Kuinka kehittää ammattitietoja kaupankäyntisignaaleista, jota tukee tiede

Viime viikolla me julkaisi viestin kuvataan ensimmäisen token-apuohjelmamme käyttöönotto, jonka avulla COFI-haltijat voivat panostaa 25 000 merkkiä pääsyn CoinFi-kaupankäyntisignaaleihin.

On ollut jännittävää nähdä käyttäjien panostavan COFI-tunnuksiaan saadakseen pääsyn:

Itse asiassa COFI-sidosryhmät ovat nyt yhdessä 11. suurin COFI-rahakkeiden haltija lohkoketjussa!

Tämän kirjoituksen jälkeen beetakäyttäjät ovat kiinnittäneet 2 960 622 955 COFI-tunnuksia varhaisen pääsyn CoinFi-kaupankäyntisignaaleihin, mikä on 1,685% COFI: n kiertävästä tarjonnasta..

Signaaliemme otsikko on “Ammattimaiset kaupankäyntisignaalit, joita tukee tieteen tiede”, joten tässä kuussa ajattelimme jakavan osan kaupankäyntisignaalien taustalla olevasta datatieteestä.

Tämä on tietysti vain jäävuoren huippu, mutta toivottavasti sinulla on parempi käsitys siitä, miten toimimme tarjotaksemme sinulle hyödyllisiä kaupankäyntisignaaleja.

Kaupankäynnin signaalit, jotka ovat houkuttelevia ja ennakoivia

Korkealla tasolla olemme kiinnostuneita kaupankäyntisignaaleista, joita 1) CoinFi-käyttäjät haluavat ja 2) mahdollistavat paremmat kaupankäyntitiedot. On tärkeää huomata, että nämä kaksi eivät välttämättä ole sama asia.

Voi olla esimerkkejä signaaleista, joita käyttäjät haluavat, mutta joilla ei lopulta ole korrelaatiota hintaan. Ja päinvastoin – saattaa olla signaaleja, joista käyttäjät eivät ole tietoisia, mutta jotka mahdollistaisivat paremman kaupankäynnin päätöksen, jos sinulla olisi pääsy niihin.

Tämän vuoksi seuraamme kahta rinnakkaista (vaikkakaan ei itsenäistä) reittiä auttaaksemme meitä päättämään, mitkä kauppasignaalit lähetetään. Varhaisvaiheessa keskitymme kuitenkin molempiin signaaleihin viehättävä käyttäjille JA ennakoiva hinnanmuutoksesta.

Myöhemmin käytämme myös aikaa ennakoivien signaalien tutkimiseen, joita käyttäjät eivät ehkä ole ottaneet huomioon.

Saadakseen selville, mitä käyttäjät haluavat, tuotepäällikkömme Joe on viettänyt paljon aikaa puhuessaan kanssasi – käyttäjiimme. Tässä tilapäivityksessä keskitymme kuitenkin siihen, miten testaamme signaalien ennustettavuutta.

Signaalitehdas

Signaalien ennustavan voiman testaamiseksi käytämme sitä, mitä olemme kutsuneet Signaalitehdas. Tämä on sisäinen työkalumme historiallisten tietojen signaalien nopeaan testaamiseen. Tarkistamme erityisesti, että suoritamme signaalitietojoukot testiryhmän avulla useilla yksityiskohdilla (päivittäin, tunnissa, minuutissa) ja mitataan esimerkiksi voittoprosenttia, salkun tuottoa jne. lähestymistavat). Perusajatus on testata: jos signaali laukaisisi hetkellä t, olisiko se ennustanut hinnanmuutoksen hetkellä t + n.

Signaalitehtaan tarkoitus on lähinnä nopeuttaa rakennus-mittaa-opi -sykliä. Mutta se varmistaa myös yhdenmukaisuuden tapaa, jolla testaamme signaaleja, sallien vertailukelpoiset tiedot samoista tiedoista.

Olemme myös aloittaneet kokeilun mustan laatikon menetelmillä, joissa yhdistämme valtavia määriä signaaleja ja hyödynnämme koneoppimisen menetelmiä, kuten syviä hermoverkkoja, ennustamaan tulevaisuutta.

Nämä ovat kuitenkin toisen asteen prioriteetteja. Tässä alkuvaiheessa haluaisimme pystyä kommunikoimaan tarkalleen miksi signaali laukaisee. Arviointitietojen optimointi on tärkeää – mutta tämä ei ole kaikki. Viestimme ympärillä oleva viestintä on yhtä tärkeää voittaessamme kiinnostuneiden käyttäjien luottamuksen.

Esimerkkejä testituloksista

Jaamme pian “CoinFi Research” -osion, josta voit lukea kaupankäyntisignaaliemme testituloksista, mutta tässä on joitain kiusaajia tähän mennessä tehdyistä testaustuloksistamme.

ETH vaihtoon

Tämä oli yksi ensimmäisistä signaalialueista, joita aloimme tarkastella. Kuten kaikkien signaaliemme kohdalla, meidän on oltava hyvin tarkkoja ja mietittävä, kuinka ilmaista kvantitatiivisesti hypoteesi, kuten “ETH: n vaihto pörssiin (tai sieltä pois) on johtava ennustaja ETH: n hinnalle”.

Voit esimerkiksi ilmaista tämän seuraavasti:

  1. ETH-tapahtumien lukumäärä
  2. ETH-tapahtumien kokonaismäärä
  3. ETH-tapahtumien lukumäärä, joka on suurempi kuin X ETH
  4. ETH: tä lähettävien erillisten lompakoiden määrä

… ja niin edelleen.

Signaalitehtaamme hieno asia on, että voimme ilmaista kaikki nämä erilaiset muunnelmat ja testata ne sitten kaikki historiallisiin tietoihin. Tällä tavoin annamme datan päättää, mikä on paras tapa kuvata vaihto-liikkeitä. Kutakin signaalin tiettyä ilmentymistä kutsutaan parametrisoitavaksi signaaliksi.

Testaamme tyypillisesti jokaisen parametrisoidun signaalin, koska tämä on täysin automatisoitu ja skaalautuva prosessi. Sitten voimme valita parhaat signaalit voiton määrän, salkun tuoton jne. Perusteella ja tutkia niitä tarkemmin syväsukelluksen analyysien avulla.

Tässä on esimerkkikaavio syväsukelluksesta, jonka teimme ymmärtääksesi hinnan dynamiikan 48 tunnin aikana signaalin laukaisun jälkeen:

Sininen viiva on indeksoitu keskimääräinen ETH-hinta päivinä, jolloin signaali laukesi. Oranssi viiva on sama, mutta päivinä, jolloin signaali ei laukea. “Tunti” x-akseli on suhteessa siihen aikaan, kun signaali laukeaa.

Lyhyesti sanottuna yllä oleva kaavio osoittaa, että hinta on historiallisesti laskenut signaalin laukaisun ensimmäisten 24 tunnin aikana, mutta sen jälkeen se on palautunut 48 tunnin kuluessa. Toisin sanoen tästä signaalista voi olla hyötyä nopeasti myyntiin – tai dipin ostamiseen – kaupankäyntityylistäsi riippuen.

Täältä näet, kuinka signaali on käynnistynyt historiallisesti, päällekkäin ETH-hinnan kanssa:

BTC ja ETH muiden kolikoiden johtavina indikaattoreina

Emme voi odottaa kaikkien testiemme tuottavan ennustavia signaaleja. Itse asiassa suurin osa testatuista signaaleista ei läpäise palkkiamme – tämän ei ole tarkoitus olla helppoa! Epäonnistuneet kokeilut eivät ole epäonnistumisia – ne antavat silti arvoa käyttäjillemme niin kauan kuin välitämme oppimisemme.

Yksi esimerkki tästä on BTC ja ETH muiden kolikoiden johtavina hintaindikaattoreina. Grangerin syy-testien avulla havaitsimme, että esim. BTC oli aiemmin kunnollinen ennustaja ETH-hinnalle, mutta tämä suhde hajosi suunnilleen tämän vuoden helmikuussa, kuten voit itse nähdä visuaalisesti täällä:

On myös mahdollista, että suhde ei ole kadonnut. Voi olla, että viive signaalin signaali on yksinkertaisesti laskenut, kun markkinoille on tullut lisää botteja ja ammattikauppiaita.

Siitä huolimatta, johtopäätös meille täällä oli, että teemme ei toteuttaa “BTC johtava hintaindikaattorina” -signaali – vaikka tämä on ehdotettu signaali. Vaikka BTC voisi olla lyhyt johtava indikaattori, se vaatii lähes reaaliaikaisia ​​kaupankäyntitapahtumia, joita ydinkäyttäjämme eivät todellakaan tee.

Valasmerkin liikkeet

Toinen signaali, josta monet käyttäjät innostuvat, on valaat, jotka siirtävät tunnuksiaan. Seuraamme jokaista lohkoketjussa tapahtuvaa tapahtumaa yli 1100 ERC20-tokenille. Tämä tarkoittaa, että voimme varoittaa käyttäjiämme aina, kun näemme merkittäviä tapahtumia.

Tämän hankala asia on se, että on vaikea löytää johdonmukaisia ​​malleja kaikista tunnuksista. Joten sen sijaan, että yrittäisimme etsiä vaikeasti ymmärrettävää “yhtenäistä valasmerkkisignaalia” taustatestauksen avulla, päätimme yksinkertaisesti antaa sinun katsella sinua kiinnostavia merkkejä ja ilmoitamme sinulle aina, kun näemme tapahtuman, joka on 99,9. prosenttipisteessä vaihtoon.

Mielenkiintoista on, että joissakin tapauksissa, kun merkkikeskittymä (% 100 ylimmän lompakon hallussa olevasta tarjonnasta) nousee, hinta laskee lyhyellä aikavälillä. Voit nähdä tämän OmiseGon tapauksessa historiallisesti:

Kaksi selitystä voi olla:

1) Yksityissijoittajat (pienet lompakot) ostivat aikaisin (tämä vähentää keskittämistä) ja myi sitten yhä enemmän toukokuusta 2018 lähtien (lisääntyvä keskittäminen)

2) Valaat (suuret lompakot) polkivat tammikuun ympäri (tämä myös vähentää keskittämistä) ja mahdollisesti ostivat takaisin toukokuusta 2018 lähtien (lisääntyvä keskittäminen).

Molemmat selitykset voivat olla totta.

OmiseGo ei ole ainoa merkki, jossa merkkiliikkeet korreloivat hintaliikkeiden kanssa. Toinen esimerkki on Crypto.com (aiemmin Monaco), josta näet, että suurin osa huipuista olisi aiheuttanut myyntisignaalin:

BTC-marginaalin pitkät / lyhyet positiot

Yksi signaali, jota emme ole vielä tehneet, on marginaali pitkät / lyhyet positiot. Lyhyiden positioiden ja BTC-hinnan välillä on selkeä käänteinen korrelaatio, kuten tämä kaavio osoittaa:

Mutta sen varmistamiseksi, että tämä on käytännöllistä ja ymmärrettävää, vietämme enemmän aikaa selvittämään tarkalleen minkälaisen signaalin haluamme laukaista näiden tietojen avulla.

Mitä odottaa eteenpäin

Olemme keränneet tänä vuonna valtavia määriä tietoja salausmarkkinoista. Vain muutaman alueen mainitsemiseksi meillä on raakoja lohkoketjutapahtumia, kryptovaluuttauutisartikkeleita, sosiaalisen median viestejä ja vaihdamme tietoja tilauskannan tilannekuvista avoimiin, suuriin, mataliin ja lähellä oleviin äänenvoimakkuuspalkkeihin.

Tärkeää on, että pystymme yhdistämään kaikki nämä datapisteet kolikoiden perustietokantamme kautta, joka on mielestämme laajin olemassa oleva kryptovaluuttatietokanta.

Kuten jo mainittiin, yksittäisten kaupankäyntisignaalien testaaminen on etusijalla juuri nyt, mutta siirrymme pian kohti enemmän koneoppimista, jossa voimme todella hyödyntää käytettävissä olevaa dataa. Esimerkiksi jotkut varhaiset kokeet, jotka hyödyntävät syviä hermoverkkoja hintojen epävakauden ennustamiseksi, näyttävät lupaavilta.

Jatkamme sekä käyttäjien että kaikkien signaaliemme testaamista, jotta COFI-kaupankäynnin kohteena oleville käyttäjille voidaan antaa signaaleja, jotka eivät ole vain houkuttelevia, vaan myös ennakoivia..

Jos olet kiinnostunut liittymään kaupankäyntisignaalien beta-versioon, se ei ole liian myöhäistä! Mene vain tänne, napsauta varaa paikkani ja panosta joitain COFI-tunnuksia.

Uusi & Parannettu CoinFi.com

Jos olet seurannut kuukausittaisia ​​päivityksiä, tiedät, että CoinFi News on ollut suljetussa betaversiossa noin 3 kuukautta.

Vaikka suuri osa tietoryhmästä on keskittynyt signaaleihin, CoinFi News on myös lähellä julkista julkaisua. Jos sinulla ei ole vielä ollut mahdollisuutta osallistua beetaan, voit odottaa kuulevamme meiltä pian.

Meillä on myös joitain merkittäviä päivityksiä CoinFi-verkkosivustolle loppuvuoden viimeisen neljänneksen aikana

Kuten aina, pysy kuulolla jatkokehitykseen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me