iSoftBet Slots anmeldelse (2021) – Rambo, paranormal aktivitet og meget mere!

iSoftBet er en online casino spiludbyder grundlagt i 2010. Virksomheden har onlinespilcertifikater eller licenser på 16 regulerede markeder inklusive lande som Storbritannien, Italien og Schweiz.

iSoftBet har kontorer i Storbritannien, Rumænien og Malta.

Fishin 'for Gold slot fra iSoftBet.

Dette er Fishin ‘for Gold spillemaskine fra iSoftBet.

iSoftBet-logo

iSoftBet-slots brugerbedømmelse:

Nye iSoftBet-slots

Her er nogle af de nyeste iSoftBet-slotspil, der introduceres.

1. Roo Riches

Roo Riches er et splinternyt slot med kænguru-tema, der blev offentliggjort i januar 2020. Roo Riches har mange australske følelser med den mystiske musik fuld af Didgeridoo og andre seje traditionelle instrumentlyde.

Roo Riches er et ganske grundlæggende 5-hjuls spillemaskine med et gratis spins bonusspil, tilfældige pengechip-spins og en funktion, der kan købes separat: Lightning Bet.

Roo Riches slot fra iSoftBet.

Dette er Roo Riches spillemaskine fra iSoftBet.

Bonusfunktionerne er sådan.

Det Cash Chip Spin forekommer tilfældigt. Alle chips på hjulene indløses øjeblikkeligt.

Roo Riches slot fra iSoftBet.

Dette er den tilfældige funktion Cash Chip Spin, hvor alle pengechips indløses med det samme.

Hvis du vil, kan du trykke på Lyn Bet for at gå ind i den specielle væddemålstilstand. Under Lightning Bet spins er kun cash chips i spil. Ethvert hvilket land der er i betragtning vil blive indløst.

Lightning Bet koster 200 x valgt møntværdi.

Hver chip aktiverer positionen og gør den blå. Hvis du aktiverer alle 15 positioner, udløser du 3 x Lightning Respins.

Med Lightning Bet kan du udløse Lightning Respins og vinde op til 15.000 mønter.

Roo Riches slot fra iSoftBet.

Dette er Lightning Bet-funktionen. Hvert spin (et spin!) Koster en hel del: 200 x møntværdi.

Roo Riches slot fra iSoftBet.

Sådan deltager du i bonusspillet Free Spins. Hvis du får 3 eller flere bonussymboler, får du adgang til bonusspillet.

I Gratis spins, kun cash chips er i spil. Alle symboler, der lander på hjulene, indløses.

Hvis du får 3, 4 eller 5 spredte bonussymboler, du vil blive tildelt 7, 10 eller 15 gratis spins henholdsvis.

Roo Riches slot fra iSoftBet.

Her er bonusspillet Free Spins i spil. Alle pengechips indløses med det samme. Der er ingen andre funktioner i bonusspillet.

Samlet set imponerede Roo Riches spilleautomat ikke mig. Musikken er god, men den går igen og igen med den samme del, og det bliver kedeligt efter et stykke tid. Også lydene kunne være bedre og mere inspirerende.

Spillet har også brug for noget mere. Den grundlæggende gameplay er meget … grundlæggende med kun bonussymboler. Der er ingen vilde symboler i spil.

Tilfældige Cash Chip Spins giver lidt variation i spillet, men bonusspillet Free Spins var virkelig kedeligt. Du venter kun på pengechipsen og indløser dem – det er det.

Også den særlige funktion Lightning Bet var underlig. Det koster meget (200 mønter!) For kun et spin! Spinnet kan også være tomt, og der går 200 mønter, og der skete næsten intet.

RTP (Return to player) -procenten er dog meget god med 97,66%.

Afslutningsvis Roo Riches er meget grundlæggende og kedeligt spillemaskine. Jeg ville personligt vælge et andet slot, da dette slot bare var ret kedeligt at spille. For eksempel er den næste plads, Fishin ‘for Gold, efter min mening i et andet niveau sammenlignet med dette.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 97,66%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 10

2. Fishin ‘for Gold

Fishin ‘for Gold er et tegneserieagtigt 5-hjuls spillemaskine med isfisketema. Dette slot er også helt nyt, der blev offentliggjort i februar 2020.

Fishin 'for Gold slot fra iSoftBet.

Dette er Fishin ‘for Gold spillemaskine fra iSoftBet.

Lad os først kontrollere bonusfunktionerne i Fishin ‘for Gold.

Golden Fish på hjul 2, 3 og 4 udløser Fishin ‘for Gold Bonus som praktisk talt er et gratis spins bonusspil med en funktion at vælge i starten. Så først kan du vælge din trofaste fisker ud af fire valg: Isbjørn, Pingvin, Hvalross eller Løve (?!).

Fishin 'for Gold slot fra iSoftBet.

Her er de fire tegn, du kan vælge til isfiskekonkurrencen. Der kan du jage efter bonussymboler til bonusspillet med gratis spins bagefter.

Derefter starter de fire tegn en isfiskekonkurrence og prøver at fange bonusfunktioner til bonusspillet med gratis spins. Du kan prøve at fange symboler til ekstra Wilds og også Wilds med multiplikatorer x2, x3 eller endda x5.

Fishin 'for Gold slot fra iSoftBet.

Isfiskekonkurrencen foregår! Min karakter var pingvinen i denne.

Under de gratis spins fungerer alle symboler, der er fanget i isfiskekonkurrencen, bonusrunde som Vilde symboler. Disse kan ses fra den gyldne farve af alle Wilds. De kan erstatte ethvert symbol undtagen Gone Fishin ‘tegn.

Der kan også være Golden Wild multiplikatorer som multiplicerer alle gevinster, de er en del af.

Under de gratis spins, for hver 3 Borte Fishin ‘symboler indsamlet vil du blive tildelt 2 ekstra gratis spins.

Fishin 'for Gold slot fra iSoftBet.

Dette er det gratis spil bonusspil. Bemærk Golden Wild-symbolerne med x5-multiplikator her. Du kan aktivere Multiplier Wilds, hvis du er heldig i isfiskekonkurrencen inden de gratis spins.

Der er også en Bonus chance funktion. Land nøjagtigt 2 bonussymboler for at øge bonuschancemåleren.

Du kan når som helst dreje på hjulet for at få en chance for at udløse bonusen. Jo flere bonussymboler du har samlet, jo større er chancen for at udløse bonusen. Hvert spin på hjulet koster 1x nuværende indsatsbeløb, og hjulet nulstilles til nul efter hvert spin. Det grønne område angiver vinderområdet i hjulet.

Fishin 'for Gold slot fra iSoftBet.

Bonuschancemåleren kan ses i øverste højre hjørne. Der er ikke meget bonusser indtil videre i dette spil.

Afslutningsvis Fishin ‘for Gold er ganske flot spillemaskine. Funktionerne er ret enkle, men de fungerer godt som en helhed. Det gratis spins bonusspil med isfiskekonkurrence er gennemtænkt. Isfiskearrangementet vil påvirke meget for bonusudfaldet for gratis spins, hvis du får mange multiplikatorer.

Musikken og lydene kunne være mere interessante, og de bliver lidt kedelige efter et stykke tid. Men som en helhed er Fishin ‘for Gold efter min mening et meget godt og underholdende spillemaskine!

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 96,05%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 25

Mest populære iSoftBet-slots

Her er nogle af de mest populære iSoftBet slots introduceret. iSoftBet har erhvervet mange rettigheder til slots til filmtitler, og her er de to bedste (efter min mening) introduceret: Rambo og Paranormal Activity.

Især Paranormal Activity er et fremragende og skræmmende spillemaskine – et must for alle gyserfilmfans!

1. Rambo

Hvis Rambo spillede spilleautomater, ville han helt sikkert spille Rambo slotspillet. Dette er et spillemaskine til alle actionfyldte guerilla-krigsførende actionfilmfans derude. Ligesom mig. Sammen med Terminator-film var Rambos mine yndlingsfilm, da jeg var yngre. Og det gør de stadig. Men lad os se på Rambo spilleautomat nu.

Der er 720 forskellige betalingslinjer tilgængelige. Gevinster tildeles fra venstre mod højre med tilstødende symbolkombinationer.

Rambo slot fra iSoftBet.

Dette er Rambo slot fra iSoftBet.

Her er de specielle funktioner, der er introduceret.

Det Rambo Wild symbol erstatter alle symboler undtagen Scatter og Progressive symboler. Under gratis spins tæller Wilds ikke med nogen udvidede symboler.

Hvis du får nok Scatter-symboler, fordelene er sådan:

 • 3 Scatter-symboler giver dig 5 gratis spins + 5 x samlet indsatspræmie.
 • 4 Scatter-symboler giver dig 10 gratis spins + 10 x samlet indsatspræmie.
 • 5 Scatter-symboler giver dig 15 gratis spins + 15 x samlet indsatspræmie.

I begyndelsen af Gratis spins bonusspil, et symbol vælges tilfældigt blandt 10 normale symboler. Når de oprindelige betalinger er foretaget, kan dette symbol udvides til hele hjulet for at tildele yderligere gevinster. Wilds tæller ikke efter udvidede symboler, og kun det valgte symbol tildeler gevinster.

Hvis du får 3 eller flere scatter-symboler under bonusspillet Free Spins, tildeles der yderligere 15 gratis spins, mens det samme symbol, der kan udvides, bevares.

Rambo slot fra iSoftBet.

De progressive jackpots kan ses rundt om hjulene.

Det Progressive symboler (Golden Hand Grenade-symbolet) kan være hvor som helst på hjulene i det almindelige spil og også under bonusspillet Free Spins. De progressive symboler vil udløse disse forskellige Jackpots sådan her:

 • 5 progressive symboler udløser Bronze Jackpot (ca. 26x indsats).
 • 6 progressive symboler udløser Silver Jackpot (ca. 88x bet).
 • 7 progressive symboler udløser Gold Jackpot (ca. 410x indsats).
 • 8 progressive symboler udløser Diamond Jackpot (ca. 8000x indsats).

Jackpot-præmierne kan ses omkring slothjulene. Jackpotstørrelserne er proportionale med din indsatsstørrelse.

Rambo spillemaskine er en fantastisk pakke med krigshandling i en form for et spillemaskine. Baggrundslyde har eksplosioner, bombninger, helikoptere og andre lyde, der er kendt fra gamle Vietnam-krigsfilm og især Rambos. Der er også nogle animationer taget fra Rambo-film, når du vinder noget med store symboler.

Bonus Free Spins-spillet var virkelig svært at udløse, og faktisk kunne jeg slet ikke udløse det i løbet af de få timers testsession. Enten er Rambo et rigtig højt volatilitets spillemaskine, eller jeg havde bare uheld i en lang session.

Ellers ville jeg ønske lidt mere specielle effekter til stykket. Rambo slot spil ville have stor gavn af større animationer, eksplosioner og anden handling, der flyver over hjulene. Måske kunne musikken også være bedre og gøre følelsen mere intens. Der er kun få korte jingler, når du vinder noget.

Også bonusspillet kunne have en idé om guerilla-krigsførelse eller et andet plot taget fra Rambo-film.

Så til sidst Rambo slot er ikke et forfærdeligt slotspil, men jeg føler, at det med en lille indsats kunne være en måde bedre og et rigtig stort hit blandt actionfans. Jeg føler, at der mangler noget i grafisk forstand (eksplosioner osv.), Og bonusfunktionerne mangler også spænding og en historie.

Alligevel for Rambo-fans er dette slot et must. I det mindste skal du teste det og kontrollere, om du kan lide det eller ej.

Udgivet spil: Sandsynligvis 2018 (nogle kilder pegede på 2013, som jeg synes ikke er sandt)

RTP (Return to player): 97,02%

Variant: Ukendt

Layout: 3-4-5-4-3

Væddemålslinjer: 720

2. Paranormal aktivitet

Paranormal aktivitet er en slotspilbase på en gyserfilm med samme navn, der blev offentliggjort i 2007. Filmen fik positive anmeldelser ved frigivelsen og var noget nyt i gyserfilmscenen på det tidspunkt. Spilautomaten iSoftBet blev offentliggjort i 2016.

Paranormal Activity slot har en ganske standard 5 x 3 symbolstruktur. Der er 243 måder at vinde på. Der er ingen regelmæssige gevinstlinjer, men i stedet tildeles gevinster fra venstre mod højre med tilstødende symbolkombinationer.

Jeg har personligt ikke set filmen endnu, men lad os kontrollere, hvordan spilleautomaten lykkes.

Paranormal Activity slot fra iSoftBet.

Dette er Paranormal Activity slot spil fra iSoftBet.

Bonus symboler findes kun på hjul 1, 3 og 5. Alle 3 bonussymboler i hjulene vil belønne dig Bonushjul.

Bonushjulet kan give dig følgende præmier:

 • Paranormale spins: Denne funktion betyder ubegrænset gratis spins indtil 5 vinder med stigende multiplikatorer. Multiplikatorer går op sådan: x1, x2, x3, x4 og x5 med de 5 gevinster.
 • Besiddede spins: 10 gratis spins med ekstra stablede Wilds for at øge gevinsten.
 • Demon spins: 15 gratis spins med tilfældigt dæmonsymbol, der tilføjer ekstra Wild-symboler. Demonsymbolet er også et vildt symbol.
 • Øjeblikkelige sejre: Beløb ganges med den møntværdi, der bruges til at udløse bonushjulet.

Generelt var Bonus Wheel virkelig svært at få i mine tests. Jeg ved ikke, om det bare er en iSoftBet-funktion, men jeg havde det samme problem, da jeg testede Rambo-slotten. Eller det er muligt, at jeg lige havde et dårligt løb under testningen.

Det lykkedes mig at få en pengepræmie og en gang Demon Spins. Demon Spins var virkelig sej funktion med rød skærm og dæmonen skyder flere Wilds ind i hjulene.

Paranormal Activity slot fra iSoftBet.

3 bonussymboler tildeler dig dette bonushjul. Hjulet bestemmer, hvilken bonusfunktion du får.

Paranormal Activity slot fra iSoftBet.

Her lykkedes det mig at få 15 Demon Spins. I denne funktion vises dæmonsymbolet tilfældigt på hjulene. Det er et vildt symbol og skyder også flere wilds til hjulene.

Der er også en skræmmende paranormal aktivitet. Dette kan vises tilfældigt i starten af ​​et normalt spin. Op til 5 ekstra vilde symboler genereres tilfældigt og fryses på plads til hjulene til det spin.

Paranormal Activity slot fra iSoftBet.

Her er den skræmmende Paranormal Activity tilfældige funktion i stykket. Random Wilds vises på hjulene her.

Scatter-symboler betaler dig i enhver position fra 3 – 5 Scatters.

Det Vilde symboler kan erstatte alle andre symboler undtagen Bonus og Scatter.

Paranormal Activity slot fra iSoftBet.

Den generelle følelse i paranormal aktivitet er stor. Skærmen hvæser tilfældigt for at skabe mere gyserfilmatmosfære.

Afslutningsvis var paranormal aktivitet en rigtig god overraskelse. Spillemaskinen holder den typiske følelse af gyserfilm godt, og funktionerne understøtter dette. Især den tilfældige Paranormal Activity-funktion er virkelig sej. Bonushjulet er også meget interessant, men jeg ville personligt fjerne pengepræmierne for at få flere Free Spins-funktioner i stykket.

Hvis du generelt kan lide horrorfilm, vil du også elske Paranormal Activity-slot. Men hvis horrorfilm ikke er din kop te, skal du springe denne plads over.

Paranormal aktivitet er spilleautomat af meget høj kvalitet med gode bonusfunktioner. Fremragende job!

Udgivet spil: Oktober 2016

RTP (Return to player): 96,75%

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 243

Højeste RTP iSoftBet slots

Disse er de højeste RTP-pladser (Return to player), jeg har fundet fra iSoftBet.

1. Ruby (RTP 97,5%)

Ruby er et 5-hjuls spillemaskine, der ligner en traditionel casino spilleautomat. Selv baggrundsstøj består af kasino-atmosfære, hvor folk har samtaler og spiller slots. Så hvis du vil komme så tæt som muligt på en casino-følelse af mursten og mørtel, gør Ruby det godt!

Ruby-slot fra iSoftBet.

Dette er The Ruby spillemaskine fra iSoftBet. Læg mærke til de traditionelle spilleautomater med en masse gamle skoler i Las Vegas.

Vilde symbol erstatter ethvert symbol undtagen Bonus- og Ruby-symbolerne.

Ruby on Fire er en funktion, hvor tilfældigt nogle eller alle hjul 1, 3 og 5 kan blive vilde hjul. Derudover på hjul, der ikke er vilde, bliver tilfældige symboler wilds.

Hvis du får 3 bonussymboler på hjul 1, 3 og 5, der udløser Bonusrunde. I bonusrunden har du mulighed for at dreje bonushjulet med disse præmier:

 • Ruby Jackpot (ca. 1390x indsats)
 • Topaz Jackpot (ca. 557x indsats)
 • Cherry Jackpot (ca. 279x indsats)
 • Op til 100 gange samlet indsats
 • Op til 10 gratis spins + 5x samlet indsats

Ruby-slot fra iSoftBet.

Hvis du får 3 bonussymboler, udløser du bonusrunden. I starten er du i stand til at dreje bonushjulet. Det giver dig jackpots, pengepræmier eller gratis spins.

Hvis du får Gratis spins, der er nogle specielle funktioner. Rubinsymbolet vises kun under gratis spins. Ruby er et vildt symbol, og det kan også gøre disse funktioner:

 • Bliv en Sticky Wild indtil slutningen af ​​Free Spins.
 • Bliv en udvidet Sticky Wild indtil slutningen af ​​gratis spins.
 • Giv en øjeblikkelig gevinst op til 10 gange det samlede væddemål.

Ruby-slot fra iSoftBet.

Her er bonusspillet Free Spins. Rubinsymbolet udløser regelmæssige Wilds, Sticky Wilds eller udvidende Wild-hjul.

Gratis spins kan ikke udløses igen.

Ruby-slot fra iSoftBet.

Ruby-spilleautomaten klarer det godt, hvad det var designet til – Bring nogle old school-spilleautomat-følelser!

Generelt er The Ruby et fremragende spillemaskine, hvis du kan lide spilleautomater i gammel stil og den generelle følelse af mursten og mørtelcasinoer. Der er mange bonusfunktioner, men bonushjulet var virkelig svært at udløse, da i mange iSoftBet-slots, jeg har testet.

Intet at klage over grafik og animationer. Manglen på musik med bare baggrundsstøj bliver dog lidt kedelig efter et stykke tid.

RTP-hastigheden (Return to player) er fremragende med 97,5%.

Udgivet spil: December 2018

RTP (Return to player): 97,5% (Meget godt!)

Variant: Ukendt

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 30

2. 3 Charms Crush (RTP: 97,23%)

3 Charms Crush er et über sødt spil med ganske interessant 5 x 5 slot bord. Dette slot har den bedste procentdel af RTP (Return to player), jeg har fundet fra iSoftBet-slots med 97,23%. Dette kan betragtes som godt eller meget godt sammenlignet med andre slots.

3 Charms Crush slot fra iSoftBet.

Her er 3 Charms Crush slot fra iSoftBet.

3 Charms Crush består kun af 3 almindelige symboler: lyserød, orange og grøn. Symbolerne betaler, hvis du får 3, 4 eller 5 af dem til samme række. Symbolerne skal starte fra venstre side af hjulene for at tælle som en gevinst.

Multiplikatorerne varierer afhængigt af rækken, de vises. Den øverste række betaler x1, derefter x2, x3, x4, og den nederste række betaler x5.

Super-funktionen vises, når du får 5 af de bedst betalte lyserøde symboler til nederste række. Dette er den maksimale udbetaling, der er mulig.

3 Charms Crush slot fra iSoftBet.

De forskellige slothjul betaler med forskellige multiplikatorer.

Afslutningsvis er 3 Charms Crush meget simpelt spillemaskine. Der er kun 3 symboler, ingen Wild-symboler, ingen Scatter-symboler, ingen bonusspil. For mig blev 3 Charms Crush kedelige efter få minutter.

Grafikken og animationerne ser ok ud, men det søde tema i symboler og musik var lidt for meget for mig. RTP (Return to player) -procenten er dog meget god.

Hvis du leder efter en rigtig enkel og sød slot med god RTP, 3 Charms Crush kunne være den ene. Men det var desværre ikke min kop kaffe.

Udgivet spil: August 2018

RTP (Return to player): 97,23% (Meget godt!)

Variant: Lav-Medium

Layout: 5 x 5

Væddemålslinjer: 5

Flere høje RTP iSoftBet slots at prøve

Her er få flere høje RTP iSoftBet-slots, hvis du vil prøve dem:

 • Hot Shots (RTP: 97,15%)
 • Shaolin Spin (RTP: 97,15%)
 • Frugtkasser (RTP: 97,10%)
 • Wisps (RTP: 97,10%)
 • Beverley Hills 90210 (RTP: 97,09%)

Anbefalede Bitcoin-kasinoer med iSoftBet-slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder iSoftBet-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

iSoftBet-slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

iSoftBet-slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

3. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 157% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

iSoftBet-slots understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

4. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

iSoftBet-slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

5. BetChain Casino

BetChain casino logo

1 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 1 BTC + 200 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 200 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Satsning: 50x.

iSoftBet-slots understøttes

2346 kasinospil

210 jackpot-slots

Mange beviseligt fair spil

BetChain anmeldelse

Deltag nu

6. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

iSoftBet-slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af iSoftBet-spil:

Hvordan kan du lide iSoftBet spilleautomater? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om iSoftBet-slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me