Esports-uhkapelien historia

Esport-rahapelit eivät ole vitsi. Teollisuus on tällä hetkellä arvoltaan yli miljardi dollaria. Se on pieni määrä verrattuna muihin perinteisempiin urheilulajeihin, mutta ei ole kauan kulunut, ennen kuin Esports pääsee tähän määrään, ja alan eksponentiaalisen kasvupotentiaalin tulevaisuudessa.

Ajattele hetkeksi, että vuonna 2016 yli 60 miljoonaa ihmistä virittyi katsomaan League of Legendsin maailmanmestaruuskilpailujen finaaleja. Se on enemmän ihmisiä kuin viritetty katsomaan vuoden 2015 Oscar-palkintoja. Täällä olemme melkein viisi vuotta myöhemmin, kun 2020 Academy Awards -palkinto on kulman takana ja tilastot osoittavat edelleen, että yhä vähemmän ihmisiä katselee televisiota. Tähän sisältyy palkintoshow, joka edusti aikaisemmin suurten televisioverkkojen arvosanaa. On selvää, että nuori ja energinen yleisö, joka virittyy näille Esports-mestaruuskilpailuille, aiheuttaa alan räjähdyksen.

Kuten mikä tahansa maailmanlaajuinen ilmiö, melkein kaikki ihmisen tuntemat urheilulajit alkoivat seurata kapealla tavalla. Joten kuinka videopelien pelaamisesta tuli tarkalleen urheilua ja kuinka tulla nykyään yksi maailman suosituimmista urheilulajeista nuoremmalle väestölle?

Vastaus tähän kysymykseen ei ole pelkästään mielenkiintoinen ja kiehtova, ja sillä voi olla suuri merkitys teknologisen käyttöönoton tulevaisuudessa, varsinkin kun viitataan digitaalisten valuuttojen ja rahapelien väliseen yhteyteen. Kun yhä useammat itsensä tunnustavat videopelien nörtit kääntyvät ammattilaisiksi etsimään suuria palkintorahoja, yhä useammat Bitcoin-rahapelisivustot tekevät mitä tahansa vetoomuksensa tuohon videopelihulluun yleisöön etsimään enemmän voittoa.

Ensimmäinen merkittävä Esports-palkinnon voittaja

Dennis “Thresh” Fong hänestä tuli ensimmäisen persoonan ampujapelien mestari ennen 20-vuotiaita. Hän syntyi vuonna 1977 ja on nyt 42-vuotias. Mutta vuonna 1997 hän todella teki itselleen nimen. Pelatessaan Quake ja Doom -pelejä, Fong näytti pelaamisesta kiinnostuneille nuorille harrastajille kuinka ankka, väistää, piiloutua ja ampua tiensä voittoon ennen kuin liikaa suuria turnauksia jaettiin rahaa tai palkintoja. Hänen taitonsa ja rohkaisi yhä useampia ihmisiä pelaamaan kerralla 1990-luvun lopulla, jolloin keskimääräinen kotitalous oli tottumassa Internetiin päivittäin.

Fongista tuli yleinen nimi, kun hän voitti suuren turnauksen ja päätyi ajoissa kotiin Ferrarilla. Se oli kiistatta ensimmäinen joukkoviestintäväline tunnetulle Esports-soittimelle. Fongin suurimpien voittojen jälkeisellä vuosikymmenellä Internet-nopeuden edistyminen antoi yhä useammille ihmisille mahdollisuuden aloittaa pelaamisen verkossa.

Esports Skins -ohjelma

Videopeleissä nahat ovat yksinkertaisesti uudempia tai parempia versioita pelin sisäisistä aseista tai työkaluista, jotka tekevät hahmoista arvokkaampia ja pelikokemuksen viihdyttävämpää. Kun Esports-maailma jatkoi kasvuaan, pelaajat tajusivat, että näiden ihojen hankkiminen maksamalla niistä oli helpompaa kuin yrittää voittaa heidät pelissä. Halu saada parempia nahkoja herätti uudenlaisten markkinoiden kasvua. Vaikka verkossa on nykyään useita nahan markkinapaikkoja, Steam on yksi suosituimmista.

Millä tahansa toimialalla ja omaisuus on vain niin paljon arvoista kuin ihmiset ovat valmiita maksamaan siitä. Vuonna 2015 kaksi kuuluisaa Esports Youtuberia, TmarTn ja ProSyndicate rekisteröitynyt arpajaisten verkkosivusto liittyy peliin Counter Strike: Global Offensive. Lyhyesti sanottuna pelaajat voivat voittaa arvokkaita nahkoja arpajaisissa, jotka he sitten kauppaisivat rahalle muualle. Idean ongelmana on, että YouTube-käyttäjät eivät paljastaneet sivuston omistajuutta ja he ansaitsivat lopulta niin paljon rahaa, että FTC tuli heidän ja vastaavien sivustojen jälkeen sulkemalla heidät. 18 vuotta sen jälkeen, kun Thresh voitti Ferrarin, hallitus alkoi sulkea Esportin vedonlyöntisivustot.

Crypto-vedon tekeminen Esports-vedonlyöntiin

Olkoon harmaita tai mustia markkinoita, olkaamme rehellisiä itseämme kohtaan, kryptovaluutta on hyödyllinen työkalu. Vuosien ajan on sanottu, että rikolliset ovat aina askeleen edellä viranomaisia ​​tekniikan suhteen. Vaikka vedonlyönti Esportsiin ei ole välttämättä rikos, on selvää, että taitava yrittäjä, joka haluaa palan sekä Esports- että kryptovaluutta-villityksestä, saattaa olla tarpeeksi älykäs löytääksesi tapoja yhdistää nämä kaksi.

Jopa Mark Cuban, suosittu sijoitusohjelman Shark Tank tähti ja NBA: n Dallas Mavericksin omistaja, on mukana. Hän on sijoittanut Unikoin Goldiin, salausalustaan, joka lyö vetoa Esportsista. Hän ei ole ainoa, joka käyttää tilaisuutta käteiseen. Nykyään keskimääräinen online-vedonlyöjä voi liukastua ja pudota monille erilaisille verkkosivustoille, jotka tarjoavat salausystävällisiä esport-vedonlyöntejä..

Ainoa kysymys on nyt, mikä on seuraava Esports-vedonlyönnin tulevaisuus? Jos historia on viitteitä, se on paljon rahaa ja jännitystä sekä Esports-pelaajille että salaussijoittajille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me