Habanero Slots anmeldelse (2021) – London Hunter, Loony Blox og mere!

Habanero er en producent af casinospilsoftware grundlagt i 2010. Virksomheden har kontorer i Ukraine, Bulgarien, Sydafrika og Filippinerne. Habanero slots og backend-systemer er certificeret af BMM testlabs og iTech Labs som vurderer retfærdigheden i onlinespil.

Ved udgangen af ​​2016 blev alle Habanero-spil skiftet til HTML5. HTML5 giver jævn og moderne spil, der fungerer uden nogen plugins i alle enheder inklusive tablets og mobile enheder.

London Hunter slot fra Habanero.

Dette er London Hunter spilleautomat fra Habanero.

Habanero logo

Habanero slots brugerbedømmelse:

Habanero spilleautomats funktioner

Her er nogle af funktionerne i spilleautomater fra Habanero.

 • Habanero spilleautomat har 105 titler i øjeblikket. Der er også 13 bordspil som blackjack, roulette og baccarat og 10 videopokerspil.
 • Habanero-spil understøtter 21 sprog.
 • Spil kører på moderne HTML5-teknologi uden drivere eller plugins, der er nødvendige for at downloade. HTML5-slots kører også godt på alle enheder, inklusive stationære enheder, borde og mobiltelefoner.
 • Habanero har certifikater eller licenser til 16 markeder: Bulgarien, Kroatien, Estland, Isle of Man, Letland, Malta, Rumænien, Sverige, Columbia, Danmark, Gibraltar, Italien, Litauen, Portugal, Spanien og Storbritannien.
 • Habanero slots er blevet testet af BMM testlabs og iTech Labs for spil tilfældighed og retfærdighed.
 • Nogle spil har meget høje RTP (Return to player) -procenter, som London Hunter (mere nedenfor) med 97,94%.
 • Nogle slotfunktionsinfoskærme er svære at forstå og har brug for læsning igen i mange gange.

Nye Habanero Slots

Her er nogle af de nyeste spilleautomater fra Habanero.

1. Loony Blox

Loony Blox er en helt ny tegneserie, der blev grundlagt i februar 2020.

Loony Blox har en cool Karakterfunktion. Under basisspillet er enten Elephant, Dog eller Bunny-karakteren synlig på skærmen i op til 250 spins. Derefter erstattes tegnet med et andet tegn.

Loony Blox slot fra Habanero.

Dette er Loony Blox spillemaskine. Her er karakterfunktionen hunden (eller hvad er den?), Der aktiverer gevinsterne til at betale begge veje.

Dette er de forskellige funktioner for tegn:

 • Hvis Elefant er synlig: Ethvert vildt symbol, der vises i en vindende kombination, udvides til alle positioner på hjulet.
 • Hvis Hund er synlig: Sejre betaler begge veje.
 • Hvis Kanin er synlig: Enhver 2-5 hjul spærres for enhver tilfældig spin og lander med identiske symboler.

Loony Blox slot fra Habanero.

Elefantkarakteren gør det muligt for Wilds-symbolerne at udvides til hele hjulet.

Det Kortfunktion udløses, hvis et eller flere af tegnsymbolerne vises i en vindende kombination under basisspillet. Derefter bevæger de 3 forskellige bilsymboler sig for 1 prik for hvert udløsende tegnsymbol. Hvis der findes flere retninger, vælges en enkelt retning tilfældigt.

Loony Blox slot fra Habanero.

Dette er kortfunktionen. Hvis du rammer et af tegnsymbolerne (Hund, Elefant eller Bunny), vil den bil, der hører til karakteren, flytte det beløb, du fik symbolerne. Hvis bilen stopper til et grønt sted, vil du blive tildelt bonusspillet på 12 gratis spins.

Du får en Bonusspil med 12 gratis spins hvis et af de 3 bilsymboler lander på Green Dot-symbolet. Ethvert bilsymbol under bonusspillet aktiverer karakter-symbolerne i bonusspillets varighed. Flere tegn kan også kombineres under bonusspillet.

Loony Blox slot fra Habanero.

Sådan ser bonusspillet ud.

Generelt har Loony Blox virkelig seje og specielle funktioner som tegn og kortfunktion. Den generelle følelse er virkelig glad, og musikken og grafikken er som fra en Disney-tegneserie af høj kvalitet.

Også RTP (Return to player) -procenten er ganske god med 96,71%. Bestem et kig på dette slot, hvis du er i slots med komisk tema.

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,71%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 243

2. Vilde lastbiler

Vilde lastbiler er testosteronpumpende spillemaskine med seje lastbiler, kranier, stempler og dieselrøg. Og gode gamle rednecky flammede baseballkasketter og fuzzy terninger selvfølgelig. Som benzinhoved er dette et spil for mig!

Wild Trucks slot fra Habanero.

Dette er adrenalinpumpe slot Wild Trucks fra Habanero.

Hvis du samler 4 af lastbilerne i henholdsvis rød – gul – lilla – orange – blå på hjulene, vil du blive tildelt et vildt-symbol med fuld hjuls. The Wild sker tilfældigt på ethvert hjul.

Vilde symbol erstatter alle symboler.

Wild Trucks slot fra Habanero.

Wilds udvides til fulde hjul.

Hvis du rammer det samme lastbilsymbol på hjul 1, 3 og 5, der udløser en Gratis spins bonusspil. Også vilde symboler kan erstatte lastbiler i denne sag.

Mængden af ​​gratis spins er baseret på lastbilstypen. Hvis du rammer disse lastbiler på hjul 1, 3, 5 får du:

 • Red truck tildeler 25 gratis spins.
 • Gul lastbil tildeler 20 gratis spins.
 • Purple truck tildeler 15 gratis spins.
 • Orange truck tildeler 12 gratis spins.
 • Blue truck tildeler 10 gratis spins.

Der er også en enorm Gratis spins jackpot. Hvis du rammer Wild-symbolet på hjul 1, 3 og 5, vil du blive tildelt 75 gratis spins!

Wild Trucks slot fra Habanero.

Free Spins bonusspil er meget generøs med op til 25 eller endda 75 gratis spins!

I løbet af bonusspillet Free Spins, hvis 2 eller flere af det samme Truck-symbol vises på den samme række, ændres alle symboler mellem det samme venstre og det højre Truck-symbol til Truck-symbolet, før betalingen tildeles. Dette gælder kun for det længste og mest betalte Truck-symbol for hver række.

Afslutningsvis er Wild Trucks et nyt spillemaskine med god benzin. Også bonusfunktionerne er interessante og holder strømmen i gang. Følelsen er, at der hele tiden sker noget, så der er mange funktioner i dette slot. Mine anbefalinger til Wild Trucks!

Udgivet spil: Juni 2019

RTP (Return to player): 96,71%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 15

Mest populære Habanero spilleautomater

Her er nogle af de mest populære Habanero slots introduceret.

1. Måder for lykke

Ways of Fortune er 5-hjuls japansk samurai-tema slot med unikt hjulsgitter på 3-3-4-4-4. De øverste 3 symboler på hjul 3, 4 og 5 er altid det samme tilfældige symbol undtagen hestesymbolet.

Spillet har meget flot gammel japansk atmosfære med fredelig musik og seje animationer. Følelsen er fordybende og godt lavet.

Ways of Fortune slot fra Habanero.

Dette er Ways of Fortune slot fra Habanero.

Det Samurai symbol er Vilde symbol og erstatter alle symboler undtagen hestesymbolet.

Det Hest symbol er Scatter-symbol. Hvis du rammer 3, 4 eller 5 hestesymboler hvor som helst på hjulene, får du henholdsvis 10, 15 eller 20 gratis spins.

Ways of Fortune slot fra Habanero.

Noget gameplay af Ways of Fortune slot.

Ways of Fortune slot fra Habanero.

Sådan ser bonusspillet Free Spins ud.

Generelt er Ways of Fortune ganske godt spillemaskine med unikt hjulsgitter. Efter min mening kunne bonusfunktionerne være lidt mere spændende. Spalten fungerer dog som en helhed og er værd at teste for alle Samurai-fans.

Udgivet spil: Juli 2018

RTP (Return to player): 96,64%

Variant: Lav

Layout: 3-3-4-4-4

Væddemålslinjer: 576

2. Spring!

Hoppe! er 5-hjuls frugt slot spil med interessant 2-2-3-4-4 hjuls struktur. Hjulene er variable og fortsætter med at stige i rækker for hver respin, du får tildelt.

Det Joker hat symbol er Wild-symbolet og erstatter alle symboler. Jokeren kan kun vises en gang på skærmen under basisspillet.

Hoppe! slot fra Habanero.

Dette er Jump! slot spil fra Habanero.

Også enhver Joker symbol tildeler en re-spin. Enhver sejr under respins tildeler en anden respin. Hjulene udvides på hver respin.

Hoppe! slot fra Habanero.

Hjulene udvides i rækker efter hvert tildelte re-spin.

EN bonusspil med 7 gratis spins tildeles en gang, efter at 4 spillede re-spins er spillet med succes. Bonusspillet har større hjul med fuldt 5 x 4 symbolgitter.

Joker-symbolet holder fast på hjulene under respins og bonusspillet og hopper til tilstødende blok hvert spin (hvor hjul er af samme størrelse).

Hoppe! slot fra Habanero.

Dette er bonusspillet Free Spins, der spilles med hele 5 x 4 hjul.

Det Stakket spin funktion er interessant. Ethvert vindende symbol på skærmen aktiverer det tilsvarende symbol i Stacked Spin-displayet over hjulene. Når alle symbolerne er aktiveret, udløser du Stacked Spin-funktionen.

I denne funktion vises 5 af det samme tilfældige symbol (eksklusive Joker) hvor som helst på skærmen, før hjulene lander.

Hoppe! slot spil var en dejlig overraskelse. Spillemaskinen er ganske enkel, men er spændende med de variable hjul og respins. Også jagt på det stablede spin fortsætter. Hvis du er interesseret i frugt slot spil, Hop! er en fantastisk med interessante funktioner.

Udgivet spil: September 2018

RTP (Return to player): 96,66%

Variant: Høj

Layout: 2-2-3-4-4

Væddemålslinjer: 1024

Højeste RTP Habanero Slots

Dette er den højeste procentdel af RTP (Return to player), som jeg har fundet fra Habanero.

1. London Hunter (RTP 97,94%)

London Hunter er et 5-hjuls slot med steam punk-tema med gamle victorianske London-følelser. Der er symboler med moustached herrer med enorme laservåben … og dinosaurer selvfølgelig. Temaet er meget interessant og frisk med det klassiske emne.

London Hunter slot fra Habanero.

Dette er London Hunter spilleautomat fra Habanero.

Det Dinosaur symbol er Wild-symbolet og erstatter alle symboler. Det vises kun på hjul 1 og 5.

Vilde ekspansion aktiveres, når Højre brændstoftank er fyldt til kapacitet i basisspillet. Det deaktiveres, når udvidelsen sker.

Hvad betyder den vilde udvidelse? Når det er aktivt, aktiverer hvert Dinosaur-symbol sammen med Mustache Man-symbolet Dinosaur-symbolet til 2 × 2 størrelse.

Der kan også opstå 2 udvidelser, hvis 2 Mustache Man-symboler vises sammen med 2 dinosaursymboler.

Det Multiplikatorfunktion aktiveres, når Venstre brændstoftank er fyldt til kapacitet i basisspillet. Det er deaktiveret, når en gevinst opstår. Alle gevinster ganges 3x når den er aktiv.

Du får en Bonusspil med 10 gratis spins hvis et Mustache Man-symbol vises på hjul 1, vises laservåben-symbolet på hjul 2, og et Dinosaur-symbol vises på hjul 5. Wild Expansion er altid aktiveret i bonusspillet.

London Hunter slot fra Habanero.

Dette er bonusspillet Free Spins i London Hunter.

Bonusspil starter ved x1 multiplikator. Yderligere x1-multiplikatorer tildeles, hvis den venstre brændstoftank er fyldt til kapacitet i funktionen. Der tildeles også +2 ekstra gratis spins, hvis den rigtige brændstoftank er fyldt til kapacitet i funktionen.

Begge brændstoftanke fyldes til kapacitet i løbet af 2-6 spins i funktionen.

Generelt er London Hunter et meget sejt spillemaskine med nyt tema. Også RTP (Return to player) -procenten er meget god med 97,94%.

Udgivet spil: April 2017

RTP (Return to player): 97,94%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 25

Anbefalede Bitcoin Casinos med Habanero Slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Habanero-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Habanero slots understøttet

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Habanero slots understøttet

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Habanero slots understøttet

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

4. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Habanero slots understøttet

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

5. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Habanero slots understøttet

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

6. Betcoin.ag Casino

Betcoin.ag Casino logo

1 BTC + 10 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 10 gratis spins. Bonussummen er 3 BTC + 12 gratis spins. Satsning: 50x.

Habanero slots understøttet

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

Masser af bordspil

Også live poker

Betcoin.ag anmeldelse

Deltag nu

7. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

Habanero slots understøttet

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

8. CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 200% op til 1 BTC + 150 gratis spins. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratis spins, indsats: 60x. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins med bonuskoden 20FREE, satser 40x.

Habanero slots understøttet

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospil

67 video poker spil

CryptoWild anmeldelse

Deltag nu

9. Bitcoin Penguin Casino

Bitcoin Penguin-logo

0,2 BTC + 40 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 0,2 BTC + 40 gratis spins. Bonussummen er 0,4 BTC + 65 gratis spins. Satsning: 45x.

Habanero slots understøttet

Erfaren casino grundlagt i 2014

558 casinospil

Bitcoin Penguin anmeldelse

Deltag nu

10. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Habanero slots understøttet

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

11. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

Habanero slots understøttet

741 kasinospil

16 jackpot slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af spilleautomater fra Habanero:

Hvordan kan du lide Habanero spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Habanero slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me