Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 27. marraskuuta – Positiiviset BKT- ja kestotavaratilaukset Yhdysvalloista

Tänään on ollut toinen hiljainen päivä, kun markkinat odottavat tärkeiden taloustietojen ilmestymistä samoin kuin ensimmäisen vaiheen kaupan viimeistelyä. Eniten toimintaa on tapahtunut GBP-pareittain, kun Ison-Britannian vaalikyselyt ajavat tätä valuuttaa. GBP / USD kiipesi tänään noin 60 pistettä korkeammalle, mutta se on nyt kääntymässä alaspäin. Aussie puolestaan ​​vedettiin matalammaksi aiemmin tänä aamuna, sen jälkeen kun Westpac vaati vielä kahta RBA-koron alentamista ensi vuonna QE: n seuratessa. Euroopassa Ursula von der Leyen vahvistettiin virallisesti seuraavaksi Euroopan komission puheenjohtajaksi.

Tärkeimmät valuuttatapahtumat olivat kuitenkin nykyään Yhdysvaltojen BKT- ja kestotavaratilaustiedot. Otsikko- ja ydintilaukset laskivat syyskuussa suuresti, kuten viime kuussa julkaistu raportti osoitti. Mutta tämän päivän raportti osoitti a suuri käänne myynnissä lokakuun aikana, sekä otsikko- että ydintilaukset nousivat 0,6% korkeammalle. Myös BKT-raportti oli odotettua parempi. Yhdysvaltain talous kasvoi 2,1% (vuositasolla) kolmannella vuosineljänneksellä, Vastoin 1,9 prosentin odotuksia, joten olen varma, että Donald Trumpin pitäisi olla melko tyytyväinen näihin lukuihin.

Euroopan istunto

 • Saksan tuontihinnat – Tuontihinnat ovat olleet Saksassa negatiiviset neljästä viidestä viimeisestä kuukaudesta. Mutta syyskuussa ne kääntyivät positiivisiksi, ja ne osoittivat 0,6 prosentin kasvua. Hintojen odotettiin kääntyvän taas negatiivisiksi lokakuussa ja laskevan 0,2%. He laskivat, mutta vain 0,1%, vaikka tämä tekee viisi negatiivista kuukautta. Joten tämä vaikuttaa CPI-inflaatioon negatiivisesti.
 • Venäjän Novak Show ei halua vähentää venäläisten öljyntuotantoa – Venäjän energiaministeri Novak kommentoi aiemmin tänä aamuna, että OPEC +: lla on vakioesityslista kokouksessa ensi viikolla. OPEC + keskustelemaan vaatimustenmukaisuudesta ja markkinanäkymistä kokouksessa. Joten hän kertoo markkinoille, että Venäjä ei pidä uudesta öljyntuotannon leikkauksesta.
 • Hinnat pysyvät pitkään matalina EKP: n kaistan mukaan – EKP: n pääekonomisti Philip Lane esitti muutaman kommentin euroalueen rahapolitiikasta. Hän käsitteli lyhyesti inflaatiota, luottojen kasvua ja rahapolitiikkaa. Alla on hänen kommenttinsa:
 • EKP välittää
 • Euroalueen luottojen kasvu on edelleen kunnollista
 • Politiikan välittäminen toimii
 • Et ole vielä saavuttanut peruutusnopeutta

Hän sanoi, että “välitämme yhtä hyvin liian matalasta tai liian korkeasta inflaatiosta”, mutta en usko, että hänen ja EKP: n on huolehdittava korkeasta inflaatiosta pitkään. Inflaation odotetaan kohoavan korkeammaksi, kun raportti ilmestyy ensi viikolla, sekä ydin- että päähintaindeksi (kuluttajahintaindeksi), mutta se on edelleen erittäin alhainen.

Hänen mukaansa politiikan välittäminen toimii, mikä tarkoittaa, että viimeisellä syyskuun kokouksessa ilmoittamallaan rahan keventämisellä on positiivinen vaikutus. Mielestäni on liian aikaista edes mainita sitä, koska EKP aloitti QE-ohjelman vasta tässä kuussa. Kääntymisnopeutta ei ole vielä saavutettu, joten se tarkoittaa, että ne nousevat negatiivisiksi pitkään ja saattavat jopa laskea edelleen. Euro ei kuitenkaan välitä paljon, kuten EUR / USD pysyy vakaana.

Yhdysvaltain istunto

 • Yhdysvaltain BKT-raportti – BKT-raportti on julkaistu. Odotusten mukaan rasti oli pienempi kuin 1,9% Q3: lla, kun se oli 2,0% Q2: lla. BKT kuitenkin kasvoi 2,1% sen sijaan vuositasolla. Henkilökohtainen kulutus pysyi ennallaan 2,9 prosentissa, kun odotettiin pienen laskun 2,8 prosenttiin. Henkilökohtainen kulutus kasvoi 1,97%, kun ennakkoilmoitus oli 1,93%. Yksityisten bruttoinvestointien osuus BKT: sta oli -0,01 prosenttiyksikköä, ennakkokatsauksessa edelleen alle -0,27 prosenttiyksikköä. Varastot +0,17 prosenttiyksikköä vs. -0,05 prosenttiyksikköä ennakkoilmoituksessa. Nettovienti -0,11 prosenttiyksikköä vs. -0,08 prosenttiyksikköä ennakkoilmoituksessa.
 • Yhdysvaltain hintaindeksi PCE ja työttömyyskorvaukset – BKT-hintaindeksi kohosi korkeammaksi 1,8 prosenttiin odotetusta 1,7 prosentista. Mutta ydin PCE laski 2,1 prosenttiin verrattuna odotettuun 2,2 prosenttiin. Työttömyyskorvausten odotettiin laskevan 227 tuhannesta 223 tuhanteen tässä kuussa, mutta ne ylittivät odotukset ja laskivat edelleen 213 tuhanteen.
 • MEILLE Kestotavaratilaukset – Kestotavaratilauksia koskeva raportti on julkaistu. yleistilausten odotettiin laskevan jälleen 0,5% lokakuussa, kun ne laskivat syyskuussa 1,2%. Mutta he voittivat odotukset ja kasvoivat 0,6% viime kuussa. Perustilausten odotettiin kasvavan 0,2%, mutta ne myös ylittivät arviot ja osoittivat sen sijaan 0,6%: n kasvua. Edellinen kuukausi oli -1,2%, mutta tarkistettiin -1,4%: iin. Investointitavaroiden tilaukset ilman puolustusta ulkoilmassa + 1,2% vs -0,2% odotettavissa. Investointitavaroiden siirrot ilman puolustusta ulkoilmaan olivat +0,8% verrattuna -0,2% odotettuihin. Aiempi oli -0,7%, mutta tarkistettiin -0,8%: iin.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva [[EUR / GBP]

 • Trendi on ollut laskeva kuukausien ajan
 • Paluu korkeammalle on valmis
 • Perusteet osoittavat syvemmälle
 • MA: t tarjoavat vankan vastuksen

50 ja 100 SMA: ta tekevät hyvää työtä vastustuksena

EUR / GBP on ollut hyvin ennustettavissa. Se muuttui laskevaksi elokuun puolivälissä, ja siitä lähtien liikenne on ollut vain yksi tapa. Tämä pari on menettänyt noin 800 pistettä ylhäältä alas ja nyt hinta käy kauppaa lähellä pohjaa. Laskun aikana liukuvat keskiarvot ovat tehneet hyvää työtä tarjotakseen vastarintaa vetäytymisten aikana ja työntääkseen hintaa matalammaksi. Lähes kaikki kaupat täällä ovat olleet ilmeisesti myyntisignaaleja. Olemme myyneet palautuksia liukuviin keskiarvoihin, etenkin lokakuun viimeisellä viikolla ja tässä kuussa.

50 SMA (keltainen) on tarjonnut vankan vastuksen viimeisen kuukauden aikana, niin monta kertaa. Kun ostajat ovat nousseet sen yläpuolelle, 100 SMA (vihreä) on ottanut paikkansa ja kääntänyt hinnan alas. Eilen näimme toisen paluun korkeammalle H4-aikataulukaudelle, kun yksi kysely osoitti kaventavaa etua konservatiiveille Isossa-Britanniassa, mikä vahingoitti GBP: n ympäröivää tunnetta hieman. Mutta 100 SMA pysyi jälleen vahvana ja muutaman pienen doji-kynttilänjalan jälkeen tämä pari kääntyi takaisin. Menetimme tämän mahdollisuuden, mutta en voi lyödä itseäni liikaa siitä, koska peruutuskaavion kokoonpano muodostui yön aikana. Joka tapauksessa tämä on kuva EUR / GBP: ssä, ja 50 tai 100 SMA: n vetämisen pitäisi tarjota hyviä myyntimahdollisuuksia.

Tiivistettynä

Markkinat pysyvät edelleen hyvin hiljaisina tänään, kun kauppiaat lähtevät huomenna alkavalle pitkälle viikonlopulle Yhdysvalloissa. USD on alkanut liikkua ja kiivetä useimpiin tärkeimpiin valuuttoihin nähden positiivisten BKT- ja kestotavaratilausraporttien jälkeen, mutta muutos on edelleen hyvin hidasta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me