Optjening af ensartet passiv indkomst med Cryptos i 2021

2020 kastede hele verden i uorden med et stort flertal af verdens befolkning, der mistede deres indkomst fra coronaviruspandemien. Mere end nogensinde indså vi alle, hvor vigtigt det er at have en passiv indkomst. Nedenfor er nogle af de måder, hvorpå du kan tjene ensartet passiv indkomst med kryptoer i 2021. 

Crypto Expert Advisor Services

Flere EA’er kan hjælpe dig med at tjene ensartet passiv indkomst i 2021 – ROFX er blandt de bedste på markedet. ROFX er en ekspertrådgiver, en automatiseret handelsrobot, der drives af en selvlærende AI. 

Du behøver ikke at være ekspert i teknisk analyse eller være en fortjeneste, ROFX giver dig mulighed for konsekvent at tjene penge uanset din baggrund. Du registrerer blot for en konto og modtager overskud i slutningen af ​​hver dag. ROFX blev lanceret i 2009, og da det bruger et selvlærende neuralt netværk AI, betyder det, at EA bliver smartere og mere effektiv med hver handel, der foretages. Siden det begyndte at handle, har mere end 50.000 kunder over hele verden tjent på at bruge EA. I øjeblikket nyder omkring 70.000 kunder passiv indkomst med ROFX. 

Du kan finansiere din konto med fiat eller bitcoin. Det mindste fiat-depositum er $ 1000 og 0,05 BTC. ROFX tilbyder fem pakker til sine kunder, differentieret efter indbetalingsbeløbet – prøvepakke, Easy Start, Moneymaker, Gold og VIP. Her er et øjebliksbillede af minimumsbeløbet for hver pakke og det omtrentlige daglige overskud.

Hvis du er skeptisk og bekymret for at miste dine midler, bruger virksomheden ikke gearing og et automatiseret stop-loss-system, der er specielt designet til at minimere din ulempe. ROFX-teamet tilbyder en ‘tabsdækning’ -funktion til at kompensere dig for eventuelle tab, du pådrager dig ved at bruge EA. Hvis du stadig ikke er overbevist, er her et øjebliksbillede af ROFXs handelsrekord. Bemærk, at EA rapporterer alle resultater i realtid.

Her er andre nemme måder at tjene passiv indkomst med kryptoer i 2021.

HODLing Dividend Cryptos

Crypto HODLing refererer til en strategi for at købe og holde dem i din portefølje. Dette er i modsætning til spekulativ handel. Mens der er over 5000 kryptoer på markedet, er ikke alle værd at HODLing. HODLing svarer til at lægge dine penge på en opsparingskonto, der betaler dig renter. Den tydelige fordel ved HODLing-kryptoer er, at din portefølje potentielt vil sætte pris på, og du får en meget højere renteindtægt. Her er et eksempel. Hvis du var i HODL Cosmos (ATOM) i begyndelsen af ​​pandemien den 10. marts 2020 til februar 2021, ville du have tjent et udbytte på 8%. Din portefølje ville have værdsat ca. 1550%. Bemærk, at de bedste kryptoer til HODL er dem, der regelmæssigt betaler et udbytte. Udbyttet kan udbetales dagligt, månedligt eller årligt afhængigt af kryptoen, du HODL.

Indsættelse af kryptoer

At indsætte dine kryptokurver er en af ​​de nemmeste måder at passivt tjene penge på din kryptoportefølje. Det giver dig mulighed for at blive belønnet for at deltage i at holde netværket sikkert. I dag skifter de fleste kryptokurver fra proof-of-work til Proof-of-Stake (PoS) konsensus for at muliggøre blockchain-transaktioner. I PoS-metoden stiller kryptoindehavere deres kryptokurver til rådighed for at generere nye blokke. Staking skaber konsensus i kryptotransaktioner og eliminerer problemet med dobbeltforbrug. Sådan kan du placere dine kryptoer.

  1. Du skal vælge den bestemte krypto, du vil satse på. Specifikt skal du vælge kryptoer, der bruger PoS som sin konsensusmekanisme – der er masser at vælge imellem
  2. Download en kryptosoftwaretegnebog, hvor du opbevarer de kryptoer, du vil bruge til indsats. Dette er simpelt; alt hvad du skal gøre er at besøge kryptos websted, du vil satse og downloade tegnebogen.
  3. Bestem, hvor meget du ønsker at satse. Bemærk, at nogle PoS-netværk kræver, at du har et minimum antal mønter, som du kan satse på. For eksempel kræver Ethereum mindst 32 ETH og Tezos mindst 10.000 XTZ. Der er dog nogle kryptoer som ATOM, som ikke kræver et minimumsbeløb.
  4. Vælg hvilken hardware du vil bruge; da indsats kræver, at du har uafbrudt internetadgang døgnet rundt. Du bruger muligvis din pc, men det vil være mere effektivt at bruge virtuelle private servere (VPS), så du kan køre alt i skyen.

Udlån af dine Cryptos

Crypto-udlån er så simpelt som det lyder. Du låner dine kryptokurver ud og modtager rentebetalingen. Der er flere platforme og kryptobørser, der giver dig mulighed for at låne dine kryptoer ud. I 2020 oplevede eksplosionen af ​​kryptoderivater, der tegner sig for ca. 55% af hele kryptomarkedet. Dette nødvendiggjorde behovet for at låne kryptoer til gearede forhandlere. Afhængigt af den type krypto, du låner ud, og den platform, du bruger, kan du tjene op til 0,9999% pr. Dag fra kryptolån. Bemærk, at du kan automatisere kryptolåneprocessen ved hjælp af kryptolånebots. Du skal dog angive API-nøgler.

Vi håber, du finder denne vejledning nyttig. Hvis du har spørgsmål, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor. Skål!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me