Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 5. heinäkuuta – USD-ostajat saavat jonkin verran luottamusta ohuiden markkinoiden keskellä

Eilinen oli melko hiljainen rahoitusmarkkinoilla, kun yhdysvaltalaiset kauppiaat lähtivät 4. heinäkuuta, joten hintakehitys oli vähäistä sekä Euroopan että Yhdysvaltain istunnon aikana. Tällainen hintatoiminta on levinnyt tänään, kun yhdysvaltalaiset kauppiaat ovat pitäneet pitkän viikonlopun, ja suurin osa varoista on pysynyt melko hiljaisena suurimman osan istunnosta, vaikka näimme jonkin verran elämän kipinää Yhdysvaltain dollarissa. USD teki joitain voittoja, jotka levisivät kautta linjan, joten näyttää siltä, ​​että valuuttakauppiaat odottavat positiivisia lukuja jonkin aikaa sitten julkaistusta Yhdysvaltain työllisyys- ja tuloraportista..

Muiden Eurooppa-istunnon aikana tapahtuneiden perustekijöiden osalta tehtaiden tilaukset laskivat Saksassa jälleen toukokuussa. Tämä tapahtuu kahden positiivisen kuukauden jälkeen maaliskuussa ja huhtikuussa, jotka seurasivat monia negatiivisia kuukausia viime vuoden lopussa ja tämän vuoden alussa. Joten Saksan talous muuttuu huonosta huonompaan viimeaikaisten taloustietojen perusteella. Tehtaan tilausten laskulla on negatiivinen vaikutus valmistustoimintaan tulevina kuukausina, mikä on jo syvässä supistuksessa.

Boris Johnson, joka on tärkein konservatiivipuolueen johtajaehdokas ja Ison-Britannian pääministerin virka, mainitsi jälleen sopimuksettoman Brexit-skenaarion, joka muutti puntaa ympäröivän tunnelman entistä laskevammaksi ja GBP / USD on nyt menossa alamäkeä kohtaan 1.15.

Euroopan istunto

  • Saksan tehtaan tilaukset – Tehtaiden tilaukset olivat melko heikkoja viime vuonna Saksassa, laskivat useimpien kuukausien aikana, varsinkin vuoden lopussa ja tämän alussa, kun näimme todella kauheita lukuja. Havaitsimme lyhytaikaisen elpymisen maaliskuussa ja huhtikuussa, kun maailmantalouden hidastuminen taukosi ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, vaikka tämän päivän raportin odotettiin jälleen kääntyvän negatiiviseksi alueeksi ja tilausten odotettiin laskevan 0,1%. Toukokuun raportti osoitti kuitenkin toisen suuren, 2,2%: n laskun, joka sai Saksan talouden takaisin turmeltumaan siellä missä se oli.
  • BOJ: n Amamiya ei näytä liian itsevarmalta – Japanin keskuspankin varapääjohtaja piti konferenssin varhain aamulla sanoen, että meidän on pidettävä mielessä, että inflaation saavuttaminen kestää kauan 2 prosentin tavoitteen saavuttamiseksi. Odottaa edelleen inflaation kiihtyvän 2 prosentin tavoitteeseen. BoJ ei epäröi helpottaa politiikkaa, jos inflaatiotavoitteen saavuttamisen häiriö häiriintyy ja se tunnistaa, että haittariskit ovat vahvat. Monien maiden päättäjät ovat yhtä mieltä siitä, että maailmantalous elpyy toisen vuosineljänneksen aikana. BOJ seuraa tarkkaan, miten haittariskit voivat vaikuttaa talouteen ja inflaatioon. Ei muutosta näkemykselle, jonka mukaan inflaatiotavoitteen saavuttamisen vauhti säilyy. Tekee poliittisia päätöksiä näkemyksen perusteella, jos talous pystyy ylläpitämään vauhtia inflaatiotavoitteen saavuttamiseksi
  • UK Halifax House -hinnat – Halifaxin asuntojen hintaindeksi on noussut positiivisesta negatiiviseksi kuukausittain. Vaikka näimme kaksi positiivista kuukautta huhtikuussa ja toukokuussa, asuntojen hintojen odotettiin kääntyvän jälleen negatiivisiksi kesäkuussa ja laskevan 0,4%. Ne kääntyivät todellakin negatiivisiksi, mutta lasku oli pienempi, 0,3%.
  • Juncker näyttää edelleen olevan tyytymätön uusiin EU: n tärkeimpiin paikkoihin – Eilen kuulimme Junckerin sanovan, että EU: n on levitettävä EU: n tärkeimmät työpaikat itä- ja länsiryhmän kesken. Tänään hän on tässä asiassa taas sanomassa niin Ursula von der Leyenin nimittäminen ei ollut kovin avointa. Hän lopetti kommentit sanomalla, että “olin ensimmäinen ja viimeinen spitzenkandidaatti”

Yhdysvaltain istunto

  • Kanadan työllisyysraportti – Työttömyysasteen odotettiin nousevan Kanadassa toukokuussa 5,5 prosenttiin edellisen kuukauden laskun jälkeen. Työttömyysaste kohosi odotetusti 5,5 prosenttiin toukokuussa 5,4 prosentista toukokuussa. Työllisyys oli myös odotettua heikompaa, ja se laski 2,2 tuhatta odotettua 9000 kasvua vastaan. Pysyvien työntekijöiden tuntitulot kasvoivat 3,6% vuotta aiemmin verrattuna odotettuihin 2,7%. Osallistumisaste pysyi ennallaan 65,7 prosentissa aiemmasta 65,7 prosentista, mikä tarkoittaa, että työttömyyden korkeampi rasti ei johtunut osallistumisasteesta.
  • Yhdysvaltain työllisyysraportti – Työttömyysasteen odotettiin pysyvän muuttumattomana Yhdysvalloissa 3,6 prosentissa. Mutta ansiotiedot sisällytettiin myös tähän raporttiin, ja niiden odotettiin kasvavan 0,3% viime kuussa. Työttömyys kohosi Yhdysvalloissa kesäkuussa 3,7 prosenttiin toukokuun 3,6 prosentista. Myös keskimääräiset tuntipalkat menettivät odotustensa kasvun 0,2% verrattuna odotettuihin 0,3%. Maatalouden ulkopuoliset palkanlaskut voittavat kuitenkin odotukset, saavuttaen 224 tuhatta arvioitua 160 tuhatta. Tämä poistaa huolen, joka lisääntyi viime kuussa, kun palkanlaskenta laski melko matalaksi. Keskimääräiset tuntipalkat YoY pysyivät ennallaan 3,1 prosentissa viime kuuhun verrattuna, kun odotettavissa oleva nousu 3,2 prosenttiin. Yksityiset palkanlaskijat voittivat myös odotukset, jotka olivat 191 tuhatta verrattuna arvioituihin 150 tuhanteen. Osallistumisaste nousi korkeammaksi 62,9 prosenttiin verrattuna viime kuun 62,8 prosenttiin, mikä on syynä työttömyysasteen nousuun, joka on muuten edelleen melko matala.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva EUR / GBP

  • Trendi on ollut nouseva kesäkuun puolivälistä lähtien
  • Alempi paluukanava on valmis
  • 100 SMA antoi tukea

100 SMA teki hyvää työtä tarjotessaan tukea tänään

EUR / GBP on ollut nousussa jo pitkään, koska kävi selväksi, että Theresa Mayn Brexit-sopimus ei läpäise Britannian parlamenttia. Näimme vetäytymisen alhaisemman sen jälkeen, kun Euroopan keskuspankki kääntyi entistä enemmän viimeisen kokouksen aikana, mutta nousutrendi jatkui jälleen ja ostajat nousivat korkeammalle. Viime päivinä näimme toisen vetovoiman matalamman, mutta tämä paluu oli vielä heikompaa ja se päättyi 100 SMA: n (vihreä), joka tarjosi vankan tuen. Nykyään hinta on nousemassa liukuvasta keskiarvosta ja ostajat ovat jälleen hallinnassa.

Tiivistettynä

Yhdysvaltain työllisyysraportti oli positiivinen, sillä maatalouden ulkopuolisten työpaikkojen määrä kasvoi yli 200 000: lla, mikä oli aiemmin normaalia vaihteluvuotta viime kuukauteen asti, jolloin uusien työpaikkojen kasvu hidastui syvästi. Tämä vie yhden syyn FED: n leikkaamaan korkoja tässä kuussa irti pöydästä, ja USD kiipeää edelleen päivänä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me