PR: Introduktion af Prime XBT-tilknyttede program med 4 niveauer af henvisningsbelønninger

Prime XBT, en ny 4. generations kryptovaluta-handelsplatform, der blev lanceret tidligere på denne måned for at bringe det mest kraftfulde funktionalitetsværktøjssæt til handlende på markedet.  

Ud over platformens imponerende funktionssuite og rentable handelsmuligheder annoncerede Prime XBT for nylig sit unikke og lukrative tilknyttede partnerprogram til at tjene uden for handel.  

Ved at introducere dine venner til PrimeXBT vil du blive belønnet med en henvisningskommission fra deres handelsaktivitet for livet. Men fordelene går dybere end dette ved at tjene en kommission fra ikke kun dine direkte henvisninger, men 2., 3. og 4. niveau henvisninger.

Det unikke 4-niveau tilknyttede program præsenterer også den sjældne mulighed for at opbygge en fuldt skala meget rentabel forretning med ingen indledende investering.  

Hvem er berettiget?

Alle kan deltage i PrimeXBT’s tilknyttede program, uanset om de handler krypto personligt eller ej. Det potentielle overskud, der skal opnås ved henvisningsbelønningssystemet, er så vigtigt, at det kunne bruges som en primær indtægtsstrøm uden at skulle handle en cent.

Hvordan virker det?

Prime XBT betaler tilknyttede partnere en procentdel af deres henvisningens handelsprovisioner i forhold til henvisningens niveau.   

4 belønningsniveauer:

Niveau 1 – Direkte henvisninger: Netto 20% af alle provisioner.

Niveau 2 – Henvist til niveau 1: Netto 15% af alle provisioner.

Niveau 3 – Henvist til niveau 2: 10% netto af alle provisioner.

Niveau 4 – Henvist til niveau 3: Netto 5% af alle provisioner.

Hvad der er vigtigt at bemærke er, at Prime XBT’s provisioner er de laveste blandt konkurrerende kryptohandelsplatforme (kun 0,05%), men alligevel betaler det sine tilknyttede selskaber 10x større belønninger for nøjagtig samme mængde handelsvolumen.  

Hvordan kan de laveste kommissionsgebyrer generere 10 gange større henvisningsoverskud?

Lad os sige, at en erhvervsdrivende indskyder $ 1.000 for at handle på en standard kryptobørs, der tager en provision på 0,25%, svarende til en samlet provision på $ 2,50. I bedste fald kan en tilknyttet partner tjene op til 40% af denne provision for at netto en fortjeneste på $ 1.

Sammenlignende, hvis de samme $ 1.000 til handel foretages med 100x gearing på PrimeXBT: positionen bliver $ 100.000 værd, således bliver provisionen på kun 0,05% til at udføre $ 100.000-handlen $ 50. Og da en henvisning på første niveau vil give 20% af denne kommission, vil den tilknyttede partner netto $ 10 fortjeneste (10 gange mere).

Hvad mere er, dette tager ikke engang hensyn til de 4-niveauer af henvisninger, som derefter udvider muligheden for at profitere med 2., 3. og 4. niveau henvisninger med henholdsvis 15%, 10% og 5% provision.

Jo flere direkte henvisninger inden for et netværk er, jo hurtigere vil det vokse, og jo større vil det samlede overskud være.  

prime xbt

Hvor meget kan du tjene?

Det overskud, du potentielt kan tjene på Prime XBT-tilknyttede program, er kun begrænset til dit netværk og deres handelsaktivitet. Med 100x gearing taget i betragtning tager det dog ikke så meget handelsvolumen at se betydelige overskud, som det ville være tilfældet med andre konkurrerende henvisningsprogrammer.

Her er et eksempel på udbetalingsberegning for følgende scenarie:

Antag, at du anbefalede PrimeXBT til 5 personer, og hver af dem gjorde det samme (henviser 5 flere personer) og så videre til 4. niveau. Hvis hver henvist bruger deponerede et lavmælt beløb på $ 1.000 på deres handelskonto med 100x gearing, ville du tjene $ 2.425. Du kan se den detaljerede opdeling af denne beregning i nedenstående tabel.

Og så skal du overveje, at hvis du kan tjene 2.425 $ ved kun at henvise til 5 personer, så forestil dig hvor meget du er kunne tjene ved at henvise et ubegrænset beløb mere, der potentielt kan handle med en højere volumen.  

Da Prime XBT allerede berettiger en velbegrundet hype, bør det ikke være en vanskelig opgave at få interesse fra kyndige kryptohandlere for at øge din henvisningsvirksomhed.  

Plus platformen er kun nysprunget, hvilket betyder, at der er en gylden mulighed for at være den første, der opfordrer masserne til at deltage og drage fordel af deres handelsaktivitet for livet som platformen skalerer.

Hvordan kan du udvide dit henvisningsvirksomhedsnetværk?

  1. Del dit henvisningslink via sociale medier, relevante community-fora og netværk som Facebook, Twitter, Instagram, Bitcointalk, Reddit, Telegram osv..
  2. Opret en artikel eller et blogindlæg om PrimeXBT, dets fordele og funktioner – del dit henvisningslink.
  3. Opret en YouTube- eller Vimeo-video, der gennemgår platformen – del dit henvisningslink.
  4. Vær kreativ og tænk uden for boksen – du er kun begrænset af din fantasi!

Sådan kommer du i gang?

Det er let, og det er gratis. Tilmeld dig blot for at få din unikke henvisningskode og få netværk – spred ordet og inspirer markedsdeltagere til at deltage.

Hvorfor henvise PrimeXBT?

Den avancerede funktionssuite og rentable handelsmuligheder, der tilbydes af Prime XBT er uovertruffen, som den eneste kryptohandelsterminal, der tilbyder så meget som 100x gearing og evnen til at handle både længe og kort på alle top 6 kryptoaktiver: BTC, ETH, XRP, EOS, LTC og BCH.  

Platformen kan prale af en forenklet, sofistikeret og meget brugerdefineret brugergrænseflade med valgfri understøttelse af flere skærme, øjeblikkelig ordreudførelse til den bedst mulige markedspris ved at samle likviditet fra 12 forskellige førende udbydere. Med alt dette og meget mere, PrimeXBT er ideelt placeret til at blive den foretrukne krypto-handelsplatform med høj gearing i 2019.   

.  ..

For at starte din tilknyttede virksomhed og drage fordel af PrimeXBTs værdifulde produkt og succes, når det skaleres, skal du gå til https://PrimeXBT.com/referral/.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me