Club Swan Review: Kaunis sovellus salauksen ostamiseen, säilyttämiseen ja kulutukseen

Tähän mennessä salaus on melko suosittu maailmanlaajuisesti. USA: n kahviloista japanilaisiin ravintoloihin, Brasilian yliopistoihin ja kauppakeskuksiin ympäri maailmaa on paljon paikkoja viettää salaustasi. 

Club Swanin avulla Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen käyttäminen on paljon helpompaa. Club Swan helpottaa varojesi saamista nopeammin 5 minuutin tai lyhyemmän ilmoittautumisprosessin, useiden valuutan lompakoiden, salauksen avulla muutamassa minuutissa ja maailmanlaajuisesti hyväksytyllä maksukortilla. 

Joutsenklubin yleiskatsaus

Club Swan on innovatiivinen elämäntapapalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa salausystävällisiä tilejä, matka-alennuksia ja muita jäsenetuja, joiden tarkoituksena on parantaa jäsenten elämänlaatua ja taloudellista tilaa. 

klubiseura

He toimittavat korkealaatuisia palvelustandardeja jäsenilleen ympäri maailmaa. Alusta tekee rahoituspalveluista ja elämästä paljon mukavampaa. Club Swan tarjoaa myös 24/7 concierge-palveluja, maailmanlaajuisia ostopalveluja, alennettuja matkoja ja tukee salauksen lompakoita.

24/7 asiakastuki 

Jäsenillä on pääsy avustajatiimiin, joka toimii ympäri vuorokauden ja tukee heitä heidän kyselyissään ja tarpeissaan. Heidän asiakastuen edustajiaan on saatavana useilla kielillä. Joukkueeseen pääsee myös helposti Android- tai iOS-sovelluksen kautta tai helposti navigoitavan jäsenportaalin kautta.  

Tiimi on käytettävissä tukemaan jäsenpyyntöjä sekä tukemaan alustaa ja prosesseja koskevia kysymyksiä. Kaikilla aiheilla erikoistuneiden jäsenten on taattava parhaat matka- ja loungehinnat, ostotuki ja toimitus ja paljon muuta. 

 Rampeilla

Club Swan jäsenyyden avulla voit hallita noin kahdeksaa kryptovaluutta, muun muassa BTC, ETH, LTC, BCH ja muita, kaikki yhdellä tilillä. Voit muuntaa salauksesi nopeasti ja tehokkaasti fiatiksi tai muiksi salausmuodoiksi yksinkertaisilla vaiheilla. 

Se helpottaa salauksen muuntamista fiatiksi, salaus salaukseksi ja fiat salaukseksi. Kun yli miljardi dollaria on maksettu jäsenilleen, on helppo ostaa, myydä tai vaihtaa kaikkia kryptovaluuttoja. Kilpailijoista ainutlaatuisen tekee maksukortti, joka helpottaa maksamista maailmanlaajuisesti.

Fyysinen kortti

Jäsenet saavat maksukortin, jonka voit täydentää valitsemallasi Fiatilla. Tämän ominaisuuden kauneus on, että jäsenet ymmärtävät kortin toiminnan verrattuna kaupankäynnin salaukseen, joka sisältää pitkät salatut osoitteet, mikä voi osoittautua hieman monimutkaiseksi ja pelottavaksi. 

Fyysisen kortin käyttö, jonka avulla voit täydentää salauslompakkoasi ja nesteyttää muutamassa minuutissa vaivattomasti sillan ja fiatin välisen aukon yhdistämiseksi. Jäsenillä on pääsy rahoitusvaroihinsa milloin ja missä tahansa joustavasti tehdä ostoksia verkossa tai kaupoissa, jotka hyväksyvät korttimaksut. Maksukortti toimitetaan muutamassa päivässä ehdot täyttäville jäsenille.

Matkajärjestelyt

Club Swan on lifestyle-maailmanlaajuinen jäsenfoorumi, joka tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden matkustaa ympäri maailmaa. Eksklusiivisten matkaetujen avulla voit saada jopa 40% alennuksen matkojen varaamisesta Club Swan -jäsenkortilla. 

Club Swanin avulla jäsenet voivat säästää jopa 500 dollaria yhdellä matkalla, mukaan lukien hotellimaksu, lento ja kuljetus. Voit varata hotellisi suoraan Club Swan 24/7 virtuaalisen tukitiimin kautta varmistaaksesi parhaat hinnat. 

Jäsen voi myös päättää työskennellä matkatukitiimin kanssa saadakseen hyviä tarjouksia ylellisyys- ja mukavuusominaisuuksista. Anna erittäin luotettavan asiakastukiasiantuntijan hoitaa matkan kaikki yksityiskohdat puolestasi ja säästää ylimääräinen penniäkään.

Palkkiot & Bonukset

Club Swan on erittäin houkutteleva viittausohjelma, joka antaa jäsenilleen palkkioita ja bonuksia tekemistäsi viittauksista. Saat palkkion perheen, ystävän tai minkä tahansa verkostosi yhteyshenkilön lähettämisestä, josta tulee onnistuneesti jäsen. 

Palkkio maksetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun viittauksesi on täyttänyt jäsenyyden aktivoinnin vaatimukset, ja palkkio lähetetään suoraan tilillesi.

Ostotuki ja tuki

Tämän ominaisuuden avulla jäsenet voivat kertoa haluamansa tuotteet tai palvelut ja maksaa niistä suoraan Club Swan -tililtä. On joukkue, joka ostaa tuotteen ja on lähettänyt mihin tahansa määränpäähän ympäri maailmaa. Omistettuna tiiminä he ovat, eikä palveluksessasi mikään pyyntö ole liian pieni tai suuri tukitiimin käsittelemiseksi.

Turvallisuus

Koska varat ovat melko arkaluontoinen aihe, joka voi herättää voimakkaita tunteita, Club Swan on harkinnut varojesi turvallisuutta. Hallitse varojasi helposti useilla eri valuutoilla turvallisella tilillä. 

Jäsenet voivat käyttää Club Swan -tiliään turvallisten sähköisten maksujen suorittamiseen yrityksille, ystäville ja kontakteille. Turvallisuuden parantamiseksi jäsenten varat yhdistetään luotettavaan ja turvalliseen tiliin. Voit käyttää lompakkosi rahaa maksamaan palveluista suojatun sovelluksen sisällä.

Jäsenyys

Club Swanilla on jäseniä yli 80 maassa, ja on neljä jäsenyystasoa, joiden avulla jäsenet voivat valita parhaan ratkaisun, joka sopii heille. Jokaisella jäsenyystasolla on omat ainutlaatuiset edut. 

Tässä ovat jäsenyystasot:

∙ Käynnistin

∙ Premier 

∙ VIP

∙ Puheenjohtaja

Rahoituspalvelun etu

Tämän jäsenyyden myötä yhdellä on pääsy maailmanlaajuisesti hyväksyttyyn USD, GBP tai EUR -maksukorttiin, joka voidaan ladata päivittäin ja tukee päivittäisiä pankkiautomaattien nostoja.. 

Tämän jäsenyystason avulla voit suorittaa maksuja ympäri maailmaa ympäri vuorokauden ympäri vuorokauden toimivan maailmanlaajuisen tukitiimin avulla, joka toimii useilla kielillä. Maksukortit toimittaa DHL.   

Salauslompakot

Sovellus tukee useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien BTC, ETH, BCH ja XRP.

Selvitys

Jäsenet voivat välittömästi selvittää kryptovaluuttansa fiatiksi ja päinvastoin kohtuullisella selvitysmaksulla.

Henkilökohtaiset ja elämäntapaan liittyvät edut

Tämän jäsenyystason avulla voit nauttia seuraavista eduista:

∙ Henkilökohtaiset ostokset

∙ VIP-ruokailu

∙ Ylellisyystuotteiden hankinta

∙ Tapahtuma pääsy

∙ Monikielinen apu

∙ Yksityiset puolueet 

∙ 24/7 concierge-tiimi

∙ Oma puhelinpuhelin

Eksklusiiviset matkaedut

Jäsenille taataan alhainen hinta ja jopa 40%: n matka-alennus. Muita saavutettavia etuja tämän jäsenyyden tasolla ovat:

∙ Eksoottisten autojen vuokraus

∙ Yritysryhmämatkailun asiantuntija

∙ Yksityinen jahti ja ilmailu, ja

∙ Musta auto lentokenttäkuljetus

Lopuksi

Club Swan on kryptoystävällinen jäsenyys, joka on suunniteltu ratkaisemaan salauksen ensisijainen haaste: tosielämän käytettävyys. Se ratkaisee ongelman jäsenohjelman kautta, johon talletat salaussi ja saat käteisen, jota voisit käyttää ostoksilla, varata lentoja tai ostaa melkein mitä tahansa muuta.. 

Vastuuvapauslausekkeet: 
Ehdot ovat voimassa. Vierailla www.clubswan.com oppia lisää kelpoisuusvaatimuksista. 
∙       Sähköisen rahan ja korttipalveluita tarjoaa yksinomaan Nvayo Limited, joka on rekisteröity Englannissa (nro 06035209) ja jonka rekisteröity osoite on 1 King William Street, Lontoo EC4N 7AF, Iso-Britannia. FCV on valtuuttanut Nvayo Limitedin sähköisen rahan määräysten 2011 (nro 900005) nojalla. Nvayo Limited ei tue mitään salausvaluuttaa tai salaustoimintaa. Cryptocurrency-tapahtumiin liittyviä digitaalisia varoja ei suojata Yhdistyneen kuningaskunnan sähköisen rahan määräyksissä 2011.
∙       Lifestyle- ja kryptovaluuttatuotteita ja -palveluita tarjoaa AU Card Limited, rekisteröity Englannissa (nro 09037718), rekisteröity osoite osoitteessa 1 King William Street, Lontoo EC4N 7AF, Iso-Britannia. Rahoitusasiamiespalvelua tai rahoituspalveluiden korvausjärjestelmää ei sovelleta AU Card Limitedin (dba Club Swan) harjoittamaan salaustoimintaan..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me