Crypto Review: Aloita salauskauppa tänään muutamassa minuutissa aloittelijana käyttämällä WhaleTankin huipputasoa

Päivämyynti salausmarkkinoilla ei ole kaikille, tuntien työajan asettaminen ruudun eteen, baariliikkeiden analysointi ja seuraaminen sekä osto- tai myyntipäätösten tekeminen voi olla hyvin turhautunutta ja jopa johtaa epäonnistuneisiin tuloksiin, siksi me voi nähdä kasvavan määrän signaalintarjoajia eri alustoilla, kuten Telegram, Discard, Reddit ja paljon muuta.

Haettuamme ja kokeillessamme monia näistä palveluista löysimme palvelun, joka kiinnitti huomiomme eniten – Valasäiliö.

Heidän verkkosivustonsa tarkistaminen paljastaa ammattimaisesti suunnitellun ja suojatun alustan. Integroituna sähkeeseen käyttäjät voivat helposti rekisteröityä älypuhelimellaan muutamassa sekunnissa ja alkaa nauttia kaikista palveluistaan, jotka sisältävät lyhytaikaisia ​​signaaleja, salkkuomistuksia, kolikoihin liittyviä tietoja, reaaliaikaisia ​​uutisia ja viimeisimmän, automaattisen puhelun. action API, joka yksinkertaisilla sanoilla tekee niistä hedge-rahaston.

Tässä tarkastelussa tarkastelemme joitain heidän ainutlaatuisista ominaisuuksistaan ​​ja yritämme ymmärtää taustalla olevaa tekniikkaa. Kun yksinkertaisesti kirjaudut sisään tilille, vasemmalle puolelle ilmestyy valikko, joka paljastaa kaikki nykyiset ominaisuudet:

Automaattinen kaupankäynti:

Täysin automatisoitu ratkaisu Binance-signaaleille. Uuden automaattisen kaupankäyntipalvelunsa ansiosta premium-jäsenet voivat laittaa kaikki Binance-signaalinsa automaattiseen suoritukseen muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Palvelu on toiminut parin viimeisen kuukauden ajan, ja tulokset voi tarkistaa niiden live-Google-taulukosta.

Whalefolio:

Pitkäaikainen holding-palvelu tarjoaa sinulle yksinkertaisen tavan syöttää haluamasi summa ja laskee automaattisesti kunkin instrumentin määrän, joka tulisi sisällyttää holding-salkkuun. Helppokäyttöinen kojelauta, joka on jaettu kolmeen osaan ja joka näyttää määrän alkupisteen, kunkin instrumentin omistusnäkymän ja toteuttamismääräykset. Kaikki järjestelmän takaosat on kytketty vaihtoihin ja tarjoaa tiedot reaaliajassa.

Kojelauta

tiivistää kaikki nykyiset tiedot omistuksistasi jaettuna päivittäisten signaalien ja pitkäaikaisten osuuksien välillä.

Portfolionews

Tämä osa kulkee yhdessä Whalefolio-ominaisuuden kanssa, antaa sinulle uutisia, jotka liittyvät vain sen instrumentteihin.

Signaalit

Tämä osio esittää yhteenvedon ja näyttää kaikki signaalit, voimme nähdä niiden samankaltaisuuden Whalefoliossa olevien pitkäaikaisten signaalien kanssa, jotka tekivät vain nopean sopeutumisen.

Whalenews

Tämä ominaisuus on suunniteltu keräämään tietoja yli sadasta lähteestä, mukaan lukien suurimmat rahoitusvälineet, kuten Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph jne. Se seuraa myös sääntelyelimiä, kuten SEC, IMF, FCA. Ja tärkeät hahmot, kuten Donald trump, Warren Buffet, Bill gates ja monet muut taloudelliset vaikutteet. Jopa pankit ja niiden toimitusjohtaja. Mikään tärkeä ei luiskahdu sinusta niin kauan kuin seuraat tätä hämmästyttävää ominaisuutta reaaliajassa.

Wikicoin

Kolikot Wikipedia, tässä osiossa on tietoja kaikista kolikoista. Luettelo päivitetään joka viikko uusilla kolikoilla.

Tutkimalla Whaletank-yhteisöä ja -alustaa paljastuu erittäin ammattitaitoinen palvelu, vaikka salamarkkinat näyttävät epävakaita ylä- ja alamäkiä, ne antavat tarkkoja signaaleja välttäen samalla riskialttiita toimia ja tarjoavat siten asiakkailleen turvallisuutta ja luottamusta.

Whaletank ROI Google Sheet http://bit.ly/whaletanksignals

Whaletank-verkkosivusto: http://www.whaletank.trade

Mikä tekee tästä kanavasta ainutlaatuisen:

1. Tarjous:

Kulta – (0.05 BTC) – kahden kuukauden tilaus Platinum – (0.01 BTC) – kuuden kuukauden tilaus Diamond – (0.2 BTC) – 24 kuukauden tilaus

2. Signaalit: Marginaalisignaalit – Bybitissä

Säännölliset signaalit – ovatko useimpien keskusten mukaiset (mieluummin Binance).

3. Ekstrat ja erikoisominaisuudet: 1. Whaletank kehitti erityisen riskilaskurin riskien hallitsemiseksi (marginaalikaupalle ja tavalliselle)

2. Koulutuksen näkökulmasta Whaletank tarjoaa markkinapäivityksiä ja kaavioita, joissa on kuvaus melkein jokaisesta päätöksestään.

4. Tuki:

Tukea on saatavana nopeasti ja helposti sähkeellä, myös alustalla, tukea on saatavana millä tahansa sivulla oikeassa yläkulmassa.

5. Tulokset: Whaletank julkaisee kaikki tulokset Google Drivessa. linkki: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6.Whaletank on ainutlaatuinen ja ammattimainen ekosysteemi, joka yhdistää ihmisen analyysin ja laajan valikoiman reaaliaikaisia ​​teknisiä työkaluja, joten Whaletank pystyy pitämään suorituskykynsä kärjessä salausmarkkinoiden nopeiden muutosten kanssa. Lisäksi niiden tulokset ja läpinäkyvyys auttavat heitä skaalautumaan erittäin nopeasti ja kehittivät erittäin vahvan yhteisön.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me