Kuinka lisääntyvä Bitcoin-sääntely vaikuttaa verkkouhkapelien tulevaisuuteen

Hallitukset ympäri maailmaa pyrkivät sääntelemään kryptovaluuttoja ja kehittämään omia digitaalisia valuuttojaan, joita tukevat keskuspankit. Vuosien ajan ajatus siitä, että tuloveronälkäiset sääntelyviranomaiset haluavat tehdä kryptovaluutoista laittomia tai heittää ihmisiä vankilaan, on ollut jonkin verran tumma pilvi, joka leijui jopa toiveikkaimpien kryptovaluutta-harrastajien pään päällä. Nyt kun Bitcoin nähdään institutionaalisena sijoituksena ja arvon säilyttämisen sijasta päivittäisten tapahtumien korvaajana, hallituksilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kehittää sääntelyä, joka silti kattaa digitaalisen omaisuuden käytön sijoituksina.

Silti kryptovaluuttojen investointien ja krypto-valuuttojen välinen suhde hallitusten kaatamista uhkaavana on vähäinen.

Yllättäen Bitcoinin sääntelyn uhka ja tapa, jolla kryptovaluutan vaihto käy kauppaa sen kanssa asiakkaiden kanssa voi todella auttaa uhkapelejä niin paljon se hillitsisi halua käyttää vaihtoa. Mennään syvemmälle miksi se on.

Yhdysvaltain sihteeri toivoo voivansa asettaa uuden asetuksen salaukselle

Steven Munchin on Yhdysvaltain sihteeri. Hän ehdottaa uusia säännöksiä, joiden mukaan yritykset, jotka harjoittavat liiketoimintaa kryptovaluuttojen kanssa, eivät vain noudata rahanpesun torjuntaa ja tunne asiakkaasi -käytäntöjä, vaan myös liiketoimintaa vain muiden yritysten kanssa, jotka noudattavat näitä samoja käytäntöjä..

Tämän sääntelytason tarkoituksena on murskata laittomat yritykset toimimasta ja suojella kuluttajia. Sitä ei välttämättä ole suunniteltu jäähdyttämään kryptovaluuttoja omaisuusluokkana.

Tämä ei tarkoita sitä, että jotkut suuret vaikuttajat kryptovaluuttojen maailmassa eivät pidä putkilinjasta tulevista. Brian Armstrong on toimitusjohtaja Coinbase.com-sivustolla, joka on yksi maailman suurimmista ja eniten hyödynnetyistä kryptovaluutanvaihdoista. Armstrong uskoo, että uudet säädökset voivat hidastaa kryptovaluutatalouden kasvua. Hän twiittasi sellaisenaan äskettäin sen jälkeen, kun ilmoitettiin, että Coinbase joutuu rajoittamaan marginaalikauppaa alustallaan.

Kuinka ehdotetut säännöt voivat auttaa Bitcoin-uhkapelejä

Monet maailman mielenkiintoisimmista, kannattavimmista ja luotettavimmista Bitcoin-rahapelisivustoista toimivat pienissä offshore-maissa, joissa on suotuisat Bitcoin-, vero- ja liiketoimintasäännöt. Tämän tietäessä saatat ajatella, että nämä yritykset ovat täysin immuuneja kaikelle, mitä sääntelyllä tapahtuu. Mutta totuus on, että on todennäköistä, että useimmat Bitcoin-uhkapelisivustot, jotka ovat olleet olemassa ainakin muutaman vuoden ja ovat luoneet uskottavuutta Bitcoin-peliareenalle, todennäköisesti tervetulleita sääntelyyn.

Kyllä, sääntely voi tarkoittaa, että Bitcoin-kasinon on noudatettava useampia sääntöjä houkutellakseen amerikkalaisia ​​asiakkaita, mutta on myös tärkeää ottaa huomioon, että jopa suurin osa offshore-alueella menestyvistä Bitcoin-rahapelioperaattoreista menettää valtavan osan markkinoista, koska he on rajoitettava uhkapelialustojensa käyttö maihin, jotka eivät sisällä Yhdysvaltoja.

Totuus on, että rahapelit ovat kilpailukykyinen ala ja Bitcoin-ystävälliset sivustot kilpailevat aina viihdedollareistasi, ja ne toimivat myös ainutlaatuisessa kuplassa, joka asettaa ainutlaatuisia haasteita liikemiehille, jotka haluavat tuottaa voittoa alalla. Tämä tarkoittaa, että Bitcoin-rahapelioperaattoreille on lisätty kannustin työskennellä yhdessä ja varmistaa, että ne noudattavat sääntelyviranomaisia. Viime kädessä vain sillä, että ei vain ole mahdollisuutta avata rahapelioperaattoreita amerikkalaisille asiakkaille, se osoittaa myös amerikkalaisille pelaajille ja pelaajille ympäri maailmaa, että Bitcoin-ystävälliset sivustot ovat laillisia ja turvallisia käyttää.

Luottamus online-uhkapeleihin on valtava, varsinkin kun hoidat yritystäsi kryptovaluutan kautta.

Bitcoin-uhkapelaamisen tulevaisuus on kirkas riippumatta

Kukaan ei pidä tunteesta saada joku katsomaan olkansa yli. Suurin osa pelaajista haluaa luultavasti verkossa koetun hauskan ja jännityksen pysyvän yksityisenä pyrkimyksenä. Se on ymmärrettävää. Totuus on, että Bitcoinilla pelaamisen tulevaisuus on kirkas riippumatta siitä, mitä sääntelyviranomaiset tekevät. Jos sääntelyviranomaiset käyttäytyvät tavalla, joka vaikeuttaa saarella asumattomien ihmisten pelaamista, kryptovaluuttojen arvo kasvaa edelleen ja niiden kanssa, jotka jo pelaavat niiden kanssa, jatkavat niin edelleen.

Jos tapahtuu päinvastoin ja tulvat avautuvat, operaattoreilla on mahdollisuusmaailma edessä. Siksi Bitcoin-uhkapelien tulevaisuus on kirkas riippumatta siitä, mitä sääntelyviranomaiset yrittävät tehdä asialle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me