Kuinka kryptovaluutta voi muuttaa online-pokeripeliä ikuisesti

Kaikkien aikojen ensimmäinen Bitcoin-pokeripeli ennätys tapahtui maaliskuussa 2010. Se on 14 kuukautta sen jälkeen, kun Bitcoin-lohkoketju käynnistyi tammikuussa 2009.

Hullua on, että kaikkien aikojen ensimmäisessä pokeripelissä oli 50 BTC: n sisäänosto, jonka arvo olisi tänään yli 550 000 dollaria USD. Kyseisen pelin voittaja meni pois 1000 bitcoinilla eli yli 11 miljoonalla dollarilla tämän päivän arvion mukaan.

Tärkeä osa ei kuitenkaan ole se, mikä oli sisäänoston arvo verrattuna nykypäivään. Se on tosiasia, että rahapelit perustettiin ensimmäistä kertaa krypto-valuutan käyttötapahtumaksi. Se on järkevää, koska Bitcoin on loppujen lopuksi yksinkertaisesti laskentayksikkö, aivan kuten pokerimerkkien kerääminen. Pelaajat, joilla on eniten yksiköitä, saavat yllä eniten vipuvaikutusta, ja jokainen, joka päätyi kaikkiin yksiköihin pelin lopussa, voittaa käteispalkinnon (tai tässä tapauksessa käteisen).

Ensimmäinen Bitcoin-pokeripeli on peräisin vanhasta foorumista

Ennen kuin oli CoinDesk, CoinTelegraph tai jopa Bitcoin Gambling Guide, siellä oli BitcoinTalk.org, online-yhteisöfoorumi nörtteille ja vallankumouksellisille, jotka tarvitsivat paikan esittää kysymyksiä, saada vastauksia ja lopulta olla osa yhteisöä, jonka tänään olemme viitata kryptovaluuttayhteisöön.

Ensimmäinen BitcoinTalk-käyttäjä, joka on koskaan keskustellut Bitcoin-ystävällisen pokeripelin ajamisesta, tunnetaan todella jostakin muusta. “BitcoinFX” tunnetaan luomasta kaikkien aikojen ensimmäinen ramppi, jossa säännölliset valtion tukemat rahat voidaan vaihtaa Bitcoiniksi. Tätä vaihtoa ei muuten tehty hienolla kaupankäyntialustalla. Ne tehtiin tiukasti sähköpostitse. Kuvittele sitä hetkeksi. Nyt on olemassa koko teollisuus, jossa cryptocurrency -yritykset kaikkialla maailmassa tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden käydä kauppaa paikallisessa valuutassaan Bitcoiniin. Kaikki alkoi vain sähköposteista!

Miksi sisäänosto oli valtava 50 BTC

Kuvittele, että heität tänään 500 000 dollarin arvoisen Bitcoinin pokeripeliin. Jos tekisit sen ja tekisit sen julkisesti tiedoksi, sinusta tulisi todennäköisesti julkkiksesi lähialueellasi, kun olet käynyt niin suuren uhkapelin valuutalla, jota useimmat ihmiset eivät vieläkään ymmärrä täysin, vaikka adoptio kasvaa. Vuonna 2010 50 BTC: n arvo ei ollut läheskään 500 000 dollaria.

Mutta syy siihen, että sisäänosto ensimmäiselle pokeripelille asetettiin 50 BTC: ksi, johtuu siitä, että kolikkopalkkio Bitcoinin onnistuneesta louhinnasta oli tuolloin 50 BTC. Tämä määrä kuulostaa vaikuttavalta tänään, mutta se oli tuolloin arvoton. Ei vain siksi, että yhden Bitcoinin raaka markkina-arvo oli tuolloin vain 0,003 USD (eli 50 BTC: n arvo oli vain 15 senttiä). Tämä johtuu myös siitä, että kyseinen määrä BTC: tä oli kaikkien käytettävissä henkilökohtaisella tietokoneella.

Muista, että vaikka nykyään uusien bitcoinien louhinta vaatii suurta laskentatehoa ja runsaasti käytettävissä olevaa tilaa varaston sisällä, vuonna 2010 keskimääräinen Bitcoin-pokerinpelaaja tarvitsi vain kannettavan tietokoneen ja Internet-yhteyden.

Pokeri ja Bitcoin kulkevat kirjaimellisesti käsi kädessä

Ensimmäiset ennätykselliset pokeripelit, joihin Bitcoin osallistui, näkivät osallistujien poistuvan 325 BTC: llä ja 600 BTC: llä. Mutta nuo pelit tekivät paljon enemmän kuin asettivat hieman enemmän digitaalista valuuttaa Bitcoin-lompakkoon. He menivät naimisiin uhkapelien ja Bitcoinin kanssa. Ei pelkästään sen osoittamiseksi, että uhkapelit voivat olla hajautetun valuutan käyttökelpoinen tapaus, vaan koska perustajalla itsellään on ilmeisesti jotain pokeria.

Poker on Bitcoinin koodissa

Luit oikein! Satoshi Nakamoto, Bitcoinin julkaisun salaperäinen kirjoittaja, sisälsi viittaukset pokeriin Bitcoinin alkuperäiseen koodiin. Ei ole sattumaa, että varhaiset pokerinpelaajat puhuivat sellaisen pokerisovelluksen luomisesta, joka voisi hyväksyä sisäänostot ilman, että heidän tarvitsee käyttää sähköposteja.

Monille sijoittajille (mukaan lukien sekä kryptovaluuttojen kannattajat että vähittäjät) Bitcoinin pankkitoiminta oli aina uhkapeli. Silloin on järkevää, että Satoshilla oli selvästi tavoitteet helpottaa Bitcoinin pelaamista luotettavalla tavalla.

Se, tietääkö keskimääräinen salauksen harrastaja tämän vai ei, on melkein toisenlainen. Mutta maailman ensimmäinen Bitcoin-pokeriturnaus on alku kiistatta arvokkaimmalle ja ilmeisimmälle salausvaluutan käyttötapaukselle. Uhkapeli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me