PR: 100x Bitcoin gearingshandel: PrimeXBT-platform introduceret!

PrimeXBT, en ny 4. generations kryptovaluta-handelsplatform, der bringer det mest kraftfulde funktionalitetsværktøjssæt til handlende på markedet, lancerer i næste uge til en energisk venteliste på over 125.000 tidlige adoptere.

Fra lanceringen af ​​PrimeXBT den 4. februar vil der oprindeligt være 5 kryptokurrency-par med den højeste likviditet til rådighed for brugerne: BTC / USD, ETH / USD, XRP / USD, LTC / USD og EOS / USD. Vigtigst af alt vil 100x gearing (eller margin) blive leveret på alle tilgængelige digitale aktiver fra dag ét.

Over tid vil der blive tilføjet yderligere par, men ved at starte med et begrænset antal af de mest populære kryptokurver, hvor problemer som ‘pump and dumps’ og ‘51% attack ‘mindskes.

Primexbt cryptocurrency handelsplatform med 100x gearing

9 grunde til at handle på PrimeXBT-platformen

Mens mange af platformene, der forbinder forhandlere med kryptoaktiver, kun består af et snævert sæt værktøjer, indeholder PrimeXBT en bred vifte af funktioner og ordretyper, der giver både begyndere og erfarne brugere mulighed for at udføre avancerede handelsstrategier med relativ lethed. PrimeXBT-platformen sætter en bar høj for branchen, og her er grundene til, at du bør overveje at åbne din personlige handelskonto.

 • 100x gearing for Bitcoin, Ethereum, Litecoin og andre

Gearing er et nøglefunktion ved en PrimeXBT-handelsplatform og kan være et stærkt værktøj for en erhvervsdrivende. Enhver kan bruge den til at drage fordel af relativt små prisbevægelser og få kapital til at vokse hurtigere.

PrimeXBT tilbyder de højeste gearingsgrader (op til 100 gange) på kryptokurrencymarkedet, hvilket giver brugerne muligheder for kraftigt at øge rentabiliteten af ​​vellykkede handelsstrategier og at handle med volumener, der er betydeligt større end muligt uden sådan gearing.

 • Short Selling Crypto-aktiver

I hele bjørnemarkeder og perioder med prisfald, forhindrer handelsplatforme, der ikke giver mulighed for at kortslutte bestemte aktiver (for eksempel Bitcoin), brugere fra at tjene penge i disse perioder.

PrimeXBT tilvejebringer de mekanismer, der kræves for, at erhvervsdrivende kan afkorte kryptovalutaer og drage fordel af prisfald såvel som stigninger.

 • Samlet likviditet fra 12 udbydere

Glidning og manglende evne til at skabe effektive positioner på grund af lavere voluminer modvirkes ved at kombinere likviditeten fra 12 andre førende børser. Dette giver mulighed for nøjagtigt at udføre handelsstrategier og samtidig opnå ideelle markedsindgangskurser og sikrer, at handler af enhver størrelse kan foretages på PrimeXBT.

 • Flere ordretyper

PrimeXBT leverer 5 typer ordrer tilgængelige for brugere: Markeds-, Limit-, Stop-, OCO- og Protection-ordrer. Beskyttelsesordrer er specielt egnede til begyndere og placeres til at udføre, hvis prisen bevæger sig mod en eksisterende position og effektivt beskytter mod potentielle tab.

 • Sofistikerede sikkerhedsforanstaltninger

Kryptografisk adgangskodeshash, kold opbevaring af aktiver, DDOS-beskyttelse og tofaktorautentificering kommer som standard på alle PrimeXBT-handelskonti, hvilket sikrer, at markedsledende sikkerhedsprotokoller er på plads for alle brugere.

Prime XBT implementerer yderligere beskyttelse af klientmidler i form af en tvungen hvidlisteprocedure til trækning af adresser.

Denne procedure udføres for at sikre din indbetaling. Hvis angriberne på en eller anden måde formår at få dit brugernavn og din adgangskode fra din personlige konto på Prime XBT, vil de ikke være i stand til at trække penge til en BTC-adresse, som du ikke har bekræftet.

 • Ingen KYC – Enkel registrering på under et minut

Byrden ved KYC-godkendelse fjernes på PrimeXBT, hvilket muliggør hurtig og anonym oprettelse af konto. Registrering og handel kræver kun verifikation af en e-mail-adresse, hvilket muliggør virkelig anonym handel med kryptokurrency.

Ved at fjerne KYC-krav og strømline kontoregistreringsprocessen giver PrimeXBT globalt spredte handlende fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at oprette en konto og begynde at få adgang til kryptokurrencymarkeder.

 • Mobiladgang til iOS og Android

Handel kan styres on-the-go med PrimeXBTs oprindelige iOS- og Android-mobilapps. Opret forbindelse til din handelskonto via PrimeXBT-appen for at åbne og lukke positioner, administrere indskud og udbetalinger alt fra din telefon – hvor som helst og når som helst.

 • Finansiering via kreditkort eller andre kryptovalutaer

PrimeXBT har implementeret den nødvendige integration, som giver alle brugere mulighed for at købe Bitcoin med kreditkortet eller bytte enhver anden kryptokurrency og deponere den direkte til deres Bitcoin-adresse på PrimeXBT.

 • Op til 10 gange højere udbetalinger med PrimeXBT-henvisningsprogram

Ved at tilmelde sig henvisningsprogrammet kan brugerne nyde de højeste udbetalingssatser for henvisninger og tilmeldinger i branchen. PrimeXBT leverer et henvisningssystem på flere niveauer, der giver brugerne mulighed for at tjene betydeligt mere end andre henvisningsprogrammer for kryptokurrency.

Tilmelding, finansiering og handel

Processen med at tilmelde dig, finansiere en handelskonto og begynde at handle på PrimeXBT kunne ikke være lettere. Omfattende tanke og planlægning er gået ind i platformens brugergrænseflade med det formål at tilvejebringe et kraftfuldt men alligevel simpelt system til at optimere og udføre vellykkede kryptokurrencybaserede handelsstrategier.

Tilmelding:

PrimeXBT-registreringsprocessen er designet til at blive strømlinet, hvilket kun kræver verifikation af en e-mail-adresse for at indbetale og begynde at handle.

KYC-verifikation er ikke påkrævet for at kunne bruge PrimeXBT, og personlige oplysninger såsom navn, adresse og telefonnumre fjernes også fra registreringsprocessen for at sikre anonymitet og for at gøre det lettere ved tilmelding.

Når en e-mail-adresse er angivet, skal du angive en adgangskode til kontoen og acceptere servicevilkårene. Efter bekræftelsen af ​​e-mail-adressen kan brugerne få adgang til deres konto og finansiere deres konto til handel.

Finansiering:

Inden på kontrolpanelet kan afsnittet “Indskud” ses tydeligt til venstre på siden. En gang i afsnittet Indskud vil en automatisk tildelt Bitcoin-finansieringsadresse være synlig på din konto.

 

Både Bitcoin-indbetalings tegnebog-adressen og en QR-kode, der repræsenterer denne tegnebog, kan findes i afsnittet Indskud, og når en indbetaling er foretaget og ryddet på Bitcoin-blockchain, vil dette blive afspejlet i din konto.

Der er ingen gebyrer på indskud foretaget til PrimeXBT, selvom der er et minimumsindbetalingsbeløb på 0,001 BTC.

Hvis du gerne vil bruge andre indbetalingsmetoder i stedet for at foretage en direkte Bitcoin-indbetaling, kan betalingswidget findes i fanen ‘Alternative indskud’ i afsnittet Indskud.

Handel

Der er en 3-trins proces for at kunne handle på PrimeXBT:

 1. Foretag et depositum på din konto for at finansiere dine handler.

 2. Når din konto er finansieret med Bitcoin, skal du overføre den til din handelskonto.
 3. Start handel ved at klikke på fanen ‘Handel’ i kontoudashboardet.

Kontosammendraget findes i øverste højre hjørne af instrumentbrættet og giver vigtige oplysninger såsom saldi, egenkapital, urealiseret fortjeneste og tab, brugt margin, tilgængelig margin og tilgængelig marginprocent.

Handler kan placeres fra enten a) Watchlist-widgeten, b) Chart-widgeten og c) Dashboard-widgeten.

Når en handel er placeret, kan positionswidget let bruges til at spore og ændre alle aktuelle positioner. Ordren kan også justeres inden for ordre-widgeten, hvilket muliggør udskiftning af en ordre med en anden.

PrimeXBT lanceringsdag: 4. februar

Efter måneders udvikling og forberedelse er PrimeXBT klar til at revolutionere den måde, hvorpå kryptovaluta-fokuserede forhandlere interagerer med markederne.  

Med stor forventning har ventelisten for at få første adgang til platformen ballooned til over 125.000 brugere fra hele verden og fortsætter med at vokse hver dag frem til lanceringsdagen.  

Hvis du gerne vil være en del af PrimeXBT-lanceringsbegivenheden og deltage i ventelisten, kan registrering findes på https://PrimeXBT.com/comingsoon.  For mere information om PrimeXBT og de effektive funktioner, der er tilgængelige på platformen, skal du tjekke ud https://PrimeXBT.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me