BitMax.io lancerer indsats for at løse likviditetsdilemmaet for indsatte aktiver

BitMax.io (BTMX.com), en Singapore-registreret digital aktiverhandelsplatform, har lanceret et nyt stakingprodukt den 2. april med indledende support til Cosmos (ATOM) og Tezos (XTZ), inden de udvider dækningen til andre digitale aktiver.

BitMax.io-teamet annoncerede, at dets staking produkt vil bruge et innovativt design til at tackle likviditetsudfordringer forbundet med traditionel staking. Som en del af dette design vil brugerne have fleksibiliteten til at handle og overføre indsatte aktiver, mens de stadig modtager blokbelønninger. Det nye staking-produkt søger også at fremme mere sikre blockchain-netværk til understøttede projekter ved at tilskynde til højere indsatsforhold. 

Likviditetsdilemma: At indsætte eller ikke at investere?

Proof-of-Stake (“PoS”) blockchain-netværk er afhængige af tokenholdere til at investere aktiver for at deltage i forskellige konsensusmekanismer og dermed fremme netværkssikkerhed og modstandsdygtighed. Til gengæld for deres bidrag tjener disse tokenholdere eller “validatorer” blokbelønninger – generelt i form af netværkets oprindelige digitale aktiv. 

I denne henseende giver staking tokenholdere mulighed for at generere afkast ved blot at “låse” aktiver i en bestemt periode. En iboende mangel ved indsatsen er imidlertid, at “oplåsning” af aktiver kræver en lang periode med binding, hvor en tokenindehaver hverken kan handle eller overføre aktivet eller er berettiget til at modtage nogen indsatsbelønninger.

Afvejninger mellem tilgængelighed og indsatsbelønninger udgør et kritisk ”likviditetsdilemma” for tokenholdere, når de beslutter, om de skal investere eller ej, om at stake forskellige digitale aktiver, der opererer på PoS-netværk. Nogle af de mest foruroligende konsekvenser af dette likviditetsdilemma er som følger: 

  1. Lav indsatsforhold: 

Den iboende volatile karakter af digitale aktivmarkeder er tilstrækkelig til at afskrække mange tokenholdere fra at placere, fordi indsatte aktiver ikke kan handles for at afdække risiko effektivt. Et lavt stake-ratio resulterer i lav netværkssikkerhed for blockchain-projektet. 

  1. Ekstrem netinflation: 

For at tilskynde tokenholdere til at deltage i forskellige konsensusmekanismer udsteder mange PoS-projekter store blokbelønninger, der skal distribueres blandt delegatorer, hvilket resulterer i et hurtigt voksende tokenudbud. En inflationsforsyning uden yderligere kapitalindstrømning vil sandsynligvis resultere i afskrivninger på tokenpriser. 

  1. Betydelig hashfrekvensvolatilitet: 

Prishandling på sekundære markeder kan katalysere store dele af det indsatte netværk til at være “ubundet”, da tokenholdere strømmer for at undelegere og sælge – enten for at få fortjeneste efter prisforbedring eller stoppe tab efter prisafskrivning – hvilket resulterer i dramatiske svingninger i netværkshash-hastigheden. En ustabil hashrate resulterer i ustabilitet i netværket. 

En ny tilgang til løsning af likviditetsdilemmaet for investerede aktiver

Som svar på det likviditetsdilemma, som tokenholdere og PoS-projekter står over for, har BitMax.io designet et stakingprodukt, der giver brugerne fleksibilitet til at handle og overføre indsatte aktiver uden at binde dem fra netværket.. 

I sidste ende vil platformens nye staking-produkt give brugerne mulighed for at modtage mere attraktive afkast uden at ofre likviditet; derfor tilskyndelse til højere mere modstandsdygtige indsatsforhold for blockchain-netværk. BitMax.ios nye staking-produkt har tre nøglefunktioner: 

  1. Umiddelbar adgang til indsatte aktiver:

For at forbedre brugernes indsatsoplevelse opretholder BitMax.io en pulje af aktiver til øjeblikkelig adgang, efter at et aktiv er fjernet. “Øjeblikkelig afbinding” giver brugerne mulighed for at administrere indsatte aktiver efter eget skøn, selv når de delegerer til et netværk med en lang periode med ikke-obligationer. 

  1. Marginhandel for indsatte aktiver:

For yderligere at fremme markedspladseffektivitet opretter BitMax.io en syntetisk version af hvert indsat aktiv, der skal bruges som marginsikkerhed, hvilket giver brugerne mulighed for at gå lang eller kort for at afdække eksponering, mens de fortsætter med at optjene belønninger. 

  1. Maksimeret indsats returnerer:

For at maksimere afkastet på brugernes vegne omdirigerer BitMax.io automatisk staking-belønninger til staking-pools, hvilket giver brugerne mulighed for yderligere at forbedre udbyttet fra deres token-beholdninger. 

Med hensyn til BitMax.ios nye indsatsprodukt sagde BitMax medstifter og administrerende direktør, George Cao: 

”Produktinnovation har altid været et kerneelement i vores forretning. Vi designede dette produkt for at forbedre mange af de mangler, der er forbundet med andre platformers indsatser. Ved at tilbyde en løsning på ‘likviditetsdilemmaet’ giver vi vores brugere den bedste indsatsoplevelse, samtidig med at vi giver værdi til de projekter, vi støtter. “

 Platforme som Kucoin og Binance har valgt en fremgangsmåde kendt som “Soft-Staking”, hvor hver børs kan spille på brugernes vegne uden aktiv anerkendelse fra tokenindehaverne. I modsætning hertil har BitMax.io valgt et mere traditionelt “hovedagent” -forhold til sine brugere, som kræver, at hver tokenindehaver tilmelder sig som delegator til det relevante blockchain-netværk. Til fremme af denne strategiske beslutning bemærker George Cao: 

”Vi vil aldrig placere kundeaktiver eller bruge kundeaktiver til at stemme eller beslutte noget uden godkendelse. BitMax.io aggregerer kun interesse fra platformbrugere som en enkelt modpart og delegerer derefter til betroede validatorer efter eget valg, samtidig med at de tager sig af belønningsfordelingsopgaver og geninvestering af belønning på vegne af brugere. ”

Maksimerede indsatsbelønninger for platformbrugere

Fra 2. april kl 10:00 EDT kan alle BitMax.io-kunder stake Cosmos (ATOM) og Tezos (XTZ) og samle indsatsbelønninger med det samme. Dette er endnu et punkt på differentiering mellem BitMax.io og konkurrerende platforme, der forsinker belønningsfordeling. For eksempel distribuerer Binance belønninger en gang om måneden til brugere, der har aktiver på Binance.

Problemfri og effektiv distribution af stakingbelønninger skal give BitMax.io-brugere mulighed for at maksimere afkast fra tokenhold via sammensat interesse.

BitMax.io har bekræftet, at platformen vil udvide indsatsstøtten til andre nye og højpotentiale PoS-protokoller i den nærmeste fremtid. BitMax.io blev tidligere annonceret som en af ​​validatorerne af KAVA (KAVA) og blev også rapporteret som opbygning af infrastruktur til at understøtte Harmony (ONE) indsats i afventning af projektets strategiske køreplan. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me