Miksi Bitcoinia omaksuvat rahapelioperaattorit kukoistavat

Bitcoin-rahapelisivustot ovat alkaneet nähdä parempia tuloksia verrattuna operaattoreihin, jotka eivät. Tähän on useita syitä, ja tässä viestissä aiomme tutkia niitä kaikkia. Lintuperspektiivistä on tärkeää, että tämä kasvava suuntaus on, että se ei hidastu milloin tahansa. Jos jotain, se liikkuu yhä nopeammin. Paitsi että Bitcoin on ehdoton juggernaut, kun on kyse arvon säilyttämisestä ja pitkäaikaisten sijoitusten arvon parantamisesta, se myös häiritsee tapaa, jolla maksupalveluntarjoajat harjoittavat liiketoimintaa, ja pakottaa heidät tekemään isompia ja parempia asioita kilpailemaan.

Päivän lopussa aina, kun yritysten on kilpailtava toisiaan vastaan ​​ansaitaksesi uhkapelidollereitasi, se on sinulle hyödyllistä. Rahapelien laillistamisen jatkaessa laajentumista Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa Bitcoin jatkaa arvonsa nousua ja yhä useammat yritykset sijoittavat kryptovaluuttaan tavalla tai toisella, ne, joista tulee varhaisia ​​käyttöönottajia, pääsevät edellä jotka eivät.

Bitcoinin kypsyminen vakauttaa uhkapeliyrityksiä

Älä tee mitään virhettä, sillä Bitcoinin volatiliteetti tekee siitä täydellisen uhkapelien sekä pelaajille että sijoittajille. Pitkällä aikavälillä meidän kaikkien tulisi kuitenkin haluta, että hinta on vakaampi kuin se on. Hallitukset ympäri maailmaa jatkavat yhä useamman rahan tulostamista yrittäessään tarjota talouksille elvytyspaketteja, jotka estävät maapallon taantumasta. Tämä tarkoittaa, että valtion tukemien valuuttojen arvon on tarkoitus laskea hälyttävällä nopeudella.

Tämä koko suuntaus vakauttaa Bitcoinin. Niin paljon kuin pelaajat ja sijoittajat rakastavat mennä villiin ratsastukseen yrittäen ansaita paljon rahaa ja uhkapelioperaattorit saalistavat sitä, hidas ja vakaa voittaa kilpailun yrityksen rakentamisessa. Sitä uhkapelioperaattorit tekevät päivän lopussa. He rakentavat yritystä. Siksi julkisesti noteeratut yritykset kaikkialla sekoittavat saadakseen rahaa kryptovaluuttamarkkinoille. He pitävät sitä tapana jatkaa liiketoimintojensa rakentamista, kun salausvaluutat kypsyvät omaisuusluokaksi. Kun uhkapelioperaattori on sitoutunut rakentamaan parempaa liiketoimintaa, se tarkoittaa, että he tarjoavat sinulle parempaa asiakaspalvelua, parempia kertoimia ja parempia tarjouksia.

Kaikki valuutat ovat digitaalisia

Libanon valmistautuu laukaisuun oman keskuspankin digitaalisen valuutan. Se ei ole myöskään ensimmäinen maa, joka työskentelee sen parissa. Venäjä tekee sen ja Kiina antoi äskettäin testiksi miljoonan dollarin digitaalisen valuutan.

Tässä on asia keskuspankin digitaalisista valuutoista: hallitsevat ne kaikki. Näillä hallituksilla on kyky sensuroida ja / tai sanella, mitä niiden valuutoilla tapahtuu ja mitä ei tapahdu. He voivat seurata kaikkea mitä teet, toteuttaa tunnista asiakkaasi -vaatimuksia ja verottaa sinua samalla tavalla kuin aina.

Hyvä uutinen näistä valuutoista on, että ne hämärtävät entisestään rajaa hajautettujen kryptovaluuttojen ja keskitettyjen digitaalisten valuuttojen välillä, jotka koskevat hallituksen valvontaa. Kun digitaalisista valuutoista tulee jokapäiväinen todellisuus, koko pelaajien sukupolven on helpompaa siirtyä keskuspankkien tukemista valuuttoihin, jotka eivät ole.

Kun tämä tapahtuu, salausvaluutan arvo ei ainoastaan ​​kasva eksponentiaalisesti, vaan ajatuksesta pelata salausvaluutalla, joka ei ole sidottu pankkiin, tulee normi. Tämä tarkoittaa, että jokaisella kasino-operaattorilla, joka ei tällä hetkellä noudata kryptovaluuttatrendiä, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä se myöhemmin. Asia on, että rahapelioperaattorit, jotka pääsevät aikaisin, hyötyvät eniten adoptioaallosta, koska he saivat sen alussa.

Yhteenvetona Bitcoin-rahapelioperaattorit ovat saamassa jalansijaa perinteisissä uhkapelibrändeissä samasta syystä, että laajemmat salausrahoitusmarkkinat ovat kiinni perinteisissä rahoitusmarkkinoissa. Vartija vaihtuu maailmanlaajuisesti, ja kaikki on digitaalista ja elektronista. Olemme kokeneet sen muun tekniikan, kuten matkapuhelinten ja autojen, kanssa. Raha on seuraava raja. Uhkapelioperaattorit, jotka eivät pääse Bitcoiniin, maksavat hinnan myöhemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me