen ja uudet yksiköt luodaan kaivostoiminnan avulla, on olemassa muutamia asioita, joita tämä kolikko tekee eri tavalla yksityisyyden, turvallisuuden ja jäljitettävyyden parantamiseksi. Tämä saavutetaan enimmäkseen useilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten varkainosoitteilla ja Ring-allekirjoituksilla.

Saatat pitää myös: 6 parasta monikryptovaluuttalaitteistoa tarkistettua

Kaikki alkaa Monero Wallet -osoitteesta, joka on 95-merkkinen merkkijono ja sisältää kaksi sarjaa yksityisiä ja julkisia salausavaimia. Jotta tapahtuma tapahtuisi Moneron kanssa, lähettäjä käyttää vastaanottimien julkista näkymää ja julkista kulutusavainta sekä joitain satunnaisia ​​tietoja ainutlaatuisen, kertaluonteisen julkisen avaimen luomiseen. Vaikka tämä avain näkyy julkisesti Moneron lohkoketjussa, vain tapahtumaan osallistuvat osapuolet ovat tietoisia tapahtuman yksityiskohdista.

Kun tapahtuma on suoritettu lähettäjän päästä, vastaanottajan lompakko skannaa lohkoketjun yksityisellä näkymäavaimellaan, kunnes oikea lähtö löytyy. Kun lompakko löytää oikeat tapahtumatiedot, se laskee kertaluonteisen yksityisen avaimen, joka vastaa aiemmin luotua kertaluonteista julkista avainta. Vastaanotin voi nyt käyttää XMR: n, jonka hän saa yksityisen kulutusavaimensa avulla.

Vaikka tämä pilkka-tapahtuman selitys korosti, kuinka Monero toimii sen välttämättömänä ymmärtää kriittiset tekniset kappaleet, jotka tekevät Monerosta ainutlaatuisen- Varkainosoite, soittoallekirjoitukset ja Kovri.

Stealth-osoitteet

Yksinkertaisin termein, varkainosoite on yksilöllinen, kertaluonteinen osoite, jonka lähettäjä luo jokaiselle tapahtumalle vastaanottajan puolesta. Nämä osoitteet ovat todellinen ratkaiseva osa Moneron yksityisyyden suojaa koskevassa ohjelmassa. Jokaisessa tapahtumassa piilotettu osoite (joka tunnetaan myös nimellä kertaluonteinen julkinen avain) luodaan ja tallennetaan automaattisesti osana tapahtumaa. Tämä osoittaa, kenellä on lupa käyttää tulosta tulevassa tapahtumassa.

Tarkkailija, joka tarkastelee näitä tietoja ulkopuolelta, voi varkainosoitteiden takia nähdä tapahtuman julkisessa pääkirjassa, mutta ei pysty salaamaan mitään tapahtumaan liittyviä tietoja.

Rengasallekirjoitukset

Moneron yksityisyyden palapelin toinen osa on tekniikka, joka tunnetaan renkaan allekirjoituksina. Soittoallekirjoitukset varmistavat, että tapahtumalähtöjä ei voida jäljittää. He saavuttavat tämän sekoittamalla kuluttajan tuotoksen aikaisempiin lähtöihin, jotka on vedetty lohkoketjusta, jolloin tapahtuma on täysin jäljittämätön.

Vaikka Ring-allekirjoitukset tekivät työn täydellisesti, Monero Labs Core Team vain paransi sitä tammikuussa 2017 ottamalla käyttöön Ring Confidential Transactions (Ring CT). Tämän keksi Bitcoin Core -kehittäjä Gregory Maxwell, ja se onnistuu piilottamaan tapahtumamäärät kolmansilta osapuolilta.

Kovri

Yksityisyyden palapelin kolmas ja viimeinen osa on nimeltään Koveri, joka estää kolmansia osapuolia seuraamasta tapahtumia solmujen yli. Se on ohjelmisto, joka piilottaa tapahtumassa mukana olevien osapuolten IP-osoitteet, mikä mahdollistaa tapahtumien lähettämisen yksityisemmin kuin koskaan ennen.

Kovri tunneli liikennettä I2P-verkon kautta käyttämällä valkosipulisalausta ja valkosipulin reititystä. Tämä sallii tietojen kulkemisen yksityisessä päällekkäisverkossa ja salataan lisäksi joka kerta, kun se välitetään. Vertaisversiot eivät pysty lukemaan välitettäviä tietoja. Tämä luo nimettömän verkoston Monero-käyttäjistä, jotka on suojattu sensuurilta ja valvonnalta.

Moneron parhaat lompakot

Koska on todettu, että Monero ei ole tavallinen kolikko ja sen tekniset erot tekevät siitä erilaisen muille, myös Moneron haltijoiden käyttämät lompakot ovat hyvin erilaisia ​​ja ainutlaatuisia omalla tavallaan..

1. Monero GUI-lompakko

Ylivoimaisesti parhaat lompakot ovat viralliset lompakot, jotka projektit julkaisevat kolikoidensa säilyttämiseksi, ja Monero GUI -lompakko on juuri sitä. Se toimii työpöytäsovelluksena graafisella käyttöliittymällä. Vaikka tämän lompakon synkronointi ja lataaminen on pitkä prosessi mukana olevien parannettujen turvaominaisuuksien vuoksi, lompakko on silti yksi vahvimmista Moneron käytettävissä olevista lompakoista.

Lompakossa on vähemmän monimutkainen käyttöliittymä ja suhteellisen helppo ja yksinkertainen käyttää. Lompakko on saatavana eri alustoilla, ja sitä voivat käyttää Windows-, Mac- ja Linux-käyttäjät. GUI-lompakko yhdistää salasanan, joka suojaa lompakon tiedostoa käyttäjän tietokoneella, ja tuottaa 25 sanan palautussiemen lauseen.

Suurin etu, jonka Monero GUI-lompakolla on muihin lompakkoihin nähden, on se, että sitä on helppo käyttää ihmisille, jotka eivät todellakaan tajua kryptovaluutta-lompakoista ja niihin liittyvistä turvallisuusongelmista. Lompakon tarjoama käyttöoikeustaso tekee siitä ihanteellisen ehdokkaan haltijoille, jotka haluavat käydä kauppaa Monerolla, mutta eivät halua käyttää jotain monimutkaista tai ehkä ostaa kalliita laitteistolompakoita.

2. MyMonero

MyMonero on toinen suosittu lompakko, jonka on kehittänyt ryhmän jäsen Moneron takana. Tämä lompakko on helpoin käyttää, mutta sillä ei ole tarvittavaa turvallisuutta ja nimettömyyttä, jota jotkut Moneron haltijat saattavat haluta. Lompakko on verkkopohjainen, ja sen avulla käyttäjät voivat luoda tilin ja tarkistaa siellä olevat Monero-osuutensa verkkoselaimen kautta.

Lompakko suojaa käyttäjän 13-sanaisella salasanalla, jonka käyttäjän on pidettävä kätevänä ja turvallisena pitkällä aikavälillä, mikä tekee siitä suurimman haittapuolen My Monerolle. Suurin osa kryptovaluutta-lompakoista, kuten Monero GUI ja Ledger Nano S, toimivat joko paikallisina sovelluksina tai tallennetaan laitteisiin. Koska Moneron käyntikortti on nimettömyys, verkkosivuston käyttö näyttää heikentävän tätä etua.

Käyttäjät rakastavat minun Moneroni tarvitsevat ongelmattoman vaihtoehdon Moneron pitämiseksi ilman täyttä solmua.

minun monero-lompakkoni

3. Ledger Nano S

Ledger Nano S on yksi parhaista tähän päivään saakka käytettävissä olevista salauslompakoista, joka pystyy käsittelemään käyttäjien Monero-tiloja. Yksi Ledger Nano S: n suurimmista eduista on, että se on monipuolinen ja kannettava laitteiston lompakko. Käyttäjät voivat ladata sen helposti USB-tikulle, jotta heidän lompakkoonsa pääsee kaikkialla maailmassa.

Paitsi, Ledger Nano S tukee myös tonnia erilaisia ​​kryptovaluuttoja ja jopa joitain altcoineja, kuten Stellar, Ripple, Ethereum, Bitcoin, Litecoin ja Ethereum Classic, mikä tekee siitä yhden luukun lompakkoratkaisun. Jos käyttäjä ostaa Moneroa ja asettaa todennäköisesti suuren palkkion turvallisuuteen – Ledger Nano S on paras valinta. Lompakossa ei ole vain kaksivaiheista todennusta, vaan myös PIN-koodi ja palautussiementin saavutettavuus. Se tekee siitä melko ilmatiiviin, kun on kyse varojesi turvaamisesta. Siinä on myös OLED-näyttö, jotta voit tarkastella tapahtuman yksityiskohtia napin painalluksella.

Ledger Nano S monerolompakko tarkistettu

4. Monerujo

Tämä lompakko tehtiin avoimen lähdekoodin Android-mobiilisovelluksena XMR: n tallentamiseen ja siirtämiseen. Koska koodi on auki, Monero-yhteisön riippumattomat testaajat ovat analysoineet sen oikein ja vahvistaneet, ettei siinä ole haitallista koodia..

Monerujo toimii jatkuvasti kevyenä ratkaisuna, joka antaa käyttäjille oikean vaihtoehdon hallita omaa solmuaan Monero-lohkoketjun kanssa. Sovellus on kevyt ja vaatii vain muutaman megatavun käyttäjän mobiililaitteessa.

Vaikka sovellus on kevyt, Moneroujo on täynnä toimintoja ja ominaisuuksia. Lompakon avulla käyttäjä voi tuoda tai luoda useita osoitteita, jotta hän voi hallita XMR-talletuksiaan useiden alatilien välillä yhdessä sovelluksessa. Tästä voi olla hyötyä, kun käyttäjä käyttää useita lompakoita eri tarkoituksiin – yhtä pitkäaikaiseen pitämiseen ja toista kauppaan ja ostoksiin.

Monerujo käyttää sisäänrakennettua QR-koodinlukutyökalua, joka helpottaa tehtäviä ja poistaa tarpeen kirjoittaa pitkiä Monero-osoitteita. Toinen kätevä elementti on sovelluksen XMR.to-palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää XMR: n BTC-osoitteeseen muuttamalla automaattisesti Bitcoiniksi. Koko prosessi kulkee taustalla, joten se on vaivatonta ja erittäin kätevää, kun haluaa tehdä verkko-ostoksia pysymällä nimettöminä. Tämä ominaisuus puuttuu vielä IOS-versiosta.

Monerujon Android-mobiililompakko

5. Kakku lompakko

Jos käyttäjä on IOS-käyttäjä, Cake-lompakko on yksi parhaista Monero-lompakoista joka on käytettävissä. Lompakossa on erittäin puhdas ja intuitiivinen käyttöliittymä, mikä on valtava etu, koska joillakin muilla vastaavilla sovelluksilla on monimutkaisempi käyttöliittymä, joka saattaa pelotella uusia käyttäjiä.

Vaikka tämä on Monero-lompakkosovellus, se on varustettu sisäänrakennetulla vaihdolla muihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja Dash. Tämän sovelluksen ainoa merkittävä haittapuoli on yhteensopivuuden puute Android-laitteiden kanssa. Sen lisäksi, että jos olet IOS-laitteen käyttäjä ja etsit puhdasta ja intuitiivista tapaa hallita Moneroa, Cake-lompakko on turvallinen veto.

Kakku lompakko

6. Guarda

,/ span>

Guarda on satunnaisesti kaikkein monipuolisin krypto-omaisuudenhoitaja, joka on saatavilla tänään. Moneron ohella lompakko tukee useita valuuttoja, kuten Dash, Bitcoin, Bitcoin Cash, Stellar Lumens, Ethereum, Zcash, Ripple, mikä tekee siitä hyvän liittimen kaiken kaupan lompakkoon. Toisin kuin työpöydän vaihtoehdot, se on erittäin kevyt ja intuitiivinen. Mukavuutta ei rajoita vain se – Guarda on yhteensopiva kahden suositun mobiili-käyttöjärjestelmän iPhonen IOS: n ja Googlen Androidin kanssa, ja se toimii hyvin molemmissa tapauksissa.

Guardan tärkein asia on, että se ei säilytä asiakastietoja tai yksityisiä koodeja. Henkilökohtainen avain pysyy gadgetin suojatussa muistissa ja häviää, kun käyttäjät lopettavat istunnon. Toinen syy Guardan suosioon on, että sen avulla käyttäjät voivat siirtyä helposti kolikosta toiseen, ilman KYC-menettelyjä ja rajoituksia, jotka vaikeuttavat tarkastustoimintoja.

vartija

7. Monero-paperilompakko

Monero Paper Wallet on yksi intensiivisimmistä tavoista tallentaa Monero, mutta se tarjoaa turvallisimman ja tuntemattoman vaihtoehdon. Lyhyesti sanottuna paperilompakot ovat vain keino tulostaa paperi Monero-lompakkona käyttäjien tallentamiseksi Monero-lompakon siemenet.

Se saattaa kuulostaa triviaalilta, mutta todellisuudessa on olemassa joukko turvatoimia, joita on noudatettava lompakon luotettavuuden varmistamiseksi. Esimerkiksi lompakon luomisen aikana on erittäin suositeltavaa käyttää laitetta, johon käyttölaite on asennettu vain puhtaasti, tai ilmarakoista tietokonetta, jota ei ole koskaan aiemmin käytetty. Tulostimen käyttö siemenen tulostamiseen paperilompakolle on myös erittäin epätarkoituksenmukaista, koska useimmat kaupalliset tulostimen laiteohjelmistot eivät ole suojattuja.

Erittäin turvallisen ja luotettavan paperilompakon luomisen edellyttämien vaiheiden takia on vaikeaa suositella samoja uusia käyttäjiä tai ihmisiä, jotka eivät todellakaan tiedä, mitä he tekevät. Tästä huolimatta on melko vaikeaa murtaa tämä lompakko, ellei mahdotonta. Jos turvallisuus on etusijalla ja mukavuuden yläpuolella, paras vaihtoehto on Monero Paper Wallet.

8. Edge-lompakko

Suhteellisen uusi lapsi, lohkon Edge-lompakko julkaistiin helmikuussa 2018 ja pystyy hyvin käsittelemään Moneroa. Eikä vain Monero, Edge antaa käyttäjilleen mahdollisuuden työskennellä erilaisten salausresurssien kanssa, mukaan lukien XMR, BCH, ETH, BTC ja jotkut ERC-20-merkit.

Edge-lompakko on saatavana eri mobiilialustoille, mutta niillä ei silti ole Windows-versiota. Yksi Edgen merkittävimmistä ominaisuuksista on sen täydellinen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Toinen Edgen kannalta erottuva asia on, että sen avulla käyttäjät voivat käydä salaustekniikkaa suoraan lompakossa. Lompakko saavuttaa tämän, koska se on tehnyt yhteistyötä Glideran (yksi Krakenin tytäryhtiöistä) kanssa ja veloittaa 1%: n palkkion tästä palvelusta.

Turvallisuuden kannalta lompakkoon on ladattu erilaisia ​​suojaustyökaluja, jotka takaavat käyttäjille, että hakkerit eivät kosketa heidän omaisuuttaan. Käyttämällä kaksivaiheista vahvistusta (2FA) käyttäjän on kirjoitettava yksilöllinen koodi, joka lähetetään matkapuhelimeensa joka kerta valtuutusta varten.

reuna lompakko

9. Trezor T.

Viime aikoihin asti Trezor ei tue Moneroa. Trezors Model One ei vieläkään tue XMR: ää. Uusi T-malli Monero oli kuitenkin yksi tärkeimmistä kolikoista yhdessä muiden kanssa löytääksesi tukea Trezorille. Yksi Trezor-lompakon erottuvista kohokohdista on sen muotoilu. Se on pieni noin 5–7 tuuman gadget, joka on kytketty USB-johdolla. Sitä voidaan käyttää turvallisesti jopa tietokoneissa, joissa on haittaohjelmia.

Sen valikkoa hallitaan Google Chromen tai Trezor Bridgen kautta – navigoinnissa se ei ole kovin monimutkaista, joten jopa uudet käyttäjät ymmärtävät vähitellen pelisäännöt. Trezor-lompakko on liitetty moitteettomasti Trezor-gadgetiin, mikä auttaa asiakkaita hallitsemaan kolikoitaan, aloittamaan vaihdon ja tarkistamaan saldon. Trezor mahdollistaa rajattoman määrän julkisten osoitteiden lisäämisen tarpeen mukaan useiden maksujen hallintaan.

Yleensä Trezor-käyttöliittymä on tarpeeksi intuitiivinen navigointiin, mutta se antaa turvallisuuteen huomattavia lisäkomponentteja, joita muut lompakot eivät. Ennen XMR: n lähettämistä käyttäjien on perehdyttävä Trezor-järjestelmään ja sen toimintaan, jotta vältetään virheet, jotka voivat johtaa salauksen menettämiseen.

Trezor on yksi turvallisimmista vaihtoehdoista toistaiseksi. Offline-tallettajaa on mahdotonta hakkeroida ilman gadgetia. Turvallisuuden ja mukavuuden välillä on tyypillisesti kompromissi, mutta Trezor tarjoaa molempia! Kolikoiden pitämiseksi turvallisina ja irrotettuna, sinun on yksinkertaisesti siirrettävä ne laitteellesi ja piilotettava.

trezor-lompakko

10. Exodus-lompakko

Exodus on toinen helppokäyttöinen lompakko, ja siinä on puhdas ja intuitiivinen muotoilu. Lompakko tukee tällä hetkellä yli 100 erilaista digitaalista valuuttaa, mukaan lukien XMR, ja salkusaldot voidaan näyttää myös yli 30 fiat-valuutassa.

Lompakon versiot ovat saatavana Windows-, Mac- ja Linux-käyttäjille, ja tiimi on myös hiljattain julkaissut mobiilisovelluksen. Sen lisäksi, että Exodus-työpöytäasiakas on salakirjoitettu lompakko, se sisältää myös salkun seurannan ja sisäänrakennetun kryptovaluutanvaihdon ja toimii kevyenä solmuna, mikä tarkoittaa, että Monero-lohkoketjua ei tarvitse ladata, koska se pyytää tarvittavia tietoja kaikista solmuista verkossa.

Parannetun turvallisuuden takaamiseksi Exodus käyttää suojattua salasanaa ja tarjoaa 12 sanan palautussiemilauseen; Lisäksi käyttäjien yksityiset avaimet ja tapahtumatiedot salataan ja tallennetaan paikallisesti heidän laitteisiinsa, ja lompakkoa voidaan käyttää lähettämättä mitään henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kaikesta tästä huolimatta Exodus ei ole 100-prosenttisesti avoimen lähdekoodin ja vaatii suurempaa luottamusta kehitystiimiin. Lisäksi se on työpöydän lompakkona vähemmän turvallinen kuin Ledger tai Trezor ja sopii parhaiten vähemmän merkittävien määrien varastointiin.

maastamuutto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me