Kuoritaan kerma … Ja vaihda kuumimmat instrumentit parhaisiin tuloksiin!

Katselin juuri päivittäisiä kaavioita, joissa oli vähintään 39 valuuttaparia. Kaikista näistä pareista vain muutama todella vetoaa minuun tällä hetkellä. En sano, että valuuttamarkkinoilla ei ole tällä hetkellä suuria mahdollisuuksia, mutta tällä hetkellä on pulaa todella räjähtävistä trendeistä.

GBP / USD, EUR / USD, USD / CAD, USD / CHF ja AUD / USD ovat juuttuneet laajalle alueelle. Jos tarkastelemme suurempaa kuvaa USD / JPY: stä, se on myös vaihteluväliin sidottu ja kaupankäynti sivuttain. Kyllä, se puhkesi tiukasta konsolidoinnista muutama päivä sitten, mutta se ei todellakaan ole kovin vaikuttava.

Vaikka vaihtelevilla markkinoilla on hyvät kaupankäyntimahdollisuudet, helpoin tapa ansaita rahaa on käydä kauppaa instrumenteilla, jotka ovat trendikkäitä. Meillä on mahtava ystävä markkinoilla – Mr. ‘Trend’. Tällä hetkellä iso ystävämme ei valitettavasti ole kovin aktiivinen valuuttamarkkinoilla.

Valuuttamarkkinat ovat loistava leikkipaikka sijoittajille ja keinottelijoille sen tarjoaman valtavan likviditeetin vuoksi. Transaktiokustannukset ovat myös hyvin alhaiset verrattuna muihin markkinoihin, ja valuutoilla voidaan käydä kauppaa ympäri vuorokauden viitenä päivänä viikossa. Mutta kun markkinat eivät ole menossa mihinkään, ohut spreadit ja ylivoimainen likviditeetti eivät hyödytä sinua paljon, eikö niin?

 

Vehnän erottaminen akanoista

Ennen kuin tarkastelemme valuuttamarkkinoiden vaihtoehtoisia instrumentteja, anna minun viedä sinut läpi lyhyt kaatumiskurssi näyttääksesi kuinka tunnistaa vahvat trendit.

On olemassa muutama helppo tapa määrittää, ovatko markkinat trendit vai vakiintumassa. Katsotaanpa muutama esimerkki:

 

Swing Point -analyysi

Tärkeä piirre trendille on korkeamman ja korkeamman alamäen muodostuminen (nousutrendin sattuessa) tai alemman alemman ja alemman nousun muodostuminen laskusuhdanteen ollessa kyseessä. Tässä on kaavio, joka selittää tämän:

Annetaan kerma kerma 1USD / CAD päivittäinen kaavio (2009)

Kääntymispisteet ovat luonnollisia käännekohtia markkinoilla. Yllä oleva kaavio näyttää terveellisen laskusuuntauksen ominaisuudet: matalat swing-korkeudet ja matalat swing-alamäet. Tämä on hyvin loogista, mutta monet kauppiaat eivät ole kovin tarkkaavaisia ​​tällaisiin yksityiskohtiin.

Kun hinta rikkoo nykyistä heikkoa hintaa, se on tosiasiallisesti murtamassa entistä tukitasoa. Tätä etsimme myydessämme laskusuhdanteessa: tukitasojen on katkaistava mahdollisimman usein. Katso nyt seuraava kaavio:

Annetaan kerma kerma 2USD / CAD päivittäinen kaavio

Tämä on uusin USD / CAD-kaavio. Huomaa, kuinka hinta ei ole murtavaa tukea tai vastustusta. Tämä on vaarallinen markkinakauppa, jos etsit trendimahdollisuuksia nimenomaan päivittäisestä kaaviosta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meidän ei pitäisi pitää silmällä tätä paria. Jos hinta murtaa esimerkiksi tämän vastustason, se voi muuttua voimakkaaksi trendiksi hetkessä. Range-kauppiaat ovat myös kiinnostuneita pelaamaan tätä aluetta, kunnes se rikkoutuu.

 

Hinta suhteessa liukuviin keskiarvoihin

Liukuvat keskiarvot ovat käteviä työkaluja, jotka tekevät trendien tunnistamisesta todella helppoa, jos osaat käyttää niitä. Käytän erityyppisiä liikkuvia keskiarvoja, mutta seuraava esimerkki käyttää eksponentiaalisia liukuvia keskiarvoja:

Kuoritaan kerma 3USD / JPY päivittäinen kaavio (2014-2015)

Nämä neljä eksponentiaalista liikkuvaa keskiarvoa antavat minulle heti hyvän käsityksen siitä, mitä tietty instrumentti tekee. Kun hinta on näiden liikkuvien keskiarvojen yläpuolella ja ne liikkuvat kauemmas toisistaan, se osoittaa vahvaa nousutahtaa. Tietysti et tarvitse kaikkia näitä liukuvia keskiarvoja lyhytaikaisen vauhdin havaitsemiseksi; yksin 20-EMA olisi tehnyt hienoa työtä. Itse asiassa kokenut elinkeinonharjoittaja ei tarvitsisi liikkuvaa keskiarvoa vauhdin määrittämiseksi. EMA: n yhdistelmän tekee niin käteväksi se, että voit mitata paitsi lyhyen aikavälin, myös keskipitkän ja pidemmän aikavälin vauhdin yhdellä silmäyksellä.

Katsokaa nyt tätä sotkuista kaaviota:

Kuoritaan kerma 4USD / JPY päivittäinen kaavio (2015)

Tässä kaaviossa näet, kuinka neljä liikkuvaa keskiarvoa sekoitetaan ja liikkuu periaatteessa sivuttain. Yhdessä vaiheessa hinta on liikkuvien keskiarvojen yläpuolella, sitten muutama päivä myöhemmin se on niiden alapuolella. Markkinoilla ei ole selkeää suuntaa, mikä tekee trendikauppiaiden hallitsemisesta erittäin vaikeaa. Kun käydään läpi erilaisia ​​instrumentteja kauppaa varten, sinun on vältettävä asetuksia, kuten yllä olevassa taulukossa. Muista, että etsimme instrumentteja ja asetuksia, jotka antavat meille selkeän edun. Etsimme vain kermaa, ei maitoa!

Nyt kun olemme tutkineet kahta yksinkertaista tapaa auttaa meitä tunnistamaan instrumentit, joilla on suuri potentiaali, katsotaanpa hieman kauempana ja laajemmana kuin valuuttamarkkinat:

 

Dax – Koti-ajo!

Kuoritaan kerma 5

Dax-päivittäinen kaavio

Täällä Daxilla (GER30) on tällä hetkellä tahraton nouseva vauhti. Huomaa, kuinka neljä eksponentiaalista liikkuvaa keskiarvoa eroavat toisistaan ​​hinnan kelluessa selvästi niiden yläpuolella. Nämä ovat samat, joita käytetään muissa esimerkeissä – 20, 50, 100 ja 200.

Tässä Daxin päivittäisessä kaaviossa näemme myös, että viime aikoina on muodostettu joukko korkeampia ja korkeimpia matalia. Sekä kääntöpisteanalyysi että liikkuvan keskiarvon tekniikka todistavat vahvasta ja terveestä nousutrendistä. Tämä on ehdottomasti väline, jota kannattaa pitää silmällä.  

Nopea vinkki: Vahvassa nousutrendissä hinta palautuu usein tietyistä liukuvista keskiarvoista, kuten esimerkiksi 20-EMA. Tarkkailemalla tarkasti, kuinka hinta reagoi tiettyyn dynaamiseen tukitasoon (kuten 20-EMA niin usein on), voit vetää liipaisimen joillekin todella kannattaville liikkeille.

Tässä on sama kaavio, jossa korostetaan viimeisimmät kosketukset 20-EMA: han:

Kuoritaan kerma 6

Dax-päivittäinen kaavio

Näetkö, kuinka 20-EMA teki melko hyvää työtä tukemalla hintaa 80 viimeisen kaupankäyntipäivän aikana?

Tietysti 20-EMA ei ole ainoa liukuva keskiarvo, joka poistaa ilmoituksia. Lisätään 35 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo samaan kaavioon:

Kuoritaan kerma 7

Dax-päivittäinen kaavio

Joskus on parasta leikkiä liukuvien keskiarvojen kanssa löytääksesi parhaiten toimivat. Koska markkinaolosuhteet voivat muuttua nopeasti ja rahoitusinstrumentit eroavat usein suuresti, on ensiarvoisen tärkeää sopeutua kauppaa käyvien instrumenttien trendirakenteeseen. Jotkut kunnioittavat 20-EMA: ta. Toiset eivät ehkä edes kosketa 20-EMA: ta useiden viikkojen aikana, kuten Nasdaq teki vuosina 2017/01/03 – 2017/03/21. Katso tätä kaaviota:

Kuoritaan kerma 8Nasdaq 100 -taulukko

Nasdaq on amerikkalainen pörssi, joka on maailman toiseksi suurin markkina-arvo. Vain New Yorkin pörssi on isompi. Nasdaq 100 on 107 arvopaperi-indeksi, jonka 100 suurinta finanssialan ulkopuolista Nasdaq-yritystä on listannut.

Jos olisit odottanut palautusta 20-EMA: han, olisit odottanut ikäisiä. Meidän on käytettävä paljon harkintaa kaupankäynnillä markkinoilla. Erittäin nousevilla markkinoilla, joilla on heikot vetovoimat, tämä olisi voitu tehdä hienoja merkintöjä pienemmissä aikatauluissa, kuten 4 tunnin ja tunnin kaavioissa.

Ainoa viimeinen ajatus liikkuvien keskiarvojen käytöstä – jos käytät kynttilänjalan vahvistusta (esim. Nouseva kynttilä nousussa) yhdessä tiettyjen liukuvien keskiarvojen palautusten kanssa, eliminoit monet häviävät kaupat ja parannat voittosi huomattavasti. Keskustelemme tästä lisää toisesta päivästä. Nyt katsotaanpa lisää esimerkkejä instrumenteista, joilla on voimakas trendikäyttäytyminen.

 

Apple Inc. – Mikä mahtava nousu!

Annetaan kerma kerma 9

Apple Inc. päivittäinen kaavio

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta käydä kauppaa tällä osakkeella, älä murskaa päätäsi sen yli. Jotkut amerikkalaisista osakeindekseistä (kuten Nasdaq) liikkuvat samalla tavalla, ja sinulla pitäisi olla pääsy ainakin osaan niistä FX-alustallasi. Mikä tärkeämpää, on oppia jotain näiden erityisten skenaarioiden analyysistä. Loppujen lopuksi kohtaat enemmän tällaisia ​​mahdollisuuksia jossain vaiheessa riippumatta siitä, millä markkinoilla kauppaa käydään. On tärkeää tietää, kuinka erottaa keskimääräiset asetukset ja upea trendikäyttäytyminen, jolla voit ansaita vakavaa rahaa.

Apple on loistava esimerkki soittimesta, jonka takana on valtava määrä voimaa. Tämä on sellainen vauhti, joka täyttää taskusi, jos tiedät, miten puuttua siihen.

Jälleen kerran meillä on tilanne, jossa neljä eksponentiaalista liikkuvaa keskiarvoa eroavat huomattavasti. Huomaat myös, että tämä ero todella alkoi tapahtua noin 72 kaupankäyntipäivää sitten. Tänä aikana on ollut runsaasti mahdollisuuksia osallistua todella hienoihin kauppoihin.

 

Ferrari – täyden nopeuden edessä!

Annetaan kerma kerma 10Ferrari, päivittäinen kaavio

Näetkö potentiaalia tällaisissa asennuksissa? Jotkut kauppiaat sanovat: “Kaupankäyn vain suuria valuuttapareja”. Toiset vaihtavat vain yhtä tai kahta paria. Sitten saat kaverit, jotka käyvät kauppaa vain osakkeilla tai hyödykkeillä. Minulla on ystävä, joka käy kauppaa vain Bitcoinilla.

En halua rajoittaa itseäni. Haluan harjoittaa vahvoja trendimarkkinoita, joilla kertoimet toimivat minulle. Kyllä, olen edelleen aktiivinen valuuttamarkkinoilla tällä hetkellä, mutta katson ympärilleni ja pelaan isoja liikkeitä myös muilla markkinoilla. Aivan kuten yli 40 vuoden perheyrityslaitteissamme, jossa otamme kohtuullisen osuutemme markkinoiden eri sektoreiden voitoista eri vuodenaikoina. Talvella myymme tonnia nestekaasua, puuta ja parafiinia lämmitykseen. Keväällä myymme kuorma-autokuormia pukeutumista, lannoitteita ja kompostia puutarhureille. Kesällä sovitamme raekuurojen vahingoittamat lasit ja myymme uima-altaan tarvikkeita. Ja syksyllä myymme pienellä tilallamme kasvamamme vihannekset ja pilkotaan puuta hydraulisella puunjakajalla talvella suurelle kysynnälle.

Jos et ole vielä käyttänyt ilmaisen kaupankäynnin signaaleja, haluaisin kutsua sinut kokeilemaan sitä. Tiedämme monipuolistamisen voiman ja laajennamme näköaloja eri omaisuusluokkiin. Forex-signaaliemme lisäksi tutkimme myös energioita, hyödykkeitä ja osakeindeksejä. Jotkut uusista instrumenteista, joita käymme kauppaa, ovat kulta, raakaöljy ja Nikkei 225 -osakeindeksi.

Jos olet uusi kaupankäynti ja et tiedä mistä aloittaa, meillä on kaikki tarvitsemasi tiedot FX Leaders -sivustolla: suositellut valuutanvälittäjät, valuuttakaupan strategiat, kokeneiden analyytikoiden reaaliaikaiset markkinapäivitykset ja paljon muuta!

Kannattava kauppa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me