Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 8. tammikuuta – USA: n ja Iranin välisten jännitteiden volatiliteetti kasvaa

Viime vuoden loppu oli melko hiljainen Ison-Britannian vaalien ja Yhdysvaltain ja Kiinan välisen ensimmäisen vaiheen sopimuksen jälkeen. Näimme riskipäivien nousun sinä päivänä, mutta volatiliteetti väheni ja kauppiaat palasivat jalat maahan, näiden kahden tapahtuman jälkeisen optimismin jälkeen. Markkinat pysyivät hiljaisina uuteen vuoteen lukuun ottamatta joitain laajan USD: n myyntiä vuoden 2019 viimeisinä päivinä vuoden lopun kassavirran vuoksi. Mutta viime perjantaina tilanne kääntyi päinvastaiseksi ja riskivarat romahtivat, kun taas turvapaikat nousivat korkeammalle sen jälkeen, kun Yhdysvallat tappoi Iranin ylimmän armeijan johtajan.

Tilanne rauhoittui aiemmin tällä viikolla, mutta viime yönä Iran hyökkäsi eräisiin Yhdysvaltain tukikohtiin Irakissa, missä he väittävät tappaneensa noin 80 henkilöä. Yhdysvallat kielsi uhrit ja sanoi, että Iran ampui kaipaamaan. Elinkeinonharjoittajat pakenivat jälleen riskialttiita Aasian istunnon hyökkäyksen aikana, mutta sen jälkeen kun Yhdysvallat ei vaikuttanut vastaavan tarpeeksi, asiat rauhoittuivat ja ilmapiiri parani. Kaikki globaalit toimijat liittyivät mukaan, vaatii deeskalation poistamista. Markkinat palasivat takaisin sinne, missä he olivat ennen hyökkäystä, ja nyt kauppiaat odottavat, miten tämä kehittyy täältä.

Euroopan istunto

 • Saksan tehtaan tilaukset – Tehtaiden tilaukset ovat olleet Saksassa erittäin epävakaat viimeisten kahden vuoden aikana, ja lokakuussa ne laskivat 0,4%. Vaikka se korjattiin tänään korkeammaksi 0,2 prosenttiin, mikä oli hyvä asia, mutta marraskuun tilaukset laskivat huomattavasti 1,3 prosenttia, kun odotettu kasvu oli 0,2 prosenttia. Tehtaan tilaukset WDA -6,5% verrattuna -4,7% odotettuihin vuosiin. Aiempi oli -5,5%, mutta se tarkistettiin alemmaksi -5,6%.
 • Iranin ja Irakin konfliktin puoli – Irakin miliisin johtaja kommentoi aiemmin tänä aamuna sanomalla, että ensimmäinen iranilainen vastaus on tapahtunut, nyt on aika ensimmäiselle irakilaiselle vastaukselle. Muistettakoon vain, että Yhdysvaltojen ilmaiskut tappoivat myös Irakin ylemmän armeijan kenraalin Abu Mahdi al-Muhandisin. Iranin puolustusministeri Amir Hatami lisäsi, että Iranin vastaus Yhdysvaltojen vastatoimiin on verrannollinen siihen, mitä Yhdysvallat tekee. Trump on muuttanut Yhdysvaltojen hallinnon “terroristihallitukseksi” hänen mukaansa.

 • Euroalueen kuluttajien luottamus – Kuluttajien luottamus oli joulukuussa viimeisessä käsittelyssä -8,1 pistettä, kun se laski marraskuussa -7,2 pistettä. Alla on yksityiskohdat
 • Ennen -7,2
 • Taloudellinen luottamus odotettavissa 101,5 vs. 101,4
 • Liiketoimintaympäristön indikaattori -0,25 vs. -0,18 odotettavissa
 • Teollisuuden luottamus odotettavissa -9,3 vs. -9,0
 • Palvelujen luottamus odotettavissa 11,4 vs. 9,5
 • Ei tarpeeksi aikaa EU: n ja Yhdysvaltojen väliseen kauppasopimukseen – Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen kommentoi jonkin aikaa sitten Brexit-kysymystä sanoen, että Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n väliseen täysimääräiseen sopimukseen ei ole riittävästi aikaa vuoden 2020 loppuun mennessä. EU: n ja Yhdistyneen kuningaskunnan on siis asetettava etusijalle haluamansa sopimus vuoden 2020 loppuun mennessä, jos siirtymäkautta ei jatketa.
 • Yhdysvaltain istunto

  • Yhdysvaltain ADP: n maatilojen työllisyysraportti – Yhdysvaltain ADP: n muu kuin maatilojen työllisyysmuutosraportti julkaistiin ja se näyttää melko hyvältä. ADP: n joulukuun työllisyys kasvoi + 202 tuhatta odotettua + 160 tuhatta. Alla on yksityiskohdat:
  • Marraskuu oli + 67 000 (tarkistettu + 124 000)
  • Pienyritykset + 69 000 vs. + 11 000 ennen
  • Keskisuuri yritys + 88 000 vs. + 29 000 ennen
  • Suuryritys + 45 000 vs. + 27 000 ennen
  • Tavarat, jotka tuottavat + 29 tuhatta vs. -18 tuhatta
  • Palvelu, joka tarjoaa + 173 kt vs. + 85 000 ennen
 • EKP: n Lagarde pelkää kauppasotaa Yhdysvaltojen kanssa – Christine Lagarde on Euroopan keskuspankin uusi presidentti, jos olet unohtanut sen, kun olet ottanut mario Draghin ja tullut IMF: ltä, joten puhu parhaiden työpaikkojen kierrätyksestä muutamassa eliitissä. Joka tapauksessa hän esitti joitain kommentteja juuri sanoen, että suurin uhka taloudelle on kaupan taantuma. EU toipuu Brexitistä, mutta sen on vahvistettava toimiaan korvausten maksamiseksi.
 • Kaupat näköpiirissä

  Nouseva KULTA

  • Trendi on ollut nouseva jo pitkään
  • Ylöspäin on kiihtynyt
  • Perusteet ovat nousussa
  • Paluu alaspäin on valmis
  • 20 SMA tarjoaa tukea
  20 SMA näyttää tarjoavan tukea H4-kaaviossa

  Maailmantalous on heikentynyt huomattavasti kahden viime vuoden aikana ja on edelleen vaikeassa paikassa. Tämän seurauksena turvasatamat ovat olleet viime vuoden aikana kysyttyjä, etenkin kulta. Geopoliittiset jännitteet ovat lisänneet polttoainetta Goldin nousutrendiin, ja Yhdysvaltain ja Iranin viimeaikainen jännite on nostanut kultaa nousuun. Kulta nousi noin 90 dollaria korkeammalle sen jälkeen, kun Iranin ylimmän armeijan johtaja Soleimani tapettiin viime perjantaina, ja tänään se nousee taas 60 dollaria korkeammaksi sen jälkeen, kun Iran kostoi ja hyökkäsi Yhdysvaltain tukikohdiin Irakissa. Pelot toisesta Lähi-idän sodasta lisääntyivät, mikä saattaa muuttua ydinsodaksi, kuten Venäjä huomautti.

  Mutta Yhdysvallat on ottanut ohjushyökkäykset helposti. He sanoivat, ettei uhreja ollut ja että Iran ammuttiin kaipaamaan. No, toivomme varmasti, että se oli niin. Joten kulta on jäljittänyt matalamman tason, mutta se on löytänyt tukea 20 SMA: lta viimeisten tuntien ajan H4-kaaviosta. Nyt kulta on vedetty takaisin, ja tämä näyttää hyvältä mahdollisuudelta mennä kauas täältä. Jännitteet jatkuvat edelleen, ja maailmantalous ei tule nousemaan pian, päinvastoin, joten kulta pysyy todennäköisesti nousussa vielä jonkin aikaa.

  Tiivistettynä

  Markkinat kävivät tänään vuoristoradalla. Turvasatamat lisääntyivät, kun Iranin sota ohitti Yhdysvaltain armeijan bassoa Irakissa, mutta sen jälkeen, kun Yhdysvallat pidättyi kostotoimista tai voimakkaiden signaalien lähettämisestä, toisen sodan pelot hävisivät ja mielipiteet paranivat. Tällä hetkellä kauppiaat odottavat sivussa, mihin tämä tulee jatkossa.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me