Kuinka kryptovaluutta lisää e-urheilua uusiin korkeuksiin

E-urheilu ja kryptovaluutta. Molempien tulevaisuus voitaisiin sitoa yhteen. Ne toimivat samalla tavalla kuin maapähkinävoi ja hyytelö kahden leipäpalan välissä. Ajattele sitä. Lapset rakastavat maapähkinävoita ja hyytelöä. Joten tehdä aikuisia. Se on klassinen voileipä, joka ei koskaan vanhene, varsinkin kun sinulla ei ole muuta syötävää. Videopelit ovat klassinen viihteen muoto, jonka avulla nuoret voivat viettää aikaa. Lapset rakastavat sitä, ja jälleen, niin myös aikuiset.

Vaikka lapsilla ei ehkä ole samaa affiniteettia Bitcoiniin ja kryptovaluuttaan kuin maapähkinävoita ja hyytelöä sisältäviin videopeleihin, digitaalinen raha voi olla vain seuraava mies. E-urheilun harrastajien tulisi varmasti toivoa, että näin on. Vaikka Bitcoin ja vastaavat eivät välttämättä kohdistu tarkalleen nuorille lapsille, kryptovaluutat varmasti hyödyntävät sisempää nörttiä meissä kaikissa. Sama nörtti, joka ajattelee videopelien olevan hienoa.

Kuinka siistiä on e-urheilu ja salaus?

Yli 100 miljoonaa ihmistä viritti Katso League of Legends World Championship Etelä-Koreassa viime vuonna. Voittajajoukkue vei hänelle valtavasti 2,4 miljoonaa dollaria palkintorahaa. Itse sähköisen urheilun peliteollisuus kasvaa arviolta 33 prosentilla vuodessa, ja alan arvo on tällä hetkellä yli miljardi dollaria. Se saattaa tuntua muutokselta, mutta 15 vuotta sitten kukaan ei puhunut tästä tai ainakaan kovin monet ihmiset.

Aivan kuten live-pelaaminen ja liigat ja turnaukset, jotka maksavat kaikki nämä rahat näille videopelien nörtteille, myös kryptovaluutta tekee ihmisistä rikkaita viimeisten 10 tai 12 vuoden aikana. Vuoden 2017 lopussa Bitcoinin arvo nousi yli 25000 dollariin kolikkoa kohden. Ajatella, että kun projekti käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 näennäis-anonyymin kirjailijan Satoshi Nakamoton kirjoittaman valkolehden ansiosta, Bitcoinilla voisi olla pelkkä penniä, ja nyt projektin arvo on lähes 170 miljardia dollaria, on ehdottomasti mielenrauhaa.

Nopeasti eteenpäin nykypäivään, ja kaikkien maailman kryptovaluuttojen arvo on nyt yli 255 miljardia dollaria. Neljännes 1 biljoonan dollarin arvosta teollisuudelle, joka on vain 12 vuotta vanha. Jos e-urheilu ja kryptovaluutta eivät todista, että tietokonepojat ajavat maailmaa, mikään muu ei.

Joten miten e-urheilun tulevaisuus lepää kryptovaluutan harteilla?

E-Sports plus Crypto Equals Innovation

Koska sekä e-urheilu- että kryptovaluutta-projektit kohdistuvat suurelta osin samalle yleisölle, on järkevää vain, että näiden kahden yhdistäminen olisi taivaassa tehty ottelu. Sähköisen urheilun joukkueiden rakentamisalusta nimeltä DreamTeam päätti juuri 5 miljoonan dollarin siemenkierroksen aloittaakseen blockchain-projektinsa. Teknologiamaailmassa on sanonta, että jos joku haluaa tietää, mikä on seuraava upea tekniikka, hänen tulisi katsoa rikollisia. Rikolliset ovat aina askeleen edellä. Useimmat ihmiset eivät kutsuisi e-urheilijoita urheilijoiksi rikollisiksi, mutta he ovat ehdottomasti ensimmäisiä ihmisryhmiä, jotka ottavat käyttöön uuden tekniikan. He seuraavat tulevaisuutta ja arvostavat seuraavaa.

Tosiasia on, että vain 10 tai 15 vuotta sitten, ei liian monet yritykset ilmoittavat suuria rahaa e-urheiluun. Jopa nyt blockchain- tai Smart-sopimusalustojen käyttäminen sellaisten asioiden hoitamiseen kuin pelaajien sponsorointi, palkat ja turnausvoitot eivät ole vain kustannustehokkaampia hallinnolliselta kannalta, se on myös tapa harjoittaa liiketoimintaa, jonka e-urheilupelaajat voivat helposti omaksua, kaikki koska he eivät pelkää tekniikkaa ja ymmärrystä siitä, miten sitä jo käytetään. Pelkästään ryhmien luonteen perusteella, joihin he ovat yhteydessä, ja kulttuurista, johon e-urheilupelit heidät upottavat.

Sisällöntuottajat voivat myös tehdä rahaa

Ihmiset, jotka lukevat tätä, saattavat olla tai eivät ole kuulleet PewDiePie-ohjelmasta. Hän on yksi suurimmista tähdistä Internetissä, ja hänen YouTube-kanavansa ansaitsee heille miljoonia dollareita vuodessa. Hän suoratoistaa ja kommentoi omaa videopeliään hauskalla ja viihdyttävällä tavalla. Vaikuttaja teki äskettäin otsikoita, kun hän liittyi Dlive-nimiselle alustalle, jonka avulla ihmiset voivat rahoittaa sisältöään hyväksymällä Bitcoin ja Ether. Koska useampi näistä hankkeista markkinoilla, e-urheilupelaajat, jotka saattavat pelata kilpailukykyisesti tai eivät, voivat rahoittaa sisältöään niin kauan kuin heillä on silmämunia.

On turvallista sanoa sekä kryptovaluuttojen nousun että e-urheilupelien myötä, eteenpäin ajattelevien ihmisten pienet yhteisöt hallitsevat itse asiassa maailman tulevaisuutta sellaisenaan kuin yksi ala kerrallaan. Pitkällä aikavälillä se tarkoittaa vähemmän aikaa huolehtimiseen siitä, että keskusviranomaiset hallitsevat, ja enemmän aikaa vietetään herkullisten maapähkinävoita ja hyytelöjä sisältävien voileipien syömiseen, vaikka se olisi vain metafora oman omaisuuden ja luovuuden hallitsemiseksi eikä sillä ole mitään tekemistä todellisten voileipien kanssa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me