Erittäin nouseva USD / CAD kohtaa Kanadan työllisyysnumerot, Yhdysvaltain Nonfarm-palkanlaskennat

EKP: n korkopäätöksen ja lehdistötilaisuuden poissa ollessa huomiset Yhdysvaltain ja Kanadan (perjantaina) työmarkkinatiedot saattavat päättyä viikkoon korkealla ja markkinat vaihtelevat hieman.

EKP aiheutti jonkin verran toimia tänään, mutta ei läheskään niin paljon kuin olen aiemmin nähnyt. Minun on sanottava, että markkinat eivät ole niin aktiivisia kuin haluaisin niiden olevan, ja todella hyvät trendit eivät ole tällä hetkellä kovin runsaita. Katsotaanpa muutama instrumentti, alkaen USD / CAD:

 

USD / CAD – mikä mahtava etu!

Erittäin nouseva USD / CAD 1USD / CAD päivittäinen kaavio

Mikä huomattava etu USD / CAD: lle! Tämä on aika ja matka melko pitkä aalto. Tämän pitäisi toimia varoituksena elinkeinonharjoittajille, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan pitkiin positioihin tässä myöhäisessä vaiheessa. Hinta on noussut melko kaukana keskiarvosta (20-EMA: n esittämä) ja pari lähestyy nopeasti tärkeätä vastusvyöhykettä, jossa voimme odottaa sonnien voittoa ja jopa jonkin verran lyhyeksi myyntiä. karhuja. Olipa kyseessä sonnien voitonotto tai karhujen lyhyeksi myynti, vaikutus on sama: Yhdysvaltain dollari myydään Kanadan dollaria vastaan. On sanomattakin selvää, että nämä toimet painavat USD / CAD-kurssia.

Älkäämme unohtako, että valuuttakurssit voivat liikkua yhteen suuntaan pitkiä aikoja. Tämä on tärkeää pitää mielessä, koska vaikka näyttää siltä, ​​että tämä pari voi loppua pian, se ei tarkoita, että meidän pitäisi alkaa myydä yhtäkkiä myyntimahdollisuuksia. Kun näemme voimakkaan nousunopeuden kuten tässä tapauksessa USD / CAD: n kanssa, meidän on kunnioitettava sitä vauhtia, kunnes kohtaamme kelvollisen peruutussignaalin. Jos kysyt pieneltä pojalta, kuinka hän saisi kyydin nopeasti liikkuvalla junalla, hän varmasti epäilisi, että juna olisi pysähdyttävä ensin. Sama on voimakkailla impulsiivisilla liikkeillä, kuten tämä USD / CAD: llä. USD / CAD: n keskimääräinen päivittäinen liikevaihto on noin 275 miljardia USD. Ajattele sitä tällä tavalla, tämän viimeisen nousevan aallon takana on valtava määrä painoa ja vauhtia; se ei välttämättä pysähdy tässä vain siksi, että se lähestyy tärkeätä vastustusvyöhykettä ja koska siitä on tullut todella ostettu. Luuletko, että sinulla on resursseja vastustaa tällaista tilausvirtaa? Ehkä, mutta luultavasti ei. Olitpa ostamassa tai myymässä tiettyä valuuttaparia, on yleensä parempi odottaa nykyisen vauhdin (jos se on erittäin aggressiivinen) hidastumista ennen kuin astut siihen tai sitä vastaan. Vauhtia vastaan ​​on tietysti teknisempää ja vaatii paljon kokemusta ja vankan peruutussignaalin.

Joten millaista lähestymistapaa meidän pitäisi käyttää, kun vaihdamme tätä paria? Nouseva vauhti on edelleen ehjä, joten ennakkoluulomme pitäisi olla nouseva. Jos kuitenkin haluat ostaa tämän parin nyt, sinun on tiedettävä, että kääntäminen tai korjaus on yhä todennäköisempää jokaisen uuden nousevan päivän aikana. Tällainen eteneminen pyrkii myös hidastumaan lähestyttäessä tärkeää vastusvyöhykettä.

Meidän täytyy käydä kauppaa suuren todennäköisyyden asetuksilla. Nämä asetukset tapahtuvat enimmäkseen lähempänä trendin keskiarvoa. Siksi olisi parempi odottaa nykyisen vauhdin hidastumista ja antaa 20-EMA: lle mahdollisuus päästä kiinni. Merkinnät voidaan sitten tehdä 20-EMA: ssa tai lähellä sitä, jos havaitaan, että tämä eksponentiaalinen liukuva keskiarvo pysyy dynaamisena tukena (tai vastuksena). Mistä tiedämme, onko näin? Jos näemme, että hinta hylkää EMA: n ja tulostaa tyydyttäviä kynttilöitä vahvistaakseen tämän hylkäämisen, se antaa meille hyvän vihjeen. Tietysti voimme käyttää laukaisimia pienemmissä aikatauluissa, mutta vain, jos ne ovat linjassa päivittäisen kaavion teknisten ominaisuuksien kanssa.

Öljyn hinta on laskenut aggressiivisesti kahden viime päivän aikana. Tämä on rankaissut myös Kanadan dollaria. Pidä silmällä öljyn hintaa, jos vaihdat Kanadan dollaria: nämä kaksi korreloivat voimakkaasti.

Perjantaina kauan odotettu Yhdysvaltojen nonfarm-palkanlaskuraportti voi aiheuttaa huomattavaa volatiliteettia valuuttakurssimarkkinoilla. Kanada julkaisee myös työmarkkinatiedot täsmälleen samaan aikaan (13:30 GMT). Tämä tekee USD / CAD-kaupasta mielenkiintoisen päivän. Jos saamme todella suuren määrän Yhdysvalloista ja todella huono määrä Kanadasta, USD / CAD voi olla täydellinen Yhdysvaltain dollarin pari ostettavaksi.

Keskiviikkona julkaistu ADP Nonfarm Employment Change -numero on usein hyvä osoitus siitä, kuinka NFP-numeroilla pärjätään kaksi päivää myöhemmin. Nyt tämä luku oli todella suuri ja saavutti 298000 uutta työpaikkaa verrattuna odotettuun lukemiin 190000. Todella vaikuttava, eikö olekin? Ehkä NFP-luvut ovat todella hyvät tässä kuussa, mikä vahvistaa entisestään markkinoiden odotuksia uudesta Yhdysvaltain korkojen noususta ensi viikolla keskiviikkona (15. maaliskuuta). Katsotaanpa, mitä tapahtuu huomenna.

 

AUD / USD – 200-MA: n “jälleen alle”

AUD / USD on laskenut parin viime päivän aikana odotetusti. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun pari hiljattain kävi kauppaa tärkeälle vastustusvyöhykkeelle. Vaihdoin henkilökohtaisesti tätä asetusta ja tulin lyhyeksi 28. helmikuuta. Katso tätä päivittäistä kaaviota:

Erittäin nouseva USD / CAD 2AUD / USD päivittäinen kaavio

On hyvä nähdä tämä pari jälleen kaupan 200 päivän liukuvan keskiarvon alapuolella. Hinta on myös suhteellisen kaukana sen 20 päivän eksponentiaalisesta liukuvasta keskiarvosta, mikä todistaa sen vahvasta lyhytaikaisesta laskusuuntauksesta.

Näyttää varmasti siltä, ​​että voimme odottaa tämän parin lisää haittoja seuraavien viikkojen aikana. Jos sinulla on myös lyhyt altistuminen tälle parille, ole varovainen NFP-raportin kanssa huomenna. Varmista, että hallitset riskiäsi huolellisesti.

Se on nyt. Muista tarkistaa muu verkkosivustomme. Meillä on paljon kätevää tietoa valuuttakaupan strategioista, forex-välittäjistä ja reaaliaikaisista markkinapäivityksistä.

Hyvää NFP-perjantaia!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me