Hyödykevaluutat johtavat pakkauksen edelliseen viikkoon

Viime viikolla Kanadan dollari taisteli takaisin ja toipui viimeaikaisista tappioistaan ​​suhteessa Yhdysvaltain dollariin. Yhdysvaltain dollari on ollut viime aikoina erittäin vahva, ja jos tarkastellaan sen viime viikon kehitystä, on melko vaikuttavaa, että Kanadan dollari pystyi keräämään noin 55 pistettä Buckia vastaan. Tämä ei näytä olevan mitään merkittävää, mutta jos otetaan huomioon joidenkin muiden tärkeimpien valuuttojen tappiot suhteessa dollariin, se on ehdottomasti otettava huomioon. Esimerkiksi euro menetti viime viikolla noin 210 pistettä Yhdysvaltain dollariin nähden ja Japanin jeni antoi takaisin yli 130 pistettä. Punta menetti noin 215 pistettä ja Sveitsin frangi noin 115 pistettä.

 

Öljyn hinta nousi maltillisesti viime viikolla, mikä todennäköisesti vaikutti Kanadan dollarin voittoihin. Tällä viikolla meillä on joitain erittäin tärkeitä tapahtumariskejä, jotka voivat siirtää Kanadan dollaria, ja kenties markkinatoimijat ovat jo alkaneet hinnoittaa vielä joitain Kanadan dollarin vahvuuksia, jotka saattavat johtua tulevan viikon tapahtumista. Käsittelemme kaikki nämä tapahtumat, mutta ennen kuin menemme sinne, katsotaan ensin joitain USD / CAD: n teknisiä näkökohtia:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

Jos tarkastelet tarkasti tätä kaaviota, huomaat, että pari kävi kauppaa 200 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolella muutaman päivän, mutta se ei voinut saada pitoa tämän erittäin tärkeän teknisen indikaattorin yläpuolella. Perjantaina pari sulkeutui jälleen tiukasti tämän liikkuvan keskiarvon alapuolelle ja myös suosikkini lyhyen aikavälin liukuvan keskiarvon, 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon, alapuolelle. Tämä yritys, joka on lähellä 20-EMA: ta, välittää ajatuksen, että se todennäköisesti tarvitsisi paljon ostovoimaa häriltä, ​​jotta jälleen kerran voitettaisiin ylivoima lyhyellä aikavälillä. Jos pidät tämän mielessä, näyttää siltä, ​​että vähäisimmän vastustuksen polku voi itse asiassa olla haittapuoli, kun tarkastelemme tulevaa viikkoa. Tarkastellaan USD / CAD-tuntikaaviota:

 

USD / CAD tuntikaavio

Tämän lyhytaikaisen kaavion laskusuunta on helppo nähdä. Katsotaanpa samaa kaaviota, johon on piirretty vain 20-EMA:

 

USD / CAD tuntikaavio

Täällä 20-EMA on muuttunut vastustukseksi, ja hinta on hylännyt sen useita kertoja kahden viimeisen kaupankäyntipäivän aikana. Huomaa, kuinka nämä 20-EMA: n uudelleenjärjestelyt ovat tarjonneet upeita mahdollisuuksia myydä pari. Pidän tällaisista retracementsista, koska ne tarjoavat suuren todennäköisyyden kaupankäynnin asetuksia ja niihin voidaan käydä kauppaa melko tiukoilla stop-tappioilla.

 

Keskiviikkona Kanadan keskuspankilla (Bank of Canada) on korkopäätöksensä ja rahapoliittinen raporttinsa klo 14.00 GMT. Perjantaina kello 12.30 GMT meillä on kanadalaiset vähittäismyynti- ja kuluttajahintaindeksit (kuluttajahintaindeksi). Markkinatoimijat seuraavat silmällä kaikkia näitä tapahtumia, mutta erityisesti korkopäätöstä ja rahapoliittista raporttia. Tämä saattaa antaa meille vihjeitä siitä, kuinka hyvin Kanadan talous sujuu ja mitä odottaa tulevista koroista. BOC: n odotetaan pitävän korkotasonsa ennallaan 0,5 prosentissa. Olen varma, että Kanadan talous kokee helpotuksen öljyn hinnan viimeaikaiselle nousulle. Muista, että Kanada on erittäin suuri öljyntuottaja, ja alhainen öljyn hinta voi todella vahingoittaa Kanadan taloutta. Tarkastellaan öljykarttaa:

 

Yhdysvaltain öljyn viikkokaavio

 

Tätä kutsutaan käänteiseksi pään ja hartioiden kuvioksi, joka on käänteinen kuvio. Ajatuksena on, että pääntien katkeaminen laukaisi mallin, mikä tarkoittaa, että öljyn hinta voi edetä edelleen. Kanadan dollari korreloi voimakkaasti öljyn hintaan, ja tämän kovan hyödykkeen hinnannousu olisi ehdottomasti kannattavaa Kanadan dollarille.

 

Elinkeinonharjoittajat, jotka ovat kiinnostuneita harjoittamaan lyhyitä positioita USD / CAD: ssä, saattavat haluta odottaa, että hinta muodostaa ensin retracementin. Kun tarkastelemme viimeaikaista laskua pienellä aikataululla, kuten tuntikaaviona, on selvää, että tämä viimeaikainen laskuliike on hieman laajentunut. En halua myydä rahoitusinstrumenttia, kun sen hinta on selvästi alle 20-EMA: n, kuten se on tällä hetkellä USD / CAD: ssä (tuntikaaviossa).

 

AUD / USD

 

Kanadan dollari ei ollut ainoa merkittävä valuutta, joka voitti Yhdysvaltain dollaria vastaan ​​viime viikolla. Australian dollari onnistui sulkemaan viikon viikolla noin 14 pisteen nousulla Yhdysvaltain dollariin nähden. Kuten aiemmin mainitsin tässä artikkelissa, Yhdysvaltain dollari oli melko vahva viime viikolla. Joten vahvempi kuin Yhdysvaltain dollari otti paljon Aussieilta viime viikolla, vaikka se oli vain hieman vahvempi kuin Yhdysvaltain dollari. Tarkastellaan päivittäistä kaaviota:

 

AUD / USD päivittäinen kaavio

 

Täältä näet, että 200 päivän liukuva keskiarvo on alle nykyisen hinnan, mikä tarkoittaa, että parin voidaan katsoa olevan nousutrendissä. Tällä hetkellä tätä paria ei ole helppo käydä kauppaa, koska se liikkuu sivuttain. Siitä huolimatta kauppiaat, jotka pitävät positiokaupasta (pitkäaikainen kauppa), voivat löytää hyviä mahdollisuuksia avata pitkät kaupat seuraavan viikon tai kahden aikana. Vuoden alusta asti on kaunis trendiviiva, joka on tukenut hintaa erittäin hyvin. Jos tämä tuki jatkuu, voimme odottaa tämän parin nousevan edelleen, varsinkin jos perustekijät alkavat näyttää myönteisemmiltä alueelle. Katso seuraava kaavio:

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

 

Pidän näistä teknisistä tiedoista, että 200 päivän liukuva keskiarvo ja vihreä trendiviiva ovat linjassa. Tämä voisi lisätä tämän tukivyöhykkeen vakautta.

 

Tällä hetkellä tämän parin vähittäiskaupan ilmapiiri on melko tasainen, mikä tarkoittaa, että voisimme ehkä nähdä muutaman valikoimiin sidotun hintatoimen sen parissa seuraavien viikkojen aikana. Toisaalta valuuttamarkkinat voivat muuttua silmänräpäyksessä. On joitain tärkeitä tapahtumia, jotka saattavat liikuttaa Aussieita tällä viikolla. Ensimmäinen on uuden RBA: n kuvernöörin Philip Lowen puhe maanantai-iltana klo 21.10 GMT. Sitten RBA: n kokouspöytäkirjat ovat keskellä tiistai-aamulla klo 00.30. Joitakin muita tapahtumia, jotka saattavat siirtää Aussie tällä viikolla, ovat Australian työllisyysmuutos ja niiden työttömyysaste, jotka on tarkoitus julkaista torstaina aamulla klo 00:30.

 

EUR / USD

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

 

Tämä pari on myyty melko aggressiivisesti viime viikolla. Liikettä on tällä hetkellä hieman ylitetty, joten vaikka pidän tämän parin lyhyestä sivusta, haluaisin ensin nähdä kunnollisen vetovoiman, ennen kuin annan uusia lyhyitä positioita siihen. Varoitetaan, että torstai voi olla erittäin epävakaa päivä eurolle. EKP: n (Euroopan keskuspankki) korkopäätös on klo 11.45 GMT sekä lehdistötilaisuus klo 12.30 GMT.

 

GBP / USD

 

GBP / USD päivittäinen kaavio

 

Olemme nähneet joitain sisäisiä hintatoimia viime päivinä. Tällä hetkellä voimme olla laskevia tässä parissa vain, jos katsomme teknistä. Ehkä voimme saada jonkinlaisen retracementin tulevina päivinä, mikä voisi tarjota paremman tason myydä pari. Tämä pari on ollut erittäin epävakaa parin viime päivän aikana, joten ole varovainen, kun vaihdat sitä tai paria, johon liittyy Ison-Britannian punta.

 

BOE (Bank of England) on viime aikoina ollut huolissaan inflaatiotavoitteensa ylittämisestä. Heidän huolensa on seurausta punnan aggressiivisesta devalvoitumisesta. Tämän huolen vuoksi BOE saattaa olla varovainen vähentääkseen edelleen viitekorkoaan ja lisäämällä talouden elvytystoimenpiteitä. Tämä voi olla puntaa positiivista, mutta Brexitin ympäröivät taloudelliset riskit todennäköisesti ylittävät sen vaikutuksen puntaan. Tästä syystä punnan perustavanlaatuinen kuva on edelleen laskeva, ja vaikka hinta saattaa olla tällä hetkellä melko ylimyyty, valuutta voi silti menettää suuren osan arvostaan ​​lyhyellä ja keskipitkällä aikavälillä.

 

Tiistaina meillä on Ison-Britannian kuluttajahintaindeksinumerot kello 8.30 GMT.

Keskiviikkona Yhdistyneen kuningaskunnan työpaikkanumerot julkaistaan ​​klo 8.30.

Torstai tuo meille vähittäismyyntinumerot alueelta, joka julkaistaan ​​myös klo 8.30.

Kaikki nämä ovat tärkeitä katsottavia tapahtumia, koska ne voivat antaa meille vilauksen Yhdistyneen kuningaskunnan talouden terveydestä.

 

Lisäksi FOMC: n jäsenillä on tällä viikolla melko paljon puheita.

Varhain maanantaiaamuna BOJ: n kuvernööri Kuroda pitää myös puheen.

On erinomainen kaupankäyntiviikko!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me