Toimitusjohtaja Adam Tepper jakaa viimeisiä oivalluksia Bitcoin-markkinoilla

Itsenäinen varanto

Oli erittäin surullinen, kun saimme tietää Adam Tepperin kuolemasta. Bitcoin-uhkapeliopas joukkue ja ilmaisemme vilpittömän surunvalittelumme. Hänet kaipaan Bitcoin-kohtauksessa, etenkin Bitcoin-vaihto ala. Siitä huolimatta hänen panostaan ​​markkinoihin pidetään ikuisesti yhtenä tämän päivän innovaatioista.

Päiviä ennen hänen onnettomuuttaan minulla oli onni puhua hänen kanssaan saadaksesi tietää enemmän itsenäisestä reservistä ja hänen näkemyksistään Bitcoin-taloudesta, hinnasta ja sen tulevaisuudesta sekä eduista, joita hänen hankkeensa tuo Bitcoin-kasino markkinoida.

Jokainen Bitcoin-harrastaja on käynyt läpi matkan. Mikä sai sinut kiinnostumaan Bitcoinista ja uskomaan, että se on jotain, johon omistat paljon aikaa?

Toimitusjohtaja Adam TepperBitcoinin takana oleva tekniikka on kiehtova. Kuulin ensimmäistä kertaa Bitcoinista monta vuotta sitten pian sen aloittamisen jälkeen vuonna 2009. Eräs ystäväni, henkilö, joka nauttii uusimpien tekniikan trendien mainostamisesta, kertoi minulle, että “joku kaveri on keksinyt tavan luoda Internet-rahaa”. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä tuo lause edes tarkoitti, ja uskon, ettei ystäväni tuolloin.

Ajattelin Bitcoinia vasta vasta joskus myöhemmin marraskuussa 2012. Huomasin verkkomainoksen jotain tekemistä Bitcoinin kanssa ja ajattelin tarkastella sitä. Ensimmäinen asia, jonka huomasin, oli se, että Bitcoin oli mitä tahansa, kaupankäynnin arvo yli 10 dollaria ja se oli ollut jo jonkin aikaa. Olin odottanut sen olevan enintään muutaman sentin tai jopa sentin murto-osan arvoinen. Tietenkään tietämättä mitään Bitcoinista tuolloin, minulla ei olisi voinut olla mitään loogista käsitystä siitä, mitä Bitcoinin pitäisi olla arvoltaan, mutta olettaen, että niitä on liikkeessä miljoonia, 10 dollaria näytti olevan merkittävä arvo ja olin utelias saadaksesi lisätietoja. Luettuani Internetistä löytämiäni materiaalisivuja en ollut lähempänä ymmärtämään mitä Bitcoin oli tai miten se toimi kuin aloittaessani. Vasta kun olen lukenut huolellisesti uudelleen ja viitannut eri lähteisiin, aloin saada kuvan pääni. En todellakaan olisi kutsunut sitä syvälliseksi tai perusteelliseksi ymmärrykseksi; Minulla oli melko paljon omia kysymyksiä.

Se kiinnitti kuitenkin kiinnostukseni, ja ohjelmistosuunnittelijana päätin kirjoittaa oman primitiivisen ohjelmistoni, jonka avulla sain lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia (tätä ei koskaan julkaistu julkisesti, vain kokeilu nähdäksesi, miten se toimi ja tyydyttää omani uteliaisuus). En ole koskaan viimeistellyt ohjelmiston kirjoittamista, mutta vietin kaksi tai kolme viikkoa sen kehittämiseen ja näin tehdessäni ymmärsin lopulta, miten Bitcoin toimi, ja olin syvästi vaikuttunut ja hämmästynyt tekniikasta. Se oli hämmästyttävää, koska se yhdisti niin tyylikkäästi useita erilaisia ​​ohjelmistoperiaatteita järjestelmään, jota kukaan ei ollut koskaan aikaisemmin ajatellut ja jota voitaisiin nyt käyttää rahana.

Kun ymmärsin perusteellisesti Bitcoinin, välitin oppimani liikekumppanilleni Adrian Przeloznylle. Se kohtasi samaa skeptisyyttä kuin minulla oli alun perin. Kuukautta myöhemmin hän mainitsi sen minulle: “Bitcoin on todella hämmästyttävää – ostin niitä”. Pian sen jälkeen ajatuksemme kääntyivät kohti alan yritystä.

Kuinka kauan kesti itsenäisen reservin käynnistäminen?

Kun olemme heittäneet ideoita siitä, miten voimme parhaiten hyödyntää uutta digitaalista valuuttaa, perustimme yrityksen kesäkuussa 2013. Aloitimme järjestelmiemme suunnittelun välittömästi ja vuoden syyskuuhun mennessä meillä oli kehitystiimimme yhdessä. Tuotteemme lanseerattiin yleisölle hieman yli vuoden kuluttua 21. lokakuuta 2014.

Jotkut pitävät kahdeksantoista kuukauden kehitysjaksoa melko pitkänä yritykselle, joka haluaa tehdä jälkensä uudessa tekniikassa, kuten Bitcoinissa. Olimme kuitenkin hyvin tietoisia mahdollisista riskeistä, jotka liittyvät sellaisen tuotteen julkaisemiseen, jota ei ole alusta alkaen suunniteltu vankaksi, turvalliseksi ja skaalautuvaksi. Tiesimme, että tulevat asiakkaamme eivät siedä tietoturvaloukkauksia ja ennakoimattomia seisokkeja, mikä oli vaivannut ja vaivaa edelleen muita vaihtoa tänään.

Independent Reserve -yhtiön perustaja Adrian Pzelozny ja minä käytimme viisitoista vuotta suunnittelemaan ja kehittämään yritysjärjestelmiä rahoituslaitoksille ja muille yhteisöille Sydneyssä. Tämän voisimme tuoda Bitcoiniin, jota kukaan muu alalla ei ollut vielä tehnyt. Meillä oli insinööritietoa, tietoa Bitcoinista ja myös joukko ohjelmistoinsinöörejä, jotka voisimme koota saavuttamaan nämä rohkeat tavoitteet.

LainataMitä voit sanoa on paras asia yrityksessäsi? Mitkä ovat sen käytön edut?

Kuten kosketin viimeisessä osassa, yksi parhaista itsenäisen reservin asioista on sen takana oleva järjestelmä. Vaikka olen jo maininnut tosiasian, että se on alusta alkaen suunniteltu vankaksi, turvalliseksi ja luotettavaksi, monet ihmiset eivät ehkä ymmärrä järjestelmäämme saavuttanutta tekniikan tasoa tämän saavuttamiseksi. Ihmiset ovat usein yllättyneitä siitä, että järjestelmämme toimivat yli 30 palvelimella, jotka on jaettu useisiin palvelinkeskuksiin. Tämä varmistaa, että järjestelmissämme on redundanssia, ja järjestelmämme jokaisella osalla on rajoitettu vastuu – mikä johtaa helpommin ylläpidettävään ja turvallisempaan järjestelmään. Järjestelmän sellaisella suunnittelulla voimme nyt mukauttaa liiketoimintamalliamme nopeasti ja sopeutua alan muutoksiin lisäämällä uusia moduuleja nykyiseen infrastruktuuriin. Mielestämme vaihto on monien korkeamman tason järjestelmien perusta.

Luulen, että yksi muista tärkeimmistä eduista, jotka Independent Reserve on yrityksenä, on johtoryhmä. Vaikka monilla muilla Bitcoin-teollisuuden aloilla on ohjelmisto-ohjelmointitausta, olemme tuoneet yhteen johtajia, joilla on monen vuoden kokemus rahoituksesta, sijoituspankkitoiminnasta, valuuttamarkkinoista, sekä Adrian ja minä yritysohjelmistoista. Uskon, että tämä yhdistelmä todella antaa meille mahdollisuuden nähdä Bitcoin kaikista näkökulmista ja luoda sopivat teollisuuden yhteydet eteenpäin.

Mitä voit sanoa rahapelilakeista ja kryptovaluutan laillisuudesta ja sääntelystä?

Kysymys, jonka monet hallitukset ympäri maailmaa kysyvät nyt itseltään, onko Bitcoinia pidettävä laillisena maksuvälineenä, ja jos on, pitäisikö sitä säännellä, ja jos on, missä määrin.

Tietysti vastaus on, että Bitcoin vaatii tasapainoista sääntelyä. Sääntely, joka ei tukahda uutta teollisuutta, mutta samalla suojaa kuluttajia teollisuuden väärinkäytöksiltä. Toinen huomioitava seikka on, että emme voi ottaa eilisen lakeja, jotka koskivat täysin erilaista taloudellista paradigmaa, ja soveltaa niitä Bitcoiniin. Bitcoin toimii periaatteessa eri tavalla kuin fiat-valuutta, ja on kehitettävä sääntely, joka tukee hajautettua, digitaalista mallia.

Sitten tulee kysymys, miltä kyseinen asetus näyttää. Uskon, että on ehdottoman välttämätöntä sallia Bitcoin ja muut digitaaliset valuutat laillisena maksuvälineenä. Hallitusten ja talouksien tulisi omaksua tämä uusi maailmanvaluutta ja seurata kaupan kukoistamista, kun ihmiset kykenevät tekemään liiketoimia ympäri maailmaa silmänräpäyksessä ilman eilisen pankkijärjestelmän hidastumista..

Missä uskon sääntelyn olevan tarpeen, on rahoituslaitosten kanssa, jotka pitävät Bitcoinia muiden puolesta, aivan kuten pankki. Olemme jo nähneet Bitcoinin ensimmäisen suuren taloudellisen romahduksen Mt. Gox, ja vasta kuukausi sitten, näimme Bitstampin menettäneen viiden miljoonan dollarin arvoisen Bitcoinin digitaalisista holveistaan. Heidän luottoaan on, että Bitstampin tapauksessa suurin osa heidän varoistaan ​​oli turvallisesti kylmävarastossa, ja he kunnioittavat tilinsä haltijoiden saldoja. Se korostaa kuitenkin, että ilman jonkinlaista valvontaa näiden organisaatioiden käytössä olevissa turvatoimissa kuluttajat eivät voi luottaa Bitcoiniinsa vastaaviin pankkilaitoksiinsa.

Tämä ei ole Bitcoinin heikkous; se on epäkypsä Bitcoin-rahoitussektorilla. Jo viimeisten 12 kuukauden aikana Mt. Olemme havainneet, että koko teollisuus on ottanut harppauksia turvallisuuden parhaissa käytännöissä, ja epäilemättä jatkamme niin. Jokaisen edun mukaista on vahva, vakaa ja turvallinen Bitcoin-rahoitussektori – ja tasapainoista sääntelyn valvontaa ei pidä olla väärin tällä alueella.

Sääntelyviranomaisten on tärkeää olla tietoinen siitä, että uutena toimialana se kehittyy erittäin nopeasti ja uusia käytäntöjä kehitetään jatkuvasti. Se olisi askel taaksepäin sääntelyviranomaisille, joilla on rajallinen käsitys kehittyvästä teollisuudesta, ottamaan vahvan käden, joka on mahdotonta täyttää Bitcoinin kasvua vahingoittavia asetuksia tai asetuksia. Heidän paras asenteensa on pysyä perässä, ja teollisuuden kypsyessä astua tarvittaessa. Tätä periaatetta voidaan todennäköisesti soveltaa useimpiin teollisuudenaloihin.

Minkä mielestäsi Bitcoinista on tullut näkyvämpi ja luotettavampi maksujärjestelmä?

Väitän, että Bitcoin on jo erittäin luotettava maksutapa. Luulen, että Bitcoinin suurin este on nyt saavuttamassa kriittisen massan. Catch 22 -ongelma on, että kuluttajat eivät halua käyttää sitä, kun vain pieni määrä myyjiä hyväksyy sen, ja kauppiaat, jotka eivät halua hyväksyä sitä, kun vain pieni osa heidän kuluttajistaan ​​maksaa sillä. Se tarjoaa suuria etuja sekä kauppiaille että kuluttajille, ja uskon, että kun näemme uusia investointeja teollisuuteen, kasvamme jatkuvasti kaikilla rintamilla. Eräänä päivänä voimme ihmetellä, kuinka maksut toimivat ilman Bitcoinia.

Mitkä ovat olleet suurimmat saavutukset, joita sinulla on ollut liiketoiminnan harjoittamisesta alusta alkaen? Mikä on ollut yllättävin haaste projektissasi?

LainataSuurin saavutuksemme oli toimittaa järjestelmämme sellaisenaan. Lanseerauksestamme lähtien meillä ei ole ollut odottamattomia käyttökatkoksia, ei tietoturvaloukkauksia, ja olemme toimittaneet asiakkaillemme lähes kaksi vuotta sitten suunnittelemamme turvallisen ja vankan alustan..

Yksi haastavimmista alueista yrityksellemme on ollut löytää oikea tasapaino asiakkaiden todentamisen ympärillä. Se on vaikea ongelma, jota kaikki Bitcoin-teollisuuden kohtaavat, ja monet asiakkaistamme ja potentiaaliset asiakkaat eivät ymmärrä joidenkin tekojemme syitä. Jos antaisimme jokaiselle anonyymin tilin Independent Reserve -palveluun, emme olisi vain valmis petosten kohde, emmekä sovellaisi tiukkaa standardia, jonka uskomme koko teollisuuden pitäisi vahvistaa globaalia Bitcoin-infrastruktuuria. Toisaalta vaatimalla intensiivistä henkilöllisyyden todentamismenettelyä voimme menettää potentiaalisia asiakkaita ja tuntea heidän vihaa julkisilla foorumeilla. Oikean tasapainon löytäminen on haastavaa, mutta jos haluamme, että valtavirta ottaa meidät vakavasti aitona vaihtoehtona käteiselle, meidän on toimittava korkeimpien standardien mukaisesti.

Toinen toimialalle yhteinen haaste on luoda nämä kriittiset pankkisuhteet niin, että voimme hyväksyä maksuja. Onneksi meillä on nyt useita vahvoja suhteita rahoituslaitoksiin ja vahva tuki myös PricewaterhouseCoopersilta, jotka tarjoavat riippumattoman tilintarkastuksen yrityksellemme. Meillä on varmasti ollut osuutemme rahoituslaitoksista, jotka ovat kieltäytyneet työskentelemästä digitaalisen valuutan teollisuuden kanssa, mikä on ollut turhauttavaa.

Mitä yrityksesi ominaisuuksia pidät vallankumouksellisina tai uraauurtavina?

Haluaisin sanoa, että Independent Reserve on vallankumouksellinen. Sen sijaan kannatan tosiasiaa, että Independent Reserve käyttää ehdottomasti parhaita alan käytäntöjä ohjelmistotuotannossa ja tietoturvassa. Ja tällaisen järjestelmän kehittäminen vaatii jatkuvaa innovaatiota, koska tämä vankkuustaso ei tule “valmiiksi”. Olen myös varsin ylpeä maaliskuussa julkaistavasta monivaluuttaisesta tilauskannastamme. Tämän ansiosta tilaukset voidaan tehdä yhdessä monista valuutoista ja sijoittaa samaan likviditeettipooliin. Uskon, että tässä innovatiivinen lähestymistapa tarjoaa tehokkaimman kauppajärjestelmän ostajalle ja myyjälle.

Luuletko tekopyhää, kun pankeista kriittiset Bitcoin-kannattajat ovat kriittisiä myös altcoineille? Mitä mieltä olet Bitcoinin ja altcoiinien välisestä suhteesta?

En voi oikeastaan ​​vastata kysymyksen ensimmäiseen osaan, mutta puhun mielelläni enemmän Bitcoinsin ja vaihtoehtoisen digitaalisen valuutan välisistä suhteista.

Bitcoin ei ole ainoa digitaalinen valuutta, mutta se oli ensimmäinen ja sillä on ylivoimainen 98 prosentin enemmistö markkinoista markkina-arvon suhteen verrattuna muihin digitaalisiin valuuttoihin. Bitcoin kehitettiin vuonna 2009, ja vasta vuonna 2011 näimme muita vastaavia digitaalisia valuuttoja, kuten Litecoin, joka on suurelta osin sama kuin Bitcoin.

Uskon, että joidenkin näiden aikaisempien valuuttojen kehittäjillä oli hyvät aikomukset, mutta nykyään maailmassa on yli viisisataa digitaalista valuuttaa, joista suurin osa ihmisistä (myös minä) ei ole koskaan kuullut, ja uskon, että jotkut niistä eivät ole mitään muuta kuin järjestelmä, jolla alkuperäinen luoja voi ansaita.

Sanottuaan, että huolimatta suuresta kehityksestä Bitcoin on ollut rahan historiassa, mikään järjestelmä ei ole täydellinen ja on väistämätöntä, että Bitcoin-protokollaa puhdistetaan ajan myötä (kuten se on ollut) ja että mahdollisesti uudet digitaaliset valuutat voivat olla elinkelpoisia samanaikaisesti Bitcoinin kanssa tai lopulta korvaamalla Bitcoin. Blockchainin käsite on pohjimmiltaan vankka ja suurin osa, ellei kaikki, digitaaliset valuutat perustuvat samoihin perusperiaatteisiin kuin Bitcoin.

Onko sinulla Bitcoin-hintaennuste?

Ehdottomasti ei, paitsi sanoa, että huomenna on erilainen. Yksi asia, jonka mainitsen, on se, että Bitcoinilla on suhteellisen alhainen käyttöönotto suhteessa muihin valuuttoihin. Kysynnän kasvaessa se väistämättä nostaa hintaa ja vähentää volatiliteettia. Jos uskotaan, että digitaalisen valuutan taustalla olevat käsitteet ovat järkeviä, minun neuvoni olisi ostaa ja pitää.

Lopuksi, onko sinulla ehdotuksia niille, jotka eivät saa Bitcoinia? Ja mitä muuta haluat lisätä?

Bitcoin on rahaa, mitä sähköposti oli kirjeen kirjoittamiseen – monilla tasoilla. Monet ihmiset eivät ymmärtäneet sitä, mutta maailma pystyi tuskin toimimaan ilman sitä nyt. Se on myös paljon hyödyllisempi, kun kaikki käyttävät sitä.

Paljon kiitoksia, Adam.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me