Crypto Review: Siirrä Bitcoinin “nimettömästi” Blockchainiin käyttämällä BitcoinMixer.org -ohjelmaa

Yksi markkinoiden käyttäjäystävällisimmistä, kustannustehokkaimmista ja hämärimmistä mikseripalveluista..

Sikäli kuin Bitcoin-sekoittimet menevät, BitcoinMixer.org tarjoaa yhden markkinoiden käyttäjäystävällisimmistä, kustannustehokkaimmista ja hämärimmistä palveluista.

Bitcoin, maailman vanhin kryptovaluutta, lupaa nopean tavan siirtää arvoa lompakosta toiseen ympäri maailmaa – salanimellä.

Tiedän, että useimmat teistä saattavat miettiä, miksi “salanimiä ja ei nimettömiä” – kuten olet ehkä kuullut aiemmin. No, Bitcoin ei ole niin nimetön kuin kerran mainostettu koko yhteisössä. Aikaisemmin hyvin tehty tutkimus Bitcoin-tapahtumista tietyissä lompakoissa on paljastanut linkkejä tietyn lompakon tapahtumien ja omistajan jäljittämien lompakoiden välillä – mikä osoittaa tehokkaasti eräänlaisen aukon BTC: n nimettömyyslupauksessa.

Vaikka tämä on hyvä lohkoketjun läpinäkyvyydelle, yksityiset käyttäjät haluavat, että heidän tapahtumansa ovat nimettömiä.

Bitcoinin “salanimet” selittävät, siunaus tai uhka?

Bitcoinin julkisen estoketjun avulla kuka tahansa voi seurata tietyn lompakon tapahtumia ja saada kaikki yksityiskohdat tapahtumista, kuten aiemmin on selitetty. Vaikka julkinen luonne varmistaa ketjun vastuullisuuden, se ei tarjoa valkoisessa paperissa luvattua täydellistä nimettömyyttä. Monet käyttäjistä pakenevat fiat- ja pankkijärjestelmistä Bitcoiniin etsimään yksityisyyttä verkossa ja pyrkivät pitämään ostoksensa ja lompakkotoimintansa poissa hakkereiden ja valtion viranomaisten silmistä..

Tämä Bitcoinin heikkous on nähnyt varhaisen käyttöönoton etsivän äärimmäistä yksityisyyttä siirtymällä yksityisempiin kryptovaluuttoihin, kuten Monero (XMR), Dash (DASH) ja Zcash (ZEC).

Bitcoinin likviditeetti ja yleinen markkina-asema tekevät siitä kuitenkin entistä houkuttelevamman käyttäjille, jotka pakottavat heidät käyttämään valuuttaa nimettömyydestään huolimatta. Tällaiset käyttäjät voivat nyt helposti käydä kauppaa BTC-kolikoillaan yksityisesti ja nimettömästi pientä maksua vastaan ​​Bitcoin-sekoittimissa, mikä peittää käyttäjien BTC: n tekemällä niistä “puhtaat ja tuntemattomat”.

Bitcoinmixer.org- Lähetä / vastaanota Bitcoinia nimettömästi

Kuten yllä nähtiin, yhteys Bitcoin-lompakkoosi voi helposti paljastaa tapahtuman todellisen identiteetin, mutta Bitcoin-sekoitus varmistaa tapahtumien hämäryyden. Kuinka tarkalleen?

Oletetaan, että sinulla on joitain bitcoineja KYC-yhteensopivassa pörssissä, joten tietosi linkitetään tiliin. Lompakon osoitteesi analyysi paljastaa tietosi. Koska olet kiinnostunut kolikosta, päätät “puhdistaa” kolikot sekoittimen avulla – lisäämällä kerroksen nimettömyyttä.

Kun kolikot on lähetetty sekoittimeen, ne sekoitetaan tuhansien muiden tapahtumien kanssa, jolloin tapahtumasi hajoaa yhdeksi suureksi pooliksi. Sekoitettuaan uima-allas lähettää koko BTC: n määrän (miinus pieni maksu) haluamaasi (nyt linkittämättä) lompakkoon.

“Otamme kolikoita kaikilta asiakkailtamme, sekoitamme ne ja lähetämme kokonaan uudet kolikot valitsemallesi lompakkoon.” – Bitcoinmixer.org verkkosivusto

Muihin sekoittimiin verrattuna Bitcoinmixer.org tarjoaa käyttäjille useita valintoja, mihin pooliin haluat lähettää BTC-kolikot. Muistatko blockchainille tehdyn kovan analyysin todellisten identiteettien paljastamiseksi? Jos tämä analyysi on tehty, näet vain tapahtumasi osoitteeseen ja monia erilaisia ​​tapahtumia, jotka lähetetään kyseiseltä osoitteelta. Tapahtumasi ja BTC: si ovat nyt hämärtyneet, mikä antaa sinulle kaivattua yksityisyyttä kirjanpidossa.

HUOM: Muista, että kolikoiden pitäminen keskitetyssä lompakko-osoitteessa vähentää mahdollisuuksiasi pitää liiketoimet nimettöminä.

Miksi Bitcoinmixer.org?

 • Suuret / useita altaita, joista valita: Yksi Bitcoin-sekoittimen tärkeimmistä näkökohdista on useiden tapahtumien saatavuus altaasta sisään ja ulos, mikä hämärtää tapahtumia. Bitcoinmixer.org tarjoaa käyttäjille viisi osoitetta lähettää BTC.
 • Viive-ominaisuus: Sekoittimen avulla käyttäjät voivat joko joko lähettää tapahtuman välittömästi (käyttämällä “Rapid” -painiketta) tai asettaa viiveen muutamasta minuutista tuntiin ennen tapahtuman suorittamista. Talletusajan ja noston välinen viivästystoiminto lisää myös tapahtuman nimettömyyttä.
 • Parannetut tietosuojasivustot: Käyttäjille, jotka haluavat tehdä tapahtumista entistäkin turvallisempia, Bitcoinmixer.org tarjoaa Tor-selaimen verkkosivuston. Löydät sen täältä>> btcmixnqyq7kljrr.onion.
 • Ei lokikäytäntöä: Huolestutko siitä, että FBI tai muut valtion viranomaiset saattavat kaataa Bitcoinmixer.orgin ovet ja pyytää tietoja? Yritys käyttää lokitonta käytäntöä, joka poistaa automaattisesti kaikki tapahtumalokit viimeisen viikon aikana. Haluatko nopeammin? Alusta tarjoaa myös manuaalisen poistotoiminnon heti tapahtuman suorittamisen jälkeen.
 • Erinomainen käyttäjän toiminnallisuus: Alusta tarjoaa myös käyttäjäystävällisen alustan kenellekään, joka voi helposti sekoittaa bitcoinejaan nopeasti ja turvallisesti.

Yksinkertaiset ohjeet sekoittimen käyttöön

 1. Mene Bitcoinmixer.org kotisivu, aloita uusi sekoitus

 1. Syötä tulevalle sivulle vastaanottavan lompakon osoite (johon haluat BTC: n lähetettävän).
 2. Valitse osoite-kentän oikealla puolella olevasta avattavasta valikosta haluatko nopean vai viivästetyn tapahtuman.

Huom: Viive-toiminto tarjoaa suuremman nimettömyyden tapahtumalle. Voit asettaa minkä tahansa viivästetyn ajanjakson 1 tunnista 12 tuntiin.

 1. Syötä Captcha-koodi ja paina Jatka.
 2. Kopioi sekoitustunnuksesi seuraavalle sivulle. Tämä on hyvin tärkeää. Kopioi sekoitustunnuksesi ennen BTC: n lähettämistä Bitcoinmixerille.
 3. Lähetä sekoitettava BTC talletusosoitteeseen. (Muista, että lompakon osoitteiden väärää syöttämistä ja virheellisiä osoitteita ei voida peruuttaa. Tarkista lompakon osoitteesi kahdesti ennen lähettämistä.)
 4. Olet onnistuneesti sekoittanut BTC: n.

Jos lähetät nopean tapahtuman, BTC lähetetään valittuun osoitteeseen muutamassa minuutissa. Viivästyneiden tapahtumien varalta tarkista BTC: si syötetyn lompakon osoitteesta asetetun ajan kuluttua.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

· Mille Mix-tunnus on tarkoitettu?

Käytä sekoitustunnustasi miksi tilan tarkistamiseen tai miksi palauttamiseen, jos selaimesi kaatuu talletuksen lähettämisen jälkeen. Tallenna aina sekoitustunnuksesi, kunnes sekoitus on valmis ja olet saanut uudet bitcoinisi.

· Mikä on vähimmäismäärä BTC: tä, jota voin sekoittaa?

Pienin BTC Bitcoinmixer.org -sovelluksen tällä hetkellä sallima määrä sekoittimessa on 0,0002 BTC. Tätä pienempi määrä käsitellään lahjoituksena.

· Sekoitusmaksut?

Bitcoinmixer.org veloittaa 0,25%: n palvelumaksun, johon lisätään transaktiomaksu jokaisesta tapahtumasta ja ylimääräinen 0,000001 BTC maksuosoitetta kohden.

Johtopäätös

Bitcoin luotiin tarjoamaan ihmisille hallita omaa rahaaan pitämällä finanssiviranomaisten, hallitusten ja yritysten epätasapainoiset käytännöt kurissa. Lisäksi oikeus taloudelliseen yksityisyyteen on lohkoketjun toinen iso lupaus, ja Bitcoin-sekoittimet pyrkivät tekemään siitä totta.

Kuten päätämme, kysymykset siitä, sekoitetaanko BTC: tä Bitcoinmixer.org laitonta. Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on ei. Mutta jos sekoitat laittomasti hankittua BTC: tä tai aiot käyttää sekoitettua BTC: tä laittomiin tarkoituksiin, rikot lakia.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me