Tom Horn Gaming Slots anmeldelse (2021) – Book of Ba, Dragon Egg og mere!

Tom Horn Gaming er en online casino spiludbyder med videoslots, bordspil og skrabelods, keno og bingo spil i sit valg.

Næsten alle spil er lavet med moderne HTML5-teknologi, så de fungerer godt på tværs af alle enheder inklusive desktop, tablets og mobile enheder. Det samlede antal HTML5-slotspil i Tom Horns valg er 33, og resten er lavet med Flash.

Nogle ældre spil er lavet med forældet Adobe Flash-teknologi, der er fuld af sikkerhedsfejl og har brug for et eksternt plugin, der skal downloades. Jeg kan slet ikke anbefale Flash-spil, så spring dem over, hvis du støder på nogle.

Tom Horn-spil er fuldt lokaliserede, og de er tilgængelige på 22 sprog.

Tom Horn har kontorer i Malta, Ukraine, Slovakiet og Tjekkiet. Virksomheden blev lanceret i 2005. Tom Horn Gaming har licenser fra UKGC (United Kingdom Gambling Commission) og MGA (Malta Gaming Authority).

RTP-procenterne (Return to player) ligger på et gennemsnitligt niveau omkring 96%, men der er en undtagelse. Slot spil Thrones of Persia tilbyder en super god RTP på 98,83%. Jeg har ikke set så god RTP hos almindelige spiludbydere, så dette er sandsynligvis en slags rekord.

Dragon Egg slot fra Tom Horn Gaming.

Her er spilleautomaten Dragon Egg med bonusspillet Free Spins i aktion. Dette er en af ​​de bedste slots, som Tom Horn har lavet efter min mening.

Tom Horn Gaming-logo

Tom Horn Gaming slots brugerbedømmelse:

Nye Tom Horn Gaming slots

Her er nogle af de nyeste Tom Horn Gaming spilleautomater, der blev introduceret.

1. Book of Ba – The Secret of the Netherworld (Offentliggjort april 2020)

Nej, det er ikke Book of Ra denne gang, men i stedet for Book of Ba. Lad os se på dette nye slot fra Tom Horn Gaming, der blev offentliggjort i april 2020.

Bog af Ba er et slot i det gamle Egypten, der sigter mod at svare på den hårde konkurrence i denne slotgenre. Konkurrencen er hård, og lad os se om Book of Ba kan levere den.

Book of Ba slot fra Tom Horn Gaming.

Book of Ba slot fra Tom Horn Gaming.

Bare for at opdatere din hukommelse fra historieundervisningen var Ra den gamle Solens egyptiske guddom. Ba var dog en slags fugl med menneskehoved. Ba-fuglen blev ofte vist svævende over afdødes mumie eller forlod graven efter ønske.

Slot Book of Ba består af et grundlæggende 5 x 3 slotkort og der er 9 faste betalingslinjer.

Specialiteten er, at de vindende symboler eksploderer og mere falder ned ovenfra. Vindmultiplikator øges med hver knusning med en, går op til 4. Shatter-tilstanden slutter, når multiplikatoren når x4, eller der ikke vises flere vinderkombinationer på hjulene.

Book of Ba slot fra Tom Horn Gaming.

Her er symbolet, der knuses i processen efter en sejr. Læg mærke til multiplikatorbjælken øverst til højre på hjulene. Multiplikatoren stiger et niveau efter hver splintring indtil x4.

Hvis du får 3 bogsymboler det vil udløse 10 gratis spins. De gratis spins tildeles dog ikke, hvis de akkumuleres i Shatter-tilstand. Gratis spins kan gentriggeres under bonusspillet Free Spins.

Book of Ba slot fra Tom Horn Gaming.

Tre bogsymboler giver dig de 10 gratis spins.

Det Bogsymbol fungerer også som en Vilde symbol udover at være en Scatter-symbol.

Under de gratis spins, en speciel Udvidet symbol vælges i starten af ​​gratis spins. Det udvider og dækker hele hjulet, hvis det er en del af en vindende kombination.

Book of Ba slot fra Tom Horn Gaming.

I starten af ​​bonusspillet Free Spins vælges et specielt udvidende symbol. Når dette symbol er en del af en vindende kombination, udvides det til fulde hjul under de gratis spins.

Book of Ba slot fra Tom Horn Gaming.

Her er det udvidede symbol, der foregår i bonusspillet Free Spins.

Der var en fejl (eller fejl) ved test af spillet, skærmbilledet med valgmuligheder var tomt. Jeg ved ikke, hvad der skulle være der, men i det mindste kunne jeg ikke finde hurtig eller hurtig afspilningstilstand.

Afslutningsvis Bog af Ba er ganske anstændigt spillemaskine. Det har ingen større fejl, og alt fungerer godt. Der er nok specielle funktioner til at holde spillet interessant.

Hvis man ser nærmere på, skinner Ba of Book ikke i nogen sektion. Grafikken, animationerne, gameplayet, lydene er alle på gennemsnitsniveau. Lige nok, men ikke noget særligt. Den øverste del af konkurrencen (læs f.eks. TOP 5-spiludbydere) er langt fremme på alle disse områder.

Men alligevel er Book of Ba en af ​​de nyeste og bedste spilleautomater i Tom Horn Gaming, og det er et godt sted at forbedre spil og gøre dem bedre og flydende i fremtiden.

Gå og kontroller dig selv, hvis du vil have en anden slot til det gamle Egypten, Book of Ba er bestemt et kig værd!

Udgivet spil: April 2020

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer / kombinationer: 9 (fast)

Max gevinst: 500x væddemål

2. Spinball (Offentliggjort december 2019)

Spinball er ikke et spillemaskine, men det var så anderledes, jeg måtte bare se på det. Spinball er et klassisk arkadespil Pinball forvandlet til et pengespil. Hvert “spin” betyder en kugle, der frigives for at hoppe rundt i maskinen.

Hvert hit eller rute inde i Pinball-maskinen resulterer i en lille gevinst. Jo mere bolden hopper indeni, mere vinder du.

Spinball-spil af Tom Horn Gaming.

Spinball-spil af Tom Horn Gaming.

Du kan også have gratis “spins” fra Spinball, hvis du rammer de grønne slots i øverste højre hjørne. Du kan have op til 5 gratis spins.

Spinball-spil af Tom Horn Gaming.

Her er de gratis “spins” i aktion. Du kan maksimalt få 5 gratis spins.

I det næste billede kan du se hitområderne og multiplikatorerne af indsatsen for hvert hit. Som du kan se, er det bedste område i midten til venstre, hvor de tre runde bouncers giver dig 0,3x indsats for hvert hit.

Spinball-spil af Tom Horn Gaming.

Betalingsområderne vist her. Hvert hit betaler disse beløb gange.

Afslutningsvis er Spinball virkelig noget andet og innovativt. Spinball kombinerer godt et pinball arkadespil til et slotformat. Spillet var faktisk ret sjovt at spille i nogen tid.

Grafik og lyd er på et gennemsnitligt niveau. Intet særligt, men ser heller ikke ud til at lyde forfærdeligt. Det lodrette spillebord fungerer dog ikke særlig godt på stationære computere, da legeområdet er ret lille.

Hvis du vil have noget andet og forfriskende efter slots, er Spinball virkelig værd at teste. Spinball bringer tempofyldt action i en ægte 80’s Pinball arkadehal-stil.

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Lav

Layout:

Væddemålslinjer:

Max gevinst: 1440x

Mest interessante Tom Horn Gaming slots

Her er nogle af de mest interessante Tom Horn Gaming slots, jeg fandt fra udvalget. De er alle værd at tjekke ud!

1. Dragon Egg (Offentliggjort i april 2015)

Dragon Egg er en slot med fantasy-tema med hovedrollen … Dragon Eggs! Grundlæggende er slotten en 5 x 3 slot med 9 faste betalingslinjer. Den maksimale gevinst er ret stor med 10.000 gange, og RTP (Return to player) -satsen er også i gennemsnit / godt niveau med 96.44%.

Dragon Egg slot fra Tom Horn Gaming.

Dragon Egg slot fra Tom Horn Gaming. Her kan du også se symbolerne Dragon Egg og Wild.

Lad os se på de særlige funktioner. Hvis du får 3, 4 eller 5 scatter-symboler udløse Dragon Egg-bonusfunktion.

Hvis du samler 3 æg fra den samme drage for at afsløre antallet af gratis spins og den multiplikator, du får. Scatter-symbolet betaler også regelmæssigt.

Dragon Egg slot fra Tom Horn Gaming.

Her er Dragon Egg-bonusfunktionen i spil. Du skal vælge æggene tilfældigt en efter en. Hvis du får 3 symboler af en type drage, bestemmer det, hvor mange gratis spins og med hvilken multiplikator du får. Her havde jeg chancen for at få den bedste (The Red Dragons) til 30 gratis spins og en kæmpe x5 multiplikator …

Dragon Egg slot fra Tom Horn Gaming.

… men jeg endte med at få den midterste med Blue Dragons. 20 gratis spins og x3-multiplikator var også ret god.

I Gratis spins bonusspil du får 10 til 30 gratis spins i alt, og multiplikatoren vil variere mellem 3x til 5x.

Dragon Egg slot fra Tom Horn Gaming.

Gratis spins bonusspil i aktion. Jeg fik 20 gratis spins og en x3 multiplikator til alle gratis spins vinder.

Det Vilde symbol er den vilde drage. Wilds erstatter alle symboler undtagen Scatter. Alle vilde gevinster betales som dobbelt. Wild Dragon er også det mest betalte symbol. Hvis du får 5 Wild Dragons til den samme vinderlinje, betaler den enorme 10.000 gange.

Dragon Egg slot har også en Gamble / Collect-funktion, hvor du kan fordoble dine gevinster, hvis du vil.

Afslutningsvis Dragon Egg slot ser godt ud med grafik. Men i gameplayets glathed, animationer og lyde & musik dette slot er meget bag den bedste konkurrence. Men ellers var det ikke alt for distraherende, og det samlede gameplay udgjorde det meget.

Bonusfunktionerne er enkle, og det var sjovt at jagte bonusspillet Free Spins. Især Dragon Egg-bonusfunktionen er sej med at vælge Dragon Eggs en efter en. Naturligvis er resultatet stadig tilfældigt, men jeg kan godt lide illusionen om at træffe dit eget valg og påvirke din skæbne. Eller i det mindste have følelsen af ​​det.

RTP’en er ganske god, og variansen er sat til High, så Dragon Egg har mulighed for at vinde enormt, hvis du er heldig.

Alt i alt tror jeg, dette er en af ​​de bedste slots, Tom Horn Gaming har lavet. Nå, det har sine egne fejl i nogle områder, men de generede mig ikke i testspillet. Godt gået Tom Horn!

Udgivet spil: April 2015

RTP (Return to player): 96,44%

Variant: Høj

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 9

Max gevinst: 10.000x

2. Diamond Hill (Offentliggjort november 2019)

Diamond Hill er en perleplads, der blev offentliggjort i december 2019 med en virkelig interessant symbolstruktur. Symbolerne er anbragt i en rækkefølge på 1-3-4-3-1 hjul.

Diamond Hill slot fra Tom Horn Gaming.

Diamond Hill slot fra Tom Horn Gaming.

Der er 36 væddemålslinjer. De vindende symboler skal være tilstødende, startende fra det yderste venstre hjul, der går til højre, ingen huller er tilladt i den vindende linje. Den maksimale gevinst er 200x bet.

Vilde symboler vises kun på hjul 1 og 5, og de erstatter alle andre symboler. Wilds ændres tilfældigt multiplikatorer fra x1 til x9.

Diamond Hill slot fra Tom Horn Gaming.

Wild-symbolerne (her til venstre) bliver også til multiplikatorer, der varierer fra x1 til x9. Denne gang blev alle gevinster ganget med x7.

Enhver gevinst bestående af et vildt symbol udløser en Respin-funktion. Alle vindende symboler sidder på plads, og alle ikke-vindende symboler svarer. Nye symboler, der er en del af en vindende kombination, låses på plads, og hjulene drejer igen. Respin fortsætter, indtil der ikke vises flere vinderkombinationer.

Diamond Hill slot fra Tom Horn Gaming.

Her er Respin-funktionen i aktion. Alle gevinster, der er en del af et Wild-symbol, har et Respin.

Afslutningsvis Diamond Hill er temmelig cool slot. Symbollayoutet er interessant, og de vilde multiplikatorer kan give store gevinster. Generelt kan du mærke, at variansen er indstillet til Høj, da gevinsterne skete ganske sjældent, men de var større end normalt.

Grafikken og lydene bringer ikke noget specielt til spillet, men de er på et anstændigt niveau. Der var en Turbo-tilstand (hurtig afspilning) på valgskærmen, men der skete intet, da jeg klikkede på det. Alt i alt er Diamond Hill en grundlæggende perleplads med få funktioner og et helt andet symbollayout.

Udgivet spil: December 2019

RTP (Return to player): 96,0%

Variant: Høj

Layout: Ruller 1-3-4-3-1

Væddemålslinjer: 36

Max gevinst: 200x

3. Triple Joker (Offentliggjort januar 2017)

Triple Joker er sandsynligvis et af de grimeste spilleautomater på alle tidspunkter, så jeg var nødt til at se på dette stykke ekspertise!

Triple Joker slot fra Tom Horn Gaming.

Triple Joker slot fra Tom Horn Gaming.

Triple Joker er et 5 x 3-hjuls struktur slot spil med ganske god RTP (Return to player) rate på 97,0%. Spillet blev udgivet i 2017, men det ser virkelig ud til, at det blev lavet i 1995 på det tidspunkt Netscape og Altavista. Online slots eksisterede sandsynligvis ikke dengang, men udsigterne er ægte 1990’ere. Det er bestemt et stort plus. Triple Joker er så grim, at det faktisk ser ret cool ud!

Slot har en Vilde symbol der er narren (klovnens fyr). Wild-symbolet er også det bedst betalende symbol.

Triple Joker slot fra Tom Horn Gaming.

Grafikken og lydene fra Triple Joker er direkte fra et østeuropæisk mursten-og-mørtel casino fra 1990’erne.

Triple Joker har også en Gamble-funktion. Hvis du ikke har nået din gamblegrænse efter hver sejr, vil du blive præsenteret for Gamble-knappen. Du kan vælge at Saml dine gevinster eller Spil for at fordoble dem.

Triple Joker slot fra Tom Horn Gaming.

Den meget interessante spillefunktion ser sådan ud. Har du modet til at deltage i dette?

Alt i alt funktionerne i Triple Joker er virkelig enkle. Der er kun Wilds og Gamble-funktionen, det er det. Men det er også noget forfriskende. Triple Joker er bare et spilleautomat fra old school, der ser ud og lyder uhøfligt, men stadig har ret god RTP på 97,0%.

Triple Joker er en ægte legende. Hvis du elsker slots, skal du bare prøve Triple Joker. Dette er en udfordring – hvor lang tid kan du tage det?

Der er også en meget positiv side ved Triple Joker. Efter at have spillet det, lyder og føles hver anden slot fantastisk. Måske er det et tegn på et rigtig godt slot, da det får alle andre slots til at skinne omkring det?

10/10 til dette slot, godt stykke arbejde Tom Horn Gaming for at bringe os dette mesterværk!

Udgivet spil: Januar 2017

RTP (Return to player): 97,0%

Variant: Medium

Layout: 5 x 3

Væddemålslinjer: 5

Max gevinst: 1000x indsats

Højeste RTP Tom Horn Gaming slots

Disse er de højeste RTP (Return to player) procent slots Jeg fandt fra Tom Horn Gaming. Listen er arrangeret fra højeste RTP til laveste RTP-procent. Varians er også inkluderet.

Her er kun de HTML5-baserede spil til stede, forældede Flash-baserede spil var ikke inkluderet, da jeg ikke kan anbefale dem på grund af sikkerhedsproblemer.

 1. Thrones of Persia – Variant: Høj – RTP 98,83%
 2. Stor gevinst – Variant: Medium – RTP: 97,36%
 3. Abe 27 – Variant: Medium – RTP: 97,0%
 4. Flammende frugt – Variant: Lav – RTP: 97,0%
 5. Triple Joker – Variant: Medium – RTP: 97,0%
 6. 243 Krystalfrugter – Variant: Medium – RTP: 96,55%
 7. Dragon Egg – Variant: Høj – RTP: 96,44%
 8. Shaolin’s Tiger – Variant: Lav – RTP: 96,44%
 9. Savannah King – Variant: Medium – RTP: 96,41%
 10. Blackbeard’s Quest – Variant: Medium – RTP: 96,31%
 11. Koppen – Variant: Medium – RTP: 96,31%
 12. Geisha’s Fan – Variant: Høj – RTP: 96,13%
 13. Fortryllelsesbog – Variant: Høj – RTP: 96,13%
 14. Don Juan’s Peppers – Variant: Medium – RTP: 96,08%
 15. Kongo Bongo – Variant: Høj – RTP: 96,07%
 16. Joker Reelz – Variant: Lav – RTP: 96,0%
 17. Bog af Ba – Variant: Høj – RTP: 96,0%
 18. Spinball – Variant: Lav – RTP: 96,0%
 19. Diamond Hill – Variant: Høj – RTP: 96,0%
 20. Hot ‘n’ frugtagtig – Variant: Medium – RTP: 96,0%
 21. Incas skat – Variant: Lav – RTP: 96,0%
 22. Sherlock: En skandale i Bohemia – Variant: Medium – RTP: 96,0%
 23. Røde lys – Variant: Medium – RTP: 96,0%
 24. Dragon Riches – Variant: Medium – RTP: 96,0%
 25. Monster Madness – Variant: Medium – RTP: 96,0%
 26. Sort mor – Variant: Medium – RTP: 96,0%
 27. Hot Blizzard – Variant: Medium – RTP: 95,8%
 28. Panda’s Run – Variant: Medium – RTP: 95,74%
 29. Fire ‘n’ Hot – Variant: Medium – RTP: 95,74%
 30. Feng Fu – Variant: Høj – RTP: 95,2%
 31. Himmelbaroner – Variant: Høj – RTP: 95,01%
 32. Frossen dronning – Variant: Medium – RTP: 94,0% / 96,0%
 33. Vildt vejr – Variant: Medium – RTP: 94,0% / 96,0%

Anbefalede Bitcoin Casinos med Tom Horn Gaming slots

Disse Bitcoin-kasinoer tilbyder Tom Horn Gaming-slots i deres valg.

CasinoBonusFeaturesGå til webstedet

1. Bitcasino.io

Bitcasino.io logo

1 BTC bonus

Første indbetalingsbonus er 100% op til 1 BTC. Bonussummen er 2 BTC. Satsning: 35x.

Tom Horn Gaming slots understøttes

Lynhurtig casino lobby

Indsats med lav bonus (35x)

2270 kasinospil

Bitcasino.io anmeldelse

Deltag nu

Brugeranmeldelser

Her er oversigten over brugerbedømmelser af Tom Horn Gaming spilleautomater:

Hvad synes du om Tom Horn Gaming? Del dine tanker nedenfor i kommentarformularen!

Afsluttende tanker

Dette var vores artikel om Tom Horn Gaming slots. Du er velkommen til at sende e-mail, skrive en besked via kontaktformularen eller skrive dine kommentarer eller forslag her!

Tak fordi du læste!

Kilder til denne artikel:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me