Red Tiger Gaming Slots anmeldelse (2021) – Vault of Anubis og meget mere!

Red Tiger Gaming er en online casino spiludbyder grundlagt i 2014 af en gruppe af brancheveteraner som firmaets websted angiver. Red Tiger har over 120 spilleautomater i sit valg.

Red Tiger Gaming ansætter matematikere, grafiske designere, softwareudviklere, lydteknikere, spileksperter, kvalitetssikringsselskaber, kontoadministratorer og hemmelige tryllekunstnere ifølge virksomheden. Lad os se om der er magi i Red Tiger slots.

Red Tiger-slots er licenseret af UKGC (Det Forenede Kongerige Gambling Commission), MGA (Malta Gaming Authority), Alderney Gambling Control Commission og HM Government of Gibraltar.

Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Dette er Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Red Tiger Gaming logo

Red Tiger Gaming slots brugerbedømmelse:

Nye spilleautomater på Red Tiger Gaming

Her er nogle af de nyeste introducerede Red Tiger Gaming slotspil.

1. Vault of Anubis (Offentliggjort februar 2020)

Hvalv af Anubis er et helt nyt slotspil med det gamle Egypten-tema, der blev offentliggjort i februar 2020.

Vault of Anubis slot fra Red Tiger Gaming.

Vault of Anubis slot fra Red Tiger Gaming. Sådan fungerer betalingslinjesystemet – Få bare 5 eller flere vandret eller lodret forbundne symboler i en klynge, og det er en gevinst! Flere symboler falder ned, når disse vindende forsvinder.

Der er ingen traditionelle vindende linjer, men i stedet tildeles en gevinst, hvis symbolerne danner en klynge. Fem eller flere symboler i en klynge (der forbinder vandret eller lodret) giver dig en gevinst. Maksimal gevinst for et symbol opstår, når du får 30+ symboler til den samme klynge.

Vindende symboler forsvinder også, og flere symboler falder ned fra toppen af ​​rullen. Dette kan generere flere gevinster.

Der er mange specielle funktioner i Vault of Anubis slot. Alle højt betalende symboler har 2 x 2 og 3 x 3 Super-symbol variationer. Flere supersymboler vises muligvis også.

Vault of Anubis slot fra Red Tiger Gaming.

Her er et eksempel på 2 x 2 og 3 x 3 Super-symboler, der svarer til henholdsvis 4 og 9 symbolklynger.

Generøse guder er en funktion, hvor statuerne på hver side af hjulene tilfældigt kan aktivere flere vilde symboler på hjulene.

Vault Spins kan udløses af 4 Vault Spins-symboler hvor som helst på hjulene. Du får 10 gratis spins.

Vault of Anubis slot fra Red Tiger Gaming.

Sådan vinder du Vault Spins. Hvis du får 4 Vault Spins-symboler, er det det!

Under Vault Spins hver vindende skærm øger gevinstmultiplikatoren med 1. Hvis der er en rullemenu med symboler efter det første sæt gevinster, vil en gevinst eller vinder efter dropdown også øge multiplikatoren.

Så hvis du får 3 gevinster efter det første spin, stiger din multiplikator kun én. Hvis dropdown opretter for eksempel 2 vinder, får du også +1 multiplikator.

Hvert + SPIN-symbol kan også tildele op til 8 bonusspins. Der er ingen øvre grænse i multiplikatoren, men den maksimale gevinst er 5469,1 x indsats i hele slotniveauet.

Vault of Anubis slot fra Red Tiger Gaming.

Her er Vault Spins i aktion. Hvert vindende spin øger multiplikatoren med 1. Også fortløbende gevinst eller gevinster med dropdown-symbolet øger multiplikatoren også med 1. Der er ingen øvre grænse for multiplikatoren.

Vault of Anubis slot fra Red Tiger Gaming.

Her er mine Vault Spins, der sluttede med en flot x11 multiplikator.

Afslutningsvis Hvalv af Anubis er en fantastisk oplevelse af den klassiske slot-scene i det gamle Egypten. Slothjulsstrukturen er unik, og de faldende symboler gør spillet cool. Der er også nok bonusfunktioner til at holde spillet interessant.

Den generelle følelse, animationer, lyde og gameplay er fejlfri, ingen klager i disse områder, godt stykke arbejde!

Der er dog kun få ulemper i Vault of Anubis. Gameplayet er noget langsomt fra tid til anden. Selv med Turbo Mode tændt, er rullelisterne undertiden smertefuldt langsomme. Det er frustrerende at følge den femte mikrogevinst, og flere symboler fortsætter bare med at falde. Hvis jeg var Red Tiger, ville jeg også tilpasse hastigheden til de dropdowns, som spillerne kunne vælge, hvor hurtigt spillet er i alle områder.

Variationen er på højt niveau ifølge Red Tiger. Dette kan være sandt, men i mine tests havde jeg mange mindre gevinster ofte på et par timers session. Selvfølgelig, da det er sandsynligheder, kan dette bare være på grund af held.

Free Spins bonusspil (Vault Spins) var også virkelig svært at udløse, men Vault Spins selv var ret sejt med stigende multiplikatorer.

Alt i alt er Vault of Anubis et fantastisk slot, men ikke perfekt. Hvis du kan lide disse slots med det gamle Egypten-tema, skal du helt sikkert kigge på denne! RTP (Return to player) -procenten er i gennemsnit eller lavt niveau med 95,74%.

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 95,74%

Variant: Høj

Layout: 6 x 7

Væddemålslinjer / kombinationer:

Max gevinst: 5469.1x væddemål

2. The Wild Hatter (Offentliggjort april 2020)

Wild Hatter er et 5 x 4 slot spil med nogle irske fantasyelementer … og Hatte. I det mindste fik jeg denne følelse af den grønlige og farvede grafik. Grafikken er super farverig, skarp og animationerne er på et meget højt niveau. Især bonusspillet (The Wild Hatter respins) ser rigtig sejt ud.

Bonusfunktionerne inkluderer “kun” Respins med få variationer. Der er ikke traditionelle bonusspil med gratis spins, men det er forfriskende at finde ud af andre typer bonusspil som her.

Wild Hatter slot fra Red Tiger Gaming.

Dette er The Wild Hatter slot fra Red Tiger Gaming.

Vilde symboler (Wild Hatter) udløser mindst én Respin og låser en symboltype. Under Respin må kun låste symboler og Wilds lande. Hvis nye symboler lander, låses de også, hvilket udløser en anden Respin, og Respin-multiplikatoren stiger med 1.

Wild Hatter slot fra Red Tiger Gaming.

Her er den særlige funktion i spillet. Hatter-symbolet udløste en respin med ur-symbolet som den valgte denne gang. Jeg fik få flere ursymboler, og multiplikatoren steg op til 2x.

Wild Hatter slot fra Red Tiger Gaming.

I slutningen af ​​spins bliver Wild Hatter-symbolet til et Wild-symbol, og du får gevinsten for de valgte symboler.

I Opgraderingsfunktion alle Wilds, der lander under en Respins, bytter de låste symboler mod højere betalende symboler. Op til 3 nye Wild Hatters vises muligvis i Respin-funktionen.

Når der ikke er kommet nye symboler i et Respin, vises Vilde hat kan tilfældigt aktiveres for at tildele en tilfældig mængde symboler af den låste type til en anden Respin.

Wild Hatter slot fra Red Tiger Gaming.

Noget gameplay fra Wild Hatter slot.

Afslutningsvis The Wild Hatter er ganske flot spillemaskine. For mig personligt efterlod temaet mig lidt koldt. Jeg havde problemer med at finde ud af, hvad spillet og Hat-temaet egentlig handler om. Også Wild Hatter-karakteren blev udeladt ganske mystisk.

I bonusfunktionerne foretrækker jeg normalt mere den traditionelle “bonusspil med 10 gratis spins” tilgang, men dette er et spørgsmål om smag, gætter jeg på. Det generelle gameplay, grafik og lydelementerne er på et meget højt niveau, hvilket er fantastisk.

Men hvis du tilfældigvis kan lide slots med fantasy-tema, kan dette være en god at tjekke ud. RTP (Return to player) -procenten er i gennemsnit eller lavt niveau med 95,79%.

Udgivet spil: April 2020

RTP (Return to player): 95,79%

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 30

Max gevinst: 3600x

Mest interessante Red Tiger Gaming slots

Her er nogle af de mest interessante Red Tiger Gaming slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Golden Cryptex (Offentliggjort marts 2020)

Golden Cryptex syntes at være et meget interessant slotspil for alle cryptoheads derude. Det er et renæssance-inspireret 5 x 3 slotspil med en speciel Cryptex-kode, der skal knækkes! Dette lyder interessant, så lad os se nærmere på det!

Spilleautomaten består af et ganske almindeligt 5 x 3 hjul, men det er implementeret på en rigtig cool måde med realistiske drejehjul eller hjul. I den øverste del af hjulene er der en Golden Pointer, som hjælper dig med at knække Cryptex-koden.

Golden Cryptex slot fra Red Tiger.

Golden Cryptex slot fra Red Tiger.

I Cryptex Cash-funktion, hvis du lander et symbol fra koden til hvert hjul, vil det give dig Cryptex Cash! Dette kan tildeles med 5 x syv symboler.

I de øverste dele af hjulene er den gyldne pointer. Hvis du får Fem esser til den gyldne pointer, det tildeler dig 10 gyldne spins.

Golden Cryptex slot fra Red Tiger.

Sådan vinder du de 10 gyldne spins. Du skal få 5 ess til hjulene, og de vises også i Golden Pointer. Det er det!

Under de gyldne spins, når Cryptex-koden er knækket, tildeles en øjeblikkelig præmie og 3 bonusspin, og koden opgraderes. Når den højest betalende kode er nået, forbliver den i gyldne spins.

Golden Cryptex slot fra Red Tiger.

De gyldne spins i aktion.

I Anden chance funktion du kan få en chance for en Respin. Hvis du lander 3 eller 4 symboler fra koden til den gyldne pointer, er der en chance for, at et Respin udfylder de manglende kodesymboler.

Hvis du får en Respin med 3 kode symboler og et 4. symbol lander, får du en garanteret anden respin. I Golden Spins garanteres respins for både 3 og 4 kodesymboler.

Der er kun 3 vandrette vindende linjer, så i denne forstand er Golden Cryptex slot en ganske traditionel slot. Men i dette tilfælde synes jeg, det er bare en god ting. Her er det traditionelt bare forfriskende efter min mening!

Afslutningsvis Golden Cryptex er et fremragende slotspil med en forfriskende tilgang til det klassiske slotspil med få (kun 3) vindende linjer. Spilleautomaten tilbyder også lige nok bonusfunktioner til at holde spillet interessant. Nogle slots har bare den rigtige fornemmelse, hvor alt fungerer godt sammen – og Golden Cryptex har det. Det er svært at forklare hvorfor, men det var mine følelser efter testperioden.

I dette slot er mindre mere, og jeg anbefaler Golden Cryptex til alle kryptomindede problemløsere. Nå skal du kun trykke på drejeknappen her – men lad os foregive et stykke tid, at du er helten, der knækkede den legendariske Cryptex-kode! Eller har du det, der kræves?

Udgivet spil: Marts 2020

RTP (Return to player): 95,78%

Variant: Medium / Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 3

Max gevinst: 1525x væddemål

2. Rio Stars (Offentliggjort februar 2020)

Rio Stars er et brasiliansk spilleautomat med samba-tema med 5 x 4 store hjul. Variansen er sat til High, så du kan vinde større gevinster over 2000x bet i dette slot (men sjældnere selvfølgelig). RTP (Return to player) -procenten er på et gennemsnit / lavt niveau med 95,73%.

Grafikken ser godt ud med superrig og farverig grafik og flydende animationer. Lydene og musikken består af ganske grundlæggende Samba-lyde, men ingen problemer i dem.

Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Fast Vilde symboler kan til enhver tid vises på hjulene. Alle Wild-symboler er de mest betalte symboler, og de erstatter også alle almindelige betalende symboler.

Når Karnevalstrommer ser ud til at de kan udløse en funktion ud af følgende:

  • Rio multiplikator multiplicerer dine gevinster med op til 20 gange. Multiplikatoren gælder for den næste gevinst. På hinanden følgende multiplikatorfunktioner kombinerer deres tildelte multiplikatorer. For eksempel multiplicerer x5 multiplikator efterfulgt af en x4 multiplikator den næste gevinst med x9 (x5 + x4).
  • Mega Wild er et kæmpe 3 x 3 Wild-symbol, der kan give dig ganske gode gevinster.
  • Selvfølgelig at være en Samba-tema slot, hvordan denne slot kunne eksistere uden en reel Rio Dancers-funktionen. I denne funktion lander vilde symboler tilfældigt på hjulene.
  • Karneval hjul er en funktion, hvor alle lavtbetalte symboler fjernes for det aktuelle spin for en garanteret gevinst.

Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Dette er Carnival Drums-funktionen, der kan vises tilfældigt. Det giver dig en af ​​de fire bonusfunktioner.

Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Her er et muligt resultat fra Carnival Drums, en x7 multiplikator for den næste sejr. Multiplikatoren kan gå op til x20.

Hvis du får 3 Rio Spins-symboler på hjul 1, 3 og 5, du tildeles et tilfældigt beløb på Rio Spins. Under Rio Spins kan Carnival Drums tilfældigt synes at øge det tildelte antal gratis spins.

Rio Stars slot fra Red Tiger Gaming.

Her fik jeg næsten Rio Spins med 2 Rio Spins symboler. Men det er ikke nok, du skal også få den tredje.

Samlet set Rio Stars er et godt lavet slot med fantastisk og farverig grafik. Spillemaskinen har mange bonusfunktioner, der kan vises tilfældigt for at holde spillet interessant. Hvis du kan lide hurtige slots med meget action, kan Rio Stars levere dig det.

Variationen er høj, så du har mulighed for at vinde større gevinster (op til 2500x bet), hvis du er heldig. RTP (Return to player) -procenten er gennemsnitlig eller lav med 95,73%.

Udgivet spil: Februar 2020

RTP (Return to player): 95,73%

Variant: Høj

Layout: 5 x 4

Væddemålslinjer: 30

Max gevinst: 2500x væddemål

Mere interessante slots – Quick Picks

Her er nogle hurtige valg fra Red Tiger Gaming slot-udvalg med kortere introduktioner.

Diamond Blitz slot fra Red Tiger Gaming.

Dette er en klassisk frugt slot Diamond Blitz. Lav varians, RTP: 95,75%, Max gevinst over 500x.

Treasure Mine slot fra Red Tiger Gaming.

Dette er Treasure Mine slot til noget guldminedrift. Variant: Lav, RTP: 95,2%, Max gevinst over 1320x.

Lucky Oktoberfest slot fra Red Tiger Gaming.

Lucky Oktoberfest slot giver dig noget Bier Time. Ja, bitte! Variant: Høj, RTP: 95,76%, Max gevinst over 5000x.

Phoenix Fire slot fra Red Tiger Gaming.

Phoenix Fire slot med et rigtig interessant 8 x 6 slotkort. Variant: Medium / Høj, RTP: 96,22%, Max gevinst over 1500x.

Rocket Men slot fra Red Tiger Gaming.

Dette er Rocket Men slot, sandsynligvis den mest politisk ukorrekte slot gennem alle tider. Variant: Medium, RTP: 96,12%, Max gevinst over 624x.

Rocket Men slot fra Red Tiger Gaming.

Jeg kunne bare ikke modstå at sende nogle få flere billeder om dette slot.

Rocket Men slot fra Red Tiger Gaming.

Hvorom noget Boom Time?

Rocket Men slot fra Red Tiger Gaming.

Eller festtid?

Anbefalede Bitcoin Casinos med Red Tiger Gaming slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Red Tiger Gaming-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. mBit Casino

mBit Casino logo

2 BTC + 100 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 150% op til 2 BTC + 100 gratis spins. Bonussummen er 6 BTC + 100 gratis spins. Ingen depositum bonus: 50 gratis spins. Omsætning: 40x bonus.

Red Tiger Gaming slots understøttes

Hurtigt og flydende websted

2528 kasinospil

96 jackpot slot spil

mBit Casino anmeldelse

Deltag nu

2. King Billy Casino

King Billy Casino logo

1,5 BTC + 200 gratis spins

Første indbetalingsbonus er 155% op til 1,5 BTC + 200 gratis spins til Wolf Moon Rising. Bonussummen er 5,5 BTC + 200 gratis spins. Omsætning: 30x bonus.

Red Tiger Gaming slots understøttes

Eksklusiv bonus: 155%

Lav bonussatsning: 30x

3500+ kasinospil

King Billy anmeldelse

Deltag nu

3. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Red Tiger Gaming slots understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugeranmeldelser af Red Tiger Gaming spilleautomater:

Hvad synes du om Red Tiger Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Red Tiger Gaming slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me