Mikä on Bitcoin-valuutta?

Mikä on bitcoin-valuutta? Monet ihmiset, jotka kuulevat bitcoinista ensimmäistä kertaa, on vaikea ymmärtää, mikä se todellisuudessa on ja miten se toimii valuuttana. Tämä on melko normaalia, koska bitcoin ( BTC, XBT) ei ole lainkaan normaali valuuttakurssi tai sijoitusväline.

Koska bitcoin on ensimmäinen monista kryptovaluutoista, se on houkutellut miljardeja dollareita sijoituspääomaa ympäri maailmaa ja sen vallankumouksellinen blockchain-tekniikka muuttaa modernin yhteiskunnan prosesseja monin eri tavoin.

Miksi bitcoin on niin suosittu? Jos etsit bitcoin-opasta tai kattavaa selitystä bitcoinille, tämä artikkeli on juuri sitä mitä tarvitset.

Mikä on Bitcoin Currency 1 (bitcoin-kuva)

Tämän kaltaiset Bitcoin-kuvat ovat vain symbolisia todellisesta bitcoin-valuutasta, joka on täysin digitaalinen ja näkymätön.

Mikä on Bitcoin / Bitcoin selitetty

Bitcoin on digitaalinen tai virtuaalinen valuutta, joka luodaan (louhitaan), tallennetaan, käydään kauppaa ja siirretään sähköisesti. Bitcoin ( BTC, XBT) ei säännellä mikään keskuspankki tai keskusviranomainen, ja se voidaan helposti siirtää yksityishenkilöiden tai yritysten välillä ympäri maailmaa.

Nopeutta, jolla bitcoinia voidaan louhita, ja myös sen enimmäistarjontaa rajoitetaan SHA-256: n laskevan toimitusalgoritmin avulla. Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että bitcoinin louhiminen on asteittain vaikeampi ja vaikeampi. SHA-256-algoritmi rajoittaa myös louhittavan bitcoinin määrän 21 miljoonaan yksikköön.

Tämä mekanismi on positiivinen bitcoinin hinnalle, koska se estää markkinoita tulvimasta bitcoinilla, mikä olisi negatiivinen sen hinnalle.

Bitcoinista on tullut tehokas rahoitusväline, jolla käydään kauppaa ja jota spekuloidaan yhä enemmän päivittäin.

Bitcoin-historia

Kuka keksi Bitcoinin?

Jotkut älykkäät matematiikan mestarit salanimellä Satoshi Nakamoto keksivät vuonna 2009 tehokkaan peer-to-peer-rahansiirtojärjestelmän, joka perustuu hajautettuun blockchain-ledger-tekniikkaan.

* Lohkoketjun pääkirja on digitaalinen, hajautettu pääkirja, joka on jaettu useiden solmujen (tietokoneiden) välillä, jolloin tietyn tapahtuman tietuetta ei voida muuttaa taannehtivasti muuttamatta seuraavia lohkoja, jotka on linkitetty lohkoon, joka sisältää tietyn tapahtuman tietueen. Lohkoketjussa suoritettavia tapahtumia ja menettelyjä ohjaavat tietyt säännöt ja asetukset, joita ei voida muuttaa normaaleissa olosuhteissa.

Prosessissa tämä henkilö loi hajautetun kryptovaluutan ja älykkään maksujärjestelmän, josta on tullut paljon muutakin kuin vain työkaluja arvon siirtämiseen ystävien, perheen ja muiden tahojen välillä. Sekä bitcoin että sen taustalla oleva blockchain-tekniikka ovat herättäneet uskomattoman paljon kiinnostusta ja sijoituspääomaa sen jälkeen, kun legendaarinen Satoshi Nakamoto keksi ja toteutti, joka louhitsi bitcoinien geneesilohkon tammikuussa 2009.

Miksi Bitcoin keksittiin?

Bitcoin keksittiin tarjoamaan keino siirtää rahaa elektronisesti ilman, että keskusviranomainen hallinnoi sitä. Tarkoituksena oli mahdollistaa nopeat ja edulliset vertaissiirrot luotettavalla hajautetulla järjestelmällä, joka estää tehokkaasti kaksinkertaisen käytön.

* Kaksinkertainen käyttö tarkoittaa yksinkertaisesti saman bitcoinin (tai bitcoinin määrän) käyttämistä kahdesti. Kaksinkertainen käyttö voi olla ongelma digitaalisissa käteisoperaatioissa, koska jokaisella digitaalisen valuutan osalla on digitaalinen tiedosto, joka voidaan kopioida ja käyttää saman kolikon käyttämiseen useammin kuin kerran, ellei asianmukaisia ​​varotoimenpiteitä toteuteta. Perinteisellä paperirahalla tämä ei ole ongelma. Esimerkiksi lapsi, joka jakaa 10 dollarin setelin makeisista karkkikaupassa, ei voi missään tapauksessa käyttää samaa 10 dollarin seteliä uudelleen, koska tapahtuman vahvistamisen jälkeen lasku ei ole enää hänen hallussaan.

Bitcoin käyttää todella tehokasta vahvistusmekanismia, joka tallentaa kaikki lohkoketjussa tehdyt tapahtumat ja antaa sille aikaleiman. Tällä tavoin jokainen bitcoin-verkossa koskaan tehty tapahtuma järjestetään kronologisesti ja digitaalisten allekirjoitusten loki seuraa jokaista bitcoin-valuutan ”yksikköä” ja seuraa omistuspolkua, jolla valuutta on siirretty. Jos joku yrittää käyttää samaa bitcoinia samanaikaisesti kahdesti, vain yksi tapahtuma vahvistetaan ja toinen hylätään. Kaikki bitcoin-tapahtumat seurataan julkisessa, hajautetussa kirjanpidossa, jonka kuka tahansa voi tutkia.

Bitcoin-mekaniikka

Blockchain-tekniikka / hajautettu blockchain-pääkirja

Koko bitcoin-verkkoa hallinnoi hajautettu pääkirja, joka käyttää blockchain-tekniikkaa pitämään kirjaa tapahtumareiteistä ja estämään kaksinkertaiset kulut. Pääkirjaa ylläpitävät tuhannet solmut tai tietokoneet, jotka käsittelevät verkon tapahtumia ja saavat palkkion (bitcoin ja joissakin tapauksissa transaktiomaksut) käsittelystään (kun kirjanpitotiedot on järjestetty ja sijoitettu uusiin lohkoihin lohkoketjussa ja kelvollinen hash löytyy). Nämä solmut suorittavat niin kutsutun bitcoin-kaivoksen.

Bitcoin-lohkoketjun pääkirja yksinkertaistettiin:

 • Muista, että pääkirja on tilikirja, rekisteri tai loki.
 • Eri tietokoneet (solmut) käyttävät koko bitcoin-pääkirjaa tai tapahtumarekisteriä ympäri maailmaa samanaikaisesti.
 • Kirjaa päivitetään jatkuvasti, mikä tarkoittaa, että jokainen tietokone etsii aina uusinta versiota.
 • Kun tapahtuma aloitetaan bitcoin-verkossa, toiminto jaetaan kaikkien verkon tietokoneiden kesken.
 • Tapahtumaa käsittelevien tietokoneiden on tarkistettava se suhteessa bitcoin-protokollassa ilmoitettuihin erityisiin ehtoihin ja sääntöihin.
 • Kun tapahtuma on lopullisesti vahvistettu, se pakataan tietoryhmään, joka koostuu useista bitcoin-tapahtumista.
 • Lohkot ovat kuin ketjun lenkit. Kun lohko on valmis, se kiinnitetään kronologisessa järjestyksessä olemassa olevaan lohkoketjuun.
 • Kun tapahtumat vahvistetaan ja lisätään estoketjuun, niitä ei voi peruuttaa. Lohkoja ei voi poistaa tai vaihtaa. Kun lohko on lisätty lohkoketjuun, se on lopullinen.

Rajoitettu Bitcoin-tarjonta

Bitcoinin louhintaa ja muita toimintoja ohjaava laskevan tarjonnan algoritmi asettaa rajoituksen bitcoinin louhinnan tahdille. Se rajoittaa myös bitcoinin kokonaismäärän 21 miljoonaan. Viimeisen bitcoinin arvioidaan louhittavan vasta vuonna 2140. Bitcoinin rajallinen tarjonta auttaa tukemaan sen hintaa ja on täsmälleen päinvastainen kuin fiat-valuuttojen tarjonta monissa tapauksissa.

Bitcoinin markkina-arvo ja kaupankäynnin volyymi

Bitcoinin markkina-arvo vaihtelee koko ajan. Yhdessä vaiheessa lokakuussa 2017 se oli yli 95 000 000 000 dollaria.

Bitcoinin päivittäinen kaupankäyntivolyymi on vaikuttava, noin 1,95 miljardia dollaria (lokakuu 2017). Vaikka se on suuri luku kryptovaluutalle, se on hyvin pieni verrattuna EUR / USD sen valtava päivittäinen liikevaihto on yli 1,1 biljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Bitcoin-siirrot / liiketoimet

Bitcoin voidaan siirtää yhdestä bitcoin-lompakosta toiseen pienin mahdollisin transaktiomaksuin. Bitcoineja voidaan lähettää pieninä annoksina, jotka ovat paljon pienempiä kuin yksi bitcoin. Pienin tapahtumamäärä eroaa eri bitcoin-lompakoiden ja -vaihtojen välillä. Bitcoin-lompakon kanssa mikään 0,000055 bitcoinia suurempi tapahtuma ei saisi olla ongelma. Bitcoin-pörsseissä on usein korkeammat bitcoin-tapahtumien vähimmäismäärät kuin lompakoissa, mutta suhteellisen pienet liiketoimet ovat silti mahdollisia.

Kuinka Bitcoiniin…

Kuinka ostaa Bitcoinia Fiat-valuutoilla (dollareita, puntaa, euroa jne.)

Maksaa jostakin bitcoinilla ( BTC, XBT) tai bitcoinin lähettämiseksi jollekin, sinulla on tietysti oltava bitcoin. Saadaksesi bitcoin-maksun / -siirron sinun tarvitsee vain asettaa bitcoin-lompakko ja toimittaa bitcoin-lähettäjälle lompakon osoite. Osapuolet, joiden on rahoitettava bitcoin-lompakkonsa, voivat muuntaa fiat-valuutat bitcoiniksi eri tavoin:

 1. Kryptovaluutta / Bitcoin-pörssit – Avaa tili luotettavalla bitcoinilla tai kryptovaluutan vaihto ja tallettaa rahaa luottokortillasi, maksukortillasi tai pankkisiirrolla (elektroninen varojen siirto). Kun olet tallettanut dollarin, euron, punnan tai muun fiat-valuutan, voit vaihtaa sen bitcoiniksi pörssissä. Kun sinulla on bitcoin, voit lähettää sen kenelle tahansa, joka antaa sinulle kelvollisen bitcoin-osoitteen. Voit myös vastaanottaa bitcoin-maksuja tilillesi, jolla sinulla on kryptovaluutan vaihto. Jotkut kryptovaluuttapörssit tarjoavat mahdollisuuden muuntaa bitcoin ja tietyt fiat-valuutat muiksi krypto-valuuttoiksi bitcoinin lisäksi.
 2. Bitcoin Marketplaces – Bitcoin voidaan hankkia käteisellä, luottokorteilla, tilisiirroilla jne., Etsimällä bitcoin-kauppapaikoilta henkilöitä, jotka haluavat myydä bitcoinia. Tietenkin, jos bitcoin ostetaan käteisellä, ostajan on löydettävä myyjä hänen läheisyydestään. Ostajalla on ilmeisesti oltava bitcoin-lompakko, joka on valmis vastaanottamaan bitcoin-siirron myyjältä sopimuksen tekemisen jälkeen.

Mikä on Bitcoin Currency 2 (bitcoin-tilaus)

Bitcoinia voi ostaa monin eri tavoin fiat-valuutoilla bitcoin-markkinapaikoilla, mukaan lukien käteinen ja pankkisiirrot.
 1. Bitcoin-pankkiautomaatit – Bitcoin-pankkiautomaatteja on tulossa ympäri maailmaa. Bitcoinin ostaminen käteisellä bitcoin-pankkiautomaatista edellyttää seuraavia vaiheita:
 • Matkapuhelinnumerosi.
 • Vastaanota vahvistuskoodi ja syötä se.
 • Valitse bitcoin-määrä, jonka haluat ostaa.
 • Valitse, onko sinulla jo Bitcoin-tili / lompakko vai ei. Jos et, pankkiautomaatti voi luoda sellaisen sinulle ja tulostaa sen tiedot.
 • Skannaa QR-koodi tarvittaessa.
 • Aseta käteesi pankkiautomaattiin ja odota vahvistusta tapahtumasta. Ostettu bitcoin lähetetään bitcoin-lompakkoosi, ja heijastuminen voi kestää jopa tunnin.
Mikä on Bitcoin Currency 3 (Bitcoin ATM)
Bitcoin-pankkiautomaatit antavat ihmisten ostaa bitcoinia käteisellä.

Tietoja Bitcoin-lompakoista ja pörsseistä

Yksi tärkeimmistä eroista bitcoin-lompakot ja vaihto on, että bitcoin-vaihdolla fiat-valuutat voidaan muuntaa bitcoiniksi ja päinvastoin. Jotkut pörssit tarjoavat myös bitcoin-muuntamista muihin kryptovaluuttoihin ja / tai muuntamista fiat-valuuttojen ja muiden kryptovaluuttojen välillä bitcoinin lisäksi. Osapuolet, jotka käyttävät bitcoin-vaihtoa, pystyvät lähettämään bitcoinin lompakkoihin tai muihin bitcoin-vaihtoihin ja voivat myös vastaanottaa bitcoin-maksuja bitcoin-lompakoista ja -vaihdoista.

Toisaalta bitcoin-lompakkoa käytetään periaatteessa bitcoinin tallennusvälineenä, joka voi myös vastaanottaa ja lähettää bitcoinia. Bitcoin-lompakot käyvät kauppaa muiden bitcoin-lompakoiden, bitcoin-pörssien tai kauppiaiden kanssa, jotka hyväksyvät bitcoin-maksuja.

Bitcoin-lompakotyypit

Työpöydän lompakot

Bitcoin-asiakkaat

Bitcoin-asiakkaat toimivat samalla tavalla kuin alkuperäinen bitcoin-lompakko, BitcoinQt, jota kutsutaan nyt Bitcoin Coreiksi. Bitcoin-ydin on ”täysi asiakas” tai täyden solmun asiakas, joka vaatii vahvaa laskentatehoa. Se on luotettavin bitcoin-asiakas, koska sen avulla voit tarkistaa itsenäisesti bitcoin-verkon tapahtumat. Kun Bitcoin Core ladataan, koko lohkoketju ladataan tietokoneellesi. Electrumin kaltaisia ​​kevyitä asiakkaita on helpompi käyttää, ja niitä voidaan käyttää jopa älypuhelimella.

Muut työpöydän lompakot

Muita työpöydän lompakoita kuin bitcoin-asiakkaita ovat Exodus, mSIGNA, Armory ja monet muut.

Matkalaukut

Matkapuhelimet ovat bitcoin-lompakoita, jotka on räätälöity älypuhelimellesi, ja yksi tarjolla olevista eduista on QR-koodikyky, joka mahdollistaa välittömät bitcoin-maksut.

Fyysiset lompakot

Paperilompakot ovat luotettava kylmävarastoinnin muoto, jossa bitcoinia voidaan säilyttää turvallisesti. Paperilompakoissa on pohjimmiltaan julkinen osoite bitcoin-lompakossasi (jota tarvitset saadaksesi bitcoin-siirtoja) ja yksityinen avain, joka tarvitaan bitcoinin siirtämiseen toiseen osoitteeseen, painettuna tai kirjoitettuna siihen. Helppo ja kätevä tapa luoda paperilompakoita on käyttää verkkosivustoja, kuten bitaddress.org. Luominen kestää muutaman sekunnin, jonka jälkeen paperilompakko voidaan yksinkertaisesti tulostaa ja säilyttää turvallisessa paikassa.

Online-lompakot

Tämän vaihtoehdon avulla yksityiset avaimesi tallennetaan verkkoon. Tämä tarjoaa edun siitä, että pääsy niihin on missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuitenkin menettää hallinnan yksityisissä avaimissasi, jos online-palveluntarjoaja ei toteuta tarvittavia varotoimia sen suojaamiseksi.

Laitteiston lompakot

Trezorin kaltaiset laitteistolompakot voivat helpottaa bitcoin-maksuja ja tallentaa yksityiset avaimet sähköisesti. Laitteiston lompakon käytön etuna on, että turvalliset bitcoin-tapahtumat voidaan tehdä tietokoneella, joka ei välttämättä ole turvallinen. Toinen etu on, että osapuolet, joilla on paljon bitcoinia, voivat turvallisesti tallentaa bitcoinia ja suorittaa bitcoin-tapahtumia tarvitsematta luottaa kolmansiin osapuoliin turvallisuuden varmistamiseksi.

Voiko Bitcoin kadonnut tai varastettu?

Joo. Bitcoinin omistajien on toteutettava tarvittavat varotoimet varmistaakseen bitcoin-tilansa hakkereilta, varkailta ja yksityisten avainten tai lompakoiden menettämiseltä. Oikein hoidettuna bitcoinin omistajilla ei kuitenkaan pitäisi olla ongelmia bitcoinin menettämisessä.

Miksi Bitcoin on niin suosittu?

 • Halvat ja nopeat liiketoimet – Bitcoin-tapahtumat ovat usein ilmaisia ​​tai joko todella halpoja. 1 000 000 dollarin arvoisen bitcoinin siirtäminen Etelä-Afrikasta Havaijille (Havaiji on periaatteessa antipodal Etelä-Afrikkaan) voidaan tehdä alle 10 dollarilla… alle tunnissa. Nyt se on mahtavaa!
 • Nimettömyys
 • Hintojen äärimmäinen volatiliteetti ja hintojen nousu ovat tarjonneet erinomaisia ​​keinottelu- ja sijoitusmahdollisuuksia.
 • Välimiesmenettelymahdollisuudet erilaisten bitcoinvaihtojen ja muiden bitumibuumiin liittyvien mahdollisuuksien välillä ovat saaneet paljon pääomaa tähän kryptovaluuttaan.]
Mikä on Bitcoin Currency 4 (Michael Schumacher on merkitty)
Nopeat bitcoin-tapahtumat ovat houkutelleet monia käyttäjiä tähän hämmästyttävään kryptovaluuttaan.

Voisiko Bitcoin ”kaatua ja palaa”?

Se on ehdottomasti mahdollista, mutta lisääntyvän luottamuksen bitcoiniin ja sen valtavan suosion vuoksi suuri kaatuminen ei todennäköisesti tapahdu kovin pian. Tällä hetkellä bitcoiniin virtaa merkittävä pääoman “trendi”, joka tukee itsepintaisesti sen hintaa. Tämän trendin pysäyttäminen ja bitcoinin hinnan pudottaminen vie todennäköisesti paljon energiaa, vaikka ”mahtavalla” bitcoinilla on hyvin vähän sisäistä arvoa ja se on hyvä ehdokas isoon kaatumiseen.

Onko Bitcoin Safe-Haven -varallisuus?

Monet ihmiset pitävät bitcoinia suurena arvovarastona ja suojauksena keskuspankin epäonnistumiselta. Kun otetaan huomioon bitcoinin volatiliteetti ja suhteellisen heikko likviditeetti (varsinkin verrattuna suuriin valuuttapareihin), useimmat finanssialan ammattilaiset eivät pidä sitä vakaana turvasatamana. Kulta ja Japanin jeni ovat esimerkkejä laajalti hyväksytyistä turvasatamasta.

Toinen merkittävä Bitcoinin haittapuoli on, että sillä on hyvin vähän sisäistä arvoa, kuten olemme jo maininneet. Ehkä siitä tulee tulevaisuudessa enemmän turvapaikka, varsinkin jos sen volatiliteetti vähenee ja likviditeetti kasvaa. Tai ehkä bitcoin on historia joskus tulevaisuudessa, kuka tietää?

Bitcoin-sijoitus / Bitcoin-spekulaatio

Bitcoin ( BTC, XBT) on ollut mahtava sijoitusväline, joka on täyttänyt monien sijoittajien taskut komealla voitolla. Osta ja pidä -toiminto on ollut suosittu bitcoin-kaupankäyntistrategia, joka on tähän mennessä toiminut todella hyvin. Bitcoinilla voidaan käydä kauppaa forex-kaupankäyntialustoilla ja bitcoin-pörsseissä spekulatiivisiin tai sijoitustarkoituksiin. Bitcoin-pörsseissä bitcoinia voi tyypillisesti ostaa fiat-valuutoilla tai muilla kryptovaluutoilla.

Kun kaupankäynnin kohteena ovat Forex-kaupankäyntialustat, kauppiaat ja sijoittajat tekevät tyypillisesti CFD-kauppaa koskevia sopimuksia eivätkä omaa fyysistä bitcoinia. Voitot tai tappiot lasketaan bitcoin-hinnan vaihtelun perusteella ja hyvitetään tai veloitetaan kauppiaiden kaupankäyntitileiltä..

Bitcoin-CFD-kaupankäynnillä forex-välittäjien kanssa voi olla etuja verrattuna sen kaupankäyntiin bitcoin-pörsseissä. Joitakin etuja ovat pääsy syvempään likviditeettiin joissakin tapauksissa, täydellinen turvallisuus, koska bitcoin ei ole omistuksessa (eikä sitä voida sen vuoksi hakata), asianmukainen välittäjäsääntely, kyky lyhentää bitcoinia, pääsy tappioiden pysäyttämiseen, voiton ottamiseen ja muut tilaukset sekä edistyneet kartoitus- ja kaupankäyntityökalut.

* Hyödynnä kryptovaluuttamarkkinoita hintatoiminnalla!

Bitcoinilla voidaan käydä kauppaa myös sosiaalisilla kaupankäyntialustoilla, kuten eToro ja ZuluTrade CFD: n kanssa. Näillä alustoilla sijoittajat voivat kopioida ovelien kauppiaiden kaupat suoraan ja automaattisesti kaupankäyntitileilleen.

eToro tarjoaa myös jännittävän uuden finanssituotteen nimeltä CopyPortfolios, jonka avulla sijoittajat voivat sijoittaa CopyPortfolios-sovelluksiin, jotka koostuvat erilaisista kryptovaluutoista, mukaan lukien bitcoin. Tätä CopyPortfoliosia hallinnoivat eToro-tiimin ammattitaitoiset analyytikot ja tasapainotetaan tarvittaessa kuukausittain. Tämä on kätevä ja älykäs tapa saada altistuminen eri kryptovaluutoille samanaikaisesti ilman, että sinun on hallittava sitä itse. CopyPortfoliosin vähimmäissijoitus on 5000 dollaria. Seuraa tätä linkkiä saadaksesi syvällistä tietoa bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen kaupasta eToron kanssa.

Bitcoin-vaihtoehdot

Sijoittajat ja keinottelijat voivat käydä kauppaa lukuisilla kryptovaluutoilla bitcoinin lisäksi. Joitakin merkittävimmistä kryptovaluutoista ovat eetteri, litekoiini, viiva, monero ja aaltoilu. Tietenkin on muitakin tapoja sijoittaa tai spekuloida rahoitusmarkkinoilla, ja kauppiaat pääsevät helposti verkkoon ulkomaanvaluutta-, osake-, joukkovelkakirja-, korko-, hyödyke-, optio- ja futuurimarkkinoille..

Suositut Bitcoin-huhut

Usein huhutaan, että bitcoin joko kaatuu tai tulee paljon kalliimmaksi. Bitcoin on tehnyt lukuisia jyrkkiä takaiskuja vuosien varrella, mutta on jatkanut kauppaa korkeammalla. Kuka tietää missä bitcoinin hinta menee tulevaisuudessa? Jotkut sanovat, että bitcoin saavuttaa 1 000 000 dollaria ennen vuotta 2030. Toiset neuvottelevat 100 000 dollarista vuoteen 2027 mennessä. Katsotaanpa, mitä tapahtuu …

Bitcoin näkökulmasta

Yksi asia bitcoinista on varma – se on ylittänyt kaikki perinteiset sijoitustuotteet sen keksimisestä lähtien. On kuitenkin huomattava, että se ei ehkä tee samoja seuraavien vuosikymmenien aikana. Ehkä se tulee, mutta kuinka kauan raha virtaa johonkin parittomaan virtuaalivaluuttaan, jonka ainoa sisäinen arvo on sen arvo vaihtovälineenä. Mitä muuta bitcoin on hyvä?

Mikä on Bitcoin Currency 5 (saldo)
Kokeneet sijoittajat pitävät salkkuja tasapainossa. Onko kaikki rahasi Bitcoinissa?

Ensinnäkin bitcoinille on olemassa lukuisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi eetteri, litekoiini, viiva ja aaltoilu, vain muutamia mainitakseni. Ehkä suuri osa bitcoiniin sijoitetusta pääomasta virtaa vähitellen joihinkin näistä muista kryptovaluutoista. Suuri osa kryptovaluuttoihin kohdistuvasta oppositiosta on keskittynyt bitcoiniin, mikä voi myös kannustaa lisäämään vaihtoehtoisten kryptovaluuttojen käyttöä.

On mahdollisesti monia tuntemattomia tekijöitä, jotka saattavat vaivata bitcoinin hintaa tulevaisuudessa. Viimeinen asia, jonka sijoittajien tulisi tehdä, on olla liian varma siitä, mitä bitcoin-hinta tekee tulevaisuudessa. Loppujen lopuksi bitcoin on vain sen arvoinen, mitä joku on valmis maksamaan tai antamaan vastineeksi siitä. Mikä ajaa bitcoinin hintaa sijoitushullun lisäksi ja sen arvon vaihtovälineenä? Voitko syödä bitcoinia tai tehdä siitä mitään? Vai tukeeko bitcoinia mikä tahansa viranomainen, fyysinen omaisuus tai hallitus? Onko kukaan koskaan nähnyt bitcoinia? Varmasti on vähän ainetta, joka estää bitcoinia kaatumasta maahan asti.

Kun on kyse kaupankäynnistä ja Bitcoiniin sijoittamisesta, asianmukaista riskienhallintaa tulisi käyttää aina. Bitcoin-kaupankäynnillä on mahdollisesti paljon rahaa, mutta kauppiaiden tulisi olla varovaisia ​​kaupankäynnin yhteydessä. Bitcoinin hinta on todella epävakaa ja sitä on käsiteltävä huolellisesti. Seuraavia sijoitussääntöjä tulisi soveltaa kaupankäyntiin tai sijoittamiseen bitcoiniin:

 • Älä vaaranna kaikkia rahaa bitcoinilla.
 • Sijoita tai käy kauppaa vain rahalla, jonka sinulla on varaa menettää.
 • Kauppa vallitsevan trendin kanssa.
 • Älä käytä paljon vipuvaikutuksia, jos sellaisia ​​on.

Tiivistettynä

Sisäisen arvon ja muiden näkökohtien kannalta bitcoin eroaa täysin perinteisistä varoista, kuten fiat-valuutoista, osakkeista ja hyödykkeistä. Siitä huolimatta bitcoin on ylittänyt kaikki nämä omaisuuslajit ylivoimaisesti ja saattaa jatkua niin pitkään. Bitcoinin äärimmäinen volatiliteetti ja jatkuva trendikäyttäytyminen tekevät siitä suuren mestarin kaupankäynnin areenalla niille, jotka haluavat eksponentiaalisia voittoja.

Elinkeinonharjoittajia, jotka haluavat harjoittaa ilmiömäisiä bitcoin-markkinoita, kehotetaan käyttämään FXLeadersin kannattavia bitcoin-signaaleja. Ne, joilla ei ole luotettavaa bitcoin-välittäjää, voivat valita yhden tästä kryptovaluutta-välittäjien luettelosta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me