Kolme syytä kryptovaluutat muokkaavat pokerin tulevaisuutta

Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla on suuri rooli pokerin tulevaisuuden muokkaamisessa. Vaikka pokerinpelaajat ja online-pokeripöytäoperaattorit ottivat aikaisemmin käyttöön paljon hitaammin kryptovaluuttoja, trendi kiihtyy monista eri syistä. Kun opit lisää näistä syistä, huomaat, että tulevaisuus on valoisa pelille, josta tuli popkulttuurin ilmiö 2000-luvun alussa ESPN: n ansiosta ja joka jatkaa aaltojen toistamista kryptovaluuttojen ansiosta.

Ensimmäistä kertaa Bitcoin ja pokeri oli koskaan sidottu yhteen

Vaikka pokeripelaajien ja pokerisivustojen ylläpitäjien on kestänyt jonkin aikaa, että ne lämpenevät ajatukseen pelata kryptovaluutalla, bitcoin-valtakirjan Satoshi Nakamoto kirjoittaja todella koodasi suunnitelmat sisällyttää pokeripelit blockchainiin alkuperäiseen koodausrakenteeseen. Nakamoto ei ole koskaan saanut työtä päätökseen, mutta on selvää jo Bitcoinin alkuvaiheessa, että salaperäinen blockchain-tekniikan keksijä ymmärsi uhkapelaamisen kelvollisena käyttötapana kryptovaluutoille.

Pelaamista ei pidetä pelkkänä koodaavana rakenteena käyttötapana. Bitcoinin varhaiset käyttöönottajat tunnustavat myös tämän mahdollisuuden. Kaikkien aikojen ensimmäinen Bitcoin-pokeripeli tapahtui vuonna 2010. Sisäänosto oli 50 BTC, mikä on nykyään tähtitieteellinen arvo.

Ottaen huomioon, että siitä on kulunut 10 vuotta, on aika, että yksi suosituimmista uhkapelipeleistä omaksuu Bitcoinin ja kryptovaluutat, ja on monia syitä uskoa, että Bitcoinilla on dramaattisesti positiivinen vaikutus pokerin tulevaisuuteen.

Yhä useammat pokerinpelaajat näkevät arvon kääntämällä pankkitili Bitcoiniksi

On hyvät mahdollisuudet, ettet ole koskaan kuulleet MicroStrategy Inc. -yrityksestä. Se on julkisesti noteerattu yritysneuvontayhtiö, joka on kasvanut 21% Bitcoin-omistuksistaan ​​viimeisten kolmen kuukauden aikana. Kuinka paljon arvoa yritys omistaa Bitcoinissa? Noin 500 miljoonaa dollaria. MicroStrategy on vain yksi laitoksista, jotka tekevät aaltoja sijoittamaan suuria määriä pääomaa Bitcoiniin.

Sekä Twitterin että maksuyhtiön Square toimitusjohtaja Jack Dorsey kaatoi siihen vain 50 miljoonaa dollaria. Jos miljardöörit ja Fortune 500 -raskaat voivat nähdä arvon investoimalla Bitcoiniin, miksi pokerinpelaajat eivät pelaisi sitä? Bitcoiniin sijoittamista on verrattu uhkapeleihin vuosia. Kuka on parempi sijoittaa kuin pokeripelaajat, joilla on suuria pankkirahoja ja joilla on taipumus riskiin joka tapauksessa?

Nimettömyys ja rajattomat tapahtumat antavat useammille pokeripelaajille mahdollisuuden hankkia Bitcoin

Pokeri on epäilemättä suosittu Pohjois-Amerikassa. Tällä meren puolella otamme kykymme kirjautua online-rahapelisivustolle ja lyödä vetoja itsestäänselvyytenä. Monet maat ympäri maailmaa sensuroivat verkkouhkapelejä. Pystyä käyttämään Bitcoinia pokerin pelaamiseen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse hallituksen lupaa pelaamiseen ja voit rakentaa pankkitilisi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia rahasi nostamisesta.

Nimettömyyden säilyttäminen lisää toisen suojakerroksen pokeripelaajille, joiden on ehkä oltava erityisen varovaisia ​​siitä, mitä heidän hallituksensa voi tehdä heille, jos heidät löydetään paitsi online-pelaamisesta myös yksinkertaisesti siksi, että heillä on ensinnäkin salausvaluutta. Bitcoin on sensuuriresistentti.

PayPal ja muut kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajat ovat liittymässä Bitcoin Frenzyyn

PayPal ilmoittaa että vuonna 2021 maksupalveluntarjoajien tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja kauppiailleen pääsy Bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin kansainvälisesti. Aikaisemmin sekä pokerinpelaajat että rahapelioperaattorit olivat kolmansien osapuolten maksupalvelujen armoilla, kun heidän oli maksettava maksuja pääsyyn rahoitusjärjestelmään, saadakseen tällaisten tarjoajien hyväksynnän liiketoimintaa ja pelaamista varten, ja viime kädessä sen seurauksena pakotetaan antamaan henkilöllisyytensä kauppaa varten.

PayPalin tai muiden kolmansien osapuolien maksupalveluntarjoajien käyttäminen salausvaluutan ostamiseen ei välttämättä anna sinulle nimettömyyttä, mutta sen avulla voit tehdä mitä haluat tehdä salauksellasi, kun ostat sen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, että pankkisi estää luottokorttisi. PayPalin siirto on loistava signaali salauksen käyttöönotolle. Se osoittaa, että maksujätti, joka oli kerran vakaasti vastustanut Bitcoinin saatavuutta alustansa kautta, seuraa nyt filosofiaa “jos et voi voittaa heitä, liity heihin”..

Tärkeintä on, pelaatko Texas Hold’emia, 3 Card Pokeria tai muuta pelityyliä, niin kauan kuin pelaat verkossa, ajatus pokerinpelaajista, jotka käyttävät Bitcoinia sisäänostoon, on tulossa tavallisemmaksi kuin koskaan ennen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me