Aloittelijan opas World Series of Pokeriin

Tämän vuoden World Series of Poker alkaa virallisesti huomenna, ja pokeriyhteisö valmistautuu kuukauden ajan täynnä pokeria.

Tulee iso vuosi, kun järjestäjät menivät yli laidan ja järjestivät yli 69 tapahtumaa koko sarjalle. Koko sarja tänä vuonna on pelin juhla, ja pelaajat, jotka haluavat osallistua, saavat mahdollisuuden pelata suosikkipokerimuunnelmiaan.

World Series of Poker aloitti vuonna 1970, ja sen tavoitteena oli pelin suosiminen. Aikaisemmin vain kutsutapahtuma, World Series on kehittynyt yksinkertaisesta käteispelien sarjasta huimaavaksi joukoksi satelliittiturnauksia ja suurirahaisia ​​tapahtumia.

Se kuitenkin säilyttää mystiikan. 2000-luvun online-pokeribuumi voidaan asettaa suoraan Chris Moneymakerin voittoon vuoden 2003 World Series of Pokerissa. Toisin kuin muissa urheiluturnauksissa, palkinto minkä tahansa World Series of Poker -tapahtuman voittamisesta ei ole palkinto vaan kultaranneke. Voittajan rannekorun omistaminen ja esitteleminen ylpeänä on ylpeys menneille voittajille ja heidän taitojensa tunnustaminen.

World of Series Poker 101 -peli

Pokerin rakastajalle liittyminen on unelma. Se voi kuitenkin olla uuvuttava harjoitus. Niille, jotka haluavat liittyä siihen, on muutama tosiasia heidän on tiedettävä.

WSOP-tapahtumat

Ensinnäkin pelaajat voivat olla valikoivia siitä, mihin peleihin he liittyvät. 69 tapahtumalla on erilaisia ​​muunnelmia, joiden pitäisi antaa jokaiselle laaja valikoima valintoja. Jotkut pelit suoritetaan Texas Hold ‘Em -sääntöjen avulla, mutta on muita turnauksia, joissa käytetään muita sääntöjä, kuten Omaha, Lowball ja Stud. On jopa turnauksia. Aloittelijoiden ei tarvitse huolehtia syrjinnästä, jos heidän suosimia sääntöjään ei käytetä.

Toiseksi, kunkin turnauksen pelaajien päätavoite on olla viimeinen pysyvä. Tämä tarkoittaa, että pelaajien on oltava varovaisia ​​pankkitilinsä suhteen. On parasta, jos pelaajalla on suuri bankroll, mutta huolellinen hallinta ja taitava peli voivat tehdä pienestä bankrollista ison..

Lopuksi pelaaja, joka pyrkii olemaan osa päätapahtumaa, voi tehdä sen kovalla tavalla osallistumalla erilaisiin satelliittiturnauksiin. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Pelaajan tarvitsee vain liittyä pääturnaukseen, että hänellä on 10000 dollaria ja sisäänosto. Jos potentiaalisella pelaajalla ei ole rahaa, heidän on liityttävä satelliittiturnaukseen, jolla on vähemmän sisäänosto.

Lukuisia pokeritapahtumia liittyä

Päätapahtuma on yleensä heinäkuun alussa, uuvuttavan pelikuukauden jälkeen. Itse tapahtumassa pelaajat käyttävät sisäänostoaan saadakseen pelimerkkejä. Pelaajat eivät voi vaihtaa näitä pelimerkkejä rahaksi, mutta ne merkitsevät, onko pelaaja edelleen turnauksessa vai ei. Jos pelimerkit loppuvat, ne eliminoidaan.

Sisäänosto lisätään palkintopottiin, joka myönnetään parhaimmille. Vain 10 prosenttia saa voiton. Ottaen huomioon, että päätapahtuman tavallinen pelaajamäärä ylittää tuhannen pelaajan, vain noin sata heistä saa rahaa.

Kun päätapahtuma alkaa, pelaajat ryhmitellään taulukoihin. Kun pelaajat poistetaan, ihmisiä siirretään pöydältä pöydälle pitämään heidät tasapainossa. Normaali peli jatkuu, kunnes jäljellä on vain yksi yhdeksän pöytä. Tämä ei kuitenkaan ole todellinen finaali.

Yksi pisara

Viimeiset yhdeksän pelaajaa muodostavat päätapahtuman viimeisen pöydän. Vuonna 2008 ESPN halusi rakentaa turnaukseen vähän buzzia, mikä johti siihen, että finaalipöytä viivästyi lokakuuhun.

World Series of Poker on tapahtuma, jota pelaajan ei pidä hukata. Pelaajat voivat helposti varoa Colossusta 2.-4. Kesäkuuta tai löytää kohtalonsa Seniors Championshipissä ja Monster Stackissa 17. kesäkuuta ja 24. kesäkuuta. Päätapahtuma on kuitenkin määrä suorittaa vasta 9. heinäkuuta, ja sitä seuraa One Drop 12.-14. Heinäkuuta.

Bitcoin-pokeri ja WSOP

Jos kaikki eivät voi olla tänä vuonna järjestettävissä tapahtumissa, pokerin harrastajat voivat silti kokea toimintapokerin pelatessaan Bitcoin-pokeria verkossa. Parempi vielä, he voivat varoa erilaisia World Series of Poker -kampanjat jotka antavat hyviä voittoja ja jopa mahdollisuuden armona heinäkuun päätapahtumaan.

Viime vuonna useat Bitcoin-pokerisivustot julkaisivat WSOP-innoitetut bonuksensa ja tarjouksensa, ja Americas Cardroom julkaisi sen Jackpot-sarjojen maailma.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me