5 Crypto Airdrop -kolikkoluettelo (elokuu 2019) + Vaiheittainen opas niiden saamiseksi

Kryptovaluutta itsessään on ostanut paljon uusia käsitteitä, jotta ihmiset pysyisivät kiinni heissä. Ilmaiskierrokset, markkinointikohdat ja strategiat ovat muuttuneet kokonaan tavallaan, kun kryptot ja lohkoketjut ovat saapuneet tuoden kokonaan uuden puolen. Yksi tällainen strategia on Airdrops, ja jotkut projektit ovat tosiasiallisesti käyttäneet niitä tehokkaasti.

Mikä on Airdrop?

Määritelmän mukaan airdrop on taktinen liike, jonka projekti toteuttaa ja jolla se jakaa tunnuksensa tiettyjen käyttäjien lompakkoihin täysin ilmaiseksi. Se on kirjaimellisesti ilmaista rahaa, joka luovutetaan kolikoiden haltijoille useista syistä. Vaikka se kuulostaa melko kiehtovalta käyttäjiltä, ​​lentopisarat ovat laskettuja markkinointityökaluja, jotka säästävät yrityksille paljon rahaa pitkällä aikavälillä.

Syy miksi projektit lentävät

On useita syitä, miksi yritykset saattavat haluta suorittaa ilmapisaroita. Suosituimmat ovat seuraavat –

 • Tietoisuuden lisääminen: Yksi tärkeimmistä ja yleisimmistä syistä, miksi projektit tekevät ilmapisaroita, on lisätä tietoisuutta uudesta projektista. Tämän ansiosta projektit eivät helposti kiinnitä sijoittajien huomiota ICO: n / IEO: n aikana.
 • Käyttäjien ymmärtäminen: Jotkut ilmapisarat pyytävät käyttäjiä täyttämään lomakkeen erilaisilla kysymyksillä. Tällä tavoin projektit yrittävät saada enemmän tietoa käyttäjistään, potentiaalisesta käyttäjästä, mikä auttaa projektiryhmää piirtämään kohdennetumpia markkinointiratkaisuja ja strategioita heidän ihanteelliseen yleisöönsä.
 • Uskollisuuden palkitseminen tai innostaminen: Uskollisuus salauksen käyttäjien keskuudessa on hyvin harvinainen asia. Tavallinen käyttäjä haluaa ansaita niin paljon rahaa kuin mahdollista ja tapa, jolla he tekevät niin juoksemalla jatkuvasti “seuraavan suuren merkin” taakse jättäen uudet tulokkaat taakseen. Jotkut Airdropsista ovat siis rakentaneet niin, että mitä enemmän merkkejä käyttäjällä / sijoittajalla on, sitä enemmän he saavat seuraavissa Airdropsissa. Joten jos käyttäjä on todella uskollinen tunnukselle ja pitää huomattavan määrän sitä lompakossaan, yritys voi palkita hänet useammalla tunnuksella.
 • Tunnusten laajempi jakelu: ICO voidaan muuttaa huonoiksi valaan puuttumisella. Valas kaikilla rahavoimillaan voi kaapata ja ottaa haltuunsa. Siksi Airdrops ovat todella tärkeä työkalu tunnuksen tasaiselle jakamiselle. Airdrops ovat melko tehokas tapa saavuttaa laaja ja tasainen jakelu.
 • Kovat haarukat: Haarukka on määritelmän mukaan ehto, jossa lohkoketjun tila jakautuu ketjuihin, joissa verkon osalla on erilainen näkökulma tapahtumahistoriaan kuin eri osalla verkkoa. Joten kovan haarukan yhteydessä alkuperäisen kolikon käyttäjät voivat saada uudet kolikot ilmapisaran seurauksena.

Sinua kiinnostaa ehkä myös  Kuinka valita ensimmäinen ICO sijoittaa?

Kuumin käynnissä olevat ja tulevat ilmapisarat

1. Tron

Tärkeimmät tiedot

 • Airdrop alkaa 15. heinäkuuta 2019
 • Airdrop päättyy 15. elokuuta 2019
 • Airdrop Link: Siirry Linkkiin
 • Kokonaisarvo: 30000000 USDT

TRON on laajamittainen hajautettu verkko, jonka avulla kuka tahansa voi luoda vapaasti sisältöä, sovelluksia ja palveluja. Se on ollut yksi vuoden 2018 kaikkein räikeimmistä kolikoista, ja hänen johti Justin Sun. Kiinasta Pekingissä toimiva teknologiayritys Raybo Technology ilmoitti maapisarasta, joka ilmoitti 30 päivän lahjan 15. heinäkuuta alkaen tarjoten bonuksen maksamisen kaikille, joilla on TRC20-pohjainen USDT. Haltijat saavat päivittäin ilma-alennuksen, jonka prosenttiosuus on enintään 100%.

Käyttäjien on muunnettava nykyinen USDT USDD-TRON: ksi, jotta he voivat osallistua tähän ilmalentoon. Bonuskorko pudotetaan alustoille, jotka tukevat USDT-TRONia automaattisesti. Alustoja, jotka tukevat tätä maapalloa, ovat –

alustoja Tron airdropille

Vaiheittainen opas
 1. Pidä mitä tahansa määrää TRC-20-pohjaista USDT: tä käyttäjien yksityisessä lompakossa tai tuetuissa keskuksissa.
 2. TRON-säätiö laskee yhteensä 30 000 000 USDT tukikelpoisiin lompakkoihin.
 3. Lentokenttä alkaa 15. heinäkuuta klo 9.00-15. elokuuta klo 08.59.
 4. Haltijat saavat päivittäin ilma-aluksen bonuksen.
 5. Palkittu summa lasketaan käyttäjien TRC20 USDT -saldon * huhtikuun / 365 perusteella.
 6. Todellinen vuosikorko tarkoittaa vuotuista prosenttiosuutta. Maaliskauden ensimmäisen päivän huhtikuu on 100%. Joten jos heillä on 1000 dollaria
 7. SDT-TRON sitten se lasketaan dollariksi 1000/365 = 2,74 dollaria.

tron-ilmapisara

Lue myös: Tronin (TRX) hintaennuste: ennustettu analyysi vuodelle 2019

2. Binance Jersey

Tärkeimmät tiedot

 • Airdrop alkaa 9. heinäkuuta 2019
 • Airdrop Link: Siirry Linkkiin
 • Kokonaisarvo: 100000 €

Binance Jersey on uusi krypto-fiat-pörssi, joka on rakennettu tekniikan pohjalta, jonka on kehittänyt Binance, maailman johtava salauspörssi ja yksi nopeimmista menestystarinoista blockchain-teollisuudessa. Binance Jersey on erikoistunut salauksesta valuutanvaihtoon, jossa he voivat ostaa ja myydä Bitcoinia (BTC) ja Ethereumia (ETH) punnilla (GBP) ja eurolla (EUR).

Binance Jersey laskee 10 euroa kaikille käyttäjille, jotka kirjautuvat ja suorittavat KYC-prosessin. He voivat myös ansaita jopa 100 € kutsumalla ystäviä.

Vaiheittainen opas:
 1. Käy Binance Jerseyssä ja napsauta “Rekisteröidy”.
 2. Rekisteröidy ja vahvista sähköpostiosoite.
 3. Kirjaudu sisään Binance Jerseylle.
 4. Napsauta “Vahvista” profiiliasetuksissa ja suorita tilin vahvistus (KYC).
 5. Palkinnot jaetaan 7 työpäivän kuluessa kampanjan päättymisestä. Käyttäjä voi kirjautua sisään ja nähdä palkkionsa tilikeskuksen jakeluhistoria-osion kautta.
 6. Palkintoja voidaan käyttää vain transaktio- ja nostomaksujen maksamiseen, eikä niitä voi nostaa.

3. Basic Attention Token

Tärkeimmät tiedot

Basic Attention Token on Javascriptin perustajan luoma digitaalisen mainonnan teollisuuden tunnus. Se maksaa kustantajille heidän sisällönsä ja käyttäjille heidän huomionsa ja tarjoaa samalla mainostajille enemmän vastineeksi mainoksistaan. Basic Attention Token jakaa 70% mainostuloistaan ​​käyttäjiensä kanssa. Lataa yksinkertaisesti Brave-selain, ota rohkeat mainokset käyttöön selaimessa ja saa ilmoituksia mainoksista ansaitaksesi ilmaisen BAT: n verkossa surffatessasi. Käyttäjä voi myös ansaita parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa hakemalla satunnaisia ​​tunnuslupia 25–40 BAT: n arvosta. Uusia tunnuslukuja tulee yleensä saataville kuukausittain. Käyttäjät voivat hakea merkkiavustuksia kerran 30 päivässä saapumisjärjestyksessä. Käyttäjien on huomattava, että rohkeat mainokset on rajoitettu maantieteellisesti seuraaviin maihin: Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Saksa ja Ranska. Lisää maantieteellisiä alueita on saatavilla pian.

Vaiheittainen opas
 1. Käyttäjä voi ladata ja asentaa Brave-selaimen työpöydälle.
 2. Kun lataamasi käyttäjän on käynnistettävä Brave-selain ja napsautettava osoitepalkin vieressä olevaa BAT-kolmion logoa.
 3. Esiin tulee ponnahdusikkuna, jossa käyttäjän on sallittava palkinnot napsauttamalla “Liity palkintoihin”.
 4. Siirry nyt palkitsemisasetuksiin ponnahdusikkunasta tai kirjoittamalla “brave: // rewards /” ja varmista, että “Brave Ads” -vaihto on päällä.
 5. Tästä lähtien käyttäjälle tarjotaan ilmoitusten muodossa tarjouksia kerrallaan, jonka selain pitää sopivana eikä häiritsevänä.
 6. Ota vain yhteyttä näihin ilmoituksiin, katso mainoksia ja käyttäjällä on mahdollisuus ansaita 70% tulojen osuudesta katsotusta mainoksesta, kun taas Brave saa vain loput 30%.
 7. Brave Rewards -kuukausijakson lopussa käyttäjä voi vaatia kertyneitä tunnuksiaan. BAT voidaan lahjoittaa automaattisesti kuukausittain suosituimmille sivustoille tai käyttää suosikkisisällöntuottajien tai ystävien vihjeeksi. Pian he voivat myös käyttää parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa premium-sisältöön sekä lunastaa sen todellisiin palkintoihin, kuten hotellimajoituksiin, ravintolakuponkeihin ja lahjakortteihin. Brave kehittää myös mahdollisuutta antaa käyttäjien nostaa BAT lompakostaan ​​henkilökohtaiseen käyttöön muuntamalla BAT paikalliseksi fiat-valuutaksi vaihto-kumppaneiden kautta.

4. Bitpanda

Tärkeimmät tiedot

 • Airdrop Link: Siirry linkkiin
 • Kokonaisarvo: 20000000 PARAS
 • Airdrop-vaatimuksen alkamispäivä: 9. heinäkuuta 2019
 • Airdrop-vaatimuksen alkamispäivä: 9. heinäkuuta 2019

Bitpanda on helppokäyttöinen, suoraviivainen kaupankäyntialusta, joka alentaa markkinoille pääsyn esteitä ja tekee sijoituksista kaikkien saataville. Ne tarjoavat PSD2-maksupalveluntarjoajan lisenssin, huipputason tietoturvan ja virtaviivaisen käyttökokemuksen. Bitpanda pudottaa yhteisön jäseniä yhteensä 20000000 PARAS-tunnusta. Heillä on kädensijaa vahvistetuille Bitpanda-käyttäjille ja myös pidinpisaroita PAN-haltijoille. Osallistu molempiin ilmapisaroihin ansaitaksesi enemmän BEST-tunnuksia.

Vaiheittainen opas:

Airdrop 1: Yhteensä 10000000 PARAS vahvistetuille Bitpanda-käyttäjille

 1. Käy Bitpanda-verkkosivustolla.
 2. Käyttäjän on kirjauduttava sisään ja vahvistettava sähköpostiosoitteensa.
 3. Sitten heidän on vahvistettava tili täyttämällä KYC.
 4. Jokainen vahvistettu Bitpanda-käyttäjä, joka väittää maapallon olevan 9. heinäkuuta 2019 ja 12. elokuuta 2019 välisenä aikana, saa ilmaiset BEST-tunnukset.

HUOMAUTUS: Päällä on oltava vahvistettu käyttäjä, jotta hän voi käyttää tätä ilmapisaraa

Airdrop 2: Yhteensä 100000000 PARAS PAN-haltijoille (ei vaadita vahvistusta)

 1. Käyttäjän tulee olla vähintään 500 PAN, jotta hän voi olla oikeutettu tähän lentoputkeen.
 2. Tilannekuva siitä tapahtuisi 13. elokuuta 2019 kello 13.00–14.00 (CET).
 3. Mitä enemmän PAN: lla käyttäjällä on, sitä enemmän PARASTA he saavat.
 4. Palkinnot hyvitetään käyttäjän lompakkoon heti tilannekuvan päivämäärän jälkeen.

5. Tähti (XLM)

Tärkeimmät tiedot

 • Airdropin aloituspäivä: 20. heinäkuuta 2019
 • Airdrop Link (Binance): Siirry linkkiin
 • Kokonaisarvo: NA

Stellar on avoimen lähdekoodin hajautettu protokolla digitaaliselle valuutalle valuutansiirtojen sovittamiseksi, mikä sallii rajat ylittävät liiketoimet minkä tahansa valuuttaparin välillä. Stellar-protokollaa tukee voittoa tavoittelematon järjestö Stellar Development Foundation.

Binance alkaa panostaa Stellar (XLM) -lämpö- ja kylmälompakot 20. heinäkuuta 2019 alkaen, ja se laskee automaattisesti palkintoja kuukausittain XLM-haltijoille. Lisäksi 9 500 000 XLM aikaisemmista panostustoiminnoista jaetaan XLM-haltijoille. Jos haluat saada panoksen, pidä vähintään 10 XLM: ää Binance-lompakossa ja saa ilmaisen XLM: n Binancen kokonaispanospalkkioiden perusteella. Panostus tapahtuu automaattisesti Binancella, joten manuaalisia toimia ei tarvita.

Vaiheittainen opas:
 1. Käyttäjän on luotava tili Binancessa.
 2. Heidän on pidettävä vähintään 10 XLM Binance-lompakossaan saadakseen palkintoja.
 3. Binance ottaa päivittäisiä otoksia alkaen 2019/07/20 klo 00:00 UTC ja jakaa palkkiot kuukausittain.
 4. XLM-panosjakauma lasketaan seuraavasti:
 1. Kunkin käyttäjän tuottama XLM = Binancen * käyttäjän XLM-omistussuhde saatujen XLM-panostusten kokonaismäärä.
 2. Käyttäjän XLM-omistussuhde = Käyttäjän XLM-omistusosuus / Binancen sidottu XLM-summa.
 • Palkinnot lasketaan päivittäin ja jaetaan jokaisen kuukauden 5. päivänä. XLM-panostusten alkuperäinen jakauma lasketaan vuoteen 2019/09/01 saakka ja keskimääräinen käyttäjän XLM-saldo lasketaan päivittäisten tilannekuvien perusteella ja 40 päivän XLM-panostuspalkkiot jaetaan 1. syyskuuta 2019.
 • Lisäksi 9 500 000 XLM aikaisemmista panostustoiminnoista jaetaan XLM: n haltijoille heidän keskimääräisen päivittäisen omistuksensa perusteella.
 • Panostus tapahtuu automaattisesti Binancella, joten manuaalisia toimia ei tarvita.
 • Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me