EO.Finance – yhden luukun salattu varainhoitoalusta, kuten mikään muu

Salausmaailma on täynnä monia lompakoita ja valuutanvaihtoja, jotka hallitsevat kauppaa ja auttavat vaihtamaan erilaisia ​​kolikoita ja rahakkeita. Jotkut lompakot ja vaihtopalvelut tarjoavat tukea muutamalle kolikolle, kun taas toiset tarjoavat tukea muille harvoille. Tämä pitää salauksen haltijan hämmentyneenä ja usein käyttäjät löytävät erilaisia ​​lompakoita ja valuutanvaihtoa kaikille valuutoille, mukaan lukien fiatit ja digitaaliset. Vaikka liian monien lompakoiden ja valuutanvaihtojen hallinta on sinänsä vaikea tehtävä, mahdollisuudet menettää näiden lompakoiden yksityiset avaimet lisäävät myös riskin salauksen haltijoille. Ymmärtääkseen tämän ongelman, EO Group on luonut lompakon nimeltä EO.finance, joka toimii taloushallinnon alustana, joka tarjoaa sillan kaikkien valuuttojen, fiatin ja digitaalisten laitteiden välillä.

Tietoja EO.Finance-lompakosta

EO.Finance on lompakkosovellus, jonka EO Group on luonut tavoitteenaan luoda talous, jonka avulla ihmiset voivat tuoda fiat- ja kryptovaluuttoja ostamaan todellisia tuotteita. EO.Finance on saatavana kaikilla alustoilla mobiililaitteilla, tableteilla ja verkkoselaimilla, ja se tarjoaa milloin ja missä tahansa saumattoman pääsyn lompakkoon kaikilla toiminnoilla. Lompakolle on myönnetty lisenssi, sillä EO Groupilla on Viron rahanpesun selvittelykeskuksen eurooppalainen lisenssi, numerot FRK000161 ja FVR000193. Lompakko yrittää tarjota täydellisen kokemuksen sekä suvereenista fiatista että kryptovaluutoista useilla tuotteilla, joita sillä on ekosysteeminsä alla. Saumattoman suorituskyvyn lisäksi sovelluksella on myös melko korkeat turvallisuusstandardit, jotka käyttävät Tier3-datakeskusten salausta tallennukseen, TLS: ää ja PCI / DSS: ää.

EO: n käyttötapa. Rahoittaa

EO.Finance-palvelussa on tällä hetkellä useita valuuttoja sekä salauksissa että fiateissa. Käyttäjä voi tällä hetkellä käyttää tätä lompakkoa

  • Salausvaluuttojen ostaminen
  • Salausvaluuttojen tallentaminen
  • Fiat-rahan hallinta verkossa
  • Fiatin vaihtaminen kryptovaluuttoihin
  • Salausvaluutan vaihto Fiatille

Molemmilla rahamuotoilla, salauksella ja fiateilla, integroituna yhdessä, käyttäjä hallitsee kaikkea omaisuuttaan yhdessä paikassa ilman vaivaa siirtää omaisuutta lompakosta toiseen.  

Varojen tallettamista varten EO.Finance luo käyttäjälle yli 50 tiliä, mikä helpottaa varojen lisäämistä pankkikortilla ja pankkisiirrolla. EO.Finance työskentelee parhaillaan kaikkien salauslompakoiden ja keskusten kanssa saumattomien integrointien tarjoamiseksi. Yli 2500+ valuuttaparia lompakko tarjoaa kattavimman alustan fiatin vaihtamiseen salausten kanssa ja päinvastoin.

Tuetut valuutat

Kryptovaluutat: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Bitcoin Cash, Ripple, Monero, Dash, Gas, Ethereum Classic, 0x, aelf, Aeternity, Aion, Augur, Basic Attention Token, CyberMiles, Decentraland, Dent, DigixDAO, Ethos, FunFair, Gifto, Golem, IOST, Loom Network, Looping, Mainframe, Nuls, OmiseGO, Populous, Power Ledger, Pundi X, Selfkey, Status, Theta Token, Waltonchain, Zilliqa

Fiatit: Euro, Yhdysvaltain dollari, Ison-Britannian punta

Muut osat – EO-kolikko ja EO-kortti

EO-kolikko on EO-ryhmän oma tunnus, jota voidaan käyttää koko EO: ssa. Rahoitus ja muut EO-ekosysteemin projektit. Jos käyttäjä ostaa EO-kolikon ja käyttää maksutapahtumiensa maksamiseen valuutanvaihdossa, tapahtuman palkkiot diskontataan 50 prosenttiin

EO-kortti on EO-konsernin tuleva tuote, joka antaa käyttäjien käyttää EO: ta. Rahoitustili ja auta heitä käyttämällä sekä fiat- että krypto-valuuttoja heidän mielestään. Koska käyttäjät voivat yhdistää valuuttatilinsa EO: han. Finance-sovelluksen avulla he voivat nostaa käteistä mistä tahansa pankkiautomaatista

EO-viiteohjelma

Nykyinen asiakas saa räätälöidyn viittauslinkin, jonka he voivat jakaa ystävien, sukulaisten, tytäryhtiöiden ja muiden käyttäjien kanssa. Käyttäjä, joka viittaa korviin, 30% kaikista EO.Financelle maksetuista palkkioista. Jos jostakin erotuomareista tulee referer ja viittaa muihin käyttäjiin EOTRADEXiin, nykyisellä asiakkaalla on oikeus 5 prosenttiin kaikista EO: lle maksetuista provisioista. Kaikki viittauspalkkiot maksetaan valuutassa, jota käytetään tapahtuman aloittamiseen EO.Finance-tilillä.

EO-ryhmä

Lompakkoa tukee vahva yritys, jolla on yli 100 ammattilaista kuudessa eri maassa ja joka tarjoaa tukea ja asiakaspalvelua käyttäjille ympäri maailmaa. Lompakon lisäksi EO-ryhmä lisää jatkuvasti uusia tuotteita EO-järjestelmään. Sama kehitys- ja johtoryhmä on työskennellyt erittäin menestyvän ExpertOption-tuotemerkin parissa ja kehittää nyt muita ekosysteemin tuotteita, kuten EO. Uutiset ja EO.Trade. Kun ekosysteemi on täysin paikallaan, EO on yhden luukun foorumi fiat- ja kryptokolikoiden kauppiaille, jotka käyttävät omaisuuttaan vain yhdellä alustalla.

Johtopäätös

Rahoitus näyttää todella hyvältä alustalta, jota kaikenlaiset asiakkaat voivat käyttää. Saumaton kokemus, monitasoinen tuki ja valtava määrä kolikoiden ja fiat-tukea tekevät siitä ehdottomasti yhden parhaista käytettävissä olevista alustoista. Kun EO-ekosysteemi kehittyy, asioista tulisi vain kattavampia ja alustasta voi tulla yhden luukun ratkaisu kaikkiin salaus- ja fiat-tapahtumiin.

iOS-sovellus

Android-sovellus

Firefox-laajennus

Chrome-laajennus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me