Onko 10 000 dollaria Bitcoinin uusi kerros?

Bitcoinin hinta nousee tasaisesti siitä lähtien, kun puolittuminen tapahtui 11. toukokuuta 2020. Kun otetaan huomioon koronaviruspandemian alussa vallinnut hintataso 3100 dollaria, se tosiasia, että Bitcoin flirttailee 10000 dollarin merkin kanssa, tarkoittaa sijoittajia hyvällä ajoituksella ovat jo kolminkertaistaneet investointinsa muutamassa kuukaudessa.

Vaikka kaikessa Bitcoinia ympäröivässä optimismissa ja kaikkien sen rinnalla olevan arvon nousussa, näyttää siltä, ​​että joka kerta, kun digitaalinen kulta nousee lähelle 10000 dollaria, laskevat kauppiaat työntävät hintaa takaisin. Silti on aika harkita tärkeä kysymys: onko 10 000 dollaria uusi kerros Bitcoinille milloin tahansa pian? Keskustellaan.

Mitä markkinoiden tulee nähdä perustellakseen 10000 dollarin lattia

Tosiasia, että Bitcoin jopa flirttailee 10000 dollarin markan kanssa tällä hetkellä, on pieni ihme, kun otetaan huomioon, mitä hinnalle tapahtuu koronaviruspandemian aikana. Tästä huolimatta markkinoiden on nähtävä monia asioita, ennen kuin kukaan perustelee 10000 dollaria uudeksi kerrokseksi, koska uusi vähimmäishinta, jota emme koskaan rikkoa enää.

Harkitse hetkeksi eroa 3100 dollarin ja 10000 dollarin hintavaihtelun välillä, joka on tapahtunut vuonna 2020. Ajattele nyt, että joulukuussa 2017 Bitcoinin kaikkien aikojen korkein hinta näki valuutan flirttailevan 20 000 dollarin merkillä.

Nyt, kun kolmas Bitcoinin puolittamistapahtuma on tullut ja mennyt, monet asiantuntijat uskovat, että 20 000 dollarin raja on hyvin alueella, joka on ylitettävä jälleen vuoden loppuun mennessä. Mutta on myös syytä ajatella, että hinta voi vain laskea.

10 000 dollarin rajan ylittäminen väliaikaisesti ei yksinkertaisesti riitä. Perusnäkökulmasta katsottuna viimeisimpään puolittamistapahtumaan johtaneiden liikkeelle laskevien uusien bitcoinien määrän väheneminen tekee olennaisesti 50% vähemmän kannattavaksi pysyä salauksen kaivostoiminnassa. Tämä tarkoittaa, että pienet kaivosyhtiöt nielevät suuremmat. Tällainen konsolidointi keskittää tehokkaasti valvonnan ja vaimentaa Bitcoinin perimmäistä tarkoitusta. Arvonvaihto on demokraattista kaikille. Se tarkoittaa myös verkkoasi tukevia tietokoneitasi ja ehkä halvempaa hintaa.

Lisää institutionaalista käyttöönottoa

Pienempien salauksen kaivosyritysten vaikutus, jotka todennäköisesti poistuvat kokonaan teollisuudesta, saattaa tarkoittaa vain sitä, että Bitcoinin hinta tarvitsee suurempia institutionaalisia investointeja vakautuakseen yli 10000 dollaria. Viimeaikaiset uutiset viittaavat siihen, että jopa Bitcoinia aiemmin laskeneet instituutiot ovat alkaneet suhtautua siihen vakavasti markkinoiden suojaamiseksi ja myös keinona suojata olemassa olevia liiketoimintamalleja.

Yksi tällainen esimerkki on J.P. Morgan. Toimitusjohtaja Jamie Dimon oli hyvin suorapuheinen siitä, että Bitcoinin hinnannousu vuonna 2017 ei ollut muuta kuin spekulatiivinen kupla ja että kryptovaluutalla ei ole juurikaan sisäistä arvoa. Viime aikoina pankki näyttää kutsuvan sitä lailliseksi, ja on melkein kiistatonta, että jossain vaiheessa suurimmalla pankilla, joka tuntee digitaalisten valuuttojen uhkaavan, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ostaa alalle.

Koska tällaisilla pankeilla on käytettävissään suuria määriä likviditeettiä, olisi järkevää mennä suureksi digitaalisissa valuutoissa ja hyödyntää mahdollisia voittomahdollisuuksia.

Vaikka useimmat hallitukset, pankit ja suuret sijoitusyhtiöt näyttävät olevan enemmän kuin onnellisia keksimään omat digitaaliset valuuttansa keinona vakuuttaa kuluttajat siitä, että heidän digitaalinen tunnuksensa on yhtä hyvä kuin Bitcoin tai mikä tahansa muu todella hajautettu valuutta, totuus on kaikki näiden ainesosien on lopulta ostettava lohkoketjuihin, joita kukaan ei omista. Kuluttajat ovat tarpeeksi älykkäitä näkemään tämän tarpeen päästä sisään nyt.

Mitä pelaajat voivat tehdä tukeakseen Bitcoinin lattiaa

Vaikka keskimääräinen salakirjoittaja ei todennäköisesti ole vala, jolla on miljoonia dollareita, on yksi tapa, jolla uhkapeliyhteisö voi auttaa tukemaan digitaalisten valuuttojen hintoja. Se on pöydissä paikoillaan. Miljoonien dollareiden rahapelitapahtumia vaihdetaan päivittäin Bitcoin-verkossa, ja muut lohkoketjut, kuten Ethereum ja Tron, mainitsevat muutaman.

Kun hinnat arvostavat niiden tapaa, ei ole parempaa aikaa kuin nyt päästä pöytiin. Jopa vedonlyöjien, jotka häviävät vedonlyönnillä, pitäisi pystyä voittamaan pitkällä aikavälillä hinnankorotuksella niin kauan kuin vanha vanhanaikainen bankroll pysyy ehjänä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me