Bitcoin, Ethereum, Ripple Price Analyse for ugen 8. oktober til 14. oktober

reklame Phemex

Nouriel Roubini’s vidnesbyrd over for det amerikanske senat modtager kritik fra kryptoindustrien, mens Peter Van Valkenburgh hævder, at Bitcoin er revolutionerende. Charles Hoskinson og IOHK splittede sig fra Cardano Foundation’s overcentralisering og ineffektivitet af fundamentet. I udveksling, Coinbase lukker fond startet for institutionelle investorer, vil nu fokusere på detailinvestorer. Bitfinex svarer på online rygter om konkurs. Bithumb-majoritetsandel i et Singapore-baseret konsortium. Circle Financial investerer i SeedInvest.

Det hotteste emne i denne uge var, da Udvalget om Bank-, Bolig- og Byanliggender mødtes i en åben session for at diskutere den nuværende tilstand og fremtid for Cryptocurrency og Blockchain Ecosystem den 11. oktober 2018. Som en del af høringen lyttede senatet til det skeptiske perspektiv af Nouriel Roubini, professor i økonomi og international forretning New York University Stern School of Business og et positivt perspektiv af Peter Van Valkenburgh, direktør for Research Coin Center, der forsøger at drage en konklusion om de bedste og værste af blockchain-verdenen og kryptokurver. I sit vidnesbyrd kaldte Dr. Nouriel Roubini kryptokurrencyrummet “mor til alle svindel”. Han hævdede yderligere, at kryptokurver ikke er skalerbare, er fulde af svindel og ikke bruges af andre end kriminelle. Mens Dr. Roubini spildte gift med sine kommentarer, hævdede Peter Van Valkenburgh, at Bitcoin var revolutionerende. Han bemærkede, at bitcoin ikke var perfekt, men ingen af ​​dem blev sendt i 1972, da den først blev introduceret til verden, hvilket antyder, at bitcoin stadig er i sine tidlige dage og stadig har meget plads til at vokse, forudsat at det får chancen.

I en anden konflikt forklarede Charles Hoskinson, skaberen af ​​Cardano, i en oprigtig video de kampe, han kæmper med Cardano Foundation og dets formand, Michael Parsons. Han nævnte også de problemer, som IOHK og Emurgo stod overfor med fundamentet, og derfor var den bedste vej fremad at bryde væk fra Cardano Foundation. Ifølge Hoskinson, mens Emurgo og IOHK holdt fast ved deres job, udviste Cardano Foundation ifølge Hoskinson ikke deres del af arbejdet. I videoen påpeger Hoskinson, at Cardano-samfundet kom frem for at sige, at Cardano Foundation simpelthen ikke udførte sit arbejde, som bestyrelsen ikke har udført “på sine kerneansvar og pligter.”

I nogle udvekslingsbaserede nyheder, Coinbase, plakatdrengen i den amerikanske kryptovalutaindustri, nedbrød sin indeksfond rettet mod velhavende investorer, da den skifter fokus til et nyt detailprodukt. Årsagen bag det, en person, der er bekendt med sagen, sagde, at indeksfondsproduktet ikke tiltrak det nødvendige antal kunder og skaffede færre midler, end firmaet forventede. Som rapporteret af medierne skifter Coinbase sit fokus til en ny funktion kaldet “Coinbase Bundle”, som giver brugerne mulighed for med et enkelt klik at købe et bundt af mønterne på deres børs. Det detailmålrettede produkt giver brugerne mulighed for at investere så lidt som $ 25 i kurven med mønter.

Da Bitfinex blev beskyldt for at være konkurs af visse brugere af sociale medier, udstedte børsen en officiel meddelelse med titlen

“Svar på nylige online rygter” kommer rent ud i sagen. Bitfinex afviste eftertrykkeligt alle sådanne ubegrundede påstande og sigtede mod kritikere, som “er hurtige til at skrige insolvens, tilsyneladende med ringe forståelse af, hvad dette koncept betyder, og hvad de generelt taler om”.

For Bithumb betalte BK Global Consortium 400 millioner vandt ($ 353 millioner) for en majoritetsandel i børsen, idet han tidligere havde haft en minoritetsposition i virksomheden. Under den nye aftale, som embedsmænd håber at færdiggøre i den kommende måned, vil BKs leder, plastikkirurg og investor Kim Byung-gun, gå fra børsens femte største til hovedaktionær. Tidligere blev majoritetsandelen ejet af BTC Korea Holdings, hvor egenkapitalen skiftede hænder til et iøjnefaldende lavere beløb, end det fremkom i en februarevaluering på omkring 880 millioner dollars..

En anden investeringsnyhed i denne uge var Goldman Sachs-støttet peer-to-peer blockchain startup Circle, erhverver den største crowdfunding-platform for egenkapital og registreret Broker-Dealer SeedInvest. Med denne overtagelse vil Circle gøre et stort skub mod sikkerhedstokenrummet, og denne overtagelse vil give startups mulighed for at rejse kapital gennem en reguleret platform, få adgang til diversificerede porteføljer af detailinvestorer gennem Circle Invest og få sekundært markedslikviditet gennem Circles digitale aktiv udveksle Poloniex.

bitcoinKilde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Stabiliteten af ​​Bitcoin fortsætter i denne uge, så godt som den var nede på omkring 3,65% i denne uge. Den rapporterede svaghed var endnu i den stabile zone. Priserne ramte højdepunktet på USD 6,675,06 og det laveste punkt på USD 6,236,47 i løbet af ugen. Bortset fra outliers af BitMEX, der havde volumener på 15,08%, var de udvekslinger, der var mere aktive, i mængder med BTC over forskellige par i denne uge, Bithumb (4,38%), ZB.com (2,99%), Binance (2,43%) )

Blandt fremtrædende stemmer kaldte Roubini Bitcoin og cryptos mor til al fidus, mens Peter Van Valkenburgh hævdede, at Bitcoin er revolutionerende.

Ethereum (ETH)

Ethereum blev igen set udveksle steder med XRP på listen over største kryptovalutaer efter markedsdækning. Selvom det genvandt sin plads tilbage, er XRP stadig i en truende afstand. Etherpriserne på toppen var denne uge på USD 245,11 og var på et lavt niveau på USD 206,49 faldende temmelig tæt på USD 200 forhindring. De markeder, der var mere aktive i volumen med ETH på tværs af forskellige par i denne uge, var DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) og Huobi (4,40%)

Ligesom Bitcoin blev Tom Lee også citeret for Ethereum, der sagde denne gang af CNBC, at de sidste fire ud af fire gange slog sine jævnaldrende så dårligt, ved to standardafvigelser, så ether en “omvendt større trend.” Lee sagde også, at stemningen over for ETH var alt for negativ, og at symbolet, der underpresterede sine jævnaldrende ved to standardafvigelser, var et “tegn på kapitulation”.

Ripple (XRP)

Ripples XRP har stadig en skør tid denne gang med en forventning om, at Coinbase-politikændringen muligvis åbner døre for XRP på den berømte børs. På toppen var denne uges priser på XRP på USD 0,587431 og mod bunden citerede den USD 0,441519. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) og Binance (11,10%)  

I forbindelse med XRP i denne uge meddelte CoinField, Canadas mest avancerede Bitcoin- og kryptokursudveksling, at de undersøger muligheden for at lave XRP som basisvaluta.

De andre movers og shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge møntmarkedsdækslet (adgang til den 30. september kl. 23:30 IST) var

Flyttere

  • ETERNAL TOKEN – Viser en stigning på 714,23%
  • EJOY – Viser en stigning på 390,55%
  • ONG – Viser en stigning på 220,57%

Shakers

  • Concierge Coin – viser et fald på 69,69%
  • Coin2Play – Viser et fald på 57,31%
  • Banyan Network – Viser et fald på 39,07%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me