Play’n GO Slots anmeldelse (2021) – Reactoonz, Book of Dead og mere!

Spil n ‘GO er et online casino softwarevirksomhed grundlagt i en sydsvensk by Växjö i 2007. Virksomheden tilbyder over 100 spil, hvilket er ret meget. Alle spil kører med moderne HTML5-teknologi, så de kører godt på alle moderne enheder inklusive desktop og mobil.

I dag har Play n ’GO kontorer i Sverige, men også i Ungarn, Malta og Filippinerne. Play n ‘GO-spil har spillicenser fra Malta (MGA) og Storbritannien (UK Gambling Commission).

Spil n 'GO logo

Play n ‘GO slots brugerbedømmelse:

Spil n ‘GO spilleautomatsfunktioner

Her er nogle funktioner i spilleautomaterne Play n ‘GO.

  • Meget bredt udvalg af spilleautomater med mange nye spil, der udgives hver måned.
  • Play n ‘GO tilbyder også bordspil, skrabelodder og videopokerspil udover video slots.
  • Alle spil kører på moderne HTML5-teknologi, så de behøver ikke at downloade drivere eller software. HTML5-spil kører også godt på alle stationære og mobile enheder i moderne browsere.
  • Slots har meget gode informationsskærme med animationer for at rydde slotfunktionerne.
  • Nogle slots har relativt lave RTP (Return to player) -procenter omkring 94%. Mange andre spiludbydere har RTP-priser omkring 96% eller endda over 97%.

Nye Play n ‘GO spilleautomater

Her er nogle af de nyeste Play n ‘GO spilleautomater.

1. Anhk af Anubis

Ankh af Anubis er et splinternyt slot fra det gamle Egypten-tema fra Play n ‘GO. I den gamle egyptiske mytologi er Anubis gud for død, mumificering og underverdenen. I mytologien er Anubis afbildet som en hund eller en mand med et hundehoved.

I spilleautomaten Ankh of Anubis er der i alt 576 vinderkombinationer. Der er ingen traditionelle vinderlinjer, men i stedet er kun tilstødende symbolkombinationer fra venstre mod højre nok til at vinde.

Ankh of Anubis slot fra Play n 'GO.

Dette er Ankh of Anubis spillemaskine fra Play n ‘GO. Pyramidesymbolerne er Scatter-symbolerne. Tre eller flere af disse udløser bonusspillet Free Spins.

Den onde udseende lilla-guld Anubis er Vilde symbol. Anubis Power-funktion aktiveres også tilfældigt og tilføjer vildt symboler til spillet.

Ankh of Anubis slot fra Play n 'GO.

De lilla og guld Anubis-symboler er Wild-symbolet.

Tre eller flere scatters (Pyramid-symbolet) udløser bonusspillet 10 Free Spins.

Under bonusspillet, hvis du får 3, 4 eller 5 Scatter-symboler, du udløser henholdsvis 3, 4 eller 5 gratis spins. Der er ingen grænse for de ekstra gratis spins.

Gennem de gratis spins indsamles hvert Ankh-symbol. Hver gang der er samlet 5 Ankhs, får du Wilds til hjulene.

Ankh of Anubis slot fra Play n 'GO.

Dette er det gratis spil bonusspil af Ankh of Anubis. Hvert Ankh-symbol samles, og 5 af disse udløser Wild-symboler ind på tavlen. Også 3 eller flere scatter-symboler udløser flere gratis spins.

Ankh of Anubis er en meget flot tilføjelse til slots til det gamle Egypten-tema. Spilleautomaten er glat og meget underholdende med et sejt bonus gratis spins spil. Ellers er der ingen negative ting efter min mening, bortset fra at RTP (Return to player) -procenten kan være højere end 94,2%, hvilket er ret lavt.

Alt i alt fremragende arbejde Play n ‘GO igen!

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 94,2%

Variant: Høj

Layout: 5 hjul med symboltællinger 3-4-4-4-3

Væddemålslinjer / kombinationer: 576

Mest populære Play n ‘GO spilleautomater

Her er nogle af de mest populære Play n ‘GO slots introduceret.

1. Reactoonz

Spil n ‘GO’s Reactoonz er 7-hjuls spillemaskine med søde fremmede væsner … og en enorm fremmed væsen kaldet Gargantoon. Reactoonz er en efterfølger til et andet Play n ‘GO spillemaskine kaldet Energoonz.

Reactoonz har ikke traditionelle vinderlinjer. Sejre opnås med 5 eller flere matchende symboler, så længe de rører vandret og / eller lodret. Vindende symboler fjernes, og flere symboler falder fra ovenstående for at udfylde hullerne. Gevinsterne går op til 15 tilstødende symboler.

Reactoonz slot fra Play n 'GO.

Dette er Reactoonz-spilleautomaten fra Play n ‘GO. De farverige energistænger fylder til højre, og de kan udløse Quantum-funktioner.

Reactoonz slot bringer et stort antal forskellige funktioner.

Ustabilitet kan forekomme på ethvert ikke-vindende spin. Den store rumvæsen Gargantoon kan slippe 4 til 8 vilde symboler til gitteret.

Hvis Kvantekø når ud til Gargantoon, vises det 3 x 3 store monster som et stort Wild-symbol til gitteret og erstatter alle symboler. Derefter deler Gargantoon sig og bevæger sig med hver kaskade. Først bliver det to 2 x 2 Wild-symboler, derefter til ni individuelle Wild-symboler.

Nye symboler kaskader ned fra ovenstående og fylder gitteret inden hver Gargantoon-bevægelse.

Reactoonz slot fra Play n 'GO.

Dette er Gargantoon-funktionen. Først springer den store Gargantoon ind på nettet som et stort vildt symbol …

Reactoonz slot fra Play n 'GO.

… så går 2 mindre gargantooner på nettet som Wilds …

Reactoonz slot fra Play n 'GO.

… og til sidst 9 individuelle små gargantooner kommer i spil som Wilds.

En tilfældig Kvantefunktion tilføjes til køen efter at have vundet på 25 symboler på et spin inklusive kaskaderne. Hvis du ikke får 25 symboler på centrifugeringen, spildes energistængerne, og du kan prøve igen det næste spin.

Op til 4 Quantum-funktioner kan stå i kø. Når der ikke er flere gevinster til stede, udløses Quantum-funktionen i køen. Opladning en femte gang tilføjer Gargantoon-funktionen!

Her er de forskellige Quantum-funktioner:

  • Implosion (gul) omdanner 3 til 6 symboler til vilde symboler, mens de også ødelægger alle tilstødende symboler.
  • Snit (blå) vil skære et vildt symbol ind i midten og skabe to skærende diagonale linjer gennem gitteret. Begge linjer viser det samme tilfældige symbol.
  • Nedrivning (rød) vil ødelægge alle enøjede symboler og alle matchende symboler.
  • Ændring (grøn) vælger 1 tilfældigt enøjet symbol, og alle matchende symboler bliver til et andet symbol.

Reactoonz spillemaskine.

Dette er et eksempel på Quantum-funktionerne: Incision. Også den grønne Quantum-funktion (Alteration) er ved at opbygges her inde i kuglen til højre.

Når 4 matchende normale symboler forekommer ved siden af ​​hinanden i en firkantet form, danner de et stort 2 x 2 symbol kaldet Giantoonz. Sejre fordobles i alle vinderkombinationer, som Giantoonz er en del af.

I Svingningsfunktion en tilfældig enøjet symboltype er markeret som svingende symbol i hvert spin. Hvis et af de markerede symboler er en del af en vindende kombination, efterlader de 2 Wild-symboler.

Afslutningsvis er Reactoonz meget sjovt og kaotisk spillemaskine på en god måde. RTP (Return to player) -procenten er lidt lav med 94,51%. De superglatte animationer og seje bonusspil er gode, og jeg kan nu se, hvorfor denne Reactoonz er lidt af et slot hit blandt spillerne.

Udgivet spil: Oktober 2017

RTP (Return to player): 94,51% (lav)

Variant: Høj

Layout: 7 x 7

Væddemålslinjer:

2. Rich Wilde og Book of Dead

Rich Wilde og Book of Dead er endnu en “Indiana Jones er på udkig efter skatte i Egypten” af et spillemaskine, men hvorfor ikke. Der er altid plads til en god slot til det gamle antikke Egypten.

The Dead of Book har været så populær, at den har givet anledning til mange lignende slots, som John Hunter & graven til Scarab-dronningen fra Pragmatisk leg. Men lad os se på Book of Dead nu.

Rich Wilde og Book of Dead spilleautomat Play'n GO

Dette er Rich Wilde and the Book of Dead slot fra Play’n GO.

Hvis du får 3 eller flere spredte bøger udløser 10 gratis spins. Bogen er også Vilde symbol: det kan erstatte ethvert andet symbol. Og det er ikke alt, bogen betaler også som et normalt symbol, hvis du samler 3-5 bøger i samme linje.

I Bonus gratis spins, et tilfældigt valgt symbol er det ekspanderende symbol. Hvis du rammer dette symbol et vilkårligt sted på hjulene, udvider det sig til hele hjulet.

Rich Wilde and the Book of Dead spilleautomat Play'n GO

Hvis du får Free Spins bonusspil, vælges et tilfældigt symbol, her 10.

Rich Wilde and the Book of Dead spilleautomat Play'n GO

Derefter, hvis du rammer dette symbol under bonusfri spins, udvider symbolet sig til hele hjulet for at hjælpe dig med at vinde mere i de gratis spins.

Spilmekanikken i Book of Dead er meget enkel. Bare søg efter bogsymbolerne, da de er Scatter og the Wild i samme pakke.

Generelt er Book of Dead ganske ok spillemaskine. Personligt synes jeg det føles lidt forældet med meget få bonusfunktioner, da de nyere slots virkelig har udviklet sig inden for dette felt. Også Return to Player (RTP) -procenten er lidt lav med 94,25%. Men prøv Book of Dead og lad mig vide, hvad du synes?

Udgivet spil: Januar 2016

RTP (Return to player): 94,25%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 10

Højeste RTP Play n ‘GO spilleautomater

Her er nogle af de højeste RTP-slots (Return to player), jeg fandt fra Play n ‘GO-slotvalg.

1. Wildhound Derby (RTP 96,93%)

Wildhound Derby er et spilleautomat med hundevæddeløb med en masse ægte gamle tider engelsk ånd og følelse.

Wildhound Derby slot fra Play'n GO.

Dette er Wildhound Derby-spilleautomaten fra Play’n GO.

Vilde symbol er det gyldne præmiesymbol, der erstatter alle andre symboler.

Wildhound Derby slot fra Play'n GO.

For at få bonusspillet Free Spins skal du få de vilde hunde med positionerne 1-2-3-4 på hjul 5. Her placeres kun en hund, så dette er ikke nok til bonusspillet.

Når vilde hunde indtager deres startpositioner 1-2-3-4 på hjul 5, Hundeløb begynder. Du kan vælge, hvilken Wild Dog der vinder Dog Race. Gratis spins fortsætter, indtil en vild hund vinder løbet.

Den gyldne hare bestemmer, hvornår vilde hunde bevæger sig fremad. Det bestemmes med en møntkast til venstre for hjulene. Vilde hunde er også vilde symboler under bonusspillet, der erstatter alle andre symboler. Når en vild hund rammer målet til venstre for hjulene, slutter bonusspin.

Wildhound Derby slot fra Play'n GO.

Dette er Wildhound Derby bonusspil med gratis spins. I starten kan du vælge din hund, og hundeløbet begynder! Alle hunde er også vilde symboler på samme tid. Hundene går et mellemrum fremad, hvis møntkastet til venstre har et hare-symbol (her med alle hunde). Når en hund rammer målet til venstre, slutter bonus gratis spins. Hvis din hund vinder, er der en ekstra præmie med vinderhjulet.

Hvis din vilde hund vinder, får du adgang til Vinderhjul. Det kan gange din samlede gevinst.

Generelt er Wildhound Derby ganske interessant spillemaskine med dejligt bonusspil. Bonusspillet var virkelig svært at udløse denne gang i mine tests. Hvis du er vild med hunde og hundevæddeløb generelt, kan dette være en plads til dig.

Udgivet spil: Januar 2020

RTP (Return to player): 96,93%

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer / kombinationer: 30

Anbefalede Bitcoin Casinos med Play n ‘GO Slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Play n ‘GO-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. BitStarz Casino

BitStarz logo Japan Level Up Adventure

2 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 152% op til 2 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 180 gratis spins. Ingen depositum bonus: 20 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Play n ‘GO-slots understøttes

Trusted casino siden 2014

2600+ casinospil

Hurtige indbetalinger og udbetalinger

BitStarz anmeldelse

Deltag nu

2. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Play n ‘GO-slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

3. FortuneJack Casino

FortuneJack casino logo

1,5 BTC + 250 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 110% op til 1,5 BTC + 250 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 250 gratis spins. Ingen depositum bonus: 25 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Play n ‘GO-slots understøttes

Fantastisk samlet casino

1492 kasinospil

4 egne beviseligt fair spil

FortuneJack anmeldelse

Deltag nu

4. 7Bit Casino

7Bit Casino logo

1,5 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,5 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 100 gratis spins. Satsning: 40x.

Play n ‘GO-slots understøttes

Erfaren casino siden 2014

704 kasinospil

39 jackpot slots

7Bit Casino anmeldelse

Deltag nu

5. Oshi Casino

Oshi Casino logo

1,25 BTC + 180 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1,25 BTC + 180 gratis spins. Bonussummen er 5 BTC + 225 gratis spins. Satsning: 40x.

Play n ‘GO-slots understøttes

Enorm mængde spil

2528 kasinospil

57 jackpot-slots

Oshi Casino anmeldelse

Deltag nu

6. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Play n ‘GO-slots understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

7. Mars Casino

Mars Casino logo

1 BTC + 50 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC + 50 gratis spins. Bonussummen er 2 BTC + 50 gratis spins. Satsning: 40x.

Play n ‘GO-slots understøttes

741 kasinospil

16 jackpot slots

Mars Casino anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af spilleautomaterne Play n ‘GO:

Hvad synes du om Play n ‘GO slot-spil? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Play n ‘GO slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me