Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntotiedot, 6. tammikuuta – mielipide paranee jonkin verran, kun markkinat keskittyvät muutoksen eurooppalaisiin palveluihin

Rahoitusmarkkinoiden kauppa on ollut melko vaikeaa parin viime vuoden aikana. Politiikka on häirinnyt heitä tänä aikana, ja on ollut monia asioita, jotka liikuttavat markkinoita ylös ja alas, kuten Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasota, Brexit, Hongkongin mielenosoitukset, hyökkäykset Saudi-Arabian öljytiloihin jne. Viime viikolla uusi konflikti Yhdysvaltojen ja Iranin välillä Iranin ylimmän armeijan johtajan Soleimanin tappamisen jälkeen. Se antoi turvapaikkoja korkeammalle ja riskialttiita varoja kaatui. Joten politiikka jatkoi sotkua markkinoiden kanssa vuoden 2019 viimeisiin päiviin saakka.

Se jatkuu vielä jonkin aikaa, mutta elinkeinonharjoittajat keskittyvät tänään taloustieteeseen muutoksen vuoksi. Tuotantoteollisuus ja teollisuus ovat kärsineet eniten, ja ne ovat olleet taantumassa / taantumassa kaikissa suurissa talouksissa jo kuukausia. He vetäisivät myös palvelualaa etenkin Euroopassa. Mutta tänään palveluiden PMI-raportit Euroopasta saatiin hienoja voittoja joulukuussa, mikä poisti osan peloista, että euroalueen talous saattaa laskea taantumaan, jonka pitäisi tapahtua, jos palvelut laskevat taantumaan. Kiipeily turvasatamissa on toistaiseksi pysähtynyt ja riskisijoitukset palauttavat osan tappioista, mutta en usko, että tämä kestää kauan.

Euroopan istunto

Euroalueen palvelujen PMI – Euroalueen talous on heikentynyt jo melkein kaksi vuotta, ja erityisesti teollisuus ja teollisuus ovat olleet taantumassa jo jonkin aikaa, koska kauppasota vaikutti niihin kielteisesti. Tämä heikkous levisi lopulta muille aloille, kuten palveluille, mikä on pakottanut EKP: n aloittamaan rahapolitiikan keventämisen uudelleen viime vuoden lopulla.

Vaikka olemme nähneet joitain vihreitä laukauksia viime aikoina, ja tämän päivän palvelun PMI-raportit tarjosivat joitain tulevaisuuden toivoja. Alla ovat luvut tärkeimmistä Euroopan maista:

 • Espanjan joulukuun palvelujen odotetaan olevan 54,9 vs. 53,9
 • Aikaisempi 53.2
 • Odotettavissa on yhdistetty PMI 52,7 vs. 52,0
 • Ennen 51.9
 • Italian joulukuun palvelujen odotetaan olevan 51,1 ja 50,9
 • Ennen 50.4
 • Odotettavissa on yhdistetty PMI 49,3 vs. 49,7
 • Ennen 49.6
 • Ranskan joulukuun viimeiset palvelut PMI 52.4 vs. 52.4 ennakko
 • Yhdistetty PMI 52.0 vs. 52.0 ennakko
 • UK Services PMI – Yhdistyneen kuningaskunnan palvelut ovat heikentyneet koko vuoden 2019, ja ne supistuivat marraskuussa, kuten viime kuussa julkaistu raportti osoitti. Vaikka kuukausi tarkistettiin korkeammaksi lopullisessa käsittelyssä 48,6: stä 49,3: een. Tämän päivän raportin odotettiin osoittavan jälleen heikkenemistä tällä alalla, mutta se oli 50,0 pistettä, mikä tarkoittaa, että se on nyt pysähtynyt.

 • Euroalueen Sentix-sijoittajien luottamus – Sijoittajien luottamus on ollut euroalueella pitkään negatiivinen, vaikka se on parantunut viime kuukausina ja viime kuussa se nousi jälleen esiin ja oli 0,7 pistettä. Tämän päivän raportin odotettiin osoittavan toisen parannuksen 3,0 pisteeseen, mutta saavutti paremman 7,6 pistettä.

Yhdysvaltain istunto

 • Yhdysvaltain palvelujen PMI – Palvelut ovat heikentyneet myös Yhdysvalloissa, kun teollisuus supistui syyskuussa ja on edelleen siellä. Vaikka palvelut paranivat hieman marraskuussa 51,6 pisteeseen, kun ne olivat melkein lähellä edellisen kuukauden supistumista. Tässä kuussa palvelujen PMI: n odotettiin parantuvan edelleen 52,2 pisteeseen, mutta tulivat paremmin 52,8 pisteeseen.
 • Yhdysvallat toivoo edelleen ydin Delliä Iran – Yhdysvaltain ilmaiskut Iranin Soleimaniin on lisännyt Yhdysvaltojen ja Iranin välistä konfliktia. Kuulimme muutama päivä sitten kommentteja siitä, että Yhdysvallat haluaa lieventää tilannetta, mutta trump on myös uhannut lisää iskuja, jos Iran kostaa. Tänään kuulimme Trumpin neuvonantajan Kellyanne Conwayn sanovan, että Pres. Trump uskoo voivansa edelleen neuvotella ydinsopimuksen Iranin kanssa. Tat olisi iso yllätys, jos se tapahtuu.
 • Yhdysvaltain marraskuun rakennusmenot – Viime kuukauden raportti osoitti, että rakennusalan menot laskivat lokakuussa 0,8%, mikä oli huolestuttavaa. Mutta tämän päivän raportti osoitti, että Yhdysvaltain marraskuun rakennusmenot kasvoivat 0,6% odotettuihin verrattuna 0,4%. Alla on viime kuukauden muutokset ja tämän raportin osat:
 • Aiempi oli -0,8% ja tarkistettu jyrkästi 0,1%: iin
 • Rakennuskustannukset nousivat 0,6% verrattuna arvioon 0,4%
 • yksityinen rakentaminen nousi 0,4%
 • julkiset menot nousivat 0,9%
 • yksityinen kotirakennus nousi 1,9%
 • yksityiset ei-asuinrakenteet, jotka sisältävät tuotantolaitoksia, laskivat kolmannen kuukauden ajan. Se laski -1,2% alimmalle tasolle marraskuun 2018 jälkeen
 • julkisten rakennushankkeiden menot kasvoivat 0,9%
 • paikallishallinnon rakennushankkeiden menot kasvoivat 0,8%
 • liittohallituksen rakennushankkeisiin (jotka ovat pieni osa julkisen rakentamisen kokonaismenoista) käytettävät menot kasvavat 1,7%

Kaupat näköpiirissä

Karhumainen USD / JPY

 • Trendi on kääntynyt laskuun
 • Paluu korkeammalle on valmis
 • Tunnelma pysyy negatiivisena
Trendi on siirtynyt laskevaan dollariin / JPY

Kuten korostin eräässä aikaisemmassa viestissäni tänään, USD / JPY on muuttunut melko laskevaksi. Tämä pari kävi kauppaa nousutrendillä syyskuusta lähtien, kun kauppasodan retoriikka rauhoittui, mutta se muuttui laskevaksi viime vuoden viimeisellä viikolla, mikä johtui alun perin vuoden lopun kassavirroista ja sitten Iranin ylimmän armeijan johtajan tappamisesta. tämä pari sukeltaa alempana. Kääntäminen oli melko nopeaa ja laskusuunta on ollut melko voimakas tänä aikana, mikä näkyy pienemmillä liukuvilla keskiarvoilla, jotka ovat tuottaneet vastarintaa ja painaneet hintaa alemmaksi. 20 SMA (vihreä) oli nostamassa USD / JPY matalammaksi viime päivinä 2019.

Sitten 50 SMA (keltainen) tuli apuun vuoden 2020 ensimmäisinä päivinä. 20 SMA tuli taas peliin sen jälkeen, mutta tänään näimme suuremman paluun korkeammaksi. USD / JPY on kuitenkin löytänyt vastarintaa 50 SMA: lla taas tuntikaaviossa. Paluu on nyt valmis, joten päätimme käyttää tätä mahdollisuutta ja avata myyntisignaali tässä parissa. Hinta kääntyy taas alaspäin, joten näyttää siltä, ​​että tästä tulee hyvä kauppa.

Tiivistettynä

Markkinat ovat edelleen varovaisia ​​ja mielipiteet jatkavat edelleen negatiivista puolta, mutta ne ovat parantuneet hieman viime viikkoon verrattuna, kun palvelujen PMI-raportit Euroopasta ja Yhdysvalloista osoittivat, että tämä ala on siirtymässä supistumisesta. Tämä on hieno merkki, koska jos palvelut laskevat taantumaan, meillä on uusi globaali talouskriisi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me