Bitcoin-säilytys: Suosituimmat Bitcoin-lompakot verrattuna

Yksi olennaisimmista ohjelmistoista käsiteltäessä Bitcoinia on lompakkosovellus. Satoshi Nakamato julkaisi perus-Bitcoin-lompakkosovelluksen sekä alkuperäisen Bitcoin-protokollan. Sovellus esitti kuitenkin vain perusasetukset.

Koska Bitcoin-protokolla julkaistiin avoimen lähdekoodin avulla, ihmiset voivat nopeasti liittyä omaan vahvistettuun lompakkoversioonsa tarjoamalla lisäominaisuuksia. Vuodesta 2009 lähtien on avattu satoja lompakkosovelluksia, jotka helpottavat ihmisten elämää. Kaikkia niistä ei kuitenkaan valmisteta yhtä lailla.

Bitcoin-käyttäjille, jotka haluavat suojata kätensä, on tärkeää valita hyvä lompakko. Eri lompakoilla on vaihtelevia ominaisuuksia, ja oikean valitseminen käyttäjän tarpeiden mukaan on välttämätöntä. Esimerkiksi Bitcoin-peluri tarvitsee jotain muuta kuin vakava sijoittaja. Tässä on nopea vertailu markkinoiden viiden parhaan lompakon kanssa, jotta Bitcoin-käyttäjät voivat tehdä valintansa.

Coinbase ja Blockchain.info

Ympyrä

Circle on mielenkiintoinen lompakko, joka on onnistunut saavuttamaan uutiset viime aikoina. Apple ilmoitti aikovansa integroitua Siirry sen viestisovellukseen iOS: n uudelle versiolle. Tämä on sopusoinnussa lompakon ilmoitettujen tavoitteiden kanssa: levittää Bitcoinia massoille.

Amerikan ulkopuolella sijaitseva Circle toimii nyt Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Se on tehnyt merkittäviä edistysaskeleita helpommin saavutettavissa olevilla innovaatioilla, kuten NFC-yhteysmaksuilla ja luottokorttien ja pankkien siirroilla. Lompakon suojaus on edelleen prioriteetti huolimatta tästä esteettömyydestä nimettömyyden lisäksi. Circlen kautta tapahtuneiden tapahtumien määrän ennustetaan ylittävän miljardi dollaria vuoden loppuun mennessä.

Kolikkopohja

Vuonna 2012 San Franciscossa lanseerattu Coinbase on onnistunut saavuttamaan hämmästyttävän suosion puutteistaan ​​huolimatta. Tärkein ajuri on se, että se on erittäin kätevä. Mobiilisovelluksen ja toimintojen avulla 29 Euroopan maassa, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Singaporessa ihmiset voivat tehdä nopeita tapahtumia missä tahansa.

Lisäksi se sallii debit-korttien ostamisen bitcoineista. Kaksivaiheinen todennus ja kylmävarastointi takaavat tilin turvallisuuden. Ongelmana on, että lompakko kysyy henkilökohtaisia ​​tietoja ja sillä on korkeat maksut maksut muihin lompakkoihin verrattuna.

Blockchain.info

Blockchain.info tunnetaan paremmin siirtymäsivustona uusimpien Bitcoin-tilastojen saamiseksi, olipa kyse hintoista tai kaupankäyntimääristä. Lompakon maailmanlaajuinen kattavuus on kuitenkin se, mikä houkuttelee ihmisiä siihen. Bitcoineiden varastointina sovellus on loistava. Siitä puuttuu kuitenkin yksi tärkeä ominaisuus.

Nykyään monet lompakot sallivat ihmisten ostaa bitcoineja ja lisätä ne suoraan lompakkoonsa. Blockchain.info vaatii käyttäjiä ostamaan muualta ja lähettämään bitcoinit lompakkoon, mikä voi johtaa hankaluuteen. Sitä on kuitenkin helppo käyttää ja se on helppo asentaa, mikä tekee siitä erinomaisen aloittelijoille.

Ympyrä, rihmasto ja Xapo

Xapo

Toinen lompakko, jolla on maailmanlaajuinen pääsy, Xapo on sveitsiläinen lompakko, joka tarjoaa myös kylmäsäilytys- ja kryptovaluutta-maksukortteja. Lompakko pyrkii maksimaaliseen turvallisuuteen, nopea eteneminen ja alhaiset maksut lisätään etuiksi.

Vaikka tapahtumat ovat nopeita, välittömiä saldopäivityksiä ei kuitenkaan ole. Hidas tekstiviestien vahvistus ja huono tekninen tuki ovat muita mustia merkkejä sitä vastaan. Lompakossa on mobiilisovellus, ja ihmiset pääsevät lompakkoonsa omalla henkilökohtaisella kortillaan. Xapo on kuitenkin tullut merkittäväksi viime vuonna alkaneessa verkkopelimaailmassa yhteistyössä CEVO: n ja Leetin kanssa.

Rihmasto

Myceliumin takana oleva yritys on ollut noin vuodesta 2008, ja se oli siellä Bitcoin-räjähdyksen pohjakerroksessa. Se on onnistunut löytämään kapeallaan, mutta yhtiö aloitti yhtäkkiä aggressiivisen innovaation aiemmin tänä vuonna.

Tämä alkoi uudella mobiililompakkosovelluksella, jossa on päivitetyt tuotteet ja toiminnot, jotta bitcoinien hallinta olisi helpompaa, kuten paperiavainten luominen ja helpompi Bitcoin-osto. Turvallisuus on lompakon painopiste, jossa on varmuuskopiot tileistä, jotta ne voidaan palauttaa varkauden jälkeen. 12 sanan siemeniin perustuva salasana tarvitaan, jotta käyttäjä voi suorittaa palautuksen.

Kun nämä vaihtoehdot ovat käytettävissä, ihmisillä tulisi olla lompakko, joka sopii heidän tarpeisiinsa. Heidän on pidettävä mielessä, että joitain lompakoita käytetään paremmin päivittäisiin tapahtumiin, kun taas toiset ovat varojen pitkäaikaiseen varastointiin. Verkkolompakot, jotka tarjoavat mukavuutta pienille Bitcoin-tapahtumille, ovat täydellinen Bitcoin-uhkapeleissä. Mutta oikean löytäminen jokaiselle käyttäjälle tai soittimelle riippuu siitä, mitkä lompakon tekijät he priorisoivat enemmän.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me