Crypto Margin Trading: Binance tulee peliin [Opas mukana]

Kuultuaan tarinoita ihmisten omasta varallisuudesta sijoittamalla osakkeisiin varhaisessa vaiheessa pidät ihmiset kiinnostuneina salaustoiminnasta. Ja se ei ole vain kiinnostus, kryptovaluuttakauppa on hitaasti ja tasaisesti nousemassa esiin, kun sijoittajat ja kauppiaat uskovat nyt, että nämä pienet innovaatiot ovat jotain, joka on täällä pysyä.

Tämä pakottaa jopa instituutiot osallistumaan kilpailuun, jotka nyt vaativat salausta vaihtavat hienostuneita ominaisuuksia ja palveluita, jotka ovat melko yleisiä osakkeilla ja muilla rahoitusmarkkinoilla. Siksi monet salausvaihdot kehittyvät itsestään vastaamaan tuotteita ja palveluita, jotka ovat melko yleisesti saatavilla osakkeille ja muille rahoitustuotteille. Yksi tällainen merkittävä palvelu sattuu olemaan marginaali- tai vipuvaikutteinen kauppa, joka on hitaasti piristymässä salauskauppiaiden keskuudessa.

Katsaus Marginaalikauppaan

Marginaalikauppa tai vipuvaikutus on vaarallinen peli, jota kypsät kauppiaat ovat pelanneet rahoitusmarkkinoilla jo jonkin aikaa. Se on strategia, jossa elinkeinonharjoittaja käyttää välittäjältä lainattuja varoja kauppaan omaisuutta, josta lopulta tulee välittäjän lainaa.

Koska tämä kaupankäyntistrategia on erittäin riskialtista, se toteutetaan vain marginaalikauppatilinä tunnetun erikoistilin kautta, joka eroaa kaikkien sijoittajien käyttämästä tavanomaisesta kaupankäyntitilistä. Tämän erillisen tilin avulla sijoittajat voivat myös käyttää lisästrategioita, kuten omaisuuden lyhyeksi myyntiä, kun taas ostaminen voi tapahtua samalla tavalla joko käteisellä tai marginaalitilillä.

Marginaalikauppa on mahdollista vain, koska on lainanantajia, jotka voivat ansaita korkoa, tarjota vipua kauppiaille, jotta he voivat sijoittaa tai käydä kauppaa suurempina määrinä kuin mitä heillä on kädessään.

Selittäkäämme esimerkkiä, jos elinkeinonharjoittaja avaa marginaaliaseman 10X-vipuvaikutuksella ja hänen perusvarallisuutensa on kasvanut 10%, hänen asemansa olisi tuottanut 100% 10X-vipuvaikutuksen vuoksi. Näin tapahtuisi, kun vakiokaupoilla käydään kauppaa vipuvaikutuksella 1: 1.

Marginaalikauppa tulee kryptovaluuttoihin

Kuten aiemmin mainittiin, monet salausvaihdot tutkivat nyt kryptovaluuttojen marginaalikauppaa, jotta elinkeinonharjoittaja voi ottaa laajemman altistuksen kolikoille ja rahakkeille. Mutta koska tässä tarkasteltava omaisuus on hieman erilainen, marginaalikaupan säännöt eroavat myös hieman salauksista. Seuraavassa on kohtia, jotka tekevät salausmarginaalikaupasta erilaisen kuin osakkeilla ja muilla rahoitusmarkkinoilla.

Saatat myös pitää: 7 parasta todistusta panoksista (POS) vuonna 2019, jotka ovat sijoittamisen arvoisia

Peer to Peer -lainoitus marginaalikaupalle: Osakkeissa lainanantajat, jotka tarjoavat vivun marginaalille, ovat välittäjiä. Mutta kryptovaluutoissa tämän vipuvaikutuksen tarjoaa pörssi, ja joissakin tapauksissa, kuten Poloniex, se tarjoaa myös muille käyttäjille lainaa kauppiaille marginaalikauppaa varten.

Tarkka seuranta ja tehokas riskienhallinta: Koska salakolikot ovat melko epävakaita, marginaalikauppiaiden on seurattava tarkasti ja heillä on oltava tehokas riskienhallintamekanismi, jotta vältetään valtavat tappiot. Koska salausmarkkinat muuttavat suuntaustaan ​​muutamassa minuutissa ja niillä on suuria vaihteluita, pieni painopisteen muutos voi johtaa elinkeinonharjoittajalle suuria menetyksiä. Koska tämä menetys on liian lainattua rahaa, on todennäköistä, että elinkeinonharjoittaja voi menettää myös marginaalirahansa ja maksaa lopulta lainan korkoa. Siksi useimmat pörssit turvautuvat tehokkaisiin riskinhallintavälineisiin, jotta ne eivät pääse keskeneräisten liiketoimien joukkoon turvallisuuden ja pääoman puutteen vuoksi.

Mahdollisuus lyhentää Bitcoinia & Kryptovaluutat

Tämä erikoinen strategia rajoittuu vain marginaalikauppaan lyhyiden positioiden luomiseksi. Lyhyt asema tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että elinkeinonharjoittaja uskoo, että minkä tahansa kolikon tai rahakkeen hinta laskee, ja hän saattaa haluta hyötyä kaupasta kyseistä omaisuutta vastaan. Teknisesti lyhyet positiot toimivat myymällä omaisuus ensin ja sitten myöhemmin ostamalla se. Sinun ei tarvitse huolehtia; vaihdot tekevät tämän automaattisesti meille.

Bitcoinin oikosulun toinen rooli on mahdollisuus suojata salkkuasi. Esimerkiksi, jos elinkeinonharjoittajan salkku koostuu 10 Bitcoinista ja hän haluaa suojautua Bitcoinin laskun riskiltä, ​​voidaan avata 10X vipuvaikutusinen lyhyt positio, ja se vastaa 40% hänen Bitcoin-salkustaan. Aseman avaamiseen vaaditaan vain kymmenesosa (10 kertaa vipuvaikutus). Tämä tarkoittaa, että elinkeinonharjoittajan tarvitsee vain pitää yksi Bitcoin. Joten hänen Bitcoins-säilytetään turvallisesti kylmissä lompakoissa. Ei pidä kuitenkaan unohtaa riskiä käydä kauppaa vivutuksella (etenkin minkä tahansa position likvidointihinta).

Marginaalirahoitus: Turvallisempi panos kuin marginaalikauppa

Sijoittajille, joilla ei ole riskinsietokykyä harjoittaa itse marginaalikauppaa, on toinen tapa hyötyä vipuvaikutteisista kaupankäyntimenetelmistä. Jotkut kaupankäyntialustat ja kryptovaluutanvaihto tarjoavat ominaisuuden, joka tunnetaan marginaalirahoituksena, jossa käyttäjät voivat sitoa rahansa rahoittamaan muiden käyttäjien marginaalikauppoja.

Yleensä prosessi noudattaa tiettyjä ehtoja ja tuottaa dynaamisia korkoja. Jos elinkeinonharjoittaja hyväksyy ehdot ja ottaa tarjouksen, rahaston tarjoajalla on oikeus lainan takaisinmaksuun sovitulla korolla. Vaikka mekanismit voivat vaihdella vaihtokursseista, marginaalirahastojen tarjoamisen riskit ovat suhteellisen pienet johtuen siitä, että velkaantuneita positioita voidaan purkaa väkisin, jotta vältetään liialliset tappiot. Silti marginaalirahoitus vaatii käyttäjiä pitämään varansa vaihtolompakossa. Joten on tärkeää ottaa huomioon riskit ja ymmärtää, miten ominaisuus toimii heidän vaihdossaan.

Suosittuja pörssejä, jotka tarjoavat marginaalikauppaa

Vaikka monet pörssit yrittävät siirtyä marginaalikauppapeliin, vain harvat heistä ovat onnistuneet tekemään sen kansan keskuudessa. Jotkut tämän pelin johtavista nimistä ovat-

Bitmex

Bitmex on yksi puhutuimmista pörsseistä ympäri maailmaa. Yksi tämän suosion tärkeimmistä syistä on, että Bitmex tukee anonyymia kaupankäyntiä. Tämä tarkoittaa, että verkkosivusto ei vaadi KYC: tä, jotta kauppa kokisi palvelujensa täyden potentiaalin tällä hetkellä. Tämä voi kuitenkin muuttua milloin tahansa. Toinen syy, joka tekee Bitmexistä kuuluisan, on se, että sillä on erilaisia ​​johdannaisia, jotka sopivat jokaiselle kauppiaalle. Tämä sisältää jatkuvat sopimukset, perinteiset futuurit, ylätason voittosopimukset ja laskusuuntaiset voittosopimukset. Sivusto on toiminut vuodesta 2014, ja sen perustoiminnot on perustettu Hongkongiin.

Bitmex-margin-trading-guide-SSLähde: bitmex.com

eToro

eToro on ollut johtavien verkkokauppapaikkojen joukossa vuodesta 2008 lähtien. Se on nimetty sosiaaliseksi kaupankäyntialustaksi, ja sen tarkoituksena on antaa käyttäjille mahdollisuus käydä kauppaa melkein mitä tahansa hyödykkeistä, valuutoista, osakkeista ja indekseistä kryptovaluuttoihin yhden verkkopohjaisen ja mobiilialustan kautta. ETorolla on ollut erittäin erikoinen lähestymistapa marginaalikaupan suhteen. ETorossa jokaisella instrumentilla on oma vähimmäis- ja enimmäisvivut, joten muista valita sinulle sopiva viputaso.. Joidenkin kolikoiden vipuvaikutus vaihtelee omaisuuden mukaan enintään 30x. Esimerkiksi joillekin omaisuuserille 10 000 dollarin kaupan avaamiseksi elinkeinonharjoittajan on sijoitettava 1000 dollaria vipuvaikutuksella 1:10.

etoro-marginaali-kaupankäynti-SSLähde: eToro.com

Poloniex

Poloniex on epäilemättä yksi pioneerivaihdoista siellä kryptosfäärissä. Tristan D’Agostan perustaman Poloniexin kotipaikka on Yhdysvalloissa ja se on ollut toiminnassa vuodesta 2014. Sen omistaa tällä hetkellä Circle, Internet Financial Limited. Rekisteröinti on melko helppoa Poloniex-palvelussa, ja voit aloittaa rekisteröimällä sähköpostiosoitteesi, mutta kaupankäyntirajojen nostamiseksi sinun on toimitettava KYC-asiakirjat Poloniexille, jotka yleensä hyväksytään muutamassa tunnissa. Sen lisäksi, että Poloniex tarjoaa normaalia kaupankäyntitiliä päiväkauppiaille, se tarjoaa myös marginaaliominaisuuksia edistyneille käyttäjille. Poloniexilla voidaan hyödyntää jopa 2,5X BTC: ssä ja marginaalikaupassa seuraamalla 11 kryptovaluutta BTC: lle.

Poloniex ethereum marginaalikauppa SSLähde: Poloniex.com

PrimeXBT

PrimeXBT on suhteellisen uusi kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa johdannaiskauppavaihtoehtoja jopa 100x vipuvaikutuksella viidessä eri kryptossa. Tämä dynaaminen ja innovatiivinen kaupankäyntirajapinta tarjoaa kauppiaille kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan menestyvään kaupankäyntipäivään. Prime XBT on Bitcoin-pohjainen foorumi, joka tarjoaa vipuvaikutteista kauppaa viidellä eri kryptovaluutalla, mukaan lukien Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja Ripple. Yritys perustettiin vuonna 2018 ja alkoi kasvaa räjähdysmäisesti. Tällä hetkellä he palvelevat asiakkaita yli 150 eri maassa.

Prime XBT SSLähde: PrimeXBT.com

Krakenin marginaali

San Franciscosta lähtevä Kraken on yksi suurimmista Bitcoin- ja altcoin-pörsseistä Yhdysvalloissa. Se on myös suurin euromääräinen vaihto, jossa kuka tahansa voi rekisteröityä sähköpostitunnuksellaan ja aloittaa asianmukaisen KYC-vahvistuksen jälkeen. Tyypillisesti kestää jopa 7 päivää, ennen kuin tarkastus tehdään Krakenistä, minkä jälkeen voit käsitellä fiat-valuuttoja, kuten USD, EUR, GBP, CAD jne. Voidaan myös lisätä kauppaa Krakeniin ja saada hyötyä sen tarjoamista erilaisista vipuvaihtoehdoista. eri pareille. Sen avulla 6 kryptovaluuttaa voi marginaalilla 16 eri parissa suurimmalla viiden kertaa vipuvaikutuksella.

Binanssin pääsy marginaalikauppaan

Kuukausien pohdinnan ja jännityksen jälkeen maailman suurimmalla kryptovaluutanvaihdolla Binancella on virallisesti aloitti marginaalikaupan “kehittyville kryptovaluutta-kauppiaille”. Palvelua tarjotaan uudistetulla Binance 2.0 -alustalla, jonka mukaan käyttäjät voivat siirtää varoja helposti marginaalin lompakosta ensisijaiseen Binance lompakkoonsa ilman siirtomaksuja.

Tällä hetkellä on kuusi tuettua kryptovaluuttaa – Bitcoin (BTC), eetteri (ETH), XRP, Binance-kolikko (BNB), Tron (TRX) ja Tether (USDT), useita pareja. Saatavilla oleva vipuvaikutus on kuitenkin vain kolminkertainen verrattuna aiemmin odotettuihin 20-kertaisiin.

Margin Trading -tilin avaaminen Binancessa

Marginaalikauppatilin avaaminen on melko helppoa Binancella:

Vaihe 1: Kun olet kirjautunut käyttäjän hiirellä oikeaan yläkulmaan ja vie hiiri profiilikuvakkeen päälle.

Vaihe 2: Kun avattava valikko avautuu, täytyy napsauttaa hänen sähköpostiosoitettaan siirtyäksesi tilisi hallintapaneeliin. Elinkeinonharjoittaja voi nähdä tilisaldot tältä sivulta.

binance

Vaihe 3: ”Saldotiedot” -kohdan alla elinkeinonharjoittajan on napsautettava ”Marginaali” aloittaakseen marginaalikauppatilisi avaaminen Binancessa.

binance

Huomautus: Voidakseen avata marginaalitilin Binancessa, käyttäjän on suoritettava henkilöllisyyden todentaminen (KYC) ja varmistettava, että hänen maitaan ei ole mustalla listalla.

Lainarajat ja korot

kolikoiden päivittäinen korko SS

Kojelauta antaa myös lainatun riskinottohalun. Kaavio antaa elinkeinonharjoittajalle riskitason lainattujen varojen (kokonaisvelka) ja elinkeinonharjoittajien marginaalitilillä (tilin pääoma) olevien vakuuksien mukaan..

marginaalin taso

Riskitaso muuttuu markkinoiden muutosten mukaan, joten jos hinnat liikkuvat elinkeinonharjoittajien ennusteiden vastaisesti, heidän varansa voidaan selvittää. Jos marginaalin taso laskee 1,3: een, elinkeinonharjoittaja saa Marginauspyynnön, joka muistuttaa, että hänen tulisi lisätä vakuuksiaan (tallettamalla enemmän varoja) tai vähentää lainaa (palauttamalla lainansa). Jos marginaalitaso laskee 1,1: een, elinkeinonharjoittajien varat puretaan automaattisesti, mikä tarkoittaa, että Binance myy varat markkinahintaan lainan maksamiseksi.

Johtopäätös

Marginaalikauppa on ehdottomasti loistava lisä salauksiin. Vaikka riski kasvaa, mutta se antaa kauppiaille mahdollisuuden ansaita valtavasti rahaa. Jos strategia on varovainen, jokaisella elinkeinonharjoittajalla on mahtava mahdollisuus kertoa varansa melko nopeasti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me