MyCointainer-katsaus: Ultimate Staking and Masternode Platform

Salauskaupan aloittaminen voi olla hieman haastavaa, varsinkin jos sinulla ei ole kaupankäynnin taustaa osakkeista tai valuuttamarkkinoista. Huomattavien voittojen tuottaminen ei myöskään ole kävely puistossa. Olitpa aloittelija tai asiantuntija, voit helposti räjäyttää tilisi kuvattavan suuren volatiliteetin takia kryptovaluutat

Siitä huolimatta on olemassa muita älykkäitä tapoja saada merkittäviä voittoja kryptovaluutassa paitsi perinteinen alhainen osto ja korkea myynti. Yksi tällainen tapa ansaita älykkäästi salakaupalla on kautta Todiste vaarnan kolikoista, Kutsutaan myös osinkoja maksavina kryptovaluuttoina, joilla käydään kauppaa POS-alustoilla, kuten MyCointainer. Tässä suhteessa tämä katsaus syvenee MyCointaineriin, joka analysoi sen keskeisiä käsitteitä.   

MyCointainer-esittely 

MyCointainer on online-automaattinen panostus ja masternode-foorumi mikä tuottaa voittoa salakirjoittajille kauppojen muodossa. MyCointainer pitää itseään helpoin ja turvallisin tapa panostaa ja ansaita Proof-of-Stake-kryptovaluutta. Alusta on yksinkertainen kaikki yhdessä -alustassa, jonka avulla käyttäjät voivat valita PoS-kolikkonsa ja saada panostuksia useista salausresursseista kerralla. Alusta tarjoaa myös edistyneen automaattisen panoksen, mutta valituille altcoineille. 

Mikä on todiste panoksista?   

Aloitetaan ensin määrittelemällä Proof of Stake (PoS) kryptovaluutoissa. PoS on mielenkiintoinen konsepti, jonka avulla henkilö voi kaivaa tai vahvistaa lohkotapahtumia hallussaan olevien kolikoiden perusteella. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kaivostyöläisillä, joilla on enemmän salakolikoita, on enemmän kaivosvoimaa. PoS luotiin vaihtoehtona Proof of Workille (PoW), joka oli alkuperäinen konsensusmekanismi Bitcoinissa ja koko blockchain-tekniikassa. 

PoW: n ongelma on se, että se vaatii kaivostyöläisiltä valtavan sekoitusvoiman, joka voidaan saavuttaa vain valtavilla energiamäärillä, jotka voivat olla kalliita, mikä vähentää voittomarginaaleja. PoS on erinomainen ratkaisu valtavaan virrankulutukseen, koska se antaa kaivosvoimaa kaivostyöläisten hallussa olevien kolikoiden prosenttiosuuden perusteella. Myös Proof of Stake (PoS) on vähemmän altis hakkerointihyökkäyksille, koska verkon rakenne tekee siitä melkein immuunisen kaivoshyökkäyksille. 

Todiste panoksista perustuu PoS-konsensusmekanismiin. Parasta PoS-kolikoissa on, että se tarjoaa kolikoiden haltijoille kestävyyttä ja todellista arvoa osinkojen ansiosta, jotka on saatu panostamalla kolikot panostus- ja masternode-alusta-alustalle, kuten MyCointainer.  

Kuinka MyCointainer toimii? 

MyCointainer toimii periaatteessa panoksista ja masternode-ajamisesta. Ytimessä MyCointainer on panostuspooli, joka on palkkioinfrastruktuuri, josta hyötyvät jokaiselle kolikoitaan kiinnittäneelle käyttäjälle, myös pienille kolikoille. Alusta pystyy tuottamaan automaattisesti pääsyn jaettuihin master-solmuihin, kun jokaiselle pinontakanaville kanavoitavalle palkkiolle kohdistuu yhdistettyä kiinnostusta. Normaalisti tuotot perustuvat kolikoiden konsensussääntöihin ja vaihtelevat yleensä 1 prosentista 149 prosenttiin. Vaikka useimmilla sijoituksilla ei ole palkkioita, jotkut saavat jopa 9 prosentin palkkion. Kaikki maksut ovat yleensä avoimia, ja käyttäjät voivat tarkastella niitä hallintapaneeleissa. 

Mikä tekee MyCointainerista erottuvan muista panostus- ja masternode-alustoista, on se, että jokainen käyttäjä hyötyy myös niistä, joilla on rajoitettu määrä kolikoita. Jokainen palkkio on myös korollista, joten mitä kauemmin panostat kolikoitasi, sitä enemmän palkintoja ansaitset. Tällaisen järjestelmän avulla digitaalisen omaisuuden haltijat voivat helposti ja tehokkaasti kasvattaa voittojaan ilman suurta vaivaa – vain olla osa vaarnayhteisöä.  

MyCointainer tällä hetkellä tukee yli 40 erilaista digitaalista omaisuutta, joiden määrän odotetaan nousevan lähipäivinä. Joitakin tuetuista varoista ovat muun muassa Divi Coin, Energi, Rupaya, Polis, BitBay, Monetary Unit Neblio. Alusta integroi myös jaetut master-solmuteknologian, joka ryhmittelee ihmiset yhteen segmenttiin siten, että he voivat helposti sijoittaa yhdessä vakuuden määrälle.    

Kuinka ansaita palkintoja MyCointainerilla? 

Palkintojen ansaitseminen MyCointainerilla on suoraviivaista. Ensinnäkin aloitat tallettamalla valitsemasi salakolikon MyCointainer-panososoitteeseesi. Panostus alkaa automaattisesti kolikon tallettamisen jälkeen. Kun sijoitus menee automaattisesti, tulevat palkkiot hyvitetään ja lisätään saldoosi. 

Koko prosessi ansaitsee passiivisesti MyCointainerin kautta on skaalautuva, läpinäkyvä ja todennettavissa. Jokaiselle panospoolin osallistujalle toimitetaan selkeä kopio kaikista panoksista – henkilötapahtumat ja palkkiot. Kehittäjät pyrkivät myös julkaisemaan ratkaisun, joka voisi auttaa sijoittajia erottamaan palkkionsa panostuksen ja Masternodesin tulojen perusteella.

MyCointainerin etu 

MyCointainer hyödyntää Proof of Stake -tekniikkaa, jotta käyttäjät voivat ansaita kolikkopanoksista. Käyttäjät panostavat kolikkonsa validoijiksi alustalle ja saavat puolestaan ​​palkintoja sijoituksestaan. Alustalla on useita etuja: 

  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä – MyCointainer sisältää vaistomaisen, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jota voivat käyttää sekä aloittelijat että kokeneet salauskauppiaat. Kolikoiden hallinnassa tai alustan käyttämisessä tarvitaan paljon asiantuntemusta 
  • FIAT-salausyhdyskäytävä – käyttäjät voivat helposti ostaa salauksen FIAT-palvelimella MyCointainerista.
  • Pääsy jaettuihin masternodeihin – käyttäjät voivat käyttää jaettuja masternodeja, joihin liittyy monenlaisia ​​kolikoita. Jokainen palkkio koskee myös korkoa; Näin ollen käyttäjillä on erinomainen mahdollisuus parantaa tulojaan.    
  • Suora kiinnostus – MyCointainer tarjoaa myös suoraa kiinnostusta palkintoihin, jolloin käyttäjät voivat tuottaa enemmän voittoja.  
  • Alustan käytöstä perittäviä maksuja sovelletaan vain tuotettuihin palkintoihin, jolloin käyttäjät voivat ansaita enemmän voittoja. 
  • MyCointainer Power – Tilauspohjaiset palvelut älykkäille sidosryhmille, jotka haluavat luopua maksustaan ​​kuukausitilauksen perusteella.
  • Automaattinen pinoaminen – MyCointainerilla et tuskin tee mitään, ja voit unohtaa kaupankäyntistrategiat tai markkina-analyysin tekemisen. Sinun on vain talletettava sijoituksesi, pidettävä ja nostettava. Alusta käsittelee kaiken muun automaattisesti. Istu alas ja katsele tasapainosi kasvua. 
  • Säännelty – Alusta on rahanpesun selvittelykeskuksen (FIU) valvoma ja lisensoitu (nro FVR000557 ja FRK000469) tarjoamaan palveluita virtuaalivaluutan vaihtamiseksi Fiatia ja lompakon hallintaa vastaan. Tämä takaa käyttäjille heidän kolikoidensa turvallisuuden. 
  • Edut yhteisön jäsenet jotka auttavat kasvavaa MyCointaineria.
  • Saat 20% jokaisesta palkkiosta, joka viitteelläsi on “Suosittele ystävää” -järjestelmässä.  

Ovatko rahastosi SAFU?

MyContainer varmistaa käyttäjien tallettamien varojen korkeimman turvallisuuden KYC / AML-yhteensopivuusrakenteen kautta. Vahvistetut käyttäjät voivat tallettaa, nostaa ja panostaa kaikki hyväksyttävät tunnukset alustalle, mikä tarjoaa turvallisen ympäristön käyttäjille ympäri maailmaa. MyContainer varmistaa myös korkeimman turvallisuustason käyttäjille kaksinkertaisen tarkistusjärjestelmän avulla kaikilla alustalla suoritetuilla tapahtumilla. 

Digitaaliset varat tallennetaan kylmävarastoihin, jotta hakkereiden aiheuttamat uhkat voidaan minimoida, ja kolikot siirretään vain tapahtumien aikana. Hätätapauksissa MyContainer-käyttäjiä suojaa SAFU-rahasto, Secure Asset Fund for Users.

Johtopäätös

MyCointainerin tehtävänä on kasvattaa salauksen harrastajien yhteisö, joka antaa jäsenille mahdollisuuden ansaita passiivisesti vakaa tulo ilman suurta vaivaa tai kaupankäyntiriskiä. Jokainen palkkio koskee myös korkoa; Siten käyttäjät pystyvät ansaitsemaan vieläkin enemmän tuloja kuin jos he voisivat omistaa pelkästään osuuden. MyCointainer on paras valinta salauskauppiaille, jotka haluavat ansaita passiivisesti tuloja tai kasvattaa digitaalista omaisuuttaan ilman suurta riskiä. Rekisteröidy tänään ja anna rahasi toimia sinulle.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me